Forex broker
Home > BUSINESS BOARD > Forex/Option/Saham dan Derivatifnya > Forex > Forex broker > [United World Capital] - uwcfxmalaysia.com - Syarikat Berdaftar dan Regulated
Total Views: 3570 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 4 of 8 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 > 

fghijklm - 12/06/2010 12:16 AM
#61

Quote:
Original Posted By UWCFX
MT5 untuk akaun demo sahaja. masih beta version.
Jika untuk trade di akaun real, kita guna MT4.
Slow ya di sana?


caranya gimana gan?apa harus download MT4 nya?iya neh di sini waktu buka MT5 nya agak lambat,mohon di bimbing ya gan ...iloveindonesia
UWCFX - 12/06/2010 01:16 AM
#62

Quote:
Original Posted By fghijklm
caranya gimana gan?apa harus download MT4 nya?iya neh di sini waktu buka MT5 nya agak lambat,mohon di bimbing ya gan ...iloveindonesia


MT4 boleh didownload di sini
fghijklm - 12/06/2010 02:56 AM
#63

Quote:
Original Posted By UWCFX
MT4 boleh didownload di sini


thank u gan dah berhasil di download iloveindonesia
UWCFX - 12/06/2010 08:18 AM
#64
Kenapa Memilih UWC?
[United World Capital] - uwcfxmalaysia.com - Syarikat Berdaftar dan Regulated
United World Capital Limited
Ioanni Prodromou 31,
United World Capital House,
Mesa Geitonia
Postal Code: 4002 - Limassol, Cyprus


Mengapa UWC?

United World Capital disenaraikan sebagai CIF (Cyprus Investment Firm) di bawah nombor pendaftaran HE230122.
(Sijil pendaftaran dlm English | Sijil pendaftaran dlm bahasa Greek)

Dilesenkan oleh CySEC (Cyprus Securities and Exchange Commission) di bawah nombor lesen 093/08

Bertepatan dengan MiFID baru (Markets in Financial Instruments Directive) iaitu undang-undang European Union yang diperlukan untuk melakukan perkhidmatan pelaburan di 27 negara ahli kawasan Ekonomi Eropah.

FSA-regulated dan didaftarkan dibawah lesen 504862

Ahli kepada European Investor Compensation Fund, yang mana GUARANTEES kepada deposit pelanggan kami.
ariefwahyudi - 15/06/2010 12:34 AM
#65

[CENTER]thread Closed karena tidak memenuhi syarat RULES[/CENTER]
UWCFX - 20/06/2010 10:46 PM
#66
Terima Kasih
Terima kasih kepada admin dan mod kerana bg saya peluang untuk betulkan kesilapan saya kerana melanggar rules di thread ni, dan seterusnya sehingga topic ini dibuka kembali. Terima kasih..
virtue24 - 20/06/2010 11:09 PM
#67

fixed spread all major untuk account liteforex berapa ya?

thanks
UWCFX - 20/06/2010 11:24 PM
#68

Quote:
Original Posted By virtue24
fixed spread all major untuk account liteforex berapa ya?

thanks


Chartnya boleh dilihat di sini
UWCFX - 21/06/2010 01:17 PM
#69

sesiapa ada di singapore bulan June nanti, boleh lah singgah lawati booth kami di sana:

Quote:
ShowFxAsia exposition in Singapore
on July 10-11




[United World Capital] - uwcfxmalaysia.com - Syarikat Berdaftar dan Regulated
drummingfx - 22/06/2010 01:38 AM
#70

dapet rebate ga ya gan??ilovekaskusiloveindonesia
fghijklm - 22/06/2010 03:00 AM
#71

udah di buka lg tread nya sukses ya gan ... iloveindonesia
UWCFX - 22/06/2010 08:51 AM
#72

Quote:
Original Posted By drummingfx
dapet rebate ga ya gan??ilovekaskusiloveindonesia


maaf kawan, sebenarnya saya tidak tawarkan rebates. Tapi jika kamu mau tawarkan rebates untuk kawan2 kamu, boleh juga. Kamu daftar UWCFX, kamu verifykan akaun kamu, dan kamu buat akaun affilliate. Nah, kamu juga boleh promot sama kawan kamu.
UWCFX - 22/06/2010 08:53 AM
#73

Quote:
Original Posted By fghijklm
udah di buka lg tread nya sukses ya gan ... iloveindonesia


Ya. terima kasih kepada moderator kerana beri peluang kepada gw ilovekaskus
UWCFX - 23/06/2010 07:49 PM
#74

Sesiapa yang ngak tau caranya untuk mendaftar, boleh ke sini.

