Civitas Academica
Home > CASCISCUS > EDUCATION > Civitas Academica > █▀█★۩►► SMAN 3 PADMANABA YOGYAKARTA ◄◄۩★█▀█ .:. Alumni,Siswa,Guru, Masuk Gan ! .:.
Total Views: 42536 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 4 of 269 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›

razorstfx - 02/08/2010 12:33 PM
#61

Quote:
Original Posted By kusma.satria
pelajaran tik mas ilovekaskus


woooo gek sinau Word karo TPW kono hahaha ilovekaskus

----------------------------------------------------------
UPDATE : Aku entuk FLIP PAGE
meil64 - 02/08/2010 12:37 PM
#62

Quote:
Original Posted By enggariel
cobo wae kowe njaluk digabung.. bakalan angel...
nek di delet kan penak.. D D D

BTW , ono sing wis kakean duit terus arep nginvestasikan duite neng aku ? bagi hasile lumayan lo.. antara 4-10% perbulan tergantung profit...


iyoo ngerti (like tenggleng said),makane kui durung dilakoni to?,. bingungs
masih perlu diskusi yang matang untuk membuat trit baru,.
lagian membere yo rung patio akeh iki,maneman trit anyar isine mung sithik sementara trit lawas yo mung podo wae,. hammer:

Quote:
Original Posted By razorstfx
nek didelete, berarti enggar ngutang cendol 2 biji karo aku malu:


adalah benar sekali,. shakehand

Quote:
Original Posted By enggariel
wakakakakk..

la do kesuwen mung diskusi tokk.. sing penting ki action... yo mung njaluk tak close kok...


lho lha dari diskusi itu kan bisa dhasilkan tindakan yang perlu dilakukan,.
actionmu ki secara sepihak je,IMHO,. malu:
gek pas sik do ngramaikan lagi do ra aktif kui mau,. eek:

Quote:
Original Posted By pabu.sacilad
aku yo reti D

berdoa wae dilebokke archive opo ora didelet D


aminamin,. █▀█★۩►► SMAN 3 PADMANABA YOGYAKARTA   ◄◄۩★█▀█ .:. Alumni,Siswa,Guru, Masuk Gan ! .:.

Quote:
Original Posted By razorstfx
ning action-mu membahayakan akun kaskus liyane ki nggar hammer

nek nganti balik dadi newbie maneh gawat :mewek :mewek


thats right dek topik,. \)

Quote:
Original Posted By pabu.sacilad
setuja il


shakehand2 dulu

Quote:
Original Posted By kusma.satria
pelajaran tik mas ilovekaskus


owalah,malah ngaskus,. cd hammer
tchn - 02/08/2010 12:42 PM
#63

mulai sekarang kita mengomongkan hal hal yang berguna waee malu:

piye kabare keluargamu? hammer:
razorstfx - 02/08/2010 12:46 PM
#64

Quote:
Original Posted By tchn
mulai sekarang kita mengomongkan hal hal yang berguna waee malu:

piye kabare keluargamu? hammer:


apik-apik wae ten, matur nuwun hammer

semakin mesra-kah hubungan anda dengan mbak yonika? D
meil64 - 02/08/2010 12:47 PM
#65

Quote:
Original Posted By tchn
mulai sekarang kita mengomongkan hal hal yang berguna waee malu:

piye kabare keluargamu? hammer:


lagi do kesel balik seko surabaya,. hammer:
masku ning lampung apik2 wae,. shakehand2
tchn - 02/08/2010 12:49 PM
#66

Quote:
Original Posted By razorstfx
apik-apik wae ten, matur nuwun hammer

semakin mesra-kah hubungan anda dengan mbak yonika? D


wingi bar ulangtahunan ponakanku, njuk yonika kerumahkuuu malu:

Quote:
Original Posted By meil64
lagi do kesel balik seko surabaya,. hammer:
masku ning lampung apik2 wae,. shakehand2


sip laaaah ane tunggu oleh oleh iloveindonesia

. . . .. . . . . . .. .

opo jangan2 malah om momod tambah pengen nge closed trit iki yo hammer:
pabu.sacilad - 02/08/2010 12:51 PM
#67

Quote:
Original Posted By meil64
iyoo ngerti (like tenggleng said),makane kui durung dilakoni to?,. bingungs
masih perlu diskusi yang matang untuk membuat trit baru,.
lagian membere yo rung patio akeh iki,maneman trit anyar isine mung sithik sementara trit lawas yo mung podo wae,. hammer:



adalah benar sekali,. shakehand



lho lha dari diskusi itu kan bisa dhasilkan tindakan yang perlu dilakukan,.
actionmu ki secara sepihak je,IMHO,. malu:
gek pas sik do ngramaikan lagi do ra aktif kui mau,. eek:



aminamin,. █▀█★۩►► SMAN 3 PADMANABA YOGYAKARTA   ◄◄۩★█▀█ .:. Alumni,Siswa,Guru, Masuk Gan ! .:.



