West USA
Home > Kaskuser Regional > AMERIKA > USA > West USA > download bajakan dari internet
Total Views: 6158 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 2 of 6 |  < 1 2 3 4 5 6 > 

4ID5 - 05/12/2009 01:39 PM
#21

Quote:
Original Posted By solo_girl
gw pernah gak protect internet gw...
eh ada orang satu gedung yg pake buat download game secara il.egal
gw taunya waktu dpt surat dari provider gw
kalo ketauan download lagi, bakal dicabut servicenya
ada tertulis jg dendanya berapa ratus $ gitu.


klo gua dapat email isi nya gini ...
Spoiler for isi emailnya
Charter Tracking Ticket#: 309xxxx

Dear Internet Access Subscriber:

Charter Communications ("Charter") has been notified by a copyright owner that your Internet account has been involved in the exchange of unauthorized copies of copyrighted material (music, movies, or software). We are enclosing a copy of the Digital Millennium Copyright Act (DMCA) notice that Charter received from the copyright holder.

It is possible that this activity has occurred without your permission or knowledge by an unauthorized user, a minor who may not fully understand the copyright laws, or even as a result of a computer virus. However, as a Charter Internet account owner, you can be held liable for this activity.

As a personal computer owner and a user of the Internet, we ask that you be aware of the following: Violations of federal Copyright law can result in civil and/or criminal liability, including payment of monetary damages, costs and attorneys' fees to the copyright owner. See 17 U.S.C. §§ 504-506. In addition, Charter's Acceptable Use Policy explicitly prohibits copyright infringement by Charter High-Speed Internet users. Specifically, Section 3 states:

NO COPYRIGHT OR TRADEMARK INFRINGEMENT
Customer will not use, or allow others to use, the Service to send or receive, or otherwise use any information which infringes the patents, trademarks, copyrights, trade secrets or proprietary rights of any other person or entity. This includes, but is not limited to, digitization of music, movies, photographs or other copyrighted materials or software. Customer must obtain appropriate authorization from such other person or entity prior to sending, receiving or using such materials. Customer represents and warrants that Customer is the author and copyright owner and/or authorized licensee with respect to any hosted content and Customer further represents and warrants that no hosted content violates the trademark, copyright, domain name or intellectual property rights of any third party. Charter assumes no responsibility, and Customer assumes all risks regarding the determination of whether material is in the public domain, or may otherwise be used for such purposes.

Charter is registered under the Digital Millennium Copyright Act of 1998 (DMCA). Under the DMCA, copyright owners have the right to notify Charter if they believe that a Charter customer has infringed the copyright owner’s work(s). If Charter receives a notice from a copyright owner alleging any Customer has committed copyright infringement, Charter will notify the Customer of the alleged infringement. Charter may determine that Customer is a repeat copyright infringer if Charter learns that Customer has engaged in online copyright infringement on more than one occasion. Charter reserves the right to suspend or terminate the accounts of repeat copyright infringers.

We ask that you take immediate action to remove the infringing material from your computer and stop its exchange. If Charter continues to receive DMCA notices regarding your account, or if you violate any other clause of Charter's Acceptable Use Policy, we will have no choice but to terminate your account. You may view Charter's rules and policies at http://www.charter.com/site/policies.aspx.

If you need assistance in removing the referenced infringing material, please refer to the Security Center at http://www.charter.com.

If you have any questions about this matter, please contact us at 1-866-229-7286. Representatives will be available to take your call Monday through Friday 8am - 8pm, and Saturday and Sunday 8am - 5pm (CST).

Sincerely,

Charter High-Speed Internet Security Team [/QUOTE]
odlacadabra - 08/12/2009 05:43 AM
#22

@ts, cuba gambar ini disimak Peace:

download bajakan dari internet

kabur ah sebelum di getok maling, wkwkwk ngacir:
Lycanthrope - 16/12/2009 07:13 AM
#23

sejujurnya ane juga begitu sampe disini satu minggu lalu langsung download film genit:

ente tahu laah malu:

enaknya gimana yah gan D

kan kasian juga kalau internet cepet tapi nggak dimanfaatin malu:
rojaz - 05/01/2010 08:03 PM
#24

kalo mau aman pake proxy, tapi udah di Amrik masa masih nyari bajakan? gengsi dong...
raunay - 18/01/2010 05:17 AM
#25

gw di sini dah pake bajak-an lama buat nonton dengerin musik software dll.. dan so far aman kok.. pake rapid ama MU
intermu - 08/02/2010 10:36 AM
#26

pic relevant

download bajakan dari internet

HDD gw beli dari maret taun lalu, skrg udah keisi 840 GB dari 931 GB D
malingcewek - 08/02/2010 02:21 PM
#27

