Banyumas
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > RB HARDWARE n SOFTWARE LOUNGE!!!!!!!!
Total Views: 36028 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 3 of 121 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›

closetrocket - 18/04/2010 01:47 PM
#41

Quote:
Original Posted By Ki.Tumenggung
palah dadi kaya lounge jual beli \)


wkwkkwkw
sisan lah kang
nek nang kene kan penak
info luwih cepet
hehehehe

Quote:
Original Posted By judhtech
uda ane PM bro, silakan ditindak lanjuti D


maturnuwun ya kang....
kie domisili pada nang ndi koh??
salam kenal yashakehand2
closetrocket - 18/04/2010 01:49 PM
#42

iloveindonesia
kerangwangkal - 18/04/2010 01:57 PM
#43

Quote:
Original Posted By closetrocket
wkwkkwkw
sisan lah kang
nek nang kene kan penak
info luwih cepet
hehehehe



maturnuwun ya kang....
kie domisili pada nang ndi koh??
salam kenal yashakehand2


ya wis gole dodolan nang kene....army:

salam kenal juga shakehand:
closetrocket - 18/04/2010 02:01 PM
#44

permisi mas2...
aku pgn cek harga kie mas..
arep adol tapi ra ngerti rega..
tulung ya kang dibantu..
kie sing arep tak adol :
mobo: BIOSTAR TP45D2-A7
procesor :CORE 2DUO E7200 ( langka duse)
RAM :APOGEE DDR 2 800 1GB ( 2 KEPING)
kira2 pira ya kang totale nek di dol??
tulung ya kang..
nuwun ..
hjay - 18/04/2010 02:17 PM
#45

wah ora ngerti pasaran 2nd tapi biasane siy siap2 sakit hati...tukune larang eh adol 2nd-e murah D


gtg lah....njiot gajian mingguan D
kerangwangkal - 18/04/2010 02:25 PM
#46

Quote:
Original Posted By closetrocket
permisi mas2...
aku pgn cek harga kie mas..
arep adol tapi ra ngerti rega..
tulung ya kang dibantu..
kie sing arep tak adol :
mobo: BIOSTAR TP45D2-A7
procesor :CORE 2DUO E7200 ( langka duse)
RAM :APOGEE DDR 2 800 1GB ( 2 KEPING)
kira2 pira ya kang totale nek di dol??
tulung ya kang..
nuwun ..


maring fjb bae kang d tawakna best offer toli para afganer langsug pada metu...D
mastoto-gombong - 18/04/2010 02:35 PM
#47

aku duwe hdd sigit berkuda 40gb, ora kedetek blas nang kompie...

mau2ne anu hdd 2 biji waras kabeh.., siji 40 gb sing ana systeme, siji maning maxtor 40gb (slave), lha mbuh kenangapa mobone terus error ,...eh bareng ganti mobo jebul hdd sing ana systeme ra kedetek blas....mung moni tek..tek..kaya kue tok..
monhon pencerahan, kira2 rusak apane ya kue hdd, bisa didandami ora kue?
soale...anu ana file2 mandan penting........D
menstruasi - 18/04/2010 02:37 PM
#48

deneng urung labuh?
closetrocket - 18/04/2010 02:51 PM
#49

Quote:
Original Posted By hjay
wah ora ngerti pasaran 2nd tapi biasane siy siap2 sakit hati...tukune larang eh adol 2nd-e murah D



gtg lah....njiot gajian mingguan D


Quote:
Original Posted By kerangwangkal
maring fjb bae kang d tawakna best offer toli para afganer langsug pada metu...D


iya kie
siap2 di komen nang afganer2 nang fjb
durung siap mental aku
awkwkkwakawk
wenderisnoway - 18/04/2010 04:32 PM
#50

ohh ini toh trit barunya....

sekedar info aja:
a. besok ane ma nockl ngikut seminar tentang ATI dan Directx 11 di binus bersama anak2 AMD-ers Jabotabek. Nanti tak bikin FR-nya disini deh, siapa tau bisa nambah pengetahuan kaskuser RB di bidang Hardware

b. tanggal 5 mei ada gathering hardware mania di dynasty sekalian launching produk2 dari HIS, Zotac dan Adata. Lagi2, ini jg bisa nambah pengetahuan.

c. puncaknya bulan Juni di Pameran komputer direncanakan akan ada lomba overclocking. ane harapkan ada wakil dari banyumas untuk berpartisipasi. ane dan kawan2 panitia jelas udah ga mungkin untuk ngikut...wis pensiun jg lgpula...




