Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ♥ [Share] buwad yg hobby maen BADMINTON masuk !! ♥
Total Views: 4866 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 1 of 19 |  1 2 3 4 5 6 >  Last ›

hdhe16 - 13/02/2010 07:49 AM
#1
[SHARE] Buwat yg hobby olah raga BADMINTON monggo pinarak !!
Kanggo para juragan Kaskuser Reg. Solo yg hobbine dolanan badminton, ato yg sudah punya club silakan share pengalaman dimari. Bisa juga buwat ajang kenalan (maen bareng) Peace:

Buwat new comers bisa juga gabung. Biar lbh jelas uwis tak gawekke list panggonan latian soko kaskuser liyo sing ajeg maen.

Sementara GOR-e nebeng sik, mengko yen wis dho nglumpuk akeh, awak dewe iso urunan nggo nyewo lapangan.

Yen ono kaskuser sing rutin maen, tulis wae ning kene (alamat GOR karo wektu latian), dadi pilihane nggo latian ben akeh, muahahaha!

Let's Join and Play Together beer:
icesusuJahe - 13/02/2010 08:14 AM
#2

aku maen badminton




tp 4th kepungkur wes mandeg
hanung_ceneel - 13/02/2010 09:03 AM
#3

jaman cilikanku maen wulu tamplek terus....tapi saiki ketoke wes luputan..wes absen pirang2 tahun o
Mr Ember - 13/02/2010 10:33 AM
#4

Quote:
Original Posted By hanung_ceneel
jaman cilikanku maen wulu tamplek terus....tapi saiki ketoke wes luputan..wes absen pirang2 tahun o


wulu tamplek ngakak
cHidori_07 - 13/02/2010 12:23 PM
#5

pakdheku nggawe kok gan o
aku hobby badminton ning kesel mbungkuk njikuk i kok e o
diablos - 13/02/2010 12:51 PM
#6

nah akeh sing mulai bermunculan iki olahragawane D

piye yen regional solo digawe agenda rutin lan trit spesial khusus nggo olahraga..

putsal,badminton,renang,lari pagi, sepeda santai.. monggo toh..

sehat bareng.. guyub bareng... kentir bareng D
Mr Ember - 13/02/2010 01:12 PM
#7

Quote:
Original Posted By diablos
nah akeh sing mulai bermunculan iki olahragawane D

piye yen regional solo digawe agenda rutin lan trit spesial khusus nggo olahraga..

putsal,badminton,renang,lari pagi, sepeda santai.. monggo toh..

sehat bareng.. guyub bareng... kentir bareng D


Giiiaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh........

Kenthir oqk ajak ajak....

hura sudiiii mad:
diablos - 13/02/2010 01:21 PM
#8

Quote:
Original Posted By Mr Ember
hasumonggo gan...
aku nyangoni slamet wae, senengku olah raga bilyard nganggo stik seng pendek malu

bukane bekel olah raga mu?

D
hdhe16 - 13/02/2010 01:49 PM
#9

Quote:
Original Posted By diablos
nah akeh sing mulai bermunculan iki olahragawane D

piye yen regional solo digawe agenda rutin lan trit spesial khusus nggo olahraga..

putsal,badminton,renang,lari pagi, sepeda santai.. monggo toh..

sehat bareng.. guyub bareng... kentir bareng D


idemu apik, mathuk2 \)
gae trit kethok-e uwis D tapi yen agenda rutin kui maksud-e opo? maen bareng ngunu? Wokeyyy..

aku karo koncoku biasa maen ning GOR mburi kampus UNS, saben rebu esuk, sumonggo ingkang pengen gabung malu:
diablos - 13/02/2010 01:55 PM
#10

trit spesial kuwi brati isine jadwal lan pemberitauan olahraga opo wae ..neng ndi wae.. pengen bareng2 yo monggo..

yen trit olahraga sih wes ono sing futsal kuwi ben dino rebu bengi..

la iki badminton monggo dino rebu isuk sopo gelem moro neng uns kono D

digawe jadwal tetap ae D ben minggu ungslup neng bengawan po piye D renang D
Liquid Snaxe - 13/02/2010 02:03 PM
#11

