Malang
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Malang > xxx AQUASCAPER n' FISH LOVER AREMA MLEBU KENExxx
Total Views: 53019 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 4 of 143 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›

nasgorkam - 29/06/2010 10:32 PM
#61

sik mariki tak poto2 pisan aku, btw aku sik kemekelen nang peki wan ono boso

"kuro2 ublem ora"

whahahaahaha jamput arek2 iki nggarai aku senep ae
coeltman - 29/06/2010 10:48 PM
#62

Quote:
Original Posted By Den.Baguse
sing aquatrend ?
yo sing ndik ruko cidek setopan Jl. Sufat iku om D


duduk iku, seng jare sampeyan ndek klenteng iku loh.. o
lek seng ndek sulfat aku wes eruh... tapi kok larang, ono seng ngomong murah ndek kono bingungs
CoolSecret - 30/06/2010 02:51 AM
#63

Ker & Sam,
nyuwun tulung sekaligus nokat, rego pasaran Louhan Chencu Grade B seng anakan ukuran 5cm an dhek Malang orip yo regane?
Karo rego Red Cherry Shrimp seng gedhe(sekitar 1cm an) lek dhek Malang oripan yo Sam?
Nuwus.
oX_ReVoLVeR_Xo - 30/06/2010 06:24 AM
#64

Quote:
Original Posted By katropolis
golongane kuro kuro ublem ga yoo


ngakak guling2 sek
blueupil - 30/06/2010 07:14 AM
#65

Quote:
Original Posted By cyberSOULZ
endi poto2 esiul:


ntar pas aq kerja bakti tak upload yo D
rodo ngelu masang balastnohope:
cyberSOULZ - 30/06/2010 10:03 AM
#66

Quote:
Original Posted By CoolSecret
Ker & Sam,
nyuwun tulung sekaligus nokat, rego pasaran Louhan Chencu Grade B seng anakan ukuran 5cm an dhek Malang orip yo regane?
Karo rego Red Cherry Shrimp seng gedhe(sekitar 1cm an) lek dhek Malang oripan yo Sam?
Nuwus.


klo lohan ga ngerti pasarane tapi lek cerry dimalang klo di spindid 3000an paling klo beli jumblah banyak bisa 1000an contak ane aesiul:
Den.Baguse - 30/06/2010 10:22 AM
#67

Quote:
Original Posted By coeltman
duduk iku, seng jare sampeyan ndek klenteng iku loh.. o
lek seng ndek sulfat aku wes eruh... tapi kok larang, ono seng ngomong murah ndek kono bingungs


nek sing ndik klenteng aku gk eruh.
nek sing aquatrend smpean kudu pinter nawar.
Opo perlu diterno? soale sing duwe olob ewed. p
Zekundez1987 - 30/06/2010 11:35 AM
#68

sing d klenteng kui tmpt dodolan koco... duduk dodolan iwak...
wong e aquatrend sing kandani jarene garapan aquarium e rapi...
coeltman - 30/06/2010 12:08 PM
#69

Quote:
Original Posted By Den.Baguse
nek sing ndik klenteng aku gk eruh.
nek sing aquatrend smpean kudu pinter nawar.
Opo perlu diterno? soale sing duwe olob ewed. p


seng ndek aquatrend iso ditawar toh, jek tas eruh... malu:
yo mben ae lek pas golek sam... saiki prei sek... D

Quote:
Original Posted By Zekundez1987
sing d klenteng kui tmpt dodolan koco... duduk dodolan iwak...
wong e aquatrend sing kandani jarene garapan aquarium e rapi...


sebelah endi?? murah ta gak om??
Zekundez1987 - 30/06/2010 12:30 PM
#70

Quote:
Original Posted By coeltman

[B]sebelah endi?? murah ta gak om??


