Racing / Balap
Home > LOEKELOE > SPORTS > Racing / Balap > ||| Repsol Honda team on KASKUS |||
Total Views: 54678 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 178 of 192 | ‹ First  < 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 >  Last ›

anakibu - 08/07/2012 08:14 PM
#3541

Quote:
Original Posted By Silent.Guardian
kudunya P1-P2 andaikan Casey ga ngotot..
championship bisa diurutan 1, eh sekarang jadi turun ke 3 \(


iya nih si casey keliwat napsu nguber botbot.. gregetan liat nya.. \(

andaikan sabar dikiiiittttt aja leading klasemen dah tuh.. 1-2 pula..

ya sudahlah moga di mugelo bisa 1-2 lagi..
vincmeister - 08/07/2012 09:32 PM
#3542

Quote:
Original Posted By anakibu
iya nih si casey keliwat napsu nguber botbot.. gregetan liat nya.. \(

andaikan sabar dikiiiittttt aja leading klasemen dah tuh.. 1-2 pula..

ya sudahlah moga di mugelo bisa 1-2 lagi..


napsu napsu mad:
gara gara om son nih mad:

coba maen kalem aja kan dapet tuh 1-2 sekaligus memuncaki klasmen
anakibu - 08/07/2012 10:32 PM
#3543

Quote:
Original Posted By vincmeister
napsu napsu mad:
gara gara om son nih mad:

coba maen kalem aja kan dapet tuh 1-2 sekaligus memuncaki klasmen


kok jadi aye sih yg di salahin :mewek

si stoneng keliwat napsu soal nya klo gak P1 gak dijatah ama si neneng.. eh malah crash di konciin dah gak boleh masuk kamar.. D
anakibu - 08/07/2012 10:53 PM
#3544

Superb win for Dani but despair for Casey

||| Repsol Honda team on KASKUS |||

Spoiler for

Dani Pedrosa took his maiden victory of the 2012 season at the Grand Prix of Germany in a dramatic race which saw team mate Casey Stoner crash out just two turns from the chequered flag whilst running in second position.

The Repsol Honda riders set an incredible pace from the beginning that no one else could match and they arrived at the final lap neck and neck, almost fifteen seconds ahead of Lorenzo in third position.

Riding on the limit, Dani and Casey were matching times in a fantastic battle and on this occasion Dani emerged victorious, celebrating his third victory in a row (fourth in MotoGP and fifth in all classes) at Sachsenring.

With this win, Dani moves up to second in the Championship standings with 146 points and Casey, who today had his first crash due to his own mistake after 25 starts with Repsol Honda, is now third with 140.


DANI PEDROSA
"I'm really very happy with this win. We finally made it happen and it's great not only for me, but also for my team that never gave up, for my family and fans that have been pushing and supporting me all this time when we were taking second and third places, but missing out on the victory. The podiums we had this season were very important, but I really wanted to give a victory to my team and it arrived today at a circuit that I always enjoy. It's been a really hard day though. Casey had a superb race also and put a lot of pressure on me at the end, but I knew that I had the pace and that we both would need to fight for the victory until the last turn. I tried to brake hard, close all the doors and to take the win. Finally it is a great feeling and sure will give us a lot of motivation for the next races. It's also good for the Championship, but we will not relax; victory this season has not been easy for any of us, so we have to keep pushing as we do".


CASEY STONER
"I'm pretty disappointed, I had planned to go for my 'win or bin' effort in the last corner not that one! I was happy on the bike and felt we had a few tenths a lap over Dani and confident I could pull him back in. On the final lap I made a mistake going into the first turn and I had to push a little more than I wanted through some of the sections but I got on to Dani exactly where I wanted and planned to make my overtake in the last corner, if I didn't have an opportunity earlier in the lap. I felt confident but as soon as I tried to turn in a little more, the front went. I was already off the brakes and not in the hard braking area, as soon as I eased of the brakes I guess the weight came off the front and down I went. I'm frustrated I wasn't allowed to get up and try and score some points, the bike was perfect, but the marshals pushed me away. It's our first crash in a race, down to our own mistake, for the first time in a long time so I'm disappointed for sure, but we knew we had the pace. If we can continue this momentum for the rest of the season then we shouldn't be so worried for the Championship".


