Malang
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Malang > xxx AQUASCAPER n' FISH LOVER AREMA MLEBU KENExxx
Total Views: 53019 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 3 of 143 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›

Den.Baguse - 29/06/2010 10:07 AM
#41

pekitri... p


apik-apik rek akuariume, pingin tuku maneh o
monkey rhythm - 29/06/2010 10:16 AM
#42

tuku/pesen akuarium+iwak+asesorise nek malang sing rekomended ( murah malu: ) nek ndi yo oom?

liyane splendid
Den.Baguse - 29/06/2010 10:21 AM
#43

Quote:
Original Posted By monkey rhythm
tuku/pesen akuarium+iwak+asesorise nek malang sing rekomended ( murah malu: ) nek ndi yo oom?

liyane splendid


aku tau eruh ndik pertelon Mitra II (toko madep ngulon) karo cidek setopan Jl. Sulfat (Ruko madep ngetan)
nek masalah rego, sing enak dicek langsung ae ndik tekape.
oX_ReVoLVeR_Xo - 29/06/2010 10:33 AM
#44

gak duwe \(
coeltman - 29/06/2010 10:35 AM
#45

Quote:
Original Posted By monkey rhythm
tuku/pesen akuarium+iwak+asesorise nek malang sing rekomended ( murah malu: ) nek ndi yo oom?

liyane splendid


Quote:
Original Posted By Den.Baguse
aku tau eruh ndik pertelon Mitra II (toko madep ngulon) karo cidek setopan Jl. Sulfat (Ruko madep ngetan)
nek masalah rego, sing enak dicek langsung ae ndik tekape.


ayas biasane tuku nang pasar blimbing..
tapi mek tuku peralatan gawe filter dll e..
lek iwak, aquarium, karo tanaman air e yo pancet nang splendid..
pokok pinter nawar ae... D
Zekundez1987 - 29/06/2010 12:03 PM
#46

dek klenteng kui jarene sing dol d aquatrend apik garapan e...
coeltman - 29/06/2010 12:13 PM
#47

Quote:
Original Posted By Zekundez1987
dek klenteng kui jarene sing dol d aquatrend apik garapan e...


sebelah endi kuwi om??
Den.Baguse - 29/06/2010 12:21 PM
#48

Quote:
Original Posted By coeltman
sebelah endi kuwi om??


sing aquatrend ?
yo sing ndik ruko cidek setopan Jl. Sufat iku om D
Zekundez1987 - 29/06/2010 12:21 PM
#49

coba cari en sing jeneng toko e cahaya makmur lek ga salah...
lek tekan arah gatot subroto berarti sebelum e klenteng...
Zekundez1987 - 29/06/2010 12:25 PM
#50

Quote:
Original Posted By Den.Baguse
sing aquatrend ?
yo sing ndik ruko cidek setopan Jl. Sufat iku om D


bukan aquatrend e, lek aquatrend dol iwak e... apik2 noh... D

O iyo ,menisan promosi lek be e butuh pupuk WonderGro aku onok ki... D
sisa sing 250ml...
sing 500ml sisa micro & root+ lek ga salah...
iki link e : WonderGro Malang
blueupil - 29/06/2010 12:26 PM
#51

Quote:
Original Posted By Den.Baguse
aku tau eruh ndik pertelon Mitra II (toko madep ngulon) karo cidek setopan Jl. Sulfat (Ruko madep ngetan)
nek masalah rego, sing enak dicek langsung ae ndik tekape.

(jenenge aquatrend) pengen rego murah langsung tawar neng koko ne sing njogo kasir D mudun2 5rb lumayan malu:

Quote:
Original Posted By coeltman
ayas biasane tuku nang pasar blimbing..
tapi mek tuku peralatan gawe filter dll e..
lek iwak, aquarium, karo tanaman air e yo pancet nang splendid..
pokok pinter nawar ae... D

(jenenge sinar utama alias yong2) jarene sih murah2 durung tau nyoba tuku seh...arep nyoba tuku 18w jebo malu:
ono sing ngerti regone lampu jebo 18w??
Zekundez1987 - 29/06/2010 12:33 PM
#52

Quote:
Original Posted By blueupil
(jenenge aquatrend) pengen rego murah langsung tawar neng koko ne sing njogo kasir D mudun2 5rb lumayan malu:


(jenenge sinar utama alias yong2) jarene sih murah2 durung tau nyoba tuku seh...arep nyoba tuku 18w jebo malu:
ono sing ngerti regone lampu jebo 18w??



iyo aquatrend iso nawar... \)

nek sinar utama iku jeneng e giong2 lek ga salah... harga bersaing lah sama aquatrend... D
cyberSOULZ - 29/06/2010 12:53 PM
#53

Quote:
Original Posted By blueupil
(jenenge aquatrend) pengen rego murah langsung tawar neng koko ne sing njogo kasir D mudun2 5rb lumayan malu:


(jenenge sinar utama alias yong2) jarene sih murah2 durung tau nyoba tuku seh...arep nyoba tuku 18w jebo malu:
ono sing ngerti regone lampu jebo 18w??


jebo yang 18wattt 36k pakde........ lumilux sing rodok murahsiul: endi potoe akuamumaho
blueupil - 29/06/2010 01:08 PM
#54

Quote:
Original Posted By cyberSOULZ


jebo yang 18wattt 36k pakde........ lumilux sing rodok murahsiul: endi potoe akuamumaho


wkwkwk engkuk ae lek wes lengkap D
kamerane jek sekolah pisan malu:

neng yong2 iso di towo engga yo hammer:
azerael - 29/06/2010 06:44 PM
#55

toko iwak sing cedek SMA 5 iku ndi se? wes tau mlebu jalan bangka koq gak ketok toko iwak blas.. ono sing ngerti?
ieiem - 29/06/2010 06:50 PM
#56

Quote:
Original Posted By azerael
toko iwak sing cedek SMA 5 iku ndi se? wes tau mlebu jalan bangka koq gak ketok toko iwak blas.. ono sing ngerti?

mlebu nang gang licek om... engko toko ne wujude koyok omah... ndek pojok'an... nek pas merono winginane ngarepe akeh dus, n ketok akeh aquariume shakehand

\)
cyberSOULZ - 29/06/2010 06:51 PM
#57

Quote:
Original Posted By blueupil
wkwkwk engkuk ae lek wes lengkap D
kamerane jek sekolah pisan malu:

neng yong2 iso di towo engga yo hammer:


wedew sing mari tuku lampu high light reksiul:
azerael - 29/06/2010 07:24 PM
#58

Quote:
Original Posted By ieiem
mlebu nang gang licek om... engko toko ne wujude koyok omah... ndek pojok'an... nek pas merono winginane ngarepe akeh dus, n ketok akeh aquariume shakehand

\)


mene tak jajale dolan mrono.. mek ndelok2 tok D
blueupil - 29/06/2010 08:05 PM
#59

Quote:
Original Posted By cyberSOULZ
wedew sing mari tuku lampu high light reksiul:

wew total 40w gurung high malu:

Quote:
Original Posted By azerael
mene tak jajale dolan mrono.. mek ndelok2 tok D


wkwwkk kabar2 yo gan lek ono sing apik D
cyberSOULZ - 29/06/2010 10:23 PM
#60

Quote:
Original Posted By blueupil
wew total 40w gurung high malu:



wkwwkk kabar2 yo gan lek ono sing apik D


endi poto2 esiul:
Page 3 of 143 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Malang > xxx AQUASCAPER n' FISH LOVER AREMA MLEBU KENExxx