thats right dek topik,. \)



shakehand2 dulu





setuja lagi il
sudahlah tidak usah dibahas lagi
sing penting TSe ra semena-mena wae
mosok bocah wingi sore ning trid iki semena-mena

ok?
damai dab shakehand

setidaknya sudah ada yg mau bergerak mebuat trid \)

mari kita ramaikan trid ini
nek aku TSe no rules di trid iki Peace:
sing penting no sara n flamming ae


Peace: nggar D
razorstfx - 02/08/2010 12:52 PM
#68

Quote:
Original Posted By tchn
wingi bar ulangtahunan ponakanku, njuk yonika kerumahkuuu malu:



sip laaaah ane tunggu oleh oleh iloveindonesia

. . . .. . . . . . .. .

opo jangan2 malah om momod tambah pengen nge closed trit iki yo hammer:


prikitiewww hahaha D

thread iki dadine podo2 ra cetho kok, mung bedane hurung ana cakil & gungkil.....

nek ana cah loro kae wis ancur maneh ki thread D
meil64 - 02/08/2010 12:54 PM
#69
CapCay 666
Quote:
Original Posted By tchn
wingi bar ulangtahunan ponakanku, njuk yonika kerumahkuuu malu:



sip laaaah ane tunggu oleh oleh iloveindonesia

. . . .. . . . . . .. .

opo jangan2 malah om momod tambah pengen nge closed trit iki yo hammer:


oleh2e gethuk pisang po opo kae jenenge rareti aku,. hammer:
oraa,dari info yang saya dapat,.
trit di Civitas Akademika ga bakalan di hapus,.
jadi ga akan disunat postingane,.
trit disini sebagai tempat untuk saling share,reuni,memperbincangkan apa yang terjadi didalam sekolah maupun diluar sekolah,info2 mengenai kemajuan sekolah agar khalayak alumni,maupun murid ddalamnya tidak ketinggalan info tentang almameternya,. iloveindonesiailoveindonesiailoveindonesia
obrolan seperti tadi malam itu hanyalah bumbu pemanis saja
malu:
tchn - 02/08/2010 12:55 PM
#70

Quote:
Original Posted By razorstfx
prikitiewww hahaha D

thread iki dadine podo2 ra cetho kok, mung bedane hurung ana cakil & gungkil.....

nek ana cah loro kae wis ancur maneh ki thread D


ayo ganti pembicaraan lagi p

ngomongke opo yooooooo D

ngomongke aku wae malu:
pabu.sacilad - 02/08/2010 12:55 PM
#71

Quote:
Original Posted By meil64

trit disini sebagai tempat untuk saling share,reuni,memperbincangkan apa yang terjadi didalam sekolah maupun diluar sekolah,info2 mengenai kemajuan sekolah agar khalayak alumni,maupun murid ddalamnya tidak ketinggalan info tentang almameternya,. iloveindonesiailoveindonesiailoveindonesia
obrolan seperti tadi malam itu hanyalah bumbu pemanis saja
malu:


aku ra yakin awakdewe entuk opo ning kene hammer
razorstfx - 02/08/2010 12:55 PM
#72

Quote:
Original Posted By pabu.sacilad
setuja lagi il
sudahlah tidak usah dibahas lagi
sing penting TSe ra semena-mena wae
mosok bocah wingi sore ning trid iki semena-mena

ok?
damai dab shakehand

setidaknya sudah ada yg mau bergerak mebuat trid \)

mari kita ramaikan trid ini
nek aku TSe no rules di trid iki Peace:
sing penting no sara n flamming ae


Peace: nggar D


Quote:
Original Posted By meil64
oleh2e gethuk pisang po opo kae jenenge rareti aku,. hammer:
oraa,dari info yang saya dapat,.
trit di Civitas Akademika ga bakalan di hapus,.
jadi ga akan disunat postingane,.
trit disini sebagai tempat untuk saling share,reuni,memperbincangkan apa yang terjadi didalam sekolah maupun diluar sekolah,info2 mengenai kemajuan sekolah agar khalayak alumni,maupun murid ddalamnya tidak ketinggalan info tentang almameternya,. iloveindonesiailoveindonesiailoveindonesia
obrolan seperti tadi malam itu hanyalah bumbu pemanis saja
malu:


kesimpulane berarti..............


