Civitas Academica
Home > CASCISCUS > EDUCATION > Civitas Academica > █▀█★۩►► SMAN 3 PADMANABA YOGYAKARTA ◄◄۩★█▀█ .:. Alumni,Siswa,Guru, Masuk Gan ! .:.
Total Views: 42536 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 3 of 269 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›

razorstfx - 02/08/2010 11:54 AM
#41

Quote:
Original Posted By meil64
wis ijo ngono kok?,. bingung


2 kotak ijo tidak ada salahnya gan.... malu

---------------------------------------------------
UPDATE : aku entuk FLIP PAGE
tchn - 02/08/2010 11:56 AM
#42

Quote:
Original Posted By meil64
opo njaluk diabang2ke?,. █▀█★۩►► SMAN 3 PADMANABA YOGYAKARTA   ◄◄۩★█▀█ .:. Alumni,Siswa,Guru, Masuk Gan ! .:.



taktonyo koeee fuck3:

Quote:
Original Posted By razorstfx
2 kotak ijo tidak ada salahnya gan.... malu

---------------------------------------------------
UPDATE : aku entuk FLIP PAGE


nah tuh kaaaaaan dek topek pengertiaaaan shakehand2
kusma.satria - 02/08/2010 11:57 AM
#43

absen

id kaskus: kusma.satria
nama asli : tio
nis: PAD/12131/09
tchn - 02/08/2010 11:59 AM
#44

Quote:
Original Posted By kusma.satria
absen

id kaskus: kusma.satria
nama asli : tio
nis: PAD/12131/09


mari ramaikaan iloveindonesia

oya aku lagi kelingan semuanyaaaa

NIS ku PAD/11553/06 malu

tur yo mbuh dink mugo2 ra salah hammer:
pabu.sacilad - 02/08/2010 12:04 PM
#45

ono sing butuh komputer pentium 4 ra?
meil64 - 02/08/2010 12:05 PM
#46

Quote:
Original Posted By razorstfx
2 kotak ijo tidak ada salahnya gan.... malu

---------------------------------------------------
UPDATE : aku entuk FLIP PAGE


tuku,100ewu,. malu:

Quote:
Original Posted By tchn
taktonyo koeee fuck3:


tak tendang kowe,. █▀█★۩►► SMAN 3 PADMANABA YOGYAKARTA   ◄◄۩★█▀█ .:. Alumni,Siswa,Guru, Masuk Gan ! .:.

Quote:
Original Posted By kusma.satria
absen

id kaskus: kusma.satria
nama asli : tio
nis: PAD/12131/09


ora sekolah po iki?,.
mesti mbolos ki,. █▀█★۩►► SMAN 3 PADMANABA YOGYAKARTA   ◄◄۩★█▀█ .:. Alumni,Siswa,Guru, Masuk Gan ! .:.

Quote:
Original Posted By tchn
mari ramaikaan iloveindonesia

oya aku lagi kelingan semuanyaaaa

NIS ku PAD/11553/06 malu

tur yo mbuh dink mugo2 ra salah hammer:


aku 11551 ten,bener ra kowe?,. bingung
enggariel - 02/08/2010 12:06 PM
#47

opo do ora wedi di sunat po yo kowe kabeh kii..
ket mau ngomongke masalah ora jelas..
isin aku dadi TS e..
malu
pabu.sacilad - 02/08/2010 12:10 PM
#48

Quote:
Original Posted By enggariel
opo do ora wedi di sunat po yo kowe kabeh kii..
ket mau ngomongke masalah ora jelas..
isin aku dadi TS e..
malu


ngopo isin?
njuk karepmu piye ngomongke opo?
mahomaho
meil64 - 02/08/2010 12:11 PM
#49

Quote:
Original Posted By enggariel
opo do ora wedi di sunat po yo kowe kabeh kii..
ket mau ngomongke masalah ora jelas..
isin aku dadi TS e..
malu


adalah bosok tenan kowe nggar,. cd
ket mw bengi yo mik ngene iki,. mad:
dalam satu hari bisa mencapai >30 walik page,. hammer:
cekpm masdab
pabu.sacilad - 02/08/2010 12:18 PM
#50

buat presiden dan menteri2 trid sebelumnya

bersiaplah postingan kalian disunat soale trid sing wingi arep di delet karo momod
TSe ora njaluk di merge trid e malah njaluk di delet hammer
razorstfx - 02/08/2010 12:19 PM
#51

Quote:
Original Posted By enggariel
opo do ora wedi di sunat po yo kowe kabeh kii..
ket mau ngomongke masalah ora jelas..
isin aku dadi TS e..
malu


cobo dicek thread sing mbiyen, jarak antar page wae mung sekitar 9 menit....hahahaha inilah PADMANABA, memang sangat keren dalam ngaskus ngakak