Race Result - Round 8
1 Dani Pedrosa 41'28.396 SPA HONDA Repsol Honda Team
2 Jorge Lorenzo +14.996 SPA YAMAHA Yamaha Factory Racing Team
3 Andrea Dovizioso +20.669 ITA YAMAHA Monster Yamaha Tech 3
4 Ben Spies +20.740 USA YAMAHA Yamaha Factory Racing Team
5 Stefan Bradl +27.893 GER HONDA LCR Honda MotoGP
6 Valentino Rossi +28.050 ITA DUCATI Ducati Team
7 Alvaro Bautista +28.246 SPA HONDA San Carlo Honda Gresini
8 Cal Crutchlow +28.447 GBR YAMAHA Monster Yamaha Tech 3
9 Hector Barbera +29.053 SPA DUCATI Pramac Racing
10 Nicky Hayden +29.226 USA DUCATI Ducati Team
11 Randy De Puniet +53.176 FRA ART Aspar Team MotoGP
12 Colin Edwards +58.204 USA SUTER NGM Mobile Forward Racing
13 Aleix Espargaro +1'04.654 ESP ART Aspar Team MotoGP
14 Yonny Hernandez +1'13.543 COL BQR-FTR BQR
15 James Ellison +1'30.318 GBR ART Paul Bird Racing
16 Franco Battaini +1 lap ITA DUCATI Cardion AB Motoracing
17 Danilo Petrucci +1 lap ITA IODA Ioda Racing Project
18 Ivan Silva +1 lap SPA BQR-FTR BQR
19 Casey Stoner DNF AUS HONDA Repsol Honda Team
20 Mattia Pasini DNF ITA ART Speed Master
21 Michelle Pirro DNF ITA HONDA San Carlo Honda Gresini

Championship standings
1 Jorge Lorenzo 160 pts SPA YAMAHA Yamaha Factory Racing Team
2 Dani Pedrosa 146 pts SPA HONDA Repsol Honda Team
3 Casey Stoner 140 pts AUS HONDA Repsol Honda Team
4 Andrea Dovizioso 92 pts ITA YAMAHA Monster Yamaha Tech 3
5 Cal Crutchlow 85 pts GBR YAMAHA Monster Yamaha Tech 3
6 Valentino Rossi 71 pts ITA DUCATI Ducati Team
7 Alvaro Bautista 67 pts SPA HONDA San Carlo Honda Gresini
8 Nicky Hayden 65 pts USA DUCATI Ducati Team
9 Stefan Bradl 62 pts GER HONDA LCR Honda MotoGP
10 Ben Spies 61 pts USA YAMAHA Yamaha Factory Racing Team
11 Hector Barbera 53 pts SPA DUCATI Pramac Racing
12 Randy De Puniet 24 pts FRA ART Aspar Team MotoGP
13 Aleix Espargaro 23 pts ESP ART Aspar Team MotoGP
14 Michelle Pirro 16 pts ITA HONDA San Carlo Honda Gresini
15 Mattia Pasini 12 pts ITA ART Speed Master
16 James Ellison 10 pts GBR ART Paul Bird Racing
17 Danilo Petrucci 9 pts ITA IODA Ioda Racing Project
18 Colin Edwards 8 pts USA SUTER NGM Mobile Forward Racing
19 Yonny Hernandez 6 pts COL BQR-FTR BQR
20 Ivan Silva 5 pts SPA BQR-FTR BQR
21 Karel Abraham 4 pts CZE DUCATI Cardion AB Motoracing
22 Franco Battaini 0 pts ITA DUCATI Cardion AB Motoracing
23 Chris Vermeulen 0 pts AUS SUTER NGM Mobile Forward Racing



sumber : repsol honda press release
eThex - 09/07/2012 12:05 AM
#3545

congratulations buat bot bot..

:selamat







cendol dong gan
gunipedrosa - 09/07/2012 01:05 AM
#3546

Quote:
Original Posted By eThex
congratulations buat bot bot..

:selamat







cendol dong gan


thx cep beer: batabatabatasbatas
eThex - 09/07/2012 01:15 AM
#3547

Quote:
Original Posted By gunipedrosa
thx cep beer: batabatabatasbatas


sama: gon gila:
Silent.Guardian - 09/07/2012 10:34 AM
#3548

Quote:
Original Posted By anakibu
kok jadi aye sih yg di salahin :mewek

si stoneng keliwat napsu soal nya klo gak P1 gak dijatah ama si neneng.. eh malah crash di konciin dah gak boleh masuk kamar.. D


sekarang kalsemen sementara jadi 2&3...
keenakan yang nemu P2 tuh,cuma modal nguntit dari kejauhan hammer:
vincmeister - 09/07/2012 06:58 PM
#3549

Quote:
Original Posted By Silent.Guardian
sekarang kalsemen sementara jadi 2&3...
keenakan yang nemu P2 tuh,cuma modal nguntit dari kejauhan hammer:


gap nya mayan menohok D
apa karena lagi cedera ya?
anakibu - 09/07/2012 10:53 PM
#3550

Quote:
Original Posted By eThex
congratulations buat bot bot..

:selamat







cendol dong gan


Quote:
Original Posted By gunipedrosa
thx cep beer: batabatabatasbatas


Quote:
Original Posted By eThex
sama: gon gila:


duhh mesra nya deh kalian.. :kimpoi:

Quote:
Original Posted By Silent.Guardian
sekarang kalsemen sementara jadi 2&3...
keenakan yang nemu P2 tuh,cuma modal nguntit dari kejauhan hammer:


hahaha malah yamaha yg double podium.. p

Quote:
Original Posted By vincmeister
gap nya mayan menohok D
apa karena lagi cedera ya?


denger2 sih masih bengkak katanya kaki si hohe.. D
eThex - 10/07/2012 12:10 AM
#3551

Quote:
Original Posted By anakibu
duhh mesra nya deh kalian.. :kimpoi:


homoanlu cemburu nih gon D

tapi kemaren emang lg bagus si bot bot, dan yg pasti sisa race jadi makin seru D
Silent.Guardian - 10/07/2012 12:59 AM
#3552

Quote:
Original Posted By vincmeister
gap nya mayan menohok D
apa karena lagi cedera ya?


katanya sih mata kakinya si joje masih senut senut D
terus settingan motor yg ga pas + ban yang ga menunjang..

gapnya jauuuhhh D
belakangnya jauh,depannya juga jauh jadi joje race sendirian ngakaks
motherson - 10/07/2012 10:27 PM
#3553

Quote:
Original Posted By eThex
homoanlu cemburu nih gon D

tapi kemaren emang lg bagus si bot bot, dan yg pasti sisa race jadi makin seru D


iya donk point nya lumayan rapet2 nih sekarang.. D

Quote:
Original Posted By Silent.Guardian
katanya sih mata kakinya si joje masih senut senut D
terus settingan motor yg ga pas + ban yang ga menunjang..

gapnya jauuuhhh D
belakangnya jauh,depannya juga jauh jadi joje race sendirian ngakaks


iya kirain spies yg bakal mengancam ke depan.. ternyata malah gak perform dia.. p
Silent.Guardian - 10/07/2012 11:02 PM
#3554

Quote:
Original Posted By motherson
iya donk point nya lumayan rapet2 nih sekarang.. D


iya kirain spies yg bakal mengancam ke depan.. ternyata malah gak perform dia.. p


awalnya padahal cangcing si sepes, ternyata liwat ama duo maia hammer: ... eh duo orange D
taun depan kalo dopi naek 'kursi', doi mungkin mau perform kali ya D
eThex - 11/07/2012 02:15 AM
#3555

Quote:
Original Posted By Silent.Guardian
awalnya padahal cangcing si sepes, ternyata liwat ama duo maia hammer: ... eh duo orange D
taun depan kalo dopi naek 'kursi', doi mungkin mau perform kali ya D


kalo dovi jd naik ranjang taon depan bisa ada misi bales dendam om D

jadi gasabar nunggu musim depan hammer:
vincmeister - 11/07/2012 09:39 AM
#3556

menuju mugello

semoga 1-2 kali ini iloveindonesias
anakibu - 11/07/2012 11:04 PM
#3557

Quote:
Original Posted By Silent.Guardian
awalnya padahal cangcing si sepes, ternyata liwat ama duo maia hammer: ... eh duo orange D
taun depan kalo dopi naek 'kursi', doi mungkin mau perform kali ya D


yap klo dopi musim depan nyempalak m1 pabrikan ada bener nya apa yg dibilang juragan kontrakan dibawah ini D

Quote:
Original Posted By eThex
kalo dovi jd naik ranjang taon depan bisa ada misi bales dendam om D

jadi gasabar nunggu musim depan hammer:


sama nih pikiran nya ama gw.. klo dia naek motor yg di full support ama yamaha bisa bahaya banget si dopi ini.. p

karna merasa di buang ama HRC yg lebih prioritasin dani ama casey.. D

Quote:
Original Posted By vincmeister
menuju mugello

semoga 1-2 kali ini iloveindonesias


makanya bikin konspirasi donk pink biar bisa 1-2 lagi.. ngakaks

ngacir:
eThex - 11/07/2012 11:59 PM
#3558

Quote:
Original Posted By anakibu
yap klo dopi musim depan nyempalak m1 pabrikan ada bener nya apa yg dibilang juragan kontrakan dibawah ini D



sama nih pikiran nya ama gw.. klo dia naek motor yg di full support ama yamaha bisa bahaya banget si dopi ini.. p

karna merasa di buang ama HRC yg lebih prioritasin dani ama casey.. D

makanya bikin konspirasi donk pink biar bisa 1-2 lagi.. ngakaks

ngacir:


biji kodok lu cuy ngacir:

suru bautista nyeruduk si joje lg aja biar bisa 1 2 shutup:
Silent.Guardian - 12/07/2012 11:45 AM
#3559

Quote:
Original Posted By eThex
kalo dovi jd naik ranjang taon depan bisa ada misi bales dendam om D

jadi gasabar nunggu musim depan hammer:


doi mau tunjukin gigi didepan rider hrc ngakaks
eThex - 12/07/2012 12:29 PM
#3560

Quote:
Original Posted By Silent.Guardian
doi mau tunjukin gigi didepan rider hrc ngakaks


nyoih om D
Page 178 of 192 | ‹ First  < 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 >  Last ›
Home > LOEKELOE > SPORTS > Racing / Balap > ||| Repsol Honda team on KASKUS |||