^^^^ ilustrasi lengkap... hehehe
hydromac - 13/03/2010 03:11 PM
#28

Quote:
Original Posted By intermu
pic relevant

download bajakan dari internet

HDD gw beli dari maret taun lalu, skrg udah keisi 840 GB dari 931 GB D


gan... saya ga ngerti... intinya apa yaa??? thx sbelumnya... hehehe
odlacadabra - 14/03/2010 12:14 AM
#29

^
jadi kurang lebih, ini ilustrasi kenapa kita di sent email ataupun surat dari provider inet anda klo ketahuan download bajakan o
maniezmandja - 16/03/2010 08:22 AM
#30

klo streaming dr internet, termasuk piracy ga?

gw sering streaming, sumber dari "x-x-x-x-x"
biasanya nonton NBA atau bola
need inpo
odlacadabra - 16/03/2010 09:54 AM
#31

Quote:
Original Posted By maniezmandja
klo streaming dr internet, termasuk piracy ga?

gw sering streaming, sumber dari "x-x-x-x-x"
biasanya nonton NBA atau bola
need inpo


kagak p
streaming kan legal, kalo ilegal pasti dah di block shutup:
malingcewek - 20/03/2010 04:34 PM
#32

kalo ada yang posting lagi lokasi dapetin nya tuh pilem/lagu/file dll akan gue edit atau delete... boleh diskusi tapi kalo dah kasih tau cara dapetin nya nah ini dah salahin aturan nya.. ngerti dong...
maniezmandja - 21/03/2010 04:46 AM
#33

Quote:
Original Posted By malingcewek
kalo ada yang posting lagi lokasi dapetin nya tuh pilem/lagu/file dll akan gue edit atau delete... boleh diskusi tapi kalo dah kasih tau cara dapetin nya nah ini dah salahin aturan nya.. ngerti dong...


gw kena editt takut
gw ga maksud nyebarin link kok malus
cm nanya aja, ilegal ga sih nonton streaming gitu bingungs
odlacadabra - 21/03/2010 06:52 AM
#34

Quote:
Original Posted By maniezmandja
gw kena editt takut
gw ga maksud nyebarin link kok malus
cm nanya aja, ilegal ga sih nonton streaming gitu bingungs


jiakakkaka ngakak
banned dah linux1:
di bilangin legal D

padahal di thread Inter sering banget gw nyebarin link shutup:
.davina - 21/03/2010 02:12 PM
#35

download antivirus yang kuat dulu D
maniezmandja - 21/03/2010 02:40 PM
#36

Quote:
Original Posted By odlacadabra
jiakakkaka ngakak
banned dah linux1:
di bilangin legal D

padahal di thread Inter sering banget gw nyebarin link shutup:


klo legal, knapa postingan gw di edit bingung

para sepuh, jgn ngerjain nubi dong\(
odlacadabra - 22/03/2010 06:19 AM
#37

Quote:
Original Posted By maniezmandja
klo legal, knapa postingan gw di edit bingung

para sepuh, jgn ngerjain nubi dong\(


gini loh o
lu tahu kan, si malink kerja ma gov. masa kalo di wilayahnya, ada yg nyebarin gtuan, dia gk nindak D

klo masalah streaming, logikanya itu menggandakan siaran bola atau apalah siaran nya shutup:
yg kena aturan yg menggadakan ini, kita kan cuma nntn shutup:
hydromac - 22/03/2010 07:09 AM
#38

Quote:
Original Posted By odlacadabra
^
jadi kurang lebih, ini ilustrasi kenapa kita di sent email ataupun surat dari provider inet anda klo ketahuan download bajakan o


kalo pake rapidshare gtu gmn?? itu kan pake sistem masuk ke database rs.. tetep ketauan juga ga?? thx ya infonya..
odlacadabra - 22/03/2010 07:12 AM
#39

Quote:
Original Posted By hydromac
kalo pake rapid*share gtu gmn?? itu kan pake sistem masuk ke database rs.. tetep ketauan juga ga?? thx ya infonya..


wah kurang tahu gw, sepanjang gw di sini, si aman2 aja, tapi gk tahu dah kedepan nya gmna hammer
hydromac - 22/03/2010 07:17 AM
#40

Quote:
Original Posted By odlacadabra
wah kurang tahu gw, sepanjang gw di sini, si aman2 aja, tapi gk tahu dah kedepan nya gmna hammer


oia?? mmm... oke deh.. brarti so far rapidshare paling manteb ya?

boleh tau ga yang aman tuh movie apa music? slnya gw senengny download bluray.. kl music kurang...

btw di USny dmn?? pengen ikutan donk kl ada gathering... slnya gw br dsini...
Page 2 of 6 |  < 1 2 3 4 5 6 > 
Home > Kaskuser Regional > AMERIKA > USA > West USA > download bajakan dari internet