Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > kowe pernah loro opo? obate opo? tips e jo lali
Total Views: 3114 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 4 of 13 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›

hanung_ceneel - 21/09/2010 12:52 AM
#61

Quote:
Original Posted By flew_meneer
ono sing wes tau loro kedereng durung?kui tombone opo ya?confused:


wanita KW sriwedari maho:

Quote:
Original Posted By DoBCa
yen aku kebelet ngising..
ngantongi watu kang,, malu:ilovekaskus



pirang kilo? think:
cornelumen - 21/09/2010 08:45 AM
#62

loro ati kang...

:mewek
CDblank - 21/09/2010 09:00 AM
#63

Quote:
Original Posted By cornelumen
loro ati kang...

:mewek

nyanyi lagu tombo ati D
rajaraka - 21/09/2010 01:47 PM
#64

panu, tombone diolesi nganggo laos... maknyos
Thronze - 08/12/2010 06:15 PM
#65
found borkay
Quote:
Original Posted By CDblank
weteng loro tips'e gembol watu malu:


ah omonge sopo weteng loro/ belet ngising nggembol watu mari
seng ana y watune disumpel nang silid ben ra sda ngising
modot_82 - 08/12/2010 06:56 PM
#66

Quote:
Original Posted By Thronze
ah omonge sopo weteng loro/ belet ngising nggembol watu mari
seng ana y watune disumpel nang silid ben ra sda ngising


Bener kang, nek nggo kathok dowo ojo lali pas tumpit di taleni ben nek mbrojol ora kecer neng ndalannajis

nek sirah mumet opo pilek mangan godhong jinten
horooq - 08/12/2010 07:48 PM
#67

biasane masuk angin...

keroan, maem sing akeh, ngombe wedang padas, ngombe antangin... trus turu...

nek sing wes duwe bojo kon mijeti bojone... Dkowe pernah loro opo? obate opo? tips e jo lali
onethopur - 08/12/2010 08:44 PM
#68

aku meh takok wae og,lha yen migran ki tambane opo tradisional wae o
Thronze - 08/12/2010 08:47 PM
#69

100 % terbukti manjur
1. Yn watuk kering ngmbe ambroxol tku nang apotik ono, efeke gawe watukmu dadi watuk basah, trus metu lendire n marai cepet mari
2. Yn sariawan dikei AlbitoL utawa Abitol lali jenenge , didulitke ae aja diombe
3. Yen mimisen kwe ndingkluk ae tokno kabeh nasih getih buthek, kenthel, n njendel seng metu, Insyallah jarang mimisen maneh sampeyan
4.Yn weteng kembung, rasane sebah, trus glegeken-e mambu kwi berarti lambungmu seng kena, mula ngombe Promag
5. Yen mencret2 ngmbe teh anget n Neo entrostop
6. Yen kwe rumangsa elek n ra enak disawang ngombe obat GAntengin JRG

Sekian sik, menawa ana seng anyar tak kabari maneh
Thronze - 08/12/2010 08:52 PM
#70

Quote:
Original Posted By cornelumen
loro ati kang...

:mewek


yn loro ati kie obate kudu akeh2 ndonga kang

saiki ati kie posisine ngendi t?lak cedak lambung t, dudu nang dodo
Yn u lara ati ki seng lara n ampek khn dadamu, kwi roh mu seng lara
seng isa nambani Mung Gusti Allah,

Soale wong lara ati kwi sebabe beda2 samben uong
Thronze - 08/12/2010 08:56 PM
#71

Quote:
Original Posted By onethopur
aku meh takok wae og,lha yen migran ki tambane opo tradisional wae o


Migran kwi = mumet tapi mung separo
hmmmmm
penyebab mumet ki gara2 kurang supplay oksigen nang otak
hmmmm
kurang supplay gara2 otak kanggo mikir trus, gampange ya kurangi kakean mikir seng abot, dinggo leren po turu ae
Wong mumet kie biasane wong seng ra isa tenang ngadapi masalah, opo2 dipikir abot
coba digawe rilex ae kang, digawe kabeh masalah ki gampang tp y aja nggampangke

Utawa sampeyan malah darah rendah mungkin?
Kriwils6012 - 08/12/2010 09:53 PM
#72

Nak aku yen pilek kae, jajan oseng-oseng mercon biasane njur mari kang. Tor yo isa ngobati lara luwe barang Dkowe pernah loro opo? obate opo? tips e jo lali
Marlboro.Kretek - 09/12/2010 12:17 AM
#73

yen loro ku iki simpel wae kok kang.
loro ku iki loro ati \( amargo di putusi cwex'ku \(

tips'e: BUDAYAKAN SELINGKUH hammer:
Thronze - 09/12/2010 07:42 AM
#74

Quote:
Original Posted By Marlboro.Kretek
yen loro ku iki simpel wae kok kang.
loro ku iki loro ati \( amargo di putusi cwex'ku \(

tips'e: BUDAYAKAN SELINGKUH hammer:


Weits, SELINGKUH ITU INDAH kanggone kang mase seng siji iki wkwkwkw
wisnuindrajati - 09/12/2010 08:53 AM
#75

Quote:
Original Posted By Marlboro.Kretek
yen loro ku iki simpel wae kok kang.
loro ku iki loro ati \( amargo di putusi cwex'ku \(

tips'e: BUDAYAKAN SELINGKUH hammer:

apik tenan iki Dkowe pernah loro opo? obate opo? tips e jo lali
gajah_sangar - 09/12/2010 08:56 AM
#76

Quote:
Original Posted By Marlboro.Kretek
yen loro ku iki simpel wae kok kang.
loro ku iki loro ati \( amargo di putusi cwex'ku \(

tips'e: BUDAYAKAN SELINGKUH hammer:


hidup mas malborokretek
hanung_ceneel - 09/12/2010 09:34 AM
#77

Quote:
Original Posted By Marlboro.Kretek
yen loro ku iki simpel wae kok kang.
loro ku iki loro ati \( amargo di putusi cwex'ku \(

tips'e: BUDAYAKAN SELINGKUH hammer:


mesti manuke bercabang takuts
Marlboro.Kretek - 09/12/2010 10:55 AM
#78

Quote:
Original Posted By Thronze
Weits, SELINGKUH ITU INDAH kanggone kang mase seng siji iki wkwkwkw


Quote:
Original Posted By wisnuindrajati
apik tenan iki Dkowe pernah loro opo? obate opo? tips e jo lali


Quote:
Original Posted By gajah_sangar
hidup mas malborokretek


Quote:
Original Posted By hanung_ceneel
mesti manuke bercabang takuts


iki do ngopo tow???
pasti do ngomoi aku yow???? o amargo awaku cakep cool:
wisnuindrajati - 09/12/2010 11:02 AM
#79

Quote:
Original Posted By Marlboro.Kretek
iki do ngopo tow???
pasti do ngomoi aku yow???? o amargo awaku cakep cool:


benar-benar >----------- :hoax
wisnuindrajati - 09/12/2010 11:04 AM
#80

--doposts--
Page 4 of 13 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > kowe pernah loro opo? obate opo? tips e jo lali