Malang
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Malang > [INFO] All Koneksi Internet Yang Bisa dipake Di Kota Malang
Total Views: 80832 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 2 of 241 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›

bikelowride - 07/04/2009 08:01 PM
#21

[INFO] All Koneksi Internet Yang Bisa dipake Di Kota Malang

spidol...hammer:hammer:
ringo_starr - 07/04/2009 08:20 PM
#22

Byuuhh, hiamhut, Smartku wayahe mbuwak ki rek.. Lha liane kok banter2..


ENgko tak buwake nek wez jatah internete entek D



IM2 karo Flash apikan endi to? Nek Speedy piye?

Luugh, sik ono xing nggawe telkomnet instan ta rek? No offense: rugi gan!
aNuNk - 07/04/2009 08:31 PM
#23

Quote:
Original Posted By ringo_starr
Byuuhh, hiamhut, Smartku wayahe mbuwak ki rek.. Lha liane kok banter2..


ENgko tak buwake nek wez jatah internete entek D



IM2 karo Flash apikan endi to? Nek Speedy piye?

Luugh, sik ono xing nggawe telkomnet instan ta rek? No offense: rugi gan!


im2 ambek flash 1112 bos
lek g ana trobel pasti maknyuz D

tp lek nang malang mending flash, soale sek ana edge
lek m2 pas g ana 3g langsung anjlok nang gprs

spidi nang omah wes tak pedot D
soale wes g kegawe D
ringo_starr - 07/04/2009 08:47 PM
#24

Quote:
Original Posted By aNuNk
im2 ambek flash 1112 bos
lek g ana trobel pasti maknyuz D

tp lek nang malang mending flash, soale sek ana edge
lek m2 pas g ana 3g langsung anjlok nang gprs

spidi nang omah wes tak pedot D
soale wes g kegawe D



Waduh, nek ngunu gawat IM2, lha nek nggawe GPRS lak podo karo mbalik nang jaman ga enak biyen. SIk mending Flash nek ngunu, EDGE jg kan mayan banter.

Flash iku modeme piye gan? Disilihi opo yaopo? Sekalian pencerahan buat yang laen nie.. \)
aNuNk - 07/04/2009 10:52 PM
#25

Quote:
Original Posted By ringo_starr
Waduh, nek ngunu gawat IM2, lha nek nggawe GPRS lak podo karo mbalik nang jaman ga enak biyen. SIk mending Flash nek ngunu, EDGE jg kan mayan banter.

Flash iku modeme piye gan? Disilihi opo yaopo? Sekalian pencerahan buat yang laen nie.. \)


flash kan ana seng nyicil modem e
dadi flash unlimited 256 sak wulan 125
trus lek nyicil sak modem e tambah 125 maneh
dadi kenek e 250

engko lek wes 1 taun modem di pek, ya iya lah wong wes lunas hammer:

tp lek sak durung e 1 taun ente medot kudu mbayar penalti

saiki ana flash corporate unlimited 100 eju sak wulan e
klieng-klieng - 07/04/2009 11:03 PM
#26

ngene iki yok opo ker...? aku ora tau eruh compare sepit2an.....bingung:
Spoiler for sapidiku paket personal

[INFO] All Koneksi Internet Yang Bisa dipake Di Kota Malang

[INFO] All Koneksi Internet Yang Bisa dipake Di Kota Malang
w0ng3d4n - 07/04/2009 11:57 PM
#27

Quote:
Original Posted By aNuNk
flash kan ana seng nyicil modem e
dadi flash unlimited 256 sak wulan 125
trus lek nyicil sak modem e tambah 125 maneh
dadi kenek e 250

engko lek wes 1 taun modem di pek, ya iya lah wong wes lunas hammer:

tp lek sak durung e 1 taun ente medot kudu mbayar penalti

saiki ana flash corporate unlimited 100 eju sak wulan e


heh mosok seh coorporate 100peju matabelo:


pake quota gk? trus drop jadi brp o
lek banter lsg nyoba ah p
ringo_starr - 08/04/2009 12:09 PM
#28

Quote:
Original Posted By aNuNk
flash kan ana seng nyicil modem e
dadi flash unlimited 256 sak wulan 125
trus lek nyicil sak modem e tambah 125 maneh
dadi kenek e 250

engko lek wes 1 taun modem di pek, ya iya lah wong wes lunas hammer:

tp lek sak durung e 1 taun ente medot kudu mbayar penalti

saiki ana flash corporate unlimited 100 eju sak wulan e




Iyo gan, xing jarene kuota dikurang-kurangi iku maksude piye? Tuolongh jelasno gan..
Iuntea - 08/04/2009 12:19 PM
#29

Iki Wekku ambek satelit, embuh iki ISP ne opo..

