Kalimantan Selatan
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > [BARABAHAN Yuk!!]►►♣♣ BAnjarmasin - maRABAHAN Come In ♦♦◄◄
Total Views: 44772 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 344 of 350 | ‹ First  < 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 >  Last ›

aafrizal - 13/09/2012 08:48 AM
#6861

Quote:
Original Posted By Hariskage

yup, se-batola libur gan ae D
agan online dmna nh?


seperti biasa online di laptop saja cool:

pas kebetulan bnar ae hari ini membawa laptop nah makanya kwa OL capedes
Hariskage - 13/09/2012 08:50 AM
#6862

Quote:
Original Posted By aafrizal
seperti biasa online di laptop saja cool:

pas kebetulan bnar ae hari ini membawa laptop nah makanya kwa OL capedes


owh.. oke gan..
awas ketahuan guru lah ngakaks
eternal10 - 13/09/2012 11:09 AM
#6863

Quote:
Original Posted By Hariskage


sif sif.. be-3 gin cukup ja kita ni gasan mengganti "rumah" D

mudahan ae nah [BARABAHAN Yuk!!]►►♣♣ BAnjarmasin - maRABAHAN Come In ♦♦◄◄

Quote:
Original Posted By aafrizal
saya perlu tips & trick nya nihh om \(



siaaappp selajur menyelajur naahh ngakaks
---
selamat pagi warga rks yg sekolah maupun tidak sekolah sun:

tips dan trick nya? hmmmmm....
aku dari pagi sampe siang sekolah, siang sampe sore les di sekolah, malam jam 7 les lagi di GO sampe jam 9. dari jam 9 sampe 12 aku main game di HOKI. bangun lagi jam 7 pagi,
7.15 ke sekolah dari sultan adam sampe ke mulawarman, 3x lampu habang. kytu2 ja gawian ku bahari
70% try out itu, sama ampir mirip sih soalnya dgn UN.
coba tanya om ebonk, gmn tips dan tricknya biar nilai bahasa indonesia bisa tinggi, soalnya pas aku dulu, dari 3 pelajaran, bahasa indonesia itu rendah dari 2 pelajaran lain... [BARABAHAN Yuk!!]►►♣♣ BAnjarmasin - maRABAHAN Come In ♦♦◄◄

Quote:
Original Posted By Hariskage


pagi jua gan..D
dsni lgi libur nih... ada pemilu bupati euy D

kada mencoblos kah
[BARABAHAN Yuk!!]►►♣♣ BAnjarmasin - maRABAHAN Come In ♦♦◄◄

Quote:
Original Posted By aafrizal
seperti biasa online di laptop saja cool:

pas kebetulan bnar ae hari ini membawa laptop nah makanya kwa OL capedes

kebetulan kah, sengaja membawa laptop..[BARABAHAN Yuk!!]►►♣♣ BAnjarmasin - maRABAHAN Come In ♦♦◄◄
ingat lah sudah walikelas kam siapa ? [BARABAHAN Yuk!!]►►♣♣ BAnjarmasin - maRABAHAN Come In ♦♦◄◄
aafrizal - 13/09/2012 12:32 PM
#6864

Quote:
Original Posted By Hariskage

owh.. oke gan..
awas ketahuan guru lah ngakaks


kadapapa jua mun ketahuan ngakaks

Quote:
Original Posted By eternal10
tips dan trick nya? hmmmmm....
aku dari pagi sampe siang sekolah, siang sampe sore les di sekolah, malam jam 7 les lagi di GO sampe jam 9. dari jam 9 sampe 12 aku main game di HOKI. bangun lagi jam 7 pagi,
7.15 ke sekolah dari sultan adam sampe ke mulawarman, 3x lampu habang. kytu2 ja gawian ku bahari
70% try out itu, sama ampir mirip sih soalnya dgn UN.
coba tanya om ebonk, gmn tips dan tricknya biar nilai bahasa indonesia bisa tinggi, soalnya pas aku dulu, dari 3 pelajaran, bahasa indonesia itu rendah dari 2 pelajaran lain... [BARABAHAN Yuk!!]►►♣♣ BAnjarmasin - maRABAHAN Come In ♦♦◄◄

kebetulan kah, sengaja membawa laptop..[BARABAHAN Yuk!!]►►♣♣ BAnjarmasin - maRABAHAN Come In ♦♦◄◄
ingat lah sudah walikelas kam siapa ? [BARABAHAN Yuk!!]►►♣♣ BAnjarmasin - maRABAHAN Come In ♦♦◄◄


kypa menuntung akan KTI b.indo brg nah nohope:
pusing banar auk bingungs

walikelas ane ibu tri, hyr aja ingat ngakaks
eternal10 - 13/09/2012 06:48 PM
#6865

