Semarang
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Semarang > KRITIK DAN SARAN Reg.SEMARANG
Total Views: 33293 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 4 of 97 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›

abdi_karuhun - 22/03/2010 02:23 PM
#61

aku meh ngadain gath forsup ah.......


entuk rak mas RL...???
adeedz - 22/03/2010 02:30 PM
#62

Quote:
Original Posted By abdi_karuhun
aku meh ngadain gath forsup ah.......


entuk rak mas RL...???

ra entuk mewalik mad:
Manusiabumie - 22/03/2010 02:31 PM
#63

Quote:
Original Posted By feDHi
digawe aturan maen to ya...
ngen ra metu akeh...
misal porwodadi, pati, kudus, rembang kan ngko iso dilebokke ning karisidenan pati (plat k).
tapi nak pengen semarang steril dari regional lain di dalamnya yo rapopo. piye apik ae lah. manut karo sing tuo.


lha mengko po rak malah dobel2, neng regional kan wes ono trit-e dhewe to?
Jepara
Kudus
Pati
rembang, purwodadi, sak ngertiQ ono gabeh oq..
feDHi - 22/03/2010 02:35 PM
#64

Quote:
Original Posted By Manusiabumie
lha mengko po rak malah dobel2, neng regional kan wes ono trit-e dhewe to?
Jepara
Kudus
Pati
rembang, purwodadi, sak ngertiQ ono gabeh oq..


yo terserah....
nak meh di entuk'i yo matur suwun.
nak ra dientuk'i yo emang ning kono wis ana nggone...

regional yang mungkin bisa ditampung disini adalah kota (wilayah) yang secara langsung terkait dengan semarang secara hubungan geografis dan perkembangannya. dan kota (wilayah) itu merupakan wilayah kecil. nak menurut kui berarti kotane yo purwodadi, kendal, demak.
Manusiabumie - 22/03/2010 02:42 PM
#65

Quote:
Original Posted By feDHi
yo terserah....
nak meh di entuk'i yo matur suwun.
nak ra dientuk'i yo emang ning kono wis ana nggone...


bukan masalah aku ora wong purwodadi, kudus, pati, rembang ya nda..smisal ono wong jeporo nggawe trit regional neng kene aku tetep ra setuju oq walaupun aku asli jeporo..

masalah nanti akhirnya gimana kan tergantung galih sebagai eR eL..
adeedz - 22/03/2010 02:45 PM
#66

Quote:
Original Posted By cintasemarang
No Pertamax.. No Edit Post .

Jadi PIKIR dulu Sebelum POst. shakehand


Quote:
Original Posted By feDHi
yo terserah....
nak meh di entuk'i yo matur suwun.
nak ra dientuk'i yo emang ning kono wis ana nggone...

regional yang mungkin bisa ditampung disini adalah kota (wilayah) yang secara langsung terkait dengan semarang secara hubungan geografis dan perkembangannya. dan kota (wilayah) itu merupakan wilayah kecil. nak menurut kui berarti kotane yo purwodadi, kendal, demak.


teke di-edit og nohope:

hora oleh diedit ndes nohope:
feDHi - 22/03/2010 02:45 PM
#67

Quote:
Original Posted By Manusiabumie
bukan masalah aku ora wong purwodadi, kudus, pati, rembang ya nda..smisal ono wong jeporo nggawe trit regional neng kene aku tetep ra setuju oq walaupun aku asli jeporo..

masalah nanti akhirnya gimana kan tergantung galih sebagai eR eL..


wis tak edit,,,,,
tur yo aku ngumung ngunu yo ra masalah ana thread purwodadi ning kene kok p
bintangausy - 22/03/2010 02:47 PM
#68

Quote:
Original Posted By adeedz
hehehehehe....

bagoeeeeeeesss..... thumbup:

tak kandani yo mas... o
ndisik kasus other regional nang semarang kie wes tau o o
tapi karo mas Har, digemboki kabeh p

kenapa ?
seperti yang aku posting di thread pekalongan p


@RL Pengung
wes tak Reply Surat Cinta mu padaku maho




hura tak edit blast kie o
tapi aku hura mikir njawabe..... p


aku setuju karo kowe did..............

Opo meneh seng tulisan guwedi neng nduwur kuwi, aku malah setuju banget ......
Quote:
Original Posted By abdi_karuhun
aku meh ngadain gath forsup ah.......


entuk rak mas RL...???


Tetep orak intuk.........

alesane cah Pengung kok ngadak ke GATH.........

