Minangkabau
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > SUMATERA > Minangkabau > Tampek sharing Photography dunsanak RM
Total Views: 40008 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 179 of 182 | ‹ First  < 174 175 176 177 178 179 180 181 182 > 

densur - 10/09/2012 06:03 PM
#3561

ijin tempel poto ciek lai malus

Spoiler for Fairy Tale
Tampek sharing Photography dunsanak RM
anankarancak - 10/09/2012 06:14 PM
#3562

Quote:
Original Posted By franniQo
numpang share foto nubi liak eeh... ;)

Spoiler for free style
Tampek sharing Photography dunsanak RM
Free style 02 by franniQo, on Flickr


kripik pedas nyo ciek yo da..... malu

ndak ajak2 batas
franniQo - 10/09/2012 08:48 PM
#3563

Quote:
Original Posted By densur
ijin tempel poto ciek lai malus

Spoiler for Fairy Tale
Tampek sharing Photography dunsanak RM

uda ko, poto nyo super duper se taruih eh... :2thumbup
tone nyo halus dan kamek... ajaan lah wak mambuek mode iko ciek eeh da.... :request
Quote:
Original Posted By anankarancak
ndak ajak2 batas


wak diajak kawan lo gi.... \(

minggu depan pai ka ngarai wak... ado oof road.... :maafagan


tambuah ciek lai lah eeh.... Peace:
mumpung lagi semangat o
Spoiler for 18+
Tampek sharing Photography dunsanak RM
area 18+ by franniQo, on Flickr


__________ ngacir:
aew - 10/09/2012 09:45 PM
#3564

Quote:
Original Posted By franniQo
numpang share foto nubi liak eeh... ;)

Spoiler for "free style"
Tampek sharing Photography dunsanak RM
Free style 02 by franniQo, on Flickr


kripik pedas nyo ciek yo da..... malu


balap dima da?

iko background nyo di oldig yo da eek:

Quote:
Original Posted By densur
ijin tempel poto ciek lai malus

Spoiler for "Fairy Tale"
Tampek sharing Photography dunsanak RM


bidadari genit:
hbl - 11/09/2012 06:49 PM
#3565

Quote:
Original Posted By aew
balap dima da?

iko background nyo di oldig yo da eek:


bidadari genit:


makasih paketnyo da malu: o
baskaraditya - 11/09/2012 11:32 PM
#3566

Permisi teman2 serta agan2 di regional minangkabau & sekitarnya..
Semoga rekan2 yg hobi fotografi kiranya bisa membantu \)

Saya sedang mencari info tempat sewa lampu studio di kota Padang,
Kebetulan minggu ini ada kerjaan motret wedding di Padang, secara efisiensi akan jauh lebih boros klo saya harus bawa alat dari jakarta..

Kiranya rekan2 disini bisa membantu, terimakasih banyak sebelumnya \)
franniQo - 12/09/2012 12:59 PM
#3567

Quote:
Original Posted By aew
balap dima da?

iko background nyo di oldig yo da eek:



bidadari genit:

walaupun 'panning' wak masih kelas nubi, namun itu asli mah da awe... cuma saturasinyo se agak ketinggian wak edit... malu
itu free style di lapangan kantin... D
Quote:
Original Posted By baskaraditya
Permisi teman2 serta agan2 di regional minangkabau & sekitarnya..
Semoga rekan2 yg hobi fotografi kiranya bisa membantu \)

Saya sedang mencari info tempat sewa lampu studio di kota Padang,
Kebetulan minggu ini ada kerjaan motret wedding di Padang, secara efisiensi akan jauh lebih boros klo saya harus bawa alat dari jakarta..

Kiranya rekan2 disini bisa membantu, terimakasih banyak sebelumnya \)


Semoga agan-agan yang tinggal di kota padang bisa membantu... beer:
aew - 12/09/2012 01:05 PM
#3568

Quote:
Original Posted By franniQo
walaupun 'panning' wak masih kelas nubi, namun itu asli mah da awe... cuma saturasinyo se agak ketinggian wak edit... malu
itu free style di lapangan kantin... D

Semoga agan-agan yang tinggal di kota padang bisa membantu... beer:


mungkin kanai dek saturasi nyo itu da

jadi terkesan oldig o
baskaraditya - 12/09/2012 02:11 PM
#3569

Quote:
Original Posted By franniQo

walaupun 'panning' wak masih kelas nubi, namun itu asli mah da awe... cuma saturasinyo se agak ketinggian wak edit... malu
itu free style di lapangan kantin... D


Semoga agan-agan yang tinggal di kota padang bisa membantu... beer:


thanks gan beer:

masih belum nemu nih \(
serenaders.indo - 12/09/2012 08:19 PM
#3570

numpang setor foto jo kamera buruak awak ciet malus

Spoiler for Beauty Fog
anankarancak - 13/09/2012 11:56 PM
#3571

Quote:
Original Posted By franniQo
uda ko, poto nyo super duper se taruih eh... :2thumbup
tone nyo halus dan kamek... ajaan lah wak mambuek mode iko ciek eeh da.... :request


wak diajak kawan lo gi.... \(

minggu depan pai ka ngarai wak... ado oof road.... :maafagan


tambuah ciek lai lah eeh.... Peace:
mumpung lagi semangat o
Spoiler for 18+
Tampek sharing Photography dunsanak RM
area 18+ by franniQo, on Flickr


