Surabaya
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Surabaya > ๑۞๑ ◄Klinik Fotografi Regional Surabaya► ๑۞๑
Total Views: 82004 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 3 of 368 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›

daloedaloe - 31/08/2010 02:18 PM
#41

Quote:
Original Posted By cak casanova
rek aq nyumbang Foto disik...

Spoiler for Fals color tone
๑۞๑ ◄Klinik Fotografi Regional Surabaya► ๑۞๑

iki ndi penjelasane? nggawe cam opo? lokasi nang ndi? edit software e opo? D
cak casanova - 31/08/2010 02:21 PM
#42

Quote:
Original Posted By danzie89
kadang" aku mikir sing bener iku photographer opo digital imaging artist??? soale sak iki keakehane photographer gak maximalno skill fotone... slalu mikir "gak perlu ini itu nek pas foto toh ya ntik d edit maneh"... jadi kesan'e fotografer sak iki lbh mikirno yak apa carae ngedit gambar supaya gak perlu mikir susah" pas wayah'e foto... padahal program editor iku gawe ngedit kesalahan" sing kene buat pas foto trus kene gak nyadar...

jadi menurut kalian agan" n aganwati photographer sby, apa lbh baik maximalkan pas saat pengambilan foto trus klo ngerasa ada yg kurang baru d edit... opo pas foto biasa" ae pokok'e itu urusan editan???

klo milih yg pertama aku pny pertanyaan...
berapa foto dari stiap hunting yg agan pajang d portfolio itu foto asli (walaupun edit cuma skitar crop, highlight n shadow, intinya yg minor" aja lah)???
klo cuma 1/10nya, ya mending jadi digital imaging artist aja...

maaf klo ada dulur" seng tersinggung tp ini cuma opini semata... mohon pencerahannya...

anyway salam knal dari photographer newbie... ^^


sakjane, antara digital imaging karo skil photo yo podo ono gunane. cuma porsine sing ono bates-batese...D

dan tergantung kategori foto opo sing di gawe...

sumpamane, foto jurnalistik iku malah g oleh blas gawe digital imaging. yo mek iso crop karo level karo brightnes.

penting atau tidak kadang2 tergantung niat belajar e potograper e dewe, ape belajar fotografi opo belajar, digital imaging.. IMAHO CMIIW
daloedaloe - 31/08/2010 02:22 PM
#43

Quote:
Original Posted By danzie89
kadang" aku mikir sing bener iku photographer opo digital imaging artist??? soale sak iki keakehane photographer gak maximalno skill fotone... slalu mikir "gak perlu ini itu nek pas foto toh ya ntik d edit maneh"... jadi kesan'e fotografer sak iki lbh mikirno yak apa carae ngedit gambar supaya gak perlu mikir susah" pas wayah'e foto... padahal program editor iku gawe ngedit kesalahan" sing kene buat pas foto trus kene gak nyadar...

jadi menurut kalian agan" n aganwati photographer sby, apa lbh baik maximalkan pas saat pengambilan foto trus klo ngerasa ada yg kurang baru d edit... opo pas foto biasa" ae pokok'e itu urusan editan???

klo milih yg pertama aku pny pertanyaan...
berapa foto dari stiap hunting yg agan pajang d portfolio itu foto asli (walaupun edit cuma skitar crop, highlight n shadow, intinya yg minor" aja lah)???
klo cuma 1/10nya, ya mending jadi digital imaging artist aja...

maaf klo ada dulur" seng tersinggung tp ini cuma opini semata... mohon pencerahannya...

anyway salam knal dari photographer newbie... ^^

iyo ...soale aku gak iso programe D
cak casanova - 31/08/2010 02:24 PM
#44

Quote:
Original Posted By daloedaloe
iki ndi penjelasane? nggawe cam opo? lokasi nang ndi? edit software e opo? D


sory2....


iki tak bongkar

iki foto Judule " the fire guitar from Piyu "