AYO NGEJUNK MANEH █▀█★۩►► SMAN 3 PADMANABA YOGYAKARTA   ◄◄۩★█▀█ .:. Alumni,Siswa,Guru, Masuk Gan ! .:.
meil64 - 02/08/2010 12:56 PM
#73

Quote:
Original Posted By pabu.sacilad
setuja lagi il
sudahlah tidak usah dibahas lagi
sing penting TSe ra semena-mena wae
mosok bocah wingi sore ning trid iki semena-mena

ok?
damai dab shakehand

setidaknya sudah ada yg mau bergerak mebuat trid \)

mari kita ramaikan trid ini
nek aku TSe no rules di trid iki Peace:
sing penting no sara n flamming ae


Peace: nggar D


saiki aku mikir,perasaane EDO pie yo sebagai TSe ning kono,.
trite ditutup tanpo de'e ngerti opo2,. hammer:
ngakak
raketang izin sik karo edo po pie enggar ki
malu:
pabu.sacilad - 02/08/2010 12:58 PM
#74

Quote:
Original Posted By razorstfx
kesimpulane berarti..............


AYO NGEJUNK MANEH █▀█★۩►► SMAN 3 PADMANABA YOGYAKARTA   ◄◄۩★█▀█ .:. Alumni,Siswa,Guru, Masuk Gan ! .:.


yo ojo frontal ngono dek topik


Spoiler for ngene ki wae lo
AYO NYAMPAH MENEH ngacir:
meil64 - 02/08/2010 12:59 PM
#75

Quote:
Original Posted By tchn
ayo ganti pembicaraan lagi p

ngomongke opo yooooooo D

ngomongke aku wae malu:


do putsal ra iki ngko,. :malo:

Quote:
Original Posted By pabu.sacilad
aku ra yakin awakdewe entuk opo ning kene hammer


adalah sama,. hammer

Quote:
Original Posted By razorstfx
kesimpulane berarti..............


AYO NGEJUNK MANEH █▀█★۩►► SMAN 3 PADMANABA YOGYAKARTA   ◄◄۩★█▀█ .:. Alumni,Siswa,Guru, Masuk Gan ! .:.


ning yo ojo banter2 le omong junk ki,. mad:
tchn - 02/08/2010 12:59 PM
#76

Quote:
Original Posted By meil64
saiki aku mikir,perasaane EDO pie yo sebagai TSe ning kono,.
trite ditutup tanpo de'e ngerti opo2,. hammer:
ngakak
raketang izin sik karo edo po pie enggar ki
malu:


kasihan dia , masih muda norose:

Quote:
Original Posted By razorstfx
kesimpulane berarti..............


AYO NGEJUNK MANEH █▀█★۩►► SMAN 3 PADMANABA YOGYAKARTA   ◄◄۩★█▀█ .:. Alumni,Siswa,Guru, Masuk Gan ! .:.


woooooo aku enggak looooo shutup:
tchn - 02/08/2010 01:02 PM
#77
Sarana kumpul kumpul lagii
64 Futsal lagi
hari senin jam 1 siang maen 2 jam.
@NEXT 1 depan xxi
be ontime,ga ada lo ga rame.
confirm ke sobary(085729598759)
SEBARKAN


ramaikan yaaaaa iloveindonesia iloveindonesia
enggariel - 02/08/2010 01:03 PM
#78

@All

Oke bro.. Gw minta maaf sebesar2nya gegabah ngeluariin nih trit tanpa berdiskusi dulu...

Tapi tolong kita balikkan niat lagi bahwa adanya trit ini adalah untuk mempererat ukhuwah kita, bukan saling flamming, mencela, menghina,ataupun hal-hal maho lainnya yg bisa membuat kita terpecah belah..

Bolehlah kita berlari menuju jalan ISO melalui trit ini... tapi jangan salahkan apabila trit ini diclose, didelete, ato SMA 3 dicap sebagai tempatnya junker...
oleh karena itu, mari kita balik niat awal kita mempererat ukhuwah kita sebagai alumni dan warga padmanaba

OK bro ! shakehand:

iloveindonesiailoveindonesia

balik ke topik lagi yaaa, jangan dibahas lagi masalah ini..

dont give me batabig but give me:toast

thank you very much
pabu.sacilad - 02/08/2010 01:03 PM
#79

Quote:
Original Posted By tchn
64 Futsal lagi
hari senin jam 1 siang maen 2 jam.
@NEXT 1 depan xxi
be ontime,ga ada lo ga rame.
confirm ke sobary(085729598759)
SEBARKAN


ramaikan yaaaaa iloveindonesia iloveindonesia


udah mau jam 1 ya
aku durung adus ki
berhubung meh futsal mending ra sah adus wae hammer:
meil64 - 02/08/2010 01:03 PM
#80

Quote:
Original Posted By tchn
kasihan dia , masih muda norose:



woooooo aku enggak looooo shutup:


ngahaha,.
premane mesin padahal,. hammer:
saya juga nggak lhoo,. malu:
Page 4 of 269 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›
Home > CASCISCUS > EDUCATION > Civitas Academica > █▀█★۩►► SMAN 3 PADMANABA YOGYAKARTA ◄◄۩★█▀█ .:. Alumni,Siswa,Guru, Masuk Gan ! .:.