Tegal
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > VISIT INDONESIA (Baca Visit "Makanan" di Tegal)
Total Views: 1870 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 3 of 3 |  < 1 2 3

erwanexim - 17/07/2010 09:07 AM
#41

Wah angger nyong kangen karo kupat bongkok, soale neng yogya ora ana sing dodol. Emang kupat bongkok kuwi :2thumbup:2thumbup
squid - 22/07/2010 02:25 PM
#42

soto pasar senggol wis mlebu durung yah :matabelo
ello.nyuk - 22/07/2010 11:12 PM
#43
Jajan mini moLen nang Tegal
Kyeh sedulur,,
mbokan pengin cemilan nggo nyambi moci...
"Mini moLen Aneka Rasa "

sing ana'ne nang Jln. Werkudoro Kel. Slerok Tegal
[I]
horace_pinker - 23/07/2010 05:43 AM
#44

kuwe ts-e ya dodolan D
sesuk njaluk ah nggo icip2 malu:malu:
bagaze - 26/07/2010 09:26 AM
#45

Gan, melu nambahi.

Si Jok: Samping SMAN 1 Tegal. Tempat nongkronge alumni karo bocah2 smansa.

Kanyut: Belakang ruko kartini. wis terkenal sejak mbien..
ilovekaskus
hendrahendys - 28/07/2010 08:33 PM
#46

Nyong paling seneng NYIPOK LONTE ( Moci Ndopok mangane Lontong karo Tempe ) nang alun-alun Slawi gan...mantaf pkpke....sumpalah...
ibnoe19 - 01/08/2010 08:40 PM
#47

mie ayam dukuhwaru uwis???
enak oh,mie ne gawean bakule dewek,seger
:thumbup
larangan - 23/02/2012 08:53 PM
#48

sing paling enak ya lengko wa, apa maning leng-ko**** malu
genkan - 23/02/2012 11:42 PM
#49

Quote:
Original Posted By larangan
sing paling enak ya lengko wa, apa maning leng-ko**** malu


pisan maning, tak elingna kangmasbro larangan o
kayong nang trit absen durung ana jenenge ente ya o
iki tak jukutna seka trit tata tertib ya, monggo diresapi maknane \)
v
v
v
Quote:
Original Posted By rikisui
Perlu ditekankan bahwa kepada semua ID kaskuser REGIONAL TEGAL yang dirasa misterius, tetapi aktif di Regional Tegal, dan tidak mau menyebutkan jati diri, mohon maaf kami [SIZE="3"]kurang respect dengan anda-anda yang bersembunyi dalam indentitas ID dunia maya,..[/SIZE]
ibnoe19 - 24/02/2012 10:08 AM
#50

Quote:
Original Posted By genkan
pisan maning, tak elingna kangmasbro larangan o
kayong nang trit absen durung ana jenenge ente ya o
iki tak jukutna seka trit tata tertib ya, monggo diresapi maknane \)
v
v
v


army: takut
genkan - 24/02/2012 06:14 PM
#51

Quote:
Original Posted By ibnoe19
army: takut


ati2 ah 3 bulan lho o
caminopalmero - 06/03/2012 08:23 PM
#52

wis suwe ak ra balik tegal,jon. dadi kangen panganan2 e. apa maning es salju nang ngarep e SD Pius. :matabelo
kang andy - 08/03/2012 12:05 PM
#53

Quote:
Original Posted By caminopalmero
wis suwe ak ra balik tegal,jon. dadi kangen panganan2 e. apa maning es salju nang ngarep e SD Pius. :matabelo


nyong pengen tuku olos gan :mewek
bujankerenz - 08/03/2012 07:40 PM
#54

trit jaman penjajahan jepang :matabelo
jonykoplo - 09/03/2012 08:23 PM
#55

Ning pilus kuweh khas tegal juga kan ya?
Great_Avante - 10/03/2012 03:31 PM
#56

pilus jajanan asli tegal tapi akir2 kiye dijiplak karo perusahaan gede..
hehehe...
cap dua landak kayonge heheh \)
kang andy - 10/03/2012 05:04 PM
#57

Quote:
Original Posted By Great_Avante
pilus jajanan asli tegal tapi akir2 kiye dijiplak karo perusahaan gede..
hehehe...
cap dua landak kayonge heheh \)


Pilus enak ya tapi marai ra bisa mandeg anjog lambene kesel hammer:

Dong krupuk antor ya kayane gur nang tegal ya anane? :eek
abgkeren - 04/10/2012 10:20 AM
#58

nang tegal panganan paling akeh bakso ya gan D
bujankerenz - 07/10/2012 08:46 PM
#59

walah digajul munggah maning matabelo:
req closet ganti trit sing anyar ben rapi \)
Page 3 of 3 |  < 1 2 3
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > VISIT INDONESIA (Baca Visit "Makanan" di Tegal)