Semarang
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Semarang > KRITIK DAN SARAN Reg.SEMARANG
Total Views: 33293 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 7 of 97 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >  Last ›

adeedz - 23/03/2010 05:01 PM
#121

Quote:
Original Posted By hariyanto7
bisa jadi

kok kowe reti nek meh ganggu cewe ta berdosa ning FB dit bingung:

ojo2 bareng mbek kowe ki siul:

statuse update terus nohope:
lagi PDKT karo wong sampangan ketoke ngakak


piye yen aku gawe thread kaskuser sampangan mlebu rene....? o o
adeedz - 23/03/2010 05:02 PM
#122

kaskuser sampangan oleh mewalik ra ? malu:
hariyanto7 - 23/03/2010 05:04 PM
#123

Quote:
Original Posted By adeedz
statuse update terus nohope:
lagi PDKT karo wong sampangan ketoke ngakak


piye yen aku gawe thread kaskuser sampangan mlebu rene....? o o


wah kowe kok apal siul:


ojo ojo kowe maho: mbek RL ki ngakak:












...................ngacir:
adeedz - 23/03/2010 05:08 PM
#124

Quote:
Original Posted By hariyanto7
wah kowe kok apal siul:


ojo ojo kowe maho: mbek RL ki ngakak:












...................ngacir:

sing dicedaki tonggoku nohope:

aku ga bisa jadi maho o o

ga sampai semono elmu lan pengalamanku :isin:
hariyanto7 - 23/03/2010 05:12 PM
#125

Quote:
Original Posted By adeedz
sing dicedaki tonggoku nohope:

aku ga bisa jadi maho o o

ga sampai semono elmu lan pengalamanku :isin:


berarti nek pdkt kowe reti nu DDDD

ono poto ne lak????
cintasemarang - 23/03/2010 05:37 PM
#126

BWAKAKAKA asuwww tenannn .. !! malah di junk .. mad:

wes pindah pindah !!!!
hariyanto7 - 23/03/2010 05:38 PM
#127

Quote:
Original Posted By cintasemarang
BWAKAKAKA asuwww tenannn .. !! malah di junk .. mad:

wes pindah pindah !!!!


siap ndan army:
adeedz - 23/03/2010 06:10 PM
#128

Quote:
Original Posted By cintasemarang
BWAKAKAKA asuwww tenannn .. !! malah di junk .. mad:

wes pindah pindah !!!!

salam nggo kiki ra ? o o
cintasemarang - 23/03/2010 06:11 PM
#129

Quote:
Original Posted By adeedz
salam nggo kiki ra ? o o


Hura usah kang D

kan ketemu ben dino aku ;)
adeedz - 23/03/2010 06:27 PM
#130

Quote:
Original Posted By cintasemarang
Hura usah kang D

kan ketemu ben dino aku ;)

anda sepertinya kecewa dengan status tersangka yang baru... o


baru saja TO saudara In Relationship with H*** *** ***** p

jangan menyerah mas galih... o
masih banyak janda janda kaya yang bisa anda satroni ngacir:
cintasemarang - 23/03/2010 06:43 PM
#131

Quote:
Original Posted By adeedz
anda sepertinya kecewa dengan status tersangka yang baru... o


baru saja TO saudara In Relationship with H*** *** ***** p

jangan menyerah mas galih... o
masih banyak janda janda kaya yang bisa anda satroni ngacir:


wakakak Ngopo kecewa??

wakakaka asli ngakak sok tau mode On !!

mas mas.. adit yang ganteng. ... D kiki kui adikku mas D
mereka dadian neng ngarep ku og D

sing memper eratkan Mereka yo aku D
sing nyedak i kiki aku yo kenal kabeh.. sing kiki seneng yo aku ngerti kabeh.. elek e kiki yo aku ngertii D

hura Kolu aku D

wes ah iki urusan pesbuk malah mlebu kaskuss D
mikku87 - 23/03/2010 06:45 PM
#132

Quote:
Original Posted By cintasemarang
wakakak Ngopo kecewa??

wakakaka asli ngakak sok tau mode On !!

mas mas.. adit yang ganteng. ... D kiki kui adikku mas D
mereka dadian neng ngarep ku og D

sing memper eratkan Mereka yo aku D
sing nyedak i kiki aku yo kenal kabeh.. sing kiki seneng yo aku ngerti kabeh.. elek e kiki yo aku ngertii D

hura Kolu aku D

wes ah iki urusan pesbuk malah mlebu kaskuss D



aku kenalke adekmu liane yo kang ;)
adeedz - 23/03/2010 06:45 PM
#133

Quote:
Original Posted By cintasemarang
wakakak Ngopo kecewa??

wakakaka asli ngakak sok tau mode On !!

mas mas.. adit yang ganteng. ... D kiki kui adikku mas D
mereka dadian neng ngarep ku og D

sing memper eratkan Mereka yo aku D
sing nyedak i kiki aku yo kenal kabeh.. sing kiki seneng yo aku ngerti kabeh.. elek e kiki yo aku ngertii D

hura Kolu aku D

wes ah iki urusan pesbuk malah mlebu kaskuss D

dasar RL pengung mad:
selalu ada alasan untuk +1 o o
cintasemarang - 23/03/2010 06:48 PM
#134

Quote:
Original Posted By mikku87
aku kenalke adekmu liane yo kang ;)


adiku ono loro

siji ne lanang siji ne wedok D

sing wedok wes payu

sing siji lanang kelas 6 SD gelem ?

wakakaka
adeedz - 23/03/2010 06:49 PM
#135

+1 maneh o

yen kowe kecewa ojo ngaku2 mase to lih.... o o




wakakakakakak.................................................... ngacir:
mikku87 - 23/03/2010 06:52 PM
#136

Quote:
Original Posted By cintasemarang
adiku ono loro

siji ne lanang siji ne wedok D

sing wedok wes payu

sing siji lanang kelas 6 SD gelem ?

wakakaka


jiah, hammer: uda sejenis, masih dibawah umur lagi ngakak
hariyanto7 - 24/03/2010 11:18 AM
#137

iki trit kucingan opo kritik dan saran yo???


salah mlebu trit ki koyo e aku ............ ngacir:
bar kelonan - 24/03/2010 12:47 PM
#138

koyo ne aku mencium aroma wanita kih....


lih galih...........

kenalke kiki dunk genit:


pokok e aku rekomendet seller lho.....!!!
kidd141281 - 24/03/2010 12:53 PM
#139

Quote:
Original Posted By hariyanto7
iki trit kucingan opo kritik dan saran yo???


salah mlebu trit ki koyo e aku ............ ngacir:


sindiran alus iik malu:

Quote:
Original Posted By bar kelonan
koyo ne aku mencium aroma wanita kih....


lih galih...........

kenalke kiki dunk genit:


pokok e aku rekomendet seller lho.....!!!


rekomendet oponeee mad:

peripikator ae lak jelas oq p
adeedz - 24/03/2010 12:54 PM
#140

klonengan detected ;)
Page 7 of 97 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Semarang > KRITIK DAN SARAN Reg.SEMARANG