Quote:
Original Posted By hjay
pastinya cari yang ada terms garansi berapa hari gitu
golet neng lokal secondan malah biasane no garansi loh apamaning barang lawas wkwkwkw


Quote:
Original Posted By kerangwangkal
betul....:thumbups


wisssss....kalo barang 2nd ane pasti maknyusss dan bergaransi yah....
justru barang 2nd kalo abis kena tangan ane malah jadi tambah makyusss... D D




yg terakhir, aja pada ngejunk or ngeflame lah di trit baru ini...kasian TS dan yg memang niat nyari ilmu disini..keep it on topic dan kondusif.. piss yo
kerangwangkal - 18/04/2010 04:48 PM
#51

Quote:
Original Posted By mastoto-gombong
aku duwe hdd sigit berkuda 40gb, ora kedetek blas nang kompie...

mau2ne anu hdd 2 biji waras kabeh.., siji 40 gb sing ana systeme, siji maning maxtor 40gb (slave), lha mbuh kenangapa mobone terus error ,...eh bareng ganti mobo jebul hdd sing ana systeme ra kedetek blas....mung moni tek..tek..kaya kue tok..
monhon pencerahan, kira2 rusak apane ya kue hdd, bisa didandami ora kue?
soale...anu ana file2 mandan penting........D


wdew, nek urusane wis nganti bersuara tah biasane wis almarhum kuwe kang, paling biasane d ganti board e, nek nang kene aku ra ngerti sing bisa sapa, nek nang jogja lah aku ngerti tempate, soale ganu tau HDD wis mati 2 tahun d dandani 2 dina murub maning....D

Quote:
Original Posted By wenderisnoway
ohh ini toh trit barunya....

sekedar info aja:
a. besok ane ma nockl ngikut seminar tentang ATI dan Directx 11 di binus bersama anak2 AMD-ers Jabotabek. Nanti tak bikin FR-nya disini deh, siapa tau bisa nambah pengetahuan kaskuser RB di bidang Hardware

b. tanggal 5 mei ada gathering hardware mania di dynasty sekalian launching produk2 dari HIS, Zotac dan Adata. Lagi2, ini jg bisa nambah pengetahuan.

c. puncaknya bulan Juni di Pameran komputer direncanakan akan ada lomba overclocking. ane harapkan ada wakil dari banyumas untuk berpartisipasi. ane dan kawan2 panitia jelas udah ga mungkin untuk ngikut...wis pensiun jg lgpula...








wisssss....kalo barang 2nd ane pasti maknyusss dan bergaransi yah....
justru barang 2nd kalo abis kena tangan ane malah jadi tambah makyusss... D D




yg terakhir, aja pada ngejunk or ngeflame lah di trit baru ini...kasian TS dan yg memang niat nyari ilmu disini..keep it on topic dan kondusif.. piss yo


wedew, agendanya mantebs bro.....
yang tanggal 5 bole ikut nebeng ga ni...malu:

sip trit ini dinyatakan bebas ngejunk n no sara, semoga bisa langgeng n makin rame....Peace:
mamaz bawor - 18/04/2010 04:58 PM
#52

Quote:
Original Posted By judhtech
wakakaka..iza, aku jg ra bakal suwe2, mangsude, men nemu settingan sing pewe, ben ngesuk langsung teka langsung nyosssss ra sah test2 mning D
aku be madan deg deg an ... hehehe , tapi alhamdulillah rapapa thumbup:


wakakaka...iza kohh ngakak , tapi lho, drpd psu bawaan2 casing, mending extreme kie lho.... kayane si nohope:
aku tau nguji rail , ya mayan mendekati nilai yg seharusnya si, tp y mbuh nek wis di wei beban gedhe bingungs


jajal speedpower bae ndipit kang,,
aku nggo sing 750 ... apik ko,,,
raile stabil,,
diix - 18/04/2010 05:30 PM
#53

weekkk...tembe ngerti kie ana trit kaya kie mad:
TS'e maho
shakehand2
ngacir2

Quote:
Original Posted By wenderisnoway
ohh ini toh trit barunya....

sekedar info aja:
a. besok ane ma nockl ngikut seminar tentang ATI dan Directx 11 di binus bersama anak2 AMD-ers Jabotabek. Nanti tak bikin FR-nya disini deh, siapa tau bisa nambah pengetahuan kaskuser RB di bidang Hardware

b. tanggal 5 mei ada gathering hardware mania di dynasty sekalian launching produk2 dari HIS, Zotac dan Adata. Lagi2, ini jg bisa nambah pengetahuan.