Quote:
Original Posted By aafrizal
kadapapa jua mun ketahuan ngakaks



kypa menuntung akan KTI b.indo brg nah nohope:
pusing banar auk bingungs

walikelas ane ibu tri, hyr aja ingat ngakaks


ibu tri apa yoo... lengkapnya ? [BARABAHAN Yuk!!]►►♣♣ BAnjarmasin - maRABAHAN Come In ♦♦◄◄
Hariskage - 13/09/2012 07:01 PM
#6866

Quote:
Original Posted By eternal10
mudahan ae nah [BARABAHAN Yuk!!]►►♣♣ BAnjarmasin - maRABAHAN Come In ♦♦◄◄


tips dan trick nya? hmmmmm....
aku dari pagi sampe siang sekolah, siang sampe sore les di sekolah, malam jam 7 les lagi di GO sampe jam 9. dari jam 9 sampe 12 aku main game di HOKI. bangun lagi jam 7 pagi,
7.15 ke sekolah dari sultan adam sampe ke mulawarman, 3x lampu habang. kytu2 ja gawian ku bahari
70% try out itu, sama ampir mirip sih soalnya dgn UN.
coba tanya om ebonk, gmn tips dan tricknya biar nilai bahasa indonesia bisa tinggi, soalnya pas aku dulu, dari 3 pelajaran, bahasa indonesia itu rendah dari 2 pelajaran lain... [BARABAHAN Yuk!!]►►♣♣ BAnjarmasin - maRABAHAN Come In ♦♦◄◄


kada mencoblos kah
[BARABAHAN Yuk!!]►►♣♣ BAnjarmasin - maRABAHAN Come In ♦♦◄◄


kebetulan kah, sengaja membawa laptop..[BARABAHAN Yuk!!]►►♣♣ BAnjarmasin - maRABAHAN Come In ♦♦◄◄
ingat lah sudah walikelas kam siapa ? [BARABAHAN Yuk!!]►►♣♣ BAnjarmasin - maRABAHAN Come In ♦♦◄◄

kada umpat gan ae..
balum kawa euy berdukas
-
selamat malam penghuni trit ini takuts
bhaka - 13/09/2012 07:33 PM
#6867

pina rami nah disia

apa gerang yg dibahas nih bingungs
aafrizal - 13/09/2012 07:37 PM
#6868

Quote:
Original Posted By eternal10
ibu tri apa yoo... lengkapnya ? [BARABAHAN Yuk!!]►►♣♣ BAnjarmasin - maRABAHAN Come In ♦♦◄◄


ibu tri apalah lengkapnya hammer:
pokonya sidin ngajar biologi D

Quote:
Original Posted By Hariskage

kada umpat gan ae..
balum kawa euy berdukas
-
selamat malam penghuni trit ini takuts


malam juga gan takuts
malem jumahat leeeh takuts

Quote:
Original Posted By bhaka
pina rami nah disia

apa gerang yg dibahas nih bingungs


gabung om biar tmbah rami cool:
macam2 ae nang dibahas nah gan ae malus
Hariskage - 13/09/2012 07:44 PM
#6869

Quote:
Original Posted By bhaka
pina rami nah disia

apa gerang yg dibahas nih bingungs

ada aktivis matabelo:
kdd ae, bebas euy bahasannya malu:
Quote:
Original Posted By aafrizal
ibu tri apalah lengkapnya hammer:
pokonya sidin ngajar biologi D


malam juga gan takuts
malem jumahat leeeh takuts


gabung om biar tmbah rami cool:
macam2 ae nang dibahas nah gan ae malus


yoi gan...
banyaki bebacaan malam jum'at D
bhaka - 13/09/2012 07:44 PM
#6870

Quote:
Original Posted By aafrizal
ibu tri apalah lengkapnya hammer:
pokonya sidin ngajar biologi D



malam juga gan takuts
malem jumahat leeeh takuts



gabung om biar tmbah rami cool:
macam2 ae nang dibahas nah gan ae malus


apa yg dibahas supaya nyambung jua nah hammers
Hariskage - 13/09/2012 07:47 PM
#6871