Sesiapa ngan tau gimana caranya untuk upload dokumen untuk verify akaun, sila ke sini.


Sertai UWCFX

[United World Capital] - uwcfxmalaysia.com - Syarikat Berdaftar dan Regulated
UWCFX - 26/06/2010 12:20 AM
#75
Mastercard dari UWC
[United World Capital] - uwcfxmalaysia.com - Syarikat Berdaftar dan Regulated

Tempah UWC QUICK CARD anda!

• Untuk pengeluaran segera wang anda
• Dijamin tanpa pemeriksaan kredit
• Bayaran transaksi rendah
• Tiada had tahunan
• Tiada yuran langganan
• Akaun di talian disediakan

Pohon Sekarang!


Sertai UWCFX

[United World Capital] - uwcfxmalaysia.com - Syarikat Berdaftar dan Regulated
UWCFX - 26/06/2010 12:20 AM
#76
Mastercard dari UWC
UWC QUICK CARD adalah MasterCard® prabayar, disertakan dengan akaun di talian, dibuka dan siap diselenggara penuh secara PERCUMA, yang mana termasuk pertanyaan baki dalam talian/permintaan penyata. Kos kad, termasuk penghantaran dalam masa 14 hari, ialah $20. Bagi bayaran $75, kad dihantar oleh kurier dalam lima hari bekerja. Kad akan tamat tempoh dalam masa 24 bulan selepas dikeluarkan.

sistem e-money yang disupport adalah:

AlertPay
MoneyBookers
WebMoney
LibertyReserve
PerfectMoney
OKPAY


Sertai UWCFX

[United World Capital] - uwcfxmalaysia.com - Syarikat Berdaftar dan Regulated
UWCFX - 26/06/2010 12:23 AM
#77
Mastercard dari UWC (www.uwcfs.com)
UWC Financial Services Ltd terletak di London, UK. Sebagai syarikat berhad berdaftar-FSA, UWCFS dengan tegas mematuhi Anti Money Laundering Act (AMLA) memastikan setiap dana yang dihantar melalui sistem UWCFS adalah mengikut undang undang dan daripada sumber yang sah.

UWC QUICK CARD ialah MasterCard® prabayar dengan beberapa kelebihan, menawarkan satu kaedah pembiayaan peribadi yang dipermudah. Ia lebih cemerlang berbanding kebanyakan ciri-ciri satu kad debit biasa. Bagaimanapun, ia tidak dihubungkan ke akaun bank maka ia dijamin tanpa mana-mana pemeriksaan kredit.

MasterCard dan tanda jenama MasterCard ialah tanda dagangan berdaftar MasterCard International Inc. Dengan tanda dagangan ini, membolehkan pemilik UWC QUICK CARD untuk menggunakannya di lebih seratus negara seluruh dunia di mana mereka melihat tanda MasterCard®.

UWC QUICK CARD ialah kad prabayar, dan sebagai pemilik kad ia tiada risiko-risiko overdraf atau bayaran-bayaran mahal dan hanya boleh membelanjakannya sebanyak yang mereka deposit ke dalamnya. Terdapat had pembelian mingguan $12,000, tetapi tiada had tahunan, dan jika anda ingin berkongsi wang dengan keluarga dan rakan-rakan, kad ini sudah tentu akan jadi satu pilihan yang bagus untuk dipertimbangkan.

Memohon untuk UWC QUICK CARD adalah cepat dan mudah. Anda perlu log masuk ke Laman Pelanggan anda dan hantar borang permohonan bila-bila masa. Sebaik sahaja anda setuju dengan dokumen-dokumen yang disediakan untuk UWC dan membayar bayaran pengeluaran kad, kad akan dihantar ke alamat rumah anda.

Menggunakan kad dan berkongsi wang dengan rakan-rakan dan ahli-ahli keluarga anda juga mudah: masukkan dana ke kad dan hantarkannya kepada mereka. Mereka boleh menggunakannya untuk membeli di kedai, di telefon atau dalam talian, sambil menikmati faedah-faedah bayaran transaksi rendah, tanpa pemindahan wang yang mahal.


