Karesidenan Besuki
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Besuki > ۩۞۩Hang Kangen Ambi Lagu-Lagu Banyuwangi Mlebuo Mrene۩۞۩
Total Views: 18987 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 2 of 38 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›

janusandi - 17/10/2009 01:34 PM
#21

Quote:
Original Posted By Mu07
bokong semok

sing kuat

lir pedote banyu

kembang kertas


beres kang engkok sun upload noD
IbraIndo - 17/10/2009 01:39 PM
#22

ga onok sewu kutho kang ? malu:
j4ck_item - 17/10/2009 01:47 PM
#23

wew kang janu makin :thumbup

nganteni link lengkape kang D

mengko sun isep kabeh D

rqs lagune rehanah soko cahyono kang D
onok kenangan ambi aran rehanah..ngakak
j4ck_item - 17/10/2009 01:49 PM
#24

Quote:
Original Posted By IbraIndo
ga onok sewu kutho kang ? malu:


sewu kutho kan lagune kang Dedi kenyot kang D
nga masuk daftar lagu Osing iku D
j4ck_item - 17/10/2009 01:51 PM
#25

buru nyadar oleh jatah nang page 2 hammer:

ambi lagu hang unine,' gedene ombak isun sebarangi...sakteruse
lali judule ison o
whitecrow - 17/10/2009 01:57 PM
#26

Quote:
Original Posted By j4ck_item
wew kang janu makin :thumbup

nganteni link lengkape kang D

mengko sun isep kabeh D

rqs lagune rehanah soko cahyono kang D
onok kenangan ambi aran rehanah..ngakak


rehana njaluk kawin dek ngakak

EKAWANGI
whitecrow - 17/10/2009 01:57 PM
#27

Quote:
Original Posted By j4ck_item
buru nyadar oleh jatah nang page 2 hammer:

ambi lagu hang unine,' gedene ombak isun sebarangi...sakteruse
lali judule ison o


iku albume soko 7 yo kangD
whitecrow - 17/10/2009 01:58 PM
#28

Quote:
Original Posted By IbraIndo
ga onok sewu kutho kang ? malu:


ra ono kang iku dudu lagu banyuwangi koko
IbraIndo - 17/10/2009 02:02 PM
#29

Quote:
Original Posted By whitecrow
ra ono kang iku dudu lagu banyuwangi koko


oh aku ga ngerti kang..

campur sari karo banyuwangian beda ne opo to kang?
whitecrow - 17/10/2009 02:05 PM
#30

Quote:
Original Posted By IbraIndo
oh aku ga ngerti kang..

campur sari karo banyuwangian beda ne opo to kang?


yen campursari kuwi tradisine wong kulonan kango

emang musike meh podo karo banyuwangio

tapi masih enakan musik banyuwangio
Mu07 - 17/10/2009 02:09 PM
#31

Quote:
Original Posted By whitecrow
yen campursari kuwi tradisine wong kulonan kango

emang musike meh podo karo banyuwangio

tapi masih enakan musik banyuwangio


kendang kempul thumbup:
whitecrow - 17/10/2009 02:11 PM
#32

Quote:
Original Posted By Mu07
kendang kempul thumbup:


top markotopD
j4ck_item - 17/10/2009 02:15 PM
#33

Quote:
Original Posted By whitecrow
rehana njaluk kimpoi dek ngakak

EKAWANGI


benthul kang D
sayang sing dadi ambi ison o

Quote:
Original Posted By whitecrow
iku albume soko 7 yo kangD


koyone iyo o
soale bengen isun ngaboti rehana sun belani pp Dps-Banyuwangi \(\(
j4ck_item - 17/10/2009 02:18 PM
#34

Quote:
Original Posted By whitecrow
yen campursari kuwi tradisine wong kulonan kango

emang musike meh podo karo banyuwangio

tapi masih enakan musik banyuwangio


Quote:
Original Posted By Mu07
kendang kempul thumbup:


Banyuwangi emang thumbup:
whitecrow - 17/10/2009 02:22 PM
#35

Quote:
Original Posted By j4ck_item
benthul kang D
sayang sing dadi ambi ison o



koyone iyo o
soale bengen isun ngaboti rehana sun belani pp Dps-Banyuwangi \(\(


nawi riko duwe koleksi lagu banyuwangi pisan upload yo kango
Mu07 - 17/10/2009 02:25 PM
#36

Quote:
Original Posted By whitecrow
nawi riko duwe koleksi lagu banyuwangi pisan upload yo kango


klu bisa sama video klipnya kang D D
j4ck_item - 17/10/2009 02:38 PM
#37

Quote:
Original Posted By whitecrow
nawi riko duwe koleksi lagu banyuwangi pisan upload yo kango


Quote:
Original Posted By Mu07
klu bisa sama video klipnya kang D D


bengen dorong onok cd kang o

duwene mung kaset thok D
janusandi - 17/10/2009 02:59 PM
#38

Quote:
Original Posted By Mu07
klu bisa sama video klipnya kang D D


bagi tugas wae lek ngono kango

bagian video ban kang ray wae wesD
NoT_ReSpOnDiNg - 17/10/2009 11:20 PM
#39

kang reni faridane kok cuman 1 norose:
whitecrow - 17/10/2009 11:26 PM
#40

Quote:
Original Posted By NoT_ReSpOnDiNg
kang reni faridane kok cuman 1 norose:


sek durung upload neh koneksine lemot poll\(
Page 2 of 38 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Besuki > ۩۞۩Hang Kangen Ambi Lagu-Lagu Banyuwangi Mlebuo Mrene۩۞۩