Pengung yo ben pengung, soale kuwi penyakit seng gawan bayi.........
abdi_karuhun - 22/03/2010 03:01 PM
#69

Quote:
Original Posted By adeedz
ra entuk mewalik mad:


khan dlm rngka meramaikan trid d smg..

dadi pas gath iso rame...

fjb ono dewe...forsup ono dewe..ccpb ono dewe....animal lover ono dewe...


wkakakakakakakakaakkakakakakakakaka
abdi_karuhun - 22/03/2010 03:04 PM
#70

Quote:
Original Posted By bintangausy

Tetep orak intuk.........

alesane cah Pengung kok ngadak ke GATH.........

Pengung yo ben pengung, soale kuwi penyakit seng gawan bayi.........


lha wong aq wis tau je...RLe wae teko....

wkakakakakakakakakaakakakkaka

kacian deh lu....
adeedz - 22/03/2010 03:05 PM
#71

Quote:
Original Posted By bintangausy
aku setuju karo kowe did..............

Opo meneh seng tulisan guwedi neng nduwur kuwi, aku malah setuju banget ......



lha emang pengung kan ? amazed:
aku yen ngetik iku sesuai kenyataan malu:

kekekekekeke...

Quote:
Original Posted By abdi_karuhun
khan dlm rngka meramaikan trid d smg..

dadi pas gath iso rame...

fjb ono dewe...forsup ono dewe..ccpb ono dewe....animal lover ono dewe...


wkakakakakakakakaakkakakakakakakaka



terbukti dengan adanya Gath PSP malu:

wakakakakakakakak ngacir:
bintangausy - 22/03/2010 03:07 PM
#72

Quote:
Original Posted By abdi_karuhun
lha wong aq wis tau je...RLe wae teko....

wkakakakakakakakakaakakakkaka

kacian deh lu....


mosok, kok aku ndak tau ya..........:garuk-garuk sirah:

ndak neng Cafe seng neng pamularsih mbiyen kae, seng orak jelas konsep kae......:mlongo:
abdi_karuhun - 22/03/2010 03:14 PM
#73

Quote:
Original Posted By bintangausy
mosok, kok aku ndak tau ya..........:garuk-garuk sirah:

ndak neng Cafe seng neng pamularsih mbiyen kae, seng orak jelas konsep kae......:mlongo:


betul,betul,betul...........

koe emg lak TAU teko..............

:garuk garuk manuk:
bintangausy - 22/03/2010 03:19 PM
#74

Quote:
Original Posted By abdi_karuhun
betul,betul,betul...........

koe emg lak TAU teko..............

:garuk garuk manuk:


I like This...........
abdi_karuhun - 22/03/2010 03:29 PM
#75

Quote:
Original Posted By bintangausy
I like This...........


ngene iki yen PENGUNGe nanggung....kakehan kumpul karo CS sih...........

wakakkakakakakakakaakakakakakakakakakkakakakakakakakakakakaka
adeedz - 22/03/2010 03:29 PM
#76

Quote:
Original Posted By bintangausy
mosok, kok aku ndak tau ya..........:garuk-garuk sirah:

ndak neng Cafe seng neng pamularsih mbiyen kae, seng orak jelas konsep kae......:mlongo:


Quote:
Original Posted By abdi_karuhun
betul,betul,betul...........

koe emg lak TAU teko..............

:garuk garuk manuk:


Hoax kabeh nohope:
abdi_karuhun - 22/03/2010 03:32 PM
#77

Quote:
Original Posted By adeedz
Hoax kabeh nohope:


hoax..kintilmu lecet...p

off the record wae lah...
adeedz - 22/03/2010 03:34 PM
#78

Quote:
Original Posted By abdi_karuhun
hoax..kintilmu lecet...p

off the record wae lah...

kintil ki ipi tiih... ? o o
bintangausy - 22/03/2010 03:34 PM
#79

Quote:
Original Posted By abdi_karuhun
ngene iki yen PENGUNGe nanggung....kakehan kumpul karo CS sih...........

wakakkakakakakakakaakakakakakakakakakkakakakakakakakakakakaka


Halah......angger kumpul cah DS kuwe yo mesti nyusul kok..........wek
cintasemarang - 22/03/2010 05:09 PM
#80

Quote:
Original Posted By abdi_karuhun
aku meh ngadain gath forsup ah.......


entuk rak mas RL...???


Monggo kang nek pek di gawe... shakehand


aku setuju karo jawaban surat cinta ne kang adeedz dengan pembentukan thread Other regional semarang..

akan tetapi konsep yang didalam itu dibikin pie ??
Page 4 of 97 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Semarang > KRITIK DAN SARAN Reg.SEMARANG