Quote:
Original Posted By bhaka
apa yg dibahas supaya nyambung jua nah hammers


kalo kaya itu baik kita bahas sunah rasul nah D
atau bahas "penjagaan lilin" malus
jdi rami jua Peace:
bhaka - 13/09/2012 07:50 PM
#6872

Quote:
Original Posted By Hariskage


kalo kaya itu baik kita bahas sunah rasul nah D
atau bahas "penjagaan lilin" malus
jdi rami jua Peace:


nah mun sunnah rosul kada paham jua

merasai aja kd pernah lagi capedes
Hariskage - 13/09/2012 07:56 PM
#6873

Quote:
Original Posted By bhaka
nah mun sunnah rosul kada paham jua

merasai aja kd pernah lagi capedes


ngakaks nah... ada yang senasib jua rupanya D
-
apa di gwi nh gan slain ngaskus?
aafrizal - 13/09/2012 08:03 PM
#6874

Quote:
Original Posted By bhaka
apa yg dibahas supaya nyambung jua nah hammers


nah nangapa yuu lah nohope:
kdatahu jua sorang nah ngakaks

Quote:
Quote:
Original Posted By bhaka
nah mun sunnah rosul kada paham jua

merasai aja kd pernah lagi capedes


Quote:
Original Posted By Hariskage

ngakaks nah... ada yang senasib jua rupanya D
-
apa di gwi nh gan slain ngaskus?


dustai sidin kdatahu jua km ris ae ngakaks
ngacir:
Hariskage - 13/09/2012 08:05 PM
#6875

Quote:
Original Posted By aafrizal
nah nangapa yuu lah nohope:
kdatahu jua sorang nah ngakaks


dustai sidin kdatahu jua km ris ae ngakaks
ngacir:


kada gan ae..
bilanya sudah, ane handak minta 3gp-nya banar ae.. atau MP4-nya kah? ngakaks
bhaka - 13/09/2012 08:19 PM
#6876

Quote:
Original Posted By Hariskage


ngakaks nah... ada yang senasib jua rupanya D
-
apa di gwi nh gan slain ngaskus?


Quote:
Original Posted By aafrizal
nah nangapa yuu lah nohope:
kdatahu jua sorang nah ngakaks



dustai sidin kdatahu jua km ris ae ngakaks
ngacir:


nah kada percaya orang bedua ngini capedes
daniman - 13/09/2012 08:21 PM
#6877

besinggah setumat think:

sekalian mehinitipakan dulu nah think:
Hariskage - 13/09/2012 08:21 PM
#6878

Quote:
Original Posted By bhaka
nah kada percaya orang bedua ngini capedes


no pic = hoax gan Peace:
-
ava hanyar nah siul:
Quote:
Original Posted By daniman
[FONT="Tahoma"] besinggah setumat think:

sekalian mehinitipakan dulu nah think:

oke gan.. silakan besinggah D
selamat malam nah [/FONT]
bhaka - 13/09/2012 08:41 PM
#6879

Quote:
Original Posted By daniman
besinggah setumat think:

sekalian mehinitipakan dulu nah think:

kalo betimbil kena ngakaks

Quote:
Original Posted By Hariskage


no pic = hoax gan Peace:
-
ava hanyar nah siul:

oke gan.. silakan besinggah D
selamat malam nah


wah tidak bisa itu adalah privat p
Hariskage - 13/09/2012 08:46 PM
#6880

Quote:
Original Posted By bhaka
kalo betimbil kena ngakaks


wah tidak bisa itu adalah privat p


owh.. kalo ae handak men-share tadi wowcantik
Page 344 of 350 | ‹ First  < 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > [BARABAHAN Yuk!!]►►♣♣ BAnjarmasin - maRABAHAN Come In ♦♦◄◄