Kalimantan Selatan
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > Pet Lovers masuk sini please!!!!
Total Views: 11213 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 35 of 41 | ‹ First  < 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 >  Last ›

tampurikak - 29/02/2012 10:53 AM
#681

umpat bajanguk di triid ini nah....asa handak jua baingunan pulang Nah...........
ical021 - 29/02/2012 11:10 AM
#682

Quote:
Original Posted By HuSinZ

sama sama abah nya ai, nih di bawah ada senior reptil nah Pet Lovers masuk sini please!!!!

kada,, terimakasih,.
umpat lalu haja kah.? p

yang di sultan adam tu toko reptil kah om.? \)

iyun toko reptil, yg namanya reptilku itu kan?
samperin aja kesana mas bro, banyak reptil"nya... D
itu punya temen sayah o
Quote:
Original Posted By Mr.blogger


di mana om warung pet shop nya,,,handak bacari an reptil ad lah,, tpi nang haraga sadang lh hehe malus
hanyar haja kh mang di inpinite D

tuh yg di sultan adam, punya temen sayah o
samperin aja kesana, banyak koleksi'nya..
nego"ajah, kali aja minat o
Quote:
Original Posted By tampurikak
umpat bajanguk di triid ini nah....asa handak jua baingunan pulang Nah...........

ayooo bainguan lagiiiii D
ingu pitbull aja sdh ngakaks
dhecrow90 - 29/02/2012 11:32 AM
#683

Quote:
Original Posted By ical021
iyun toko reptil, yg namanya reptilku itu kan?
samperin aja kesana mas bro, banyak reptil"nya... D
itu punya temen sayah o

tuh yg di sultan adam, punya temen sayah o
samperin aja kesana, banyak koleksi'nya..
nego"ajah, kali aja minat o

ayooo bainguan lagiiiii D
ingu pitbull aja sdh ngakaks


bisa nih kena be elang ke reptilku,, kira2 harganya harga kaskus lah gan..??? ngakak hammer
Mr.blogger - 29/02/2012 01:46 PM
#684

Quote:
Original Posted By dhecrow90



wah BD belum tahan duit nya nah.. haha padahal hndak ae jua mang ae... ngakak



amun jinak aja kadalnya kda meigut pang mang ae... :thumbup


manjinak akan nya toh kypa mang hammers hehe kada suah pang balom ba ingun kadal,,mun ular suah ei :cool

Quote:
Original Posted By ical021

iyun toko reptil, yg namanya reptilku itu kan?
samperin aja kesana mas bro, banyak reptil"nya... D
itu punya temen sayah o

tuh yg di sultan adam, punya temen sayah o
samperin aja kesana, banyak koleksi'nya..
nego"ajah, kali aja minat o

ayooo bainguan lagiiiii D
ingu pitbull aja sdh ngakaks


siipp mang ei hadang bulan anum dulu nah malu
dhecrow90 - 29/02/2012 03:22 PM
#685

Quote:
Original Posted By Mr.blogger
manjinak akan nya toh kypa mang hammers hehe kada suah pang balom ba ingun kadal,,mun ular suah ei :cool



nah... kurang lbih ja lawan menjinakakan ular,, asal rajin diingkut ja mang ae :thumbup
HuSinZ - 29/02/2012 05:27 PM
#686

Quote:
Original Posted By ical021
iyun toko reptil, yg namanya reptilku itu kan?
samperin aja kesana mas bro, banyak reptil"nya... D
itu punya temen sayah o

tuh yg di sultan adam, punya temen sayah o
samperin aja kesana, banyak koleksi'nya..
nego"ajah, kali aja minat o

ayooo bainguan lagiiiii D
ingu pitbull aja sdh ngakaks

supan om ae...
ulun balalihat aja pank o

Quote:
Original Posted By dhecrow90
nah... kurang lbih ja lawan menjinakakan ular,, asal rajin diingkut ja mang ae :thumbup

o harus di jinakkan lagi kah.? o
ical021 - 29/02/2012 10:01 PM
#687

Quote:
Original Posted By dhecrow90


bisa nih kena be elang ke reptilku,, kira2 harganya harga kaskus lah gan..??? ngakak hammer

tergantung panderannn D
hehehehhe
lanjooooot
Quote:
Original Posted By Mr.blogger


manjinak akan nya toh kypa mang hammers hehe kada suah pang balom ba ingun kadal,,mun ular suah ei :cool



siipp mang ei hadang bulan anum dulu nah malu

parak sdh nah bulan anum ngakaks
Quote:
Original Posted By HuSinZ

supan om ae...
ulun balalihat aja pank o


o harus di jinakkan lagi kah.? o


bahhh, rugi mun malihat aja, d elus"ae kaluah bukah katangan sorang kena D
HuSinZ - 29/02/2012 11:31 PM
#688