[INFO] All Koneksi Internet Yang Bisa dipake Di Kota Malang

Lumayan lah.. D

ping e hammer:
aNuNk - 08/04/2009 01:22 PM
#30

Quote:
Original Posted By w0ng3d4n
heh mosok seh coorporate 100peju matabelo:


pake quota gk? trus drop jadi brp o
lek banter lsg nyoba ah p


ho oh, spesial pake ndok gawe coorporate,
tp jeneng e ae korporate, dadi nggawene kudu lewat perusahaan

Quote:
Original Posted By ringo_starr
Iyo gan, xing jarene kuota dikurang-kurangi iku maksude piye? Tuolongh jelasno gan..


pake kuota lah bos, gugling titik lak ketemu to

seng 125 kui bw ne 256 sampe usage 3 giga, mari iku drop dadi 64

tp aku dewe g tau entek 3 giga sak wulan, lha nggawene mek bengi tok hammer:


lebih lengkape : http://www.telkomsel.com/web/hot_offering
w0ng3d4n - 08/04/2009 01:50 PM
#31

Quote:
Original Posted By aNuNk
ho oh, spesial pake ndok gawe coorporate,
tp jeneng e ae korporate, dadi nggawene kudu lewat perusahaan



pake kuota lah bos, gugling titik lak ketemu to

seng 125 kui bw ne 256 sampe usage 3 giga, mari iku drop dadi 64

tp aku dewe g tau entek 3 giga sak wulan, lha nggawene mek bengi tok hammer:


lebih lengkape : http://www.telkomsel.com/web/hot_offering


ndek kaskus ono sing ngedol....185 sakulan \( kok larang hammer:

melok po'o coorporate nangdi sing murah p
binjo - 08/04/2009 02:03 PM
#32

iki onok teknologi anyar sam.. tapi kudu modal titik,,...

munggahe banter nang BW...

[code]

https://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=1577107[/code]

lek tak woco se, sek dikembangno.... engko lek wes dadi ngerakit dewe ae.. beer:
4th Flicks - 08/04/2009 02:42 PM
#33

Quote:
Original Posted By aNuNk
lek iki yak apa o

[INFO] All Koneksi Internet Yang Bisa dipake Di Kota Malang


damen...kok brangasan ngene???
aNuNk - 08/04/2009 02:44 PM
#34

Quote:
Original Posted By w0ng3d4n
ndek kaskus ono sing ngedol....185 sakulan \( kok larang hammer:

melok po'o coorporate nangdi sing murah p


lek iku lek g salah seng versi uprekan, jare speed e iso munggah
tp g ngerti maneh, tp jenenge barang uprekan, lek ana apa2 angel komplen e

corporate mah kudu lewat kantor, kowe kerjo o,
trus kowe njaluk flash tekan kantormu, dadi dah flash corporate D
VCore - 12/04/2009 07:58 PM
#35

Quote:
Original Posted By ringo_starr
Byuuhh, hiamhut, Smartku wayahe mbuwak ki rek.. Lha liane kok banter2..


ENgko tak buwake nek wez jatah internete entek D



IM2 karo Flash apikan endi to? Nek Speedy piye?

Luugh, sik ono xing nggawe telkomnet instan ta rek? No offense: rugi gan!


Quote:
Original Posted By aNuNk
flash kan ana seng nyicil modem e
dadi flash unlimited 256 sak wulan 125
trus lek nyicil sak modem e tambah 125 maneh
dadi kenek e 250

engko lek wes 1 taun modem di pek, ya iya lah wong wes lunas hammer:

tp lek sak durung e 1 taun ente medot kudu mbayar penalti

saiki ana flash corporate unlimited 100 eju sak wulan e


banteran flash bos, murah sisan...140rb/bln (125rb + ppn), iku sing 128kbps unlimited. stelah
kuota 2gb speed dikurangi dadi 64kbps

lek sing nyicil modem 250rb/bln 128kbps rugi...pritungane, 250rb-125rb = 125 x 12 = 1.500.000 (blm ppn). dadi modeme regane sakmono, gurong maneh kudu kontrak 1th, lek pas flash tiba2 lemot, ga iso ganti liyane (contone im2 biyen banter saiki nggilani)...