:ilovepadmanaba
razorstfx - 02/08/2010 12:20 PM
#52

Quote:
Original Posted By pabu.sacilad
buat presiden dan menteri2 trid sebelumnya

bersiaplah postingan kalian disunat soale trid sing wingi arep di delet karo momod
TSe ora njaluk di merge trid e malah njaluk di delet hammer


tenane ???? :mewek :mewek :mewek

-----------------------------------------
niate arep tak multi-quote ning malah kepencet quote tok nggar, nyuwun pangapunten nggih malu
meil64 - 02/08/2010 12:23 PM
#53

Quote:
Original Posted By pabu.sacilad
buat presiden dan menteri2 trid sebelumnya

bersiaplah postingan kalian disunat soale trid sing wingi arep di delet karo momod
TSe ora njaluk di merge trid e malah njaluk di delet hammer


ora njaluk didelete kok,.
njaluke di closed,. shakehand2
masih tersisa kae trite,.

tapi yo ngene iki nek ming mlebu sedhilit njuk semena-mena,. hammer:
tidak mengikuti kaidah yang berlaku dan hasil diskusi bersama,. cd
enggariel - 02/08/2010 12:23 PM
#54

Quote:
Original Posted By pabu.sacilad
buat presiden dan menteri2 trid sebelumnya

bersiaplah postingan kalian disunat soale trid sing wingi arep di delet karo momod
TSe ora njaluk di merge trid e malah njaluk di delet hammer


cobo wae kowe njaluk digabung.. bakalan angel...
nek di delet kan penak.. D D D

BTW , ono sing wis kakean duit terus arep nginvestasikan duite neng aku ? bagi hasile lumayan lo.. antara 4-10% perbulan tergantung profit...
razorstfx - 02/08/2010 12:25 PM
#55

Quote:
Original Posted By meil64
ora njaluk didelete kok,.
njaluke di closed,. shakehand2
masih tersisa kae trite,.

tapi yo ngene iki nek ming mlebu sedhilit njuk semena-mena,. hammer:
tidak mengikuti kaidah yang berlaku dan hasil diskusi bersama,. cd


nek didelete, berarti enggar ngutang cendol 2 biji karo aku malu:
enggariel - 02/08/2010 12:26 PM
#56

Quote:
Original Posted By meil64
ora njaluk didelete kok,.
njaluke di closed,. shakehand2
masih tersisa kae trite,.

tapi yo ngene iki nek ming mlebu sedhilit njuk semena-mena,. hammer:
tidak mengikuti kaidah yang berlaku dan hasil diskusi bersama,. cd


wakakakakk..

la do kesuwen mung diskusi tokk.. sing penting ki action... yo mung njaluk tak close kok...
pabu.sacilad - 02/08/2010 12:28 PM
#57

Quote:
Original Posted By enggariel
cobo wae kowe njaluk digabung.. bakalan angel...
nek di delet kan penak.. D D D

BTW , ono sing wis kakean duit terus arep nginvestasikan duite neng aku ? bagi hasile lumayan lo.. antara 4-10% perbulan tergantung profit...


aku yo reti D

berdoa wae dilebokke archive opo ora didelet D
razorstfx - 02/08/2010 12:30 PM
#58

Quote:
Original Posted By enggariel
wakakakakk..

la do kesuwen mung diskusi tokk.. sing penting ki action... yo mung njaluk tak close kok...


ning action-mu membahayakan akun kaskus liyane ki nggar hammer

nek nganti balik dadi newbie maneh gawat :mewek :mewek
pabu.sacilad - 02/08/2010 12:30 PM
#59

Quote:
Original Posted By meil64
ora njaluk didelete kok,.
njaluke di closed,. shakehand2
masih tersisa kae trite,.

tapi yo ngene iki nek ming mlebu sedhilit njuk semena-mena,. hammer:
tidak mengikuti kaidah yang berlaku dan hasil diskusi bersama,. cd


setuja il
kusma.satria - 02/08/2010 12:31 PM
#60

Quote:
Original Posted By meil64




ora sekolah po iki?,.
mesti mbolos ki,. █▀█★۩►► SMAN 3 PADMANABA YOGYAKARTA   ◄◄۩★█▀█ .:. Alumni,Siswa,Guru, Masuk Gan ! .:.





pelajaran tik mas ilovekaskus
Page 3 of 269 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›
Home > CASCISCUS > EDUCATION > Civitas Academica > █▀█★۩►► SMAN 3 PADMANABA YOGYAKARTA ◄◄۩★█▀█ .:. Alumni,Siswa,Guru, Masuk Gan ! .:.