Kalimantan Selatan
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > Pet Lovers masuk sini please!!!!
Total Views: 11213 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 38 of 41 | ‹ First  < 33 34 35 36 37 38 39 40 41 > 

Mr.blogger - 23/03/2012 01:14 PM
#741

Quote:
Original Posted By edodoedogawa




ngeri buhannya nih buhan kolektor kucing preman kampung takuts


pun ulun kada preman tapi model mang ei kucing nya hahaha ngakak

Quote:
Original Posted By dhecrow90


Wooohhh kucingnya sailormoon kalo nih... D



umpat nebeng ae kucing kampung dirumah nah, ngarannya pusi (jangan diartikan pakai bahasa ingris lah) dan dia jantan ngakaks
Spoiler for pusi

Pet Lovers masuk sini please!!!!


Drama keluarga pusi
Spoiler for pusi

Pet Lovers masuk sini please!!!!
Anak2 Pusi: "papa tanggung jawab dong, kami anak2 mu!!!"
Pusi: "sapa kalian..??!! Aku tidak kenal..!!"

pusi kda mau tanggung jawab buhannya ae.. capedes


hahaha laen mang ei kucing nya saras008 hammers
uma mang banyak nya kucing nya handak mahibahakan kah mang mangawani si mimi ane hehe D
Quote:
Original Posted By XPlayer

wakakakak ngakaks
kikira wahini kd musim lg dah kucing anggora hammers

haha bujur to mang ei saat nya kucing kampung kaluaran D
edodoedogawa - 23/03/2012 01:48 PM
#742

Quote:
Original Posted By Mr.blogger


pun ulun kada preman tapi model mang ei kucing nya hahaha ngakak



hahaha laen mang ei kucing nya saras008 hammers
uma mang banyak nya kucing nya handak mahibahakan kah mang mangawani si mimi ane hehe D

haha bujur to mang ei saat nya kucing kampung kaluaran D


model senggol bacok takuts
XPlayer - 23/03/2012 07:24 PM
#743

Quote:
Original Posted By Mr.blogger


pun ulun kada preman tapi model mang ei kucing nya hahaha ngakak



hahaha laen mang ei kucing nya saras008 hammers
uma mang banyak nya kucing nya handak mahibahakan kah mang mangawani si mimi ane hehe D

haha bujur to mang ei saat nya kucing kampung kaluaran D

mamakani gen kada ngalih lih D
lawan urang kada kapingin manyuntan D
Mr.blogger - 24/03/2012 11:45 AM
#744

Quote:
Original Posted By edodoedogawa


model senggol bacok takuts

haha mun model senggol bacok ulun gen takutan mang ei takuts bisa bisa ane yang di bacok badahulu

Quote:
Original Posted By XPlayer

mamakani gen kada ngalih lih D
lawan urang kada kapingin manyuntan D

nahh lawan nang ninih maka satubuh bangat :2thumbups kda lapah mahiragu nya hahaha ngakaks
edodoedogawa - 24/03/2012 02:47 PM
#745

Quote:
Original Posted By Mr.blogger

haha mun model senggol bacok ulun gen takutan mang ei takuts bisa bisa ane yang di bacok badahulu


nahh lawan nang ninih maka satubuh bangat :2thumbups kda lapah mahiragu nya hahaha ngakaks


diolah sate lawan piaraan sorang itu tidak KEREN \(
Mr.blogger - 26/03/2012 08:53 PM
#746

Quote:
Original Posted By edodoedogawa
diolah sate lawan piaraan sorang itu tidak KEREN Pet Lovers masuk sini please!!!!

kaya pang mang nang keren :cool
dhecrow90 - 26/03/2012 11:17 PM
#747

Quote:
Original Posted By XPlayer
wakakakak ngakaks
kikira wahini kd musim lg dah kucing anggora hammers

kucing anggora kalopina kada tgaduh mang ae, jarang dirumah. kalo kucing kampung nya biar kda dimakani tahan ja, bisa ja nya becari luaran ngakaks
Quote:
Original Posted By edodoedogawa
ngeri buhannya nih buhan kolektor kucing preman kampung takuts

dasarnya mang ae, saban hari kucing tu ane bari 2rb bisa ae inya belanja sorang, bila ngantuk hnyar nya bulik kerumah ngakak

Quote:
Original Posted By Mr.blogger
pun ulun kada preman tapi model mang ei kucing nya hahaha ngakak



hahaha laen mang ei kucing nya saras008 hammers
uma mang banyak nya kucing nya handak mahibahakan kah mang mangawani si mimi ane hehe D

haha bujur to mang ei saat nya kucing kampung kaluaran D

hilang mang ae anaknya lawan uma nya,, pina nya ada yg menculik tuh \(

sekalian umpat betakun nah gan, dimana yo di bjm nih yg bejual pasir gasan eek kucing yg murah lawan banyak, soalnya kalo nukar nang merek sumo cat/premium cat litter asa kelarangan... thx
edodoedogawa - 30/03/2012 03:59 PM
#748

