Dunia Kerja & Profesi
Home > CASCISCUS > BUSINESS BOARD > Dunia Kerja & Profesi > Yuk Berkarir Ke Luar Negeri (plus Lowkernya & Konsultasi)
Total Views: 62777 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 2 of 71 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›

coldinhell - 02/02/2010 01:31 PM
#21

Quote:
Original Posted By NagaHitam
yup betul.
untuk awalnya, jika lolos screening CV, applicant akan dikirimin imel resmi dan ditelpon guna memastikan kesiapan interviewnya kapan serta check data-data pribadi penting sesuai CV.
Setelah ada kesepakatan waktu, baru kemudian ada interview by phone dengan user.


Gak menutup kemungkinan juga kalo usernya datang ke jakarta...kalo emang mereka butuh banyak pekerja dari indonesia.. ( berdasarkan Pengalaman )


PERTAMAX DI HALAMAN KE 2 hehhehehe
NagaHitam - 02/02/2010 01:38 PM
#22

Buat yang berlatar belakang telecom, ini ada lowker di UAE:

Position: Telecommunication Specialist

Functional Area: Installation / Maintenance / Repair
Location of Job: Abu Dhabi - United Arab Emirates
Other Benefits: Salalry Negotiable
Job Description Carries out line as well as constingecy second line maintenance on a while range of telecommunication system/equipment on offshore locations. Carries out first line maintenance on driling rigs. vessel and engineering barges such as Al-Hylehand other barges working for ADMA-OPCO, Ensures availability of systems spares and test equipment on site. Ensures compliance with compan safety regulation and procedures. Carries out line as well as constingecy second line maintenance on a while range of telecommunication system/equipment on offshore locations, such as PABX, Microwave, PDMUX, Point to Multi Point Digital Radio Link, Single and Dual channel Radio Links, Telemetry RTU & MRU, Public address PA, Multi Channels Digital Recorders & SMATV Systems, Marine Radios, G/A Radios, NBD Radios, UHF Base Stations, UHF & VHF Portable Radios and Ex-Telephones with their accessories. Ensures proper upkeep of test facilities such test equipment. Ensures adequate suppply of spare parts materials and raises issue requisitions for replenishements as required and alerts supervisors od any anomalies. Installs all typs of telecommunication equipment such as Antennas/Feeders EX-Telephones with their Accessories, Analog & Digital Phones, Radio Equipment (Point to Point & Point to Multi Point).. etc. Assists with commissioning of the new equipment and reports any defects highlighted during pre-commissioning of such equipment. Supervision of third party contractors such as Etisalat, other COntractors during the period of Replacement, upgrade and modification of existing telecommunications systems. Ensure compliance with Company safety regulations, standards and procedures. Performs other relaed dusties as assigned by Supervisor such as: updating records, database an other preparing consice technical reports. Daily contacts with Abu Dhabi based maintenance support and /or Umm Shaif or Zakum Field Division. Frequent contacts with end-users mainly to recieve onformation concering faults/complaints. Occasional contacts with outside contracted personnel, normally during the commissioning of new equipment. Works according to the Company's technical standards and established procedures.

Desired Candidate's Profile

Profile Completion of Certificate HND / HNC or equivalent followed by 2 years formal training in Telecoms Work.

A tleast 5 years experience in Telecommunication networks installation, maintenance, troubleshooting and repairing of telecommunications equipment. Good knowledge of English language skills (spoken & written). Computer skills (Able to use effectively MS Office. Work under pressure and offshore environment (oil zone)
Experience: 5 - 15 years
Education: Basic - Diploma ( Telecommunication )
Nationality: Any Nationality
Gender: Any

Contact Details

Name: Mr. Oasis Fernandes - Marketing Manager

Island Falcon Human Resources Consultancy

P. O Box. 33520, Zayed 1 st Street - Khalidiya,

Abu Dhabi – United Arab Emirates

Tel: +971 2 6671440

Fax: +971 2 6672730

E-mails
[email]mail@islandfalcon.com[/email]
NagaHitam - 02/02/2010 01:40 PM
#23

Quote:
Original Posted By 306ijo
ane mo nyoba ah gan...

beer:

beer:


eeh...ada juragan genset.
bener nih niat kerja ke luar? kalo mau, ane rekomenkan langsung ama kolega2 ane di middle east.
NagaHitam - 02/02/2010 01:45 PM
#24

buat yang suka maen di purchasing:

Job Details

Position Purchasing Assistant
Industry Type Metals / Steel / Iron
Functional Area Purchase / Logistics / Supply Chain
Location of Job Sharjah - United Arab Emirates
Job Description • Responsible for purchase administration and order processing using Navision.
• Expediting materials from suppliers and ensure on-time delivery.
• Assist the Buyer in project costing reports.
• Liaise with Account Department on payment matters

Desired Candidate's Profile

Profile • Certificate in Purchasing is an advantage.
• Pleasant personality and good communication skills.
• Proficient in MS office – Word, Excel and Powerpoint.
• Preferably with some local experience in purchasing functions.
Experience: 2 - 10 years
Education: Basic - Bachelor of Business Administration ( Management ) , Bachelor of Commerce ( Commerce )
Nationality: Any Nationality
Gender: Any