Quote:
Original Posted By ical021
tergantung panderannn D
hehehehhe
lanjooooot

parak sdh nah bulan anum ngakaks


bahhh, rugi mun malihat aja, d elus"ae kaluah bukah katangan sorang kena D

boleh lah om, mun meliat liat ja,.. malu:
kaya di prima tu boleh om ae... o
prima tu pun pian kah om.?? \)
ical021 - 01/03/2012 03:01 PM
#689

Quote:
Original Posted By HuSinZ

boleh lah om, mun meliat liat ja,.. malu:
kaya di prima tu boleh om ae... o
prima tu pun pian kah om.?? \)


lainn -___-
aku kdd bisi petshot hammer:
bhaka - 01/03/2012 03:03 PM
#690

Quote:
Original Posted By ical021


lainn -___-
aku kdd bisi petshot hammer:


petshot apa petshop kk bingungs
dhecrow90 - 01/03/2012 06:04 PM
#691

ui buhannya,, betakun pang.. ni gaduhan sapa yo yg lapas..???

Spoiler for gigi


Pet Lovers masuk sini please!!!!

ngakak just kidding meramii thread

HuSinZ - 01/03/2012 06:49 PM
#692

Quote:
Original Posted By dhecrow90
ui buhannya,, betakun pang.. ni gaduhan sapa yo yg lapas..???

Spoiler for gigi


Pet Lovers masuk sini please!!!!

ngakak just kidding meramii thread


takuni Edo om ae...
dia lebih tau jar... p
tampurikak - 03/03/2012 04:22 PM
#693

Quote:
Original Posted By ical021
lainn -___-
aku kdd bisi petshot hammer:


cal jd kah nukar daging ..tiii....????
edodoedogawa - 04/03/2012 03:08 PM
#694

Quote:
Original Posted By HuSinZ

takuni Edo om ae...
dia lebih tau jar... p


kenapa jadi te ke aku mun masalah DP yg kaya ini mad:
dhecrow90 - 04/03/2012 08:42 PM
#695

Quote:
Original Posted By HuSinZ
takuni Edo om ae...
dia lebih tau jar... p

pawangnya kah om edo ni... wkwk

Quote:
Original Posted By edodoedogawa
kenapa jadi te ke aku mun masalah DP yg kaya ini mad:

haha.. DP jar... mengerikan banar kh om jadi DP... wkwkwk ngakak
HuSinZ - 04/03/2012 10:42 PM
#696

Quote:
Original Posted By dhecrow90

pawangnya kah om edo ni... wkwk


haha.. DP jar... mengerikan banar kh om jadi DP... wkwkwk ngakak

sepertinya beliau memang pawang nya :berbusa

edodoedogawa - 05/03/2012 07:54 AM
#697

Quote:
Original Posted By dhecrow90

pawangnya kah om edo ni... wkwk


haha.. DP jar... mengerikan banar kh om jadi DP... wkwkwk ngakak

the best DP malah metal:

Quote:
Original Posted By HuSinZ

sepertinya beliau memang pawang nya :berbusa



mad:
apc013 - 05/03/2012 05:34 PM
#698
Kucing, Hamster & Mencit
Quote:

Ulun hinggan begaduhan Hamster dengan kucing lokalan ja nah...

Spoiler for Hamsters
[center]
[B]Hamster Unyu2... D

[spoiler=Hamster siMOMO ngarannya]
Pet Lovers masuk sini please!!!!

bila yg ini ngarannya si Toding..

Spoiler for Hamster si Toding

Pet Lovers masuk sini please!!!!

[/spoiler]
Quote:

naaaahhh... bila yg ngini kucing komplek mpun ulun paman ae.. D
ngarannya Black Jack (kd sesuai dgn arnanya..).

Spoiler for Black Jack

Pet Lovers masuk sini please!!!!




JUAL TIKUS PUTIH WILAYAH BANJARBARU
Spoiler for Jual Tikus putih buat Pakan Reptil dan keperluan lainnya

[/B]
[/center]
HuSinZ - 06/03/2012 12:50 AM
#699

Quote:
Original Posted By edodoedogawa

the best DP malah metal:



mad:

Pet Lovers masuk sini please!!!!
DP itu apaan si om.?


edodoedogawa - 06/03/2012 06:57 AM
#700

Quote:
Original Posted By HuSinZ

Pet Lovers masuk sini please!!!!
DP itu apaan si om.?



takuni mbah google metal:

====

@APC013 edit jangan buati yg bejujualnya disini o
mun hndk promosi di FJB regional z gen cukup z kira2 \)
Page 35 of 41 | ‹ First  < 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > Pet Lovers masuk sini please!!!!