ndek pasaran modem sierra 881 regane antara 700rb - 800rb. lek onok sing do2l 900rb kelarangen, tokone kakean bathi....D

o iyo ndek daerah sawojajar, sinyal hsdpa sierra 881 + flash stabil 2 bar tanpa anten
oX_ReVoLVeR_Xo - 12/04/2009 08:16 PM
#36

Quote:
Original Posted By VCore
banteran flash bos, murah sisan...140rb/bln (125rb + ppn), iku sing 128kbps unlimited. stelah
kuota 2gb speed dikurangi dadi 64kbps

lek sing nyicil modem 250rb/bln 128kbps rugi...pritungane, 250rb-125rb = 125 x 12 = 1.500.000 (blm ppn). dadi modeme regane sakmono, gurong maneh kudu kontrak 1th, lek pas flash tiba2 lemot, ga iso ganti liyane (contone im2 biyen banter saiki nggilani)...

ndek pasaran modem sierra 881 regane antara 700rb - 800rb. lek onok sing do2l 900rb kelarangen, tokone kakean bathi....D

o iyo ndek daerah sawojajar, sinyal hsdpa sierra 881 + flash stabil 2 bar tanpa anten




ISP koyok ngene iki jare ku yo tergantung area lah
lek ancenen cedek karo tower
tak jamin traffic net gak bakal pedot
po maneh speed e maknyuz
traffic itungane didisekne goro2 cedek tower ngono

ayas iki gawe flash plus modem
sak ulan enetek 280ewu plus PPN
D

kuota 3gb lek wez entek speed mudun
lah ndek FJB roto2 podo non quota
mboh temenan mboh ora
tapi akeh seng ngmg lek non quota
dadi luwih teko 3gb ra mudun speed e
D

beer:

VCore - 12/04/2009 08:25 PM
#37

yo bos, aq dkandani arek2 jg jarene stelah 3gb speed-e gak mudun

aq ga eruh kenyataane, soale flashku durung nyampe 3gb...
oX_ReVoLVeR_Xo - 12/04/2009 08:39 PM
#38

Quote:
Original Posted By VCore
yo bos, aq dkandani arek2 jg jarene stelah 3gb speed-e gak mudun

aq ga eruh kenyataane, soale flashku durung nyampe 3gb...




ndang dicoba ae lah
D

ringo_starr - 12/04/2009 10:05 PM
#39

Quote:
Original Posted By VCore
banteran flash bos, murah sisan...140rb/bln (125rb + ppn), iku sing 128kbps unlimited. stelah
kuota 2gb speed dikurangi dadi 64kbps

lek sing nyicil modem 250rb/bln 128kbps rugi...pritungane, 250rb-125rb = 125 x 12 = 1.500.000 (blm ppn). dadi modeme regane sakmono, gurong maneh kudu kontrak 1th, lek pas flash tiba2 lemot, ga iso ganti liyane (contone im2 biyen banter saiki nggilani)...

ndek pasaran modem sierra 881 regane antara 700rb - 800rb. lek onok sing do2l 900rb kelarangen, tokone kakean bathi....D

o iyo ndek daerah sawojajar, sinyal hsdpa sierra 881 + flash stabil 2 bar tanpa anten




Another inpo : Ada stand Telkomselflash di Matoz Lt1

beer:
greenface - 13/04/2009 01:50 AM
#40

Quote:
Original Posted By VCore
yo bos, aq dkandani arek2 jg jarene stelah 3gb speed-e gak mudun

aq ga eruh kenyataane, soale flashku durung nyampe 3gb...

aku tuku ndik fjb ..

iku omonge rata2 setelah 3GB ga mudun 64kbps tapi 128kbps ..

tapi jare user setelah 3gb ga mudun2 speed e,kancaku dikandani salahsatu seller e,jare ancen dibikin ga turun setelah kuota,di thread dibilang abis kuota speed turun cik sing ngedol provider2 liyane laku ..

tapi ada informasi juga lek sementara telkomsel lom aktifin limiternya ..

ga tau yang mana yang bener,saya asal pake aja,ga liat kuota,donwload yo download,wekekek ..

tapi lek beneran ga turun speed abis kuota berarti bayar 175 ribu per bulan ga rugi .. maho
Page 2 of 241 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Malang > [INFO] All Koneksi Internet Yang Bisa dipake Di Kota Malang