Capture By. Canon EOS 1Ds Mk II

Lokasi, Taman Surya Surabaya. edit software By. Photosop CS3..D
danzie89 - 31/08/2010 02:29 PM
#45

Quote:
Original Posted By cak casanova
sakjane, antara digital imaging karo skil photo yo podo ono gunane. cuma porsine sing ono bates-batese...D

dan tergantung kategori foto opo sing di gawe...

sumpamane, foto jurnalistik iku malah g oleh blas gawe digital imaging. yo mek iso crop karo level karo brightnes.

penting atau tidak kadang2 tergantung niat belajar e potograper e dewe, ape belajar fotografi opo belajar, digital imaging.. IMAHO CMIIW


iyo seh... tapi sekarang nek tak liat dek suroboyo keakehane menjuluki dirine photographer tp kabeh fotone editan... editane gak seng dalam batas wajar... malahan porsine lbh akeh edit'e dari pada foto'e...

Quote:
Original Posted By daloedaloe
iyo ...soale aku gak iso programe D


hahahaha... kadang gak iso ngedit itu lebih menuntut kita untuk mempertajam skill foto... jadi cenderung lbh pro... hehehehe... D
topxcreative - 31/08/2010 02:32 PM
#46
Food Styling for Photographers: A Guide to Creating Your Own Appetizing Art
๑۞๑ ◄Klinik Fotografi Regional Surabaya► ๑۞๑

Food Styling for Photographers: A Guide to Creating Your Own Appetizing Art
Jean Ann Bybee | 2008 | 272 pages | English | PDF | 19 MB

"You eat with your eyes first", and no one turns a photograph of food into a culinary masterpiece like a food stylist. Food Styling for Photographers is the next best thing to having renowned food stylist Linda Bellingham by your side. Linda has worked with clients Baskin Robbins Ice Cream, McDonald's, Tyson Foods, FritoLay, and many, many more. Professional photographer Jean Ann Bybee has worked with Harry & David, Dominos, Sara Lee, Seven-Up Company, and more. Jean Ann provides a seasoned photographer's point of view with helpful tips throughout.

download




:2thumbup[CENTER][/CENTER]
cak casanova - 31/08/2010 02:32 PM
#47

Quote:
Original Posted By danzie89
iyo seh... tapi sekarang nek tak liat dek suroboyo keakehane menjuluki dirine photographer tp kabeh fotone editan... editane gak seng dalam batas wajar... malahan porsine lbh akeh edit'e dari pada foto'e...



hahahaha... kadang gak iso ngedit itu lebih menuntut kita untuk mempertajam skill foto... jadi cenderung lbh pro... hehehehe... D


mangkane, nang kene awak e dewe kudu iso due karakteristik, ben ga katut heheh...

sing penting awake dw tetep berkarya, ga usah melu-melu sing menurut sampean elek.D

ojo lali, nang kene lek ape belajar ngedit yo wes disediakno turtoriale. karo mas topik iku mau... heheh... selamat mencoba...D sekedar bisa ngedit akan menambah keahlian kita. D
darkseekeer - 31/08/2010 02:33 PM
#48

Quote:
Original Posted By danzie89
kadang" aku mikir sing bener iku photographer opo digital imaging artist??? soale sak iki keakehane photographer gak maximalno skill fotone... slalu mikir "gak perlu ini itu nek pas foto toh ya ntik d edit maneh"... jadi kesan'e fotografer sak iki lbh mikirno yak apa carae ngedit gambar supaya gak perlu mikir susah" pas wayah'e foto... padahal program editor iku gawe ngedit kesalahan" sing kene buat pas foto trus kene gak nyadar...

jadi menurut kalian agan" n aganwati photographer sby, apa lbh baik maximalkan pas saat pengambilan foto trus klo ngerasa ada yg kurang baru d edit... opo pas foto biasa" ae pokok'e itu urusan editan???

klo milih yg pertama aku pny pertanyaan...
berapa foto dari stