Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > kowe pernah loro opo? obate opo? tips e jo lali
Total Views: 3114 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 3 of 13 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›

2KangWalikLatar - 07/08/2010 07:51 PM
#41

penyakitku seneng malik latar o
Bau.Ravenj - 07/08/2010 08:00 PM
#42

neng ngisore janggotku kwi eneng koyo bunder-bunder wi opo yo.

nek tak demok ko ora loro.

men tak delepke yo la loro.


kwi kangker po udu ya ?
artdianz - 08/08/2010 12:37 AM
#43

Quote:
Original Posted By Bau.Ravenj
neng ngisore janggotku kwi eneng koyo bunder-bunder wi opo yo.

nek tak demok ko ora loro.

men tak delepke yo la loro.


kwi kangker po udu ya ?


kutil kangD
Bau.Ravenj - 08/08/2010 07:27 AM
#44

Quote:
Original Posted By artdianz
kutil kangD


kuti mu kwi.

la kwi neng jero daging.

geg ra iso keclek,.
wisnuindrajati - 09/08/2010 07:15 AM
#45

Quote:
Original Posted By 2KangWalikLatar
penyakitku seneng malik latar o


nek aku penyakite senengane nguwot wong malik malu:

mencret = godhong jambu enom beer:
artdianz - 09/08/2010 09:42 AM
#46

Quote:
Original Posted By Bau.Ravenj
kuti mu kwi.

la kwi neng jero daging.

geg ra iso keclek,.


di pisakne sik kango bahaya wi....... penyakit dalam
SpuTnicK - 16/09/2010 01:59 PM
#47

dudu aku ning mbakku lara stephen johnson syndrome kang mbiyen..obate werno2 berduka:
PoetSolo - 16/09/2010 10:19 PM
#48
herpes/dompo
ono sing wis tau diserang TOM CAT durung??kuwi kewan penyebar virus herpes aliyas dompo...
mikatagahara - 16/09/2010 11:44 PM
#49

penyakit 'tampanicus cakepilus'..maho,,seprene yo rung mari2 wi kang,,isih tampan ae,,najis
reNadd - 17/09/2010 12:13 AM
#50

Quote:
Original Posted By SpuTnicK
dudu aku ning mbakku lara stephen johnson syndrome kang mbiyen..obate werno2 berduka:

penyakit opo sih kui? bingung
Quote:
Original Posted By mikatagahara
penyakit 'tampanicus cakepilus'..maho,,seprene yo rung mari2 wi kang,,isih tampan ae,,najis

bruakakaka ngakak cd cd
flew_meneer - 17/09/2010 12:36 AM
#51

ono sing wes tau loro kedereng durung?kui tombone opo ya?confused:
mikatagahara - 17/09/2010 12:50 AM
#52

Quote:
Original Posted By flew_meneer
ono sing wes tau loro kedereng durung?kui tombone opo ya?confused:


loro opo kwi kang?? gejalane opo?? nganggo bibir pecah2 po ra?confused:
DoBCa - 17/09/2010 11:00 PM
#53

yen aku kebelet ngising..
ngantongi watu kang,, malu:ilovekaskus
desirez - 19/09/2010 01:26 AM
#54

lara maag ,, dipakani roti bolu anget ra sah diombeni... lak ngko ceguken tapi mari gan...
1418050 - 19/09/2010 01:50 AM
#55

aku teko loro lungo malu:
hammer:
PoetSolo - 19/09/2010 09:40 AM
#56

Quote:
Original Posted By 1418050
aku teko loro lungo malu:
hammer:


wah nek lorone lunga njur piye kelanjutan tread iki...ojo lunga sik tho... ngakak
alibenhamed - 19/09/2010 11:30 AM
#57

aq lg sariawan gan.. tombo paling murah opo yo?
PoetSolo - 19/09/2010 07:08 PM
#58

Quote:
Original Posted By alibenhamed
aq lg sariawan gan.. tombo paling murah opo yo?


maem buah2 an Gan... tmbo sing ora pit seger tur bermanfaat, piye mathuk pora? ngakak
bocahb0y - 19/09/2010 11:03 PM
#59

magh, diobati nganggo wedang gula (banyu anget sa'gelas diwenehi gula 2 sendok makan, trus diaduk, minum selagi hangat) >-- iki obat darurat nek hurung sempet golek obat magh sing asli. banyu kelapa utowo banyu legen yo iso.


tipes >-- cacing digiling alus (tapi cacing opo lali)

demam berdarah >-- juice jambu merah

urun rembug wae lho iki
wisnuindrajati - 21/09/2010 12:46 AM
#60

yen radang tenggorokan, ngombe air putih sek akeh \) lan mangan agar-agar sek akeh \)
Page 3 of 13 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > kowe pernah loro opo? obate opo? tips e jo lali