Kalimantan Selatan
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > Pet Lovers masuk sini please!!!!
Total Views: 11213 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 40 of 41 | ‹ First  < 35 36 37 38 39 40 41 > 

dhecrow90 - 13/06/2012 12:24 PM
#781

Umpat betakun lah dangsanak seberataan, ujar ada kontes kucing di bnjar ni... pabila lah info nya..??? makasih
ErwanRenaldie - 16/06/2012 08:27 PM
#782

Quote:
Original Posted By dhecrow90
Umpat betakun lah dangsanak seberataan, ujar ada kontes kucing di bnjar ni... pabila lah info nya..??? makasih


naahh mun ad handak umpat maliat nahh kaloo kawa di jadikan objek hehe
edodoedogawa - 17/06/2012 01:08 AM
#783

Quote:
Original Posted By dhecrow90
Umpat betakun lah dangsanak seberataan, ujar ada kontes kucing di bnjar ni... pabila lah info nya..??? makasih


kdd mendangar nah ada kontes kucing, mun ada biasanya update z disini..
yuridha02 - 22/06/2012 02:32 AM
#784

salam kenal....ada kah yang hdk hibah anak kucing kampung?di daerah bjb nah...mun dijual kdpapa jua, asal harga kaskus....Yb hub 087816375000/pm lah...sory OOThammer
edodoedogawa - 23/06/2012 05:17 PM
#785

Datang dan ikuti gathering mingguan BPL.com (Banjarbaru Pet Lovers Community) ini saatnya kita kumpul, berbagi ilmu, dan yg penting let's be FUN!!. Acara ini tidak di pungut biaya lohhh D

MINGGU 24 juni ,7.30 WITA :Lapangan Murjani Banjarbaru

*NB: minggu ini di spesialkan di anjing, ayoo yg punya anjing monggo dibawa \) hitung² ajak jogging si doi. *bukan berarti pet yg lain gak boleh dibawa lho* ;)

*CP: 220FF7DB (edo)
edodoedogawa - 23/06/2012 05:18 PM
#786

Quote:
Original Posted By yuridha02
salam kenal....ada kah yang hdk hibah anak kucing kampung?di daerah bjb nah...mun dijual kdpapa jua, asal harga kaskus....Yb hub 087816375000/pm lah...sory OOThammer


cari di pasar gen banyak gan ae nohope:
saintsilvers - 25/06/2012 10:33 AM
#787

Quote:
Original Posted By edodoedogawa
cari di pasar gen banyak gan ae nohope:


dijual atau gretongan??
ngomng yang jelas kak
dhecrow90 - 25/06/2012 01:02 PM
#788

sunyi nya lah mang... umpat betakun ae pulang, dimana didaerah bjm-bjb yg bejual savmon kah tegu kah yg harganya sesuai kantong mahasiswa... Yb cari yg murah2 ja nah... malu
saintsilvers - 25/06/2012 07:10 PM
#789

Quote:
Original Posted By dhecrow90
sunyi nya lah mang... umpat betakun ae pulang, dimana didaerah bjm-bjb yg bejual savmon kah tegu kah yg harganya sesuai kantong mahasiswa... Yb cari yg murah2 ja nah... malu


dasar sunyi banar...
kira kira pertakonan tu yang dibawahku bisa menjawab...
madabuba - 30/06/2012 10:34 PM
#790

Quote:
Original Posted By saintsilvers
dasar sunyi banar...
kira kira pertakonan tu yang dibawahku bisa menjawab...


kada kawa menjawab jua...
kira kira yang dibawah lagi klo
saintsilvers - 30/06/2012 10:53 PM
#791

Quote:
Original Posted By madabuba
kada kawa menjawab jua...
kira kira yang dibawah lagi klo


dibawah lagi gen...
ako masih kada tahu jawabnnya
kangmasnov - 31/07/2012 03:58 AM
#792

sepi nih, ulun upload foto mpus mpus ulun nah mudah mudahan bisa merami'i lagi D

Spoiler for chiko,hasan,bendot

[spoiler=chiko]
Pet Lovers masuk sini please!!!!tapi sayang chiko udh meninggal berdukas

Spoiler for hasan
Pet Lovers masuk sini please!!!!si hasan nih ketuju banar meinjak puff nya sorang ngakaks

Spoiler for haji bendot
Pet Lovers masuk sini please!!!!ini kucing ulun yg paling gehol hahaa afro:

[/spoiler]
dhecrow90 - 18/09/2012 09:07 AM
#793

disini ada kh yg umpat kontes reptil di DM smalam..??
zhan13 - 18/09/2012 01:09 PM
#794

umpat betakun laah
di banjar ni pet shop atau cattery dimana ja yu? ulun handak mencari kucing .
eternal10 - 18/09/2012 06:01 PM
#795

Quote:
Original Posted By zhan13
umpat betakun laah
di banjar ni pet shop atau cattery dimana ja yu? ulun handak mencari kucing .


banyak gan.
di jl. panglima batur ada prima pet shop.
di batas kota ada amelia pet shop.
di ratu elok ada seto pet shop
zhan13 - 18/09/2012 07:57 PM
#796

Quote:
Original Posted By eternal10
banyak gan.
di jl. panglima batur ada prima pet shop.
di batas kota ada amelia pet shop.
di ratu elok ada seto pet shop


bata kota + ratu elok tuh dimananya gan?
eternal10 - 18/09/2012 11:06 PM
#797

Quote:
Original Posted By zhan13
bata kota + ratu elok tuh dimananya gan?


dari bundaran besar...

kalo dari bjm, ke kiri batas kota, habis gerbang batas kota ada simpang 4 belok kiri. disamping bengkel di sebelah kanan jalan. (amelia pet shop)

kalo seto, dari bundaran besar, belok kanan melewati hotel ratu elok, saat jalan nanjak di sebelah kanan, di belakang gorengan
zhasuz - 01/10/2012 10:09 AM
#798

absen hadir dahulu nah
Chokolatoz - 01/10/2012 01:40 PM
#799

handak manukar kura alligator snapping, di bjm petshop mana lah yg bjual,pina ae ada yg tau nah \)
Chokolatoz - 03/10/2012 12:20 PM
#800

hedeh,pertanyaan di atas kdd yg tau kah mang? sepi bnr disini....
Page 40 of 41 | ‹ First  < 35 36 37 38 39 40 41 > 
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > Pet Lovers masuk sini please!!!!