Quote:
Original Posted By diablos
trit spesial kuwi brati isine jadwal lan pemberitauan olahraga opo wae ..neng ndi wae.. pengen bareng2 yo monggo..

yen trit olahraga sih wes ono sing futsal kuwi ben dino rebu bengi..

la iki badminton monggo dino rebu isuk sopo gelem moro neng uns kono D

digawe jadwal tetap ae D ben minggu ungslup neng bengawan po piye D renang D


aq setuju nek iki...... D
hdhe16 - 13/02/2010 02:09 PM
#12

Quote:
Original Posted By diablos
trit spesial kuwi brati isine jadwal lan pemberitauan olahraga opo wae ..neng ndi wae.. pengen bareng2 yo monggo..

yen trit olahraga sih wes ono sing futsal kuwi ben dino rebu bengi..

la iki badminton monggo dino rebu isuk sopo gelem moro neng uns kono D

digawe jadwal tetap ae D ben minggu ungslup neng bengawan po piye D renang D


he eh, aku yo setuju. Masalah jadwal d pikir keri karo mlaku, sing penting ono uwonge sek D

bengawan sajak-e penak, bar renang bablas badminton, hahaha.. tapi sewane gedung larang, 35rb/jam, bbeeehhhhhh... ono panggonan sing luwih murah ura?
hdhe16 - 13/02/2010 02:14 PM
#13

Quote:
Original Posted By cHidori_07
pakdheku nggawe kok gan o
aku hobby badminton ning kesel mbungkuk njikuk i kok e o


Meneri kui, iso dadi sponsor utama, hahaha... ngakak
Ayu.Azhari - 13/02/2010 02:21 PM
#14

Quote:
Original Posted By hdhe16


Meneri kui, iso dadi sponsor utama, hahaha... ngakak

lha yen wes sepuluh tahun ora tau namplek kepriye nuwh... o
diajari yo kkk...♥ [Share] buwad yg hobby maen BADMINTON masuk !! ♥
hdhe16 - 13/02/2010 03:24 PM
#15

Quote:
Original Posted By Ayu.Azhari
lha yen wes sepuluh tahun ora tau namplek kepriye nuwh... o
diajari yo kkk...♥ [Share] buwad yg hobby maen BADMINTON masuk !! ♥


halah.. mur gari namplek we masok ra iso ngakak
Ayu.Azhari - 13/02/2010 05:47 PM
#16

Quote:
Original Posted By hdhe16


halah.. mur gari namplek we masok ra iso ngakak

yo iso kang..
mung yen arahe ora genah yo ora karu"wan nuwh.. D D♥ [Share] buwad yg hobby maen BADMINTON masuk !! ♥
diablos - 13/02/2010 05:51 PM
#17

sing ngomong bengawan sport sopo ki?

kamsudki kali bengawan ne D ungslup neng kono D

keli sukur ..ra keli yo dikelekne D


mateni brati hammer:
ZeroXX - 13/02/2010 07:41 PM
#18

tekon kang ...,,, raket apik kie merk opo ????????
hdhe16 - 14/02/2010 06:52 AM
#19

Quote:
Original Posted By ZeroXX
tekon kang ...,,, raket apik kie merk opo ????????


jawabane relatif kang, yen menurutQ Yon*x pilihan yg bagus. ONO REGO ONO RUPO, heheh.. Peace:

mbiyen aku tuku carbonex 21 rego 825rb, lumayan apik, enteng, di enggo namplek penak D
hdhe16 - 14/02/2010 06:55 AM
#20

Quote:
Original Posted By diablos
sing ngomong bengawan sport sopo ki?

kamsudki kali bengawan ne D ungslup neng kono D

keli sukur ..ra keli yo dikelekne D


mateni brati hammer:


usum udan, kali bengawan banjir, yen pengen ungslup engko wae ngenteni banyune asat hammer:

Wah, gmn nih, koq yo isih sepi2 wae sing ngrespon nohope:
Page 1 of 19 |  1 2 3 4 5 6 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ♥ [Share] buwad yg hobby maen BADMINTON masuk !! ♥