Batam
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > SUMATERA > Batam > [guyub rukun agawe santosa v.543] angkringan ngumpul rencang2 jawi sing ning mBatam
Total Views: 29398 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 4 of 189 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›

omon - 01/04/2010 10:46 AM
#61

Quote:
Original Posted By otakpantat2
Lha dalah...onok trit jowo nang kene..melu nelek nang kene ae wes...[guyub rukun agawe santosa v.543] angkringan ngumpul rencang2 jawi sing ning mBatam


Quote:
Original Posted By nitrogliserin
momod... matabelo:


ayo mod, diramekne.... o


tangi turu kok wis rame wae...
isine tuwekan bangkekane loro kuwi....

o

ngider nang besuki, solo, karo jogja ah.... ngacir:
wara wara...

walik owk...o
sekti timen...o
photo cabul - 01/04/2010 10:48 AM
#62

jowone nggagem boso kromo mboten nggih D
nitrogliserin - 01/04/2010 10:49 AM
#63

Quote:
Original Posted By photo cabul
jowone nggagem bobo kromo mboten nggih D


hura usah... o

kecuali nek meh nggrenengi uwong: wajib kromo... ngakaks

nek mung rembugan... ngoko wae...

arek malang endi isoh kromo, cuk.... D
omon - 01/04/2010 10:50 AM
#64

Quote:
Original Posted By photo cabul
jowone nggagem boso kromo mboten nggih D


Quote:
Original Posted By nitrogliserin
hura usah... o

kecuali nek meh nggrenengi uwong: wajib kromo... ngakaks

nek mung rembugan... ngoko wae...

arek malang endi isoh kromo, cuk.... D


nah iyo...

pener kuwi, nek nggrenengi uwong, nganggo krama....

ben...
blangkemen tenan lak an... ngakaks
photo cabul - 01/04/2010 10:51 AM
#65

Quote:
Original Posted By nitrogliserin
hura usah... o

kecuali nek meh nggrenengi uwong: wajib kromo... ngakaks

nek mung rembugan... ngoko wae...

arek malang endi isoh kromo, cuk.... D


sopo arek malang ngakaks pean yo mbah arek malang p
photo cabul - 01/04/2010 10:53 AM
#66

Quote:
Original Posted By omon
nah iyo...

pener kuwi, nek nggrenengi uwong, nganggo krama....

ben...
blangkemen tenan lak an... ngakaks


wedi duso aku owks lak nggreneng2i uwong D wedi lak sesuk di obong cuangkeme takut
omon - 01/04/2010 10:55 AM
#67

Quote:
Original Posted By photo cabul
sopo arek malang ngakaks pean yo mbah arek malang p


nunggu RL-e jawa timuran teka mrene ae... D

Quote:
Original Posted By photo cabul
wedi duso aku owks lak nggreneng2i uwong D wedi lak sesuk di obong cuangkeme takut


halah...
dapurmu koyo ucek kuwi owk... nohope:
photo cabul - 01/04/2010 11:00 AM
#68

Quote:
Original Posted By omon
nunggu RL-e jawa timuran teka mrene ae... D



halah...
dapurmu koyo ucek kuwi owk... nohope:

ngakaks ngakaks iyo ki tangi turu kukur2 karo ucek2 moto p
democrazy - 01/04/2010 11:01 AM
#69

jam piro mas.. o

cuma tau ini hammer:
photo cabul - 01/04/2010 11:04 AM
#70

Quote:
Original Posted By democrazy
jam piro mas.. o

cuma tau ini hammer:


jamingun kurang jamu mas lemes linux2:
nitrogliserin - 01/04/2010 11:08 AM
#71

Quote:
Original Posted By photo cabul
ngakaks ngakaks iyo ki tangi turu kukur2 karo ucek2 moto p


kukur2 moto po kukur2 manuk? D

Quote:
Original Posted By democrazy
jam piro mas.. o

cuma tau ini hammer:


besok aku kasih kamus di pekiwan deh...

nyari kang omon dulu...
SMS...ngacir:
handyclean - 01/04/2010 11:08 AM
#72

ngakak
serius tiba'ne si mbah iki..wingi tak pikir mung guyon mbah D
nek ngene lak iso ngomong jowo sak puase to?? D
misuh ora oleh yo mbah? tapi nek ora misuh ora enak mbah,ono sing kurang ngakak
omon - 01/04/2010 11:15 AM
#73