Contact Details

Email [email]hr@ungersteel.com[/email]
izul91 - 02/02/2010 01:48 PM
#25

bro nagagosong.. teman gw nanya ada posisi buat finance nggak ??
prefer di UAE..
coldinhell - 02/02/2010 01:48 PM
#26

Masih Nungguin Bidang IT neh... ngakak
kiki2882 - 02/02/2010 01:50 PM
#27
update
ehm keren nih

tapi kalo diterima terus langkah selanjutnya gimana?

jelasin dong sampe diterima bener2.

maaf newbie nih.pengen ke luar negeri
NagaHitam - 02/02/2010 01:55 PM
#28

Quote:
Original Posted By izul91
bro nagagosong.. teman gw nanya ada posisi buat finance nggak ??
prefer di UAE..


ada, buanyak.
ntar ane postingin. ato mo japri lewat imel ajah?
temen ente maho ato sist
payamyum - 02/02/2010 01:58 PM
#29

wah...boleh juga nih trid....mau juga ane nyoba kerja di LN. tapi jadi apa ya?
ane lulusan elektro kerja di perush telco dah lebih 10 thn....tp gk pernah ngurus teknis telco. ada gak lowker utk yg kyk gitu?
NagaHitam - 02/02/2010 01:59 PM
#30

Quote:
Original Posted By kiki2882
ehm keren nih

tapi kalo diterima terus langkah selanjutnya gimana?

jelasin dong sampe diterima bener2.

maaf newbie nih.pengen ke luar negeri


okey deh gan.
nta ane tulisin step by step.
ada bermacam cara tindak lanjutnya, tergantung negara dan perusahaan yang nerima. besok yack, ane tulis pas dirumah ajah.
soalnya bakal panjang nulisnya n sekarang lagi banyak kerjaan nih.

ane nih nyambi kerja ato nyambi ngaskus yack?
heheheheheDD
inotius - 02/02/2010 02:02 PM
#31
Project Control
Nais trit neh..

Om Naga, ada buat Low. buat buat Project Control kah?
NagaHitam - 02/02/2010 02:07 PM
#32

Quote:
Original Posted By inotius
Nais trit neh..

Om Naga, ada buat Low. buat buat Project Control kah?


wah tadi sebenernya mau tak posting buat posisi project control gitu. tapi ndak jadi, rencananya besok.
Ya udah ntar tak posting deh.
NagaHitam - 02/02/2010 02:09 PM
#33

Juragaansss...maw dunks threadnya dikasih rate
biar tetep rame gituh. tukeran cendol juga kagak nolak hihihihi...
dedydonk - 02/02/2010 02:12 PM
#34
Mantabs
sekalian nyundul

btw, diluar lebih banyak require org2 teknik ya
kalo bekgron marketing komunikasi banyakan orang bule ya gan

iloveindonesiailoveindonesiailoveindonesia
coldinhell - 02/02/2010 02:12 PM
#35

Quote:
Original Posted By NagaHitam
Juragaansss...maw dunks threadnya dikasih rate
biar tetep rame gituh. tukeran cendol juga kagak nolak hihihihi...


dah...aku kasih bintang lima...iloveindonesia
NagaHitam - 02/02/2010 02:15 PM
#36

Quote:
Original Posted By dedydonk
sekalian nyundul

btw, diluar lebih banyak require org2 teknik ya
kalo bekgron marketing komunikasi banyakan orang bule ya gan

iloveindonesiailoveindonesiailoveindonesia


nggak juga bro, cuman kebetulan aja ane mosting buat teknik.
pengalaman ane, banyak kok pilipino/indian/singaporean yang jadi marketing. malah lebih agresif dalam memasarkan product nya.
coba ntar ane pilihin dari lowker marketing yang masup ke inbox ane.
NagaHitam - 02/02/2010 02:17 PM
#37

Quote:
Original Posted By coldinhell
dah...aku kasih bintang lima...iloveindonesia


Thanks gan, I do appreciate that.
ilovekaskusiloveindonesia
izul91 - 02/02/2010 02:18 PM
#38

Quote:
Original Posted By NagaHitam
ada, buanyak.
ntar ane postingin. ato mo japri lewat imel ajah?
temen ente maho ato sist


wedew.. muantabs... recsel

email juga boleh bro.. sekalian cc ke [email]noraico@yahoo.com[/email].. sayangnya dia bukan sist..
payamyum - 02/02/2010 02:20 PM
#39

Quote:
Original Posted By NagaHitam
nggak juga bro, cuman kebetulan aja ane mosting buat teknik.
pengalaman ane, banyak kok pilipino/indian/singaporean yang jadi marketing. malah lebih agresif dalam memasarkan product nya.
coba ntar ane pilihin dari lowker marketing yang masup ke inbox ane.


titip juga kl ada lowker di telco company tapi bukan yg technician.....trims bro
NagaHitam - 02/02/2010 02:26 PM
#40

Quote:
Original Posted By payamyum
titip juga kl ada lowker di telco company tapi bukan yg technician.....trims bro


oke bro.
kira-kira di rate gaji USD 3000-5000/bulan berminat gak?
lokasi diseputaran Qatar.
Page 2 of 71 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›
Home > CASCISCUS > BUSINESS BOARD > Dunia Kerja & Profesi > Yuk Berkarir Ke Luar Negeri (plus Lowkernya & Konsultasi)