Semarang
Total Views: 12918 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 4 of 59 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›

henryfek0k - 07/12/2009 08:44 AM
#61

tak walik dhisik wae, mugo2 ono share FM 2010 sing lokalan malu:
odjank - 07/12/2009 09:04 AM
#62

Quote:
Original Posted By henryfek0k
tak walik dhisik wae, mugo2 ono share FM 2010 sing lokalan malu:


aku nduwe !!!
Football manager to...
henryfek0k - 07/12/2009 02:02 PM
#63

Quote:
Original Posted By odjank
aku nduwe !!!
Football manager to...


hiyo, suk nunut ngopy wae yo nek pas ning smg nohope:
egakoh - 08/12/2009 08:07 AM
#64
Mortal kombat vs street fighter
G.r.i.s

[code]
http://www.mediafire.com/download.php?xnywmgvlldb
http://www.mediafire.com/download.php?ibmtmmpgmmj
http://www.mediafire.com/download.php?fyzgizt1mdd
http://www.mediafire.com/download.php?zypm4gxwmmm
http://www.mediafire.com/download.php?tvmnuenozib
[/code]
eatme - 08/12/2009 10:02 AM
#65

Quote:
Original Posted By Jose_phira
seneng game lawas strategi....

pokoke strategi lah hehehe

Red alert 2
Red alert Yuri Revenge
sampe red alert seng updetane rak genah (seng ono gundam karo rambo ne barang hahahaha)

Comand n conquer Generals
Comand n conquer Generals Zero Hour......

Age of empire , age of mithology........

Roma Total war n Medieval Total war II


seng ndue inpo game strategi mantep aku di kei yo???

beer:

hehehehe

Selera kita hampir sama mas bos, AeO II, Red Alert tiu paporit ane. tapi kayaknya ente lupa War Craft (bukan DoTA). asli asik tuh game. skill-nya macem2. dari tentara sampe hero punya skill sendiri2
odjank - 08/12/2009 05:18 PM
#66

Quote:
Original Posted By henryfek0k
hiyo, suk nunut ngopy wae yo nek pas ning smg nohope:


wah nek geme rak ndue nduene linke tog malu:
andriks - 08/12/2009 07:28 PM
#67

game ninja strike jebul angel...

maen-e enak nggo stik xbox
henryfek0k - 08/12/2009 09:26 PM
#68

Quote:
Original Posted By odjank
wah nek geme rak ndue nduene linke tog malu:


link lokal pora? sing penting direct link ben iso diresume

Quote:
Original Posted By andriks
game ninja strike jebul angel...

maen-e enak nggo stik xbox


aku malah ra mudeng hammer:
odjank - 09/12/2009 05:17 AM
#69

Quote:
Original Posted By henryfek0k
link lokal pora? sing penting direct link ben iso diresume



aku malah ra mudeng hammer:


lokal IDWS mantep bintang 5 malahan...
henryfek0k - 10/12/2009 03:31 AM
#70

Quote:
Original Posted By odjank
lokal IDWS mantep bintang 5 malahan...


lha iyo masalahe link'e ndi p
mumet lek golek dhewe hammer:
egakoh - 10/12/2009 07:45 AM
#71

Quote:
Original Posted By andriks
game ninja strike jebul angel...

maen-e enak nggo stik xbox


ninja strike ki game opo toh kang... kok ak rak duwe .onone ninja blade
gammakichi - 10/12/2009 10:01 AM
#72

Quote:
Original Posted By egakoh
ninja strike ki game opo toh kang... kok ak rak duwe .onone ninja blade


game kodokmu sing mlumpat2 kae jan.... level 1 wae aku rak rampung nohope:
egakoh - 10/12/2009 10:09 AM
#73

Quote:
Original Posted By gammakichi
game kodokmu sing mlumpat2 kae jan.... level 1 wae aku rak rampung nohope:


wuakakakaa.. edann kang mosok toh level siji rak tembus iwk... sing tenang to kang

ki ak jek level 15 mentok rak iso neruske neh
odjank - 10/12/2009 04:10 PM
#74

Quote:
Original Posted By henryfek0k
lha iyo masalahe link'e ndi p
mumet lek golek dhewe hammer:


mosok la leti malu:

nk forum IDWS delok jjal....
egakoh - 15/12/2009 12:39 AM
#75

Quote:
Original Posted By odjank
mosok la leti malu:

nk forum IDWS delok jjal....


dudune rak ngerti tapi wong kui terwelu sibuk dadine rak sempat mblasak mblusuk
odjank - 15/12/2009 05:42 AM
#76

Quote:
Original Posted By egakoh
dudune rak ngerti tapi wong kui terwelu sibuk dadine rak sempat mblasak mblusuk


dadine opo kui...??
egakoh - 04/01/2010 02:00 PM
#77

unggah ke trit aahh

G.r.i.s

NINJA BLADE

wes suwi rak ono game ninja , lumayan rame game iki, cuman salah suwi membosankan , ngono2 tok tekan bar
dHika namaku - 04/01/2010 02:07 PM
#78

Quote:
Original Posted By egakoh
G.r.i.s

[code]
http://www.mediafire.com/download.php?xnywmgvlldb
http://www.mediafire.com/download.php?ibmtmmpgmmj
http://www.mediafire.com/download.php?fyzgizt1mdd
http://www.mediafire.com/download.php?zypm4gxwmmm
http://www.mediafire.com/download.php?tvmnuenozib
[/code]


kui size ne gedhi lak? eek:
egakoh - 04/01/2010 02:10 PM
#79

Quote:
Original Posted By dHika namaku
kui size ne gedhi lak? eek:


450 mb
kidd141281 - 04/01/2010 04:28 PM
#80

Quote:
Original Posted By egakoh
G.r.i.s


critane rak adoh2 banget karo MODERN WARFARE pertama ... capt. mactavish yo jek ono tapi sing saiki dadi NPC tok .... mungsuhe saiki terorrist russia ... mantabs wes game iki


sing jenenge call of duty iku nek nggo aku game sing nilaine bintang 5

thumbup:
Page 4 of 59 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›