Quote:
Original Posted By handyclean
ngakak
serius tiba'ne si mbah iki..wingi tak pikir mung guyon mbah D
nek ngene lak iso ngomong jowo sak puase to?? D
misuh ora oleh yo mbah? tapi nek ora misuh ora enak mbah,ono sing kurang ngakak


misuh oleh, tapi dalam konteks guyon... D

aja misuh2 tenanan...
tak dol sempakmu nek nganti muring2 nang kene...o

ayo diramekne kang...
ben cepet iso barang ndek sampeyan.... o
photo cabul - 01/04/2010 11:16 AM
#74

Quote:
Original Posted By nitrogliserin
kukur2 moto po kukur2 manuk? D



besok aku kasih kamus di pekiwan deh...

nyari kang omon dulu...
SMS...ngacir:

kukur2 silit ngakaks
Quote:
Original Posted By handyclean
ngakak
serius tiba'ne si mbah iki..wingi tak pikir mung guyon mbah D
nek ngene lak iso ngomong jowo sak puase to?? D
misuh ora oleh yo mbah? tapi nek ora misuh ora enak mbah,ono sing kurang ngakak

misuh takuts nek rep misuh entuk ae tapi tetep enek batas2e mas D
photo cabul - 01/04/2010 11:17 AM
#75

Quote:
Original Posted By omon
misuh oleh, tapi dalam konteks guyon... D

aja misuh2 tenanan...
tak dol sempakmu nek nganti muring2 nang kene...o

ayo diramekne kang...
ben cepet iso barang ndek sampeyan.... o


sepejuh shutup: setuju mbah D
omon - 01/04/2010 11:20 AM
#76

Quote:
Original Posted By photo cabul
kukur2 silit ngakaks

misuh takuts nek rep misuh entuk ae tapi tetep enek batas2e mas D


mangkane mambu, ndeeeesss....

balangi boto cangkemu...nyoh....bata


wakakakakakakaka

Quote:
Original Posted By photo cabul
sepejuh shutup: setuju mbah D


wegah pejuhmu...o
handyclean - 01/04/2010 11:21 AM
#77

Quote:
Original Posted By omon
misuh oleh, tapi dalam konteks guyon... D

aja misuh2 tenanan...
tak dol sempakmu nek nganti muring2 nang kene...o

ayo diramekne kang...
ben cepet iso barang ndek sampeyan.... o

aku nek misuh mung ngene tok kok mbah : MISUH..!!! ngakak
oyi mbah,aku mesti sering mrene iki.tapi sak wulan bakalan ora iso ngaskus iki \(

Quote:
Original Posted By photo cabul
kukur2 silit ngakaks

misuh takuts nek rep misuh entuk ae tapi tetep enek batas2e mas D

nggih mas D
aku wingi arep nang nggone sampean mas,mbayar kaos.tapi diajak nonton D
omon - 01/04/2010 11:23 AM
#78

Quote:
Original Posted By handyclean
aku nek misuh mung ngene tok kok mbah : MISUH..!!! ngakak
oyi mbah,aku mesti sering mrene iki.tapi sak wulan bakalan ora iso ngaskus iki \(




lha nopo o ra isoh ngaskus?
tiba2 buta huruf po piye, dab? D
photo cabul - 01/04/2010 11:24 AM
#79

Quote:
Original Posted By handyclean
aku nek misuh mung ngene tok kok mbah : MISUH..!!! ngakak
oyi mbah,aku mesti sering mrene iki.tapi sak wulan bakalan ora iso ngaskus iki \(


nggih mas D
aku wingi arep nang nggone sampean mas,mbayar kaos.tapi diajak nonton D


dijak nonton sopo mas D gendakane yo ngakaks kapan2 kan jek iso mas \)
handyclean - 01/04/2010 11:29 AM
#80

Quote:
Original Posted By omon
lha nopo o ra isoh ngaskus?
tiba2 buta huruf po piye, dab? D

tugas kantor mbah,sak wulan tanpa onlen nohope:

Quote:
Original Posted By photo cabul
dijak nonton sopo mas D gendakane yo ngakaks kapan2 kan jek iso mas \)

gendakan? hammer: koncoku mas,ora enak arep nolak.dibayari soale D
Page 4 of 189 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > SUMATERA > Batam > [guyub rukun agawe santosa v.543] angkringan ngumpul rencang2 jawi sing ning mBatam