Melbourne
Home > Kaskuser Regional > AUSTRALIA > Melbourne > [ASK] Relaxation Massage dimana yah?
Total Views: 689 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 2 of 2 |  < 1 2

p3tu4l4ng - 01/02/2010 06:35 PM
#21

Quote:
Original Posted By sushimaker
Buset dah, malah di suruh pergi ke tempat begituan -_-


judulnya "mengundang" sih ngakakngakakngakak
sushimaker - 01/02/2010 08:04 PM
#22

Quote:
Original Posted By p3tu4l4ng
judulnya "mengundang" sih ngakakngakakngakak

No wonder.. even gua cari di google.. ada yang pasang iklan...

"relaxation massage.. bla bla bla... by japanesse lady.. bla bla bla... certificate in massage... bla bla bla bla... strictly no sex"

wkwkwk

anyway, gua end up nya seek theraphy with a chinese doctor (I have a really bad back pain & twisted spinal cord)
and sometimes visit max therapy buat pijit2 pegel. (http://www.maxtherapy.com.au/)

Masih penasaran ama sakura lounge. tapi jauh dari tempat gua -_-
searider - 02/02/2010 05:45 AM
#23

Quote:
Original Posted By sushimaker
I have a really bad back pain & twisted spinal cord


Kalo kaya gini mungkin sebaiknya bukan message kali ya tp kunjungin chiropractic
sushimaker - 02/02/2010 07:53 AM
#24

Quote:
Original Posted By searider
Kalo kaya gini mungkin sebaiknya bukan message kali ya tp kunjungin chiropractic

yeah, the doctor do both massage for my tight muscle and chiropractic treatment for me spine. he twist my body and me neck >_<

gw pernah ke chiropractor, disuruh do two exercises at home and dont need to come back.
illuminate - 02/02/2010 01:55 PM
#25

Quote:
Original Posted By sushimaker
yeah, the doctor do both massage for my tight muscle and chiropractic treatment for me spine. he twist my body and me neck >_<

gw pernah ke chiropractor, disuruh do two exercises at home and dont need to come back.


dokternya dmn bro? trus bayar brp buat treatment kyk gt (massage + diplintir2 hehe).
SOULRAIN - 02/02/2010 10:03 PM
#26

yang di QV udah ada yang coba belum yang di food courtnya? kasi FR nya dong gan D sama no. therapistnya juga boleh kalo ada yang ehem beer:
sushimaker - 02/02/2010 11:29 PM
#27

Quote:
Original Posted By illuminate
dokternya dmn bro? trus bayar brp buat treatment kyk gt (massage + diplintir2 hehe).

I'll send you a PM later on, kay?
OtotKuBesar - 03/02/2010 11:59 AM
#28

Quote:
Original Posted By laertes
ini emg manjur gan tempatnya, sudah terbukti


terbukti mantap sampe ga bisa bangun y gan?maho
Page 2 of 2 |  < 1 2
Home > Kaskuser Regional > AUSTRALIA > Melbourne > [ASK] Relaxation Massage dimana yah?