c. puncaknya bulan Juni di Pameran komputer direncanakan akan ada lomba overclocking. ane harapkan ada wakil dari banyumas untuk berpartisipasi. ane dan kawan2 panitia jelas udah ga mungkin untuk ngikut...wis pensiun jg lgpula...


ini yg tak bold gathering sapa aja om?seller,kentangers,atau masivershutup:Peace:
hayuk rame2 pada maring pameran bulan Juni..aku ora teyeng OC Peace: penonton setia bae lah o

btw, wis pada deleng review lokal kompor fermi 470+480?D
Cah_Angon - 18/04/2010 05:58 PM
#54

lumayan kie kena takon2 ilovekaskus
pecilpec - 18/04/2010 06:34 PM
#55

Quote:
Original Posted By Cah_Angon
lumayan kie kena takon2 ilovekaskus


xixixxixi..
pada kang, mbok ngesuk2 pgn takon2..

absen, nubi baru...

assalamualaikum...
pecilpec - 18/04/2010 06:47 PM
#56

ilovekaskus
diix - 18/04/2010 07:03 PM
#57

nggo mandan ngapiki trit kie Peace:
review lokal permi by kaskuser

Spoiler for ss

RB HARDWARE n SOFTWARE LOUNGE!!!!!!!!
RB HARDWARE n SOFTWARE LOUNGE!!!!!!!!
RB HARDWARE n SOFTWARE LOUNGE!!!!!!!!
RB HARDWARE n SOFTWARE LOUNGE!!!!!!!!
RB HARDWARE n SOFTWARE LOUNGE!!!!!!!!
RB HARDWARE n SOFTWARE LOUNGE!!!!!!!!
RB HARDWARE n SOFTWARE LOUNGE!!!!!!!!
RB HARDWARE n SOFTWARE LOUNGE!!!!!!!!


GTX 470, GTX 480, 5850
war pic

suhu idle gtx 480

GTAIV

BFBC 2

AC II

DIrt 2
Bull_Bull - 18/04/2010 08:46 PM
#58

Quote:
Original Posted By chakepbum4nt
nang kene ana penggemar socket a (462) ora yah... D


ana kang... aku esih duwe loro.. tp sing siji boarde mati koh... berdukas berdukas berdukas
kerangwangkal - 18/04/2010 09:09 PM
#59

Quote:
Original Posted By diix
weekkk...tembe ngerti kie ana trit kaya kie mad:
TS'e maho
shakehand2
ngacir2



ini yg tak bold gathering sapa aja om?seller,kentangers,atau masivershutup:Peace:
hayuk rame2 pada maring pameran bulan Juni..aku ora teyeng OC Peace: penonton setia bae lah o

btw, wis pada deleng review lokal kompor fermi 470+480?D


Quote:
Original Posted By diix
nggo mandan ngapiki trit kie Peace:
review lokal permi by kaskuser

Spoiler for ss

RB HARDWARE n SOFTWARE LOUNGE!!!!!!!!
RB HARDWARE n SOFTWARE LOUNGE!!!!!!!!
RB HARDWARE n SOFTWARE LOUNGE!!!!!!!!
RB HARDWARE n SOFTWARE LOUNGE!!!!!!!!
RB HARDWARE n SOFTWARE LOUNGE!!!!!!!!
RB HARDWARE n SOFTWARE LOUNGE!!!!!!!!
RB HARDWARE n SOFTWARE LOUNGE!!!!!!!!
RB HARDWARE n SOFTWARE LOUNGE!!!!!!!!


GTX 470, GTX 480, 5850
war pic

suhu idle gtx 480

GTAIV

BFBC 2

AC II

DIrt 2


halah sesama maho ben....Peace:

lah kuwe suhu ruangan 21 derajat be bisa tekan 58 ya suhune, nek nang kamarku sing nek awan bisa nganti 33 drjat si pira yah?????
diix - 18/04/2010 09:27 PM
#60

Quote:
Original Posted By kerangwangkal
halah sesama maho ben....Peace:

lah kuwe suhu ruangan 21 derajat be bisa tekan 58 ya suhune, nek nang kamarku sing nek awan bisa nganti 33 drjat si pira yah?????


wwkwkwkw lha kue om bib be ngasi wis keatisen, arep dipateni AC ne tp wedi mbok vegeane njeblug DD

jajal deleng kualitas pas 1AA vs 32AA nang gim BFBC2, bedane mung sitik tok hammer:
Page 3 of 121 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > RB HARDWARE n SOFTWARE LOUNGE!!!!!!!!