Kalimantan Selatan
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > Pet Lovers masuk sini please!!!!
Total Views: 11213 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 36 of 41 | ‹ First  < 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 > 

dhecrow90 - 07/03/2012 07:08 AM
#701

Quote:
Original Posted By HuSinZ
Pet Lovers masuk sini please!!!!
DP itu apaan si om.?


DP, dulu ada lounge spesial bubuhan psikopat, isinya DP pang, tahu am whini ada kda nya... ngakak

Quote:
Original Posted By edodoedogawa
takuni mbah google metal:

====

@APC013 edit jangan buati yg bejujualnya disini o
mun hndk promosi di FJB regional z gen cukup z kira2 \)


selajur menyelajur lo om ae... ngakak
edodoedogawa - 07/03/2012 07:14 AM
#702

Quote:
Original Posted By dhecrow90


DP, dulu ada lounge spesial bubuhan psikopat, isinya DP pang, tahu am whini ada kda nya... ngakak



selajur menyelajur lo om ae... ngakak


ada masih Sub Forum nya DP o kikihi z D
perlu kah ku upload disini contohnya D
DP binatnga tp nya malus


=====

hanyar sadar judul trit nya ditambahi (pet bebas) matabelo:
dhecrow90 - 07/03/2012 07:19 AM
#703

Quote:
Original Posted By edodoedogawa
ada masih Sub Forum nya DP o kikihi z D
perlu kah ku upload disini contohnya D
DP binatnga tp nya malus


=====

hanyar sadar judul trit nya ditambahi (pet bebas) matabelo:


wkwk.. ya am om ae bubuhan disturber masih bergerak.. upload om supaya amang huzin meliat,,

handak meandak poto inguan singa gin kda ppa jua... bebas pang... ngakak
Guardheart - 07/03/2012 08:45 AM
#704

umpat jua nah,kena ae ulun apdate gambar inguan ulun............

YbYbYbYbYbYbYb
Mr.blogger - 07/03/2012 12:30 PM
#705

dapat hudah mang ei nah gecko nya,,,tpi kada tahu balom janis napa hammers hehe
neh umpat maandak picit nya nah
Spoiler for gecko bungas
Pet Lovers masuk sini please!!!!
Pet Lovers masuk sini please!!!!

jangan hiri mang lah hahaha ngakaks
masih jumper tapi nya mang ei \(
kaya pa yoo supaya ampih jumper malus
dhecrow90 - 07/03/2012 03:08 PM
#706

Quote:
Original Posted By Mr.blogger
dapat hudah mang ei nah gecko nya,,,tpi kada tahu balom janis napa hammers hehe
neh umpat maandak picit nya nah
Spoiler for gecko bungas
Pet Lovers masuk sini please!!!!
Pet Lovers masuk sini please!!!!

jangan hiri mang lah hahaha ngakaks
masih jumper tapi nya mang ei \(
kaya pa yoo supaya ampih jumper malus


kada keluar mang fotonya...
atau di wadah ane ja kh yg kda keluar... hammers

amunnya jumpy rancak2 ja dipingkut,, kda ppa ja inya jumpy lawas kelawasan gin pinandu ja bau tangan pyan mang ae, ampih ae nya jumpy... ngakaks
Mr.blogger - 07/03/2012 03:50 PM
#707

Quote:
Original Posted By dhecrow90


kada keluar mang fotonya...
atau di wadah ane ja kh yg kda keluar... hammers

amunnya jumpy rancak2 ja dipingkut,, kda ppa ja inya jumpy lawas kelawasan gin pinandu ja bau tangan pyan mang ae, ampih ae nya jumpy... ngakaks


mun kada tabuka ka sia nah mang GAMBAR GECKO nya
ngaran gecko nya si zani mang ei Peace:
takutan kalo stress mang ei mun talalu ingkut lawan takutan kalo maloncat ka luar mang ei malus
tpii maingkut pakai tangan kiri mang ei mungkin jiah inya bau bau mangit mka nya baloncat leh hahaha ngakaks

nang maulah geccko toh stress napa mang bingungs
dhecrow90 - 07/03/2012 04:36 PM
#708

Quote:
Original Posted By Mr.blogger
mun kada tabuka ka sia nah mang GAMBAR GECKO nya
ngaran gecko nya si zani mang ei Peace:
takutan kalo stress mang ei mun talalu ingkut lawan takutan kalo maloncat ka luar mang ei malus
tpii maingkut pakai tangan kiri mang ei mungkin jiah inya bau bau mangit mka nya baloncat leh hahaha ngakaks

nang maulah geccko toh stress napa mang bingungs


ohh,, wajar aja masih jumpy,, babby masih mang ae... sabar ae,, umur 4 bulan up nyaman dah di handling, sehari paling kda di handling 5 menitan cukup ae amun masih baby tu... 2 minggu ja rutin insyallah tekurang jumpy nya.. Yb

amun hndak lebih lengkapnya kesini aja pyan mang ae.. KLIK

Yb
Mr.blogger - 07/03/2012 05:45 PM
#709

Quote:
Original Posted By dhecrow90


ohh,, wajar aja masih jumpy,, babby masih mang ae... sabar ae,, umur 4 bulan up nyaman dah di handling, sehari paling kda di handling 5 menitan cukup ae amun masih baby tu... 2 minggu ja rutin insyallah tekurang jumpy nya.. Yb

amun hndak lebih lengkapnya kesini aja pyan mang ae.. KLIK

Yb


sipp mang ei handak ka tkp nahhh dulu mambacaii :ngacir
kada suah pang ba ingun gecko jadi katahuan bangat kada bisa nya malus
HuSinZ - 07/03/2012 05:48 PM
#710

Quote:
Original Posted By dhecrow90


wkwk.. ya am om ae bubuhan disturber masih bergerak.. upload om supaya amang huzin meliat,,

handak meandak poto inguan singa gin kda ppa jua... bebas pang... ngakak

hahaha, mun mengerikan jangan lah.. \)
Quote:
Original Posted By Mr.blogger
dapat hudah mang ei nah gecko nya,,,tpi kada tahu balom janis napa hammers hehe
neh umpat maandak picit nya nah

jangan hiri mang lah hahaha ngakaks
masih jumper tapi nya mang ei \(
kaya pa yoo supaya ampih jumper malus

jenis tramper kah tu om.?
nukar di mana.? \)

Mr.blogger - 07/03/2012 07:05 PM
#711

Quote:
Original Posted By HuSinZ

jenis tramper kah tu om.?
nukar di mana.? \)


ujah ampun nya baharii masih sabulan jadi ix kada tahu janis nya,,,apa lagi ulun hammers hehe
nukar di banjar mang ei,,orang kaskus jua yang bajualan masih baby gecko nh maka nya bingung kayapa ma urus nya malus
edodoedogawa - 07/03/2012 08:23 PM
#712

Quote:
Original Posted By dhecrow90


wkwk.. ya am om ae bubuhan disturber masih bergerak.. upload om supaya amang huzin meliat,,

handak meandak poto inguan singa gin kda ppa jua... bebas pang... ngakak

kada sariki elel lah yo bingung:

Quote:
Original Posted By Mr.blogger
dapat hudah mang ei nah gecko nya,,,tpi kada tahu balom janis napa hammers hehe
neh umpat maandak picit nya nah
Spoiler for gecko bungas
Pet Lovers masuk sini please!!!!
Pet Lovers masuk sini please!!!!

jangan hiri mang lah hahaha ngakaks
masih jumper tapi nya mang ei \(
kaya pa yoo supaya ampih jumper malus


keren geckonya o
dhecrow90 - 07/03/2012 08:45 PM
#713

Quote:
Original Posted By HuSinZ
hahaha, mun mengerikan jangan lah.. \)

jenis tramper kah tu om.?
nukar di mana.? \)

amun mengerikan bisa jadi sub bagian disturber kena ne... ngakaks

Quote:
Original Posted By Mr.blogger
ujah ampun nya baharii masih sabulan jadi ix kada tahu janis nya,,,apa lagi ulun hammers hehe
nukar di banjar mang ei,,orang kaskus jua yang bajualan masih baby gecko nh maka nya bingung kayapa ma urus nya malus

kayanya normal aja tuh mang ae jenis nya,, tapi kada tahu indukannya apa... kalopina het nya yg ngeri... :thumbup