nah iku sing aku g ero... durung tau gawe aqua d kono...
kapan ari pesen e tekan jkt aqua e... mek d kandani sing jogo d aquatrend...
galihgondrong - 30/06/2010 02:49 PM
#71

golek moss nandi yo boss??? sing koyo rumput iku lho???? trus golek taneman sing lengkap nandi y??? kayu bakau ne pisan wes.... newbie pengen blajaran aquascape ki
Zekundez1987 - 30/06/2010 03:28 PM
#72

nek moss golek o nang konco2 d kene ae... akeh sing due macem2...

tp lek mo cari pupuk WonderGro iki link e : WonderGro Malang
sisa sing 250ml tp e... D
500ml sisa sing mikro tok... root+ e ntek sisan...
azerael - 30/06/2010 03:32 PM
#73

Quote:
Original Posted By galihgondrong
golek moss nandi yo boss??? sing koyo rumput iku lho???? trus golek taneman sing lengkap nandi y??? kayu bakau ne pisan wes.... newbie pengen blajaran aquascape ki


iki aq duwe java moss akeh, arep nebas ta? wkwkwkw... ono moss wall ukuran 50x25 gondrong2.. lek regane cocok tak lepas.. pengen ganti moss jenis lain maho

lek arep jenis2 moss liyane si cyber kuwi duwe akeh..
Zekundez1987 - 30/06/2010 03:36 PM
#74

nah iku, tek an e adam kui... gondrong2 pasti... lek kei pupuk ga d taker pola e... :P

nambahi neh, lek bakau cb cari dek splindid, cmn cucien sing rijik + d godog... jarene senior2, lek bakau ga d godog iso metu getah e dek aquarium...
azerael - 30/06/2010 03:43 PM
#75

Quote:
Original Posted By Zekundez1987
nah iku, tek an e adam kui... gondrong2 pasti... lek kei pupuk ga d taker pola e... :P

nambahi neh, lek bakau cb cari dek splindid, cmn cucien sing rijik + d godog... jarene senior2, lek bakau ga d godog iso metu getah e dek aquarium...


ditaker cak.. gawe instinct
Zekundez1987 - 30/06/2010 03:55 PM
#76

Quote:
Original Posted By azerael
ditaker cak.. gawe instinct


podo koyo aku... ngakak
blueupil - 30/06/2010 06:53 PM
#77

Quote:
Original Posted By galihgondrong
golek moss nandi yo boss??? sing koyo rumput iku lho???? trus golek taneman sing lengkap nandi y??? kayu bakau ne pisan wes.... newbie pengen blajaran aquascape ki


Lek kau bakau ono iku neng cyber ukuran e sak lemari D ono moss pisan wakeh ketok e riccia yo jek sisa 3 lembar 30cm x 30 cm malu:
photone maringene tak upload sob tak absen dl hammer:
azerael - 30/06/2010 07:16 PM
#78

kayune cyber pelanggaran iku abot karo gedene (podo koyok wonge ketokane peace: ) lek aquarium 1.5 opo 2 meter baru sip... kari tempel2 anubias karo moss wes cuakep.
Mavee - 30/06/2010 07:50 PM
#79

Wah, metu maneh thread iki..
Sungkan karo Zekundes, Silikane gurung tak jupuk.. malu:xxx AQUASCAPER n' FISH LOVER AREMA MLEBU KENExxx
coeltman - 30/06/2010 07:57 PM
#80

Quote:
Original Posted By galihgondrong
golek moss nandi yo boss??? sing koyo rumput iku lho???? trus golek taneman sing lengkap nandi y??? kayu bakau ne pisan wes.... newbie pengen blajaran aquascape ki


lek blonjo tak kancani lih.. sms yo... o
aku wegah mbangun anyar sik an...
ngewangi nggonmu ae...
tapi gak melok bondo aku... D

aku kayu bakau tuku nang splendid..
5000 oleh gedhe-gedhe... biyen tapi... D

sido mbok ke'i bekgron ireng tah??
opo jek polosan??
Page 4 of 143 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Malang > xxx AQUASCAPER n' FISH LOVER AREMA MLEBU KENExxx