__________ ngacir:

jemput aku eaa qaqaa kisss




:berbusas
anankarancak - 14/09/2012 12:04 AM
#3572

langang se mah nohope:

tambah poto ciek lu D

Jam Gadang lagi siul:

Spoiler for Jam Gadang
[CENTER]Tampek sharing Photography dunsanak RM
Jam Gadang-2 by anankarancak, on Flickr
[/CENTER]
franniQo - 14/09/2012 10:22 AM
#3573

Quote:
Original Posted By aew
mungkin kanai dek saturasi nyo itu da

jadi terkesan oldig o

iyo mah da awe... D
foto wak ko lah banyak dapek kripik pedas dari para mastah2.. lain kali wak buek yang lebih baik lai... hehe... malu
Quote:
Original Posted By baskaraditya
thanks gan beer:

masih belum nemu nih \(

dah ketemu blom gan...?? \)
Quote:
Original Posted By serenaders.indo
numpang setor foto jo kamera buruak awak ciet malus

Spoiler for Beauty Fog

pakai kamera buruak se lah mode iko gagah hasilnyo, po lai kalau pakai kamera gagah... pasti tambah luar biasa hasilnyo mah... :matabelo

Quote:
Original Posted By anankarancak
jemput aku eaa qaqaa kisss




:berbusas

tapi kamu sekarang lagi berada di Padang Kota Tercinta Kujaga dan Kubela... p
Quote:
Original Posted By anankarancak
langang se mah nohope:

tambah poto ciek lu D

Jam Gadang lagi siul:

Spoiler for Jam Gadang
[CENTER]Tampek sharing Photography dunsanak RM
Jam Gadang-2 by anankarancak, on Flickr
[/CENTER]


kereeeeeenn.... :2thumbup
baskaraditya - 14/09/2012 10:48 AM
#3574

Quote:
Original Posted By franniQo

iyo mah da awe... D
foto wak ko lah banyak dapek kripik pedas dari para mastah2.. lain kali wak buek yang lebih baik lai... hehe... malu

dah ketemu blom gan...?? \)

pakai kamera buruak se lah mode iko gagah hasilnyo, po lai kalau pakai kamera gagah... pasti tambah luar biasa hasilnyo mah... :matabelo


tapi kamu sekarang lagi berada di Padang Kota Tercinta Kujaga dan Kubela... p


kereeeeeenn.... :2thumbup


belum dapet nih gan sewa lampunyaa.. \(
aew - 14/09/2012 11:33 AM
#3575

Quote:
Original Posted By baskaraditya
belum dapet nih gan sewa lampunyaa.. \(


om coba main yg ke fotografernet

sekarang lagi ada acara FNX juga itu di padang n bukittingi
plumbus - 14/09/2012 05:51 PM
#3576

alah lamo ndak share foto, ijin share baliak yo agan" o

Spoiler for sleeping child


ditunggu saran n kripiknya kalo ada o
aew - 15/09/2012 09:47 AM
#3577

Quote:
Original Posted By plumbus
alah lamo ndak share foto, ijin share baliak yo agan" o

Spoiler for "sleeping child"


ditunggu saran n kripiknya kalo ada o


da mbus ko hoby street bantuak nyo mah

HI iyo lo

dapek lo momen nyo o
plumbus - 15/09/2012 07:51 PM
#3578

Quote:
Original Posted By aew
da mbus ko hoby street bantuak nyo mah

HI iyo lo

dapek lo momen nyo o


pas sedang niat hunting lo tu mah aew, tp candid, HI & street emang seru sih D.. share lah karya aew tu lai o
hbl - 15/09/2012 09:11 PM
#3579

iseng iseng ngakaks ngakaks ngakaks

Spoiler for levitation
Tampek sharing Photography dunsanak RM
levitation by -HbL-, on Flickr
aew - 15/09/2012 10:39 PM
#3580

Quote:
Original Posted By hbl
iseng iseng ngakaks ngakaks ngakaks

Spoiler for "levitation"
Tampek sharing Photography dunsanak RM
levitation by -HbL-, on Flickr


itu maho on the air :matabelo

levitasi nya lumayan dapet tapi ada beberapa seperti rambut dan baju yg mengembang ketika meloncat

Quote:
Original Posted By plumbus
pas sedang niat hunting lo tu mah aew, tp candid, HI & street emang seru sih D.. share lah karya aew tu lai o


alun ado sementara \(

pulang dari lapangan kepanekan ndak bisa foto2
Page 179 of 182 | ‹ First  < 174 175 176 177 178 179 180 181 182 > 
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > SUMATERA > Minangkabau > Tampek sharing Photography dunsanak RM