Kalimantan Selatan
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > BlackBerry Corner RKS | Share Semua Yg Berbau BlackBerry Disini
Total Views: 15531 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 7 of 45 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >  Last ›

berkati - 18/08/2010 10:00 AM
#121

yang ingin request kode silaken disini klik
agnk,, - 18/08/2010 10:02 AM
#122

Quote:
Original Posted By berkati
memudahkan aja mang ae....
khan minta ijin dolo.... klo kada berkenan silaken bilangin momod.


oh kytu kah D
yaudah brarti D


eh kagets:
maksudnya sudah bpdh lawan RL trus disetujui RL kytu kalo maksudnya? eek:
oke lah kalo gitu o

kisss
berkati - 18/08/2010 10:12 AM
#123

Balum pang mang ae hammer
Tapi amun kada diijinkan kadapapa jua diclose. BlackBerry Corner RKS | Share Semua Yg Berbau BlackBerry Disini
agnk,, - 18/08/2010 10:16 AM
#124

tau ah, betapas dulu...ngacir:
henchee - 18/08/2010 10:22 AM
#125

baiknya di merge aja lawan trit BB tedahulu, hanyar kena diandak di peki 1 isi tritnya yang post 1 o

tapi sarah alam ai p
jekianakmami - 18/08/2010 10:30 AM
#126

trit bagus nih.. Pantas disundul.. Up up up..
o

DBlackBerry Corner RKS | Share Semua Yg Berbau BlackBerry Disini
dave_raditya - 18/08/2010 10:32 AM
#127

Quote:
Original Posted By jekianakmami
trit bagus nih.. Pantas disundul.. Up up up..
o

DBlackBerry Corner RKS | Share Semua Yg Berbau BlackBerry Disini


gw bantuin Jeck,..............
ilovekaskus
Coolzzz - 18/08/2010 11:24 AM
#128

Request activation code buat fancy char 2

thx
berkati - 18/08/2010 12:11 PM
#129

Quote:
Original Posted By henchee
baiknya di merge aja lawan trit BB tedahulu, hanyar kena diandak di peki 1 isi tritnya yang post 1 o

tapi sarah alam ai p


Nah auk ne tasarah mau dimergerkah ma dideportasikah kayak dkp korban malingsia..
Yang penting lun ndak berbagi sdkt pengetahuan... malusBlackBerry Corner RKS | Share Semua Yg Berbau BlackBerry Disini
berkati - 18/08/2010 12:15 PM
#130

Quote:
Original Posted By Coolzzz
Request activation code buat fancy char 2

thx


Pinya berapa mang???BlackBerry Corner RKS | Share Semua Yg Berbau BlackBerry Disini
smada - 18/08/2010 12:24 PM
#131

Quote:
Original Posted By jekianakmami
trit bagus nih.. Pantas disundul.. Up up up..
o

DBlackBerry Corner RKS | Share Semua Yg Berbau BlackBerry Disini


alah bulik dluan malam tadi mad:
Coolzzz - 18/08/2010 12:39 PM
#132

Quote:
Original Posted By berkati
Pinya berapa mang???BlackBerry Corner RKS | Share Semua Yg Berbau BlackBerry Disini


da saya PM pin nya

thx
berkati - 18/08/2010 01:08 PM
#133

Quote:
Original Posted By Coolzzz
da saya PM pin nya

thx


cekpm
ughaw - 18/08/2010 01:16 PM
#134

supaya kada jadi bahan jual beli kode aplikasi..
ada baiknya 1 ID cuman di berikan kesempatan untuk minta kodenya sebanyak 2 PIN yang berbeda aja paman ae..

jadi cuman ID +PIN yang termasuk dalam list aja yang kawa minta....
untuk masalah kloning PIN BB jangan takutan, kadida lagi masalah kaya itu
jadi share aja PINnya di sini..
mun kena ulun bantu saraba sadikit mun ulun ada jua bisi kodenya yang di minta
tapi kada selengkap pun pian pang paman ae...
ughaw - 18/08/2010 01:36 PM
#135

paman ulun minta licensi berrybuzz lawan Berryweather

PIN BB
BlackBerry Corner RKS | Share Semua Yg Berbau BlackBerry Disini
berkati - 18/08/2010 01:42 PM
#136

Quote:
Original Posted By ughaw
supaya kada jadi bahan jual beli kode aplikasi..
ada baiknya 1 ID cuman di berikan kesempatan untuk minta kodenya sebanyak 2 PIN yang berbeda aja paman ae..

jadi cuman ID +PIN yang termasuk dalam list aja yang kawa minta....
untuk masalah kloning PIN BB jangan takutan, kadida lagi masalah kaya itu
jadi share aja PINnya di sini..
mun kena ulun bantu saraba sadikit mun ulun ada jua bisi kodenya yang di minta
tapi kada selengkap pun pian pang paman ae...


Itu pasti paman ae.. Satu I'd satu kode... Klo mau teman teman temannya sianu yah harus add saya dolo...
BlackBerry Corner RKS | Share Semua Yg Berbau BlackBerry Disini
berkati - 18/08/2010 01:46 PM
#137

Quote:
Original Posted By ughaw
paman ulun minta licensi berrybuzz lawan Berryweather PIN 3219563F

Kena paman lah mati lampu nah dikantor...BlackBerry Corner RKS | Share Semua Yg Berbau BlackBerry Disini
berkati - 18/08/2010 02:15 PM
#138

Quote:
Original Posted By ughaw
paman ulun minta licensi berrybuzz lawan Berryweather PIN 3219563F


neh kode aktivasinya...
BerryBuzz 2.x: 333697
BerryWeather 1.x: 569088

indahnya berbagi ..... maho
ughaw - 18/08/2010 02:35 PM
#139

Quote:
Original Posted By berkati
neh kode aktivasinya...
BerryBuzz 2.x: 333697
BerryWeather 1.x: 569088

indahnya berbagi ..... maho


mantab.. thumbup:
ijin pasang malu
implys - 20/08/2010 11:53 AM
#140

cara mudah instal FB 1.8 official (mungkin berlaku untuk app yg lain dari RIM)


1. Unistall FB 1.7 >-- option --- advance option --- aplikasi
2. restart BB
3. biasanya di home ada icon FB (biasanya di tempat asal FB terdahulu)
4. klik dan install....


paling gampang tinggal piling option chek update yes
Page 7 of 45 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > BlackBerry Corner RKS | Share Semua Yg Berbau BlackBerry Disini