Bagi menghantar UWC QUICK CARD anda, kami hanya caj dengan bayaran berikut:

• Sebanyak $20 bayaran penghantaran untuk menerima UWC QUICK CARD melalui pos biasa ke alamat anda, yang akan mengambil masa sehingga empat belas hari bekerja.
• Sebanyak $75 bayaran pengantaran untuk menerima UWC QUICK CARD dalam masa lima hari bekerja.

Penghantaran dengan pos biasa secara percuma jika anda deposit akaun dagangan anda di UWCFX dengan minimum $300!


Sertai UWCFX

[United World Capital] - uwcfxmalaysia.com - Syarikat Berdaftar dan Regulated
nordfxindo - 28/06/2010 07:39 AM
#78
Hati2 dengan uwcfx
Quote:
Original Posted By y0nt4
bagi teman2 yang trading di uwcfx hatap berhati2, karena sekarang saya mengalami masalah dalam melakukan WD.

dari awal saya emang meragukan broker ini karena acc saya yang di permasalahkan, dan di bikin gk bisa order.

karena masalah itu, makanya saya memutuskan untuk menarik semua dana saya, tapi dari pihak UWCFX nya mempersulit, padahal acc saya sudah verified.

sial bener ni broker, nanti saya kasih bukti WDsaya di tolak oleh uwc, ni saya masih ngotot mau narik dana saya. jelas2 yang saya tarik adalah modal dan profitnya, dan bonus nya tak sisakan, tapi kenapa sekarang malah dipersulit?

ini pass acc ku di bikin gk bisa order, padahal pake deviasi 4
jelas2 di web ada tulisan no requote

Spoiler for requote gk ketulungan

[United World Capital] - uwcfxmalaysia.com - Syarikat Berdaftar dan Regulated


Spoiler for report yang di log

[United World Capital] - uwcfxmalaysia.com - Syarikat Berdaftar dan Regulated


itu cuman beberapa dari ratusan requote yang dilakukan oleh uwc untuk mematikan acc saya

ini bukti imel pas wd di tolak, padahal acc udah verified

[United World Capital] - uwcfxmalaysia.com - Syarikat Berdaftar dan Regulated

wd gk nyampe $200 aja udah repot kek gini, apa lagi kalo ampe ribuan cd:


Sumber: https://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=2941707
UWCFX - 29/06/2010 07:45 AM
#79

Quote:
Original Posted By nordfxindo
Sumber: https://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=2941707


JIKA kamu melakukan scalping/ sniping, UWCFX memang melarang sniping/ scalping. dalam business term ada mengatakan UWCFX melarang cara trade begini. Dan, jika bnyak aktiviti open position dlm masa 2 minit dan tidak kurang 2 minit, memang UWCFX akan mengambil tindakan. Taetapi, JIKA tidak melakukannya, kamu harus chat dengan finance department untuk menyelesaikan masalah ini.
UWCFX - 29/06/2010 08:09 AM
#80

Quote:
Original Posted By nordfxindo
Sumber: https://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=2941707


nama orang tersebut adalah: suliyantono suliyantono

Withdrawal terakhir adalah pada 17/12/2009 sebanyak $50 ke kad kredit.

berkenaan masalah Mr. Suliyantono, saya harap Mr Suliyantono dapat email ke [email]support@uwcfx.com[/email] untuk meyelesaikan masalah ini. Sudah pasti ada sebab kenapa Mr Suliyantono ngak boleh withdraw. Mungkin ngak cukup informasi di rekening nya? Mungkin juga cara withdraw ngak sama dengan cara deposit? Semuanya berkemungkinan. Cara terbaik, email ke [email]support@uwcfx.com[/email]

Jika benar kes ini, ini kes pertama saya yang mengatakan client tak boleh withdraw tanpa sebab.


[United World Capital] - uwcfxmalaysia.com - Syarikat Berdaftar dan Regulated
Page 4 of 8 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 > 
Home > BUSINESS BOARD > Forex/Option/Saham dan Derivatifnya > Forex > Forex broker > [United World Capital] - uwcfxmalaysia.com - Syarikat Berdaftar dan Regulated