Quote:
Original Posted By Mr.blogger

kaya pang mang nang keren :cool

dimasak rica-rica atau asam mais :berbusa

Quote:
Original Posted By dhecrow90

kucing anggora kalopina kada tgaduh mang ae, jarang dirumah. kalo kucing kampung nya biar kda dimakani tahan ja, bisa ja nya becari luaran ngakaks

dasarnya mang ae, saban hari kucing tu ane bari 2rb bisa ae inya belanja sorang, bila ngantuk hnyar nya bulik kerumah ngakak


hilang mang ae anaknya lawan uma nya,, pina nya ada yg menculik tuh \(

sekalian umpat betakun nah gan, dimana yo di bjm nih yg bejual pasir gasan eek kucing yg murah lawan banyak, soalnya kalo nukar nang merek sumo cat/premium cat litter asa kelarangan... thx


dikitnya 2 ribu.. BBM z naik masa duit jajan kd naik o
HuSinZ - 11/04/2012 10:56 AM
#749

sunyinya nih,, kemanaan urang nya,.??
di igut ular kah,.??
bingung
Mr.blogger - 11/04/2012 11:44 AM
#750

Quote:
Original Posted By HuSinZ
sunyinya nih,, kemanaan urang nya,.??
di igut ular kah,.??
bingung


ada ei nah mang ei orang nya saikung :cool
nang laen lagi maantri bbm kalo hammers hehehe D
XPlayer - 11/04/2012 12:22 PM
#751

Quote:
Original Posted By Mr.blogger
ada ei nah mang ei orang nya saikung :cool
nang laen lagi maantri bbm kalo hammers hehehe D


nah katahuan bubuhan pelangsiran jua kalinya D
manaan lg ne ada kah foto bubuhan kucing preman D
Mr.blogger - 11/04/2012 12:34 PM
#752

Quote:
Original Posted By XPlayer 


nah katahuan bubuhan pelangsiran jua kalinya Pet Lovers masuk sini please!!!!
manaan lg ne ada kah foto bubuhan kucing preman Pet Lovers masuk sini please!!!!

baranayan mang lah jangan sampai katahuan nang laen :army usaha sampingan mang ei haha
kucing nya supan di gambar mang ei,,,di sambat preman pang ;)



Posted with [size="3"][color=orange]KASKUS BETA :metal
ORIGINAL
POSTED BY MR.BLOGGER[/color][/size]
XPlayer - 12/04/2012 10:22 AM
#753

Quote:
Original Posted By HuSinZ
ouhh,,, kaya itu kah


cloningan edo kah nih,.? D


mana nih,, foto reptil baru kita p


maka dipadahakan cloningan edo hammer:
HuSinZ - 12/04/2012 11:35 AM
#754

Quote:
Original Posted By XPlayer


maka dipadahakan cloningan edo hammer:

soalnya pina mahabang jua pank, jadi pina mencurigakan
hi hi hii Peace:

XPlayer - 12/04/2012 12:09 PM
#755

Quote:
Original Posted By HuSinZ
soalnya pina mahabang jua pank, jadi pina mencurigakan
hi hi hii Peace:

mau lah klonengan tebanyak batanya pada prime p
HuSinZ - 12/04/2012 12:27 PM
#756

Quote:
Original Posted By XPlayer

mau lah klonengan tebanyak batanya pada prime p

mana ulun tahu mana yang optimus prime, mana yang megatron \(

art1ra - 12/04/2012 12:45 PM
#757

wah saya punya peliaraan burung beoooo.. boleh ga gabung di mari gan ;o
Mr.blogger - 12/04/2012 01:05 PM
#758

Quote:
Original Posted By HuSinZ

ouhh,,, kaya itu kah

cloningan edo kah nih,.? D

mana nih,, foto reptil baru kita p


mahadang suhu maka mang ei bdhulu manshare hanyar nubie maumpati Peace:

Quote:
Original Posted By art1ra
wah saya punya peliaraan burung beoooo.. boleh ga gabung di mari gan ;o

di hadang mang ei poto beoo nya \)
HuSinZ - 12/04/2012 01:29 PM
#759

Quote:
Original Posted By Mr.blogger


mahadang suhu maka mang ei bdhulu manshare hanyar nubie maumpati Peace:


di hadang mang ei poto beoo nya \)

kayapa mank, sudahkah ke toko reptil yang di sultan adam,?
ada apa aja di sana.?
o
Mr.blogger - 12/04/2012 03:42 PM
#760

Quote:
Original Posted By HuSinZ

kayapa mank, sudahkah ke toko reptil yang di sultan adam,?
ada apa aja di sana.?
o


hudahh mang ei,,mkasih saran nya,,kawa tatukar mcm2 di sana sampai takrik duit di dompet berdukas
Page 38 of 41 | ‹ First  < 33 34 35 36 37 38 39 40 41 > 
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > Pet Lovers masuk sini please!!!!