Quote:
Original Posted By edodoedogawa
kada sariki elel lah yo bingung:



keren geckonya o

nah tau am om ae... amun kda dicoba kda tau pang.. ngakaks
Mr.blogger - 08/03/2012 05:01 AM
#714

Quote:
Original Posted By edodoedogawa

kada sariki elel lah yo bingung:



keren geckonya o


mkasih mang pujian nya malus hehe
mdhn awet ba ingun gecko neh nh :army

Quote:
Original Posted By dhecrow90

amun mengerikan bisa jadi sub bagian disturber kena ne... ngakaks


kayanya normal aja tuh mang ae jenis nya,, tapi kada tahu indukannya apa... kalopina het nya yg ngeri... :thumbup


nah tau am om ae... amun kda dicoba kda tau pang.. ngakaks

ad kh mang nang kda normal jenis nya hammers Peace:
dhecrow90 - 08/03/2012 07:22 AM
#715

Quote:
Original Posted By Mr.blogger
mkasih mang pujian nya malus hehe
mdhn awet ba ingun gecko neh nh :army


ad kh mang nang kda normal jenis nya hammers Peace:


morph nya banyak mang ae, kayanya ampun pyan tu tangerine pang, pina oren warnanya :matabelo ... amunnya hndak melihat macam2 gecko langsung aja mang ae CEK TKP atau disini URBAN GECKO Peace: awas ngiler... ngakaks
Mr.blogger - 08/03/2012 04:36 PM
#716

Quote:
Original Posted By dhecrow90


morph nya banyak mang ae, kayanya ampun pyan tu tangerine pang, pina oren warnanya :matabelo ... amunnya hndak melihat macam2 gecko langsung aja mang ae CEK TKP atau disini URBAN GECKO Peace: awas ngiler... ngakaks


umaa bungas bungas bangat mang lh warna warni gecko nya,,jadii handak nukar pulang kena lah bila baduit malus
dhecrow90 - 08/03/2012 08:19 PM
#717

Quote:
Original Posted By Mr.blogger
umaa bungas bungas bangat mang lh warna warni gecko nya,,jadii handak nukar pulang kena lah bila baduit malus


hati hati mang ae,, gecko syndrome,, bisa menyebabkan kanker (kantong kering)

ngakak
Mr.blogger - 08/03/2012 08:54 PM
#718

Quote:
Original Posted By dhecrow90


hati hati mang ae,, gecko syndrome,, bisa menyebabkan kanker (kantong kering)

ngakak

wkwkwk kaaya nya hudah kana gecko syndrome nh,,,jadi ngebet nukar pulang nh mang ei,,,,:army
ngumpulakan duit dulu nh hehe D

ada tips sagan maampihakan gecko syndrome lh mang hammers
dhecrow90 - 08/03/2012 09:42 PM
#719

Quote:
Original Posted By Mr.blogger
wkwkwk kaaya nya hudah kana gecko syndrome nh,,,jadi ngebet nukar pulang nh mang ei,,,,:army
ngumpulakan duit dulu nh hehe D

ada tips sagan maampihakan gecko syndrome lh mang hammers


tukar banyak2,.. kena gin bisa ae dulak sorangan. tapi ngalih pang amun sudah jatuh hati ni mang ae,.. ngakak jadi intinya pyan cagar banyak ongkos jua mang ae... ngakak
HuSinZ - 08/03/2012 10:03 PM
#720

Quote:
Original Posted By Mr.blogger

wkwkwk kaaya nya hudah kana gecko syndrome nh,,,jadi ngebet nukar pulang nh mang ei,,,,:army
ngumpulakan duit dulu nh hehe D

ada tips sagan maampihakan gecko syndrome lh mang hammers

Ada ai mang ae caranya, kena mun sudah be anakan, hibahakan lawan ulun \)
Page 36 of 41 | ‹ First  < 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 > 
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > Pet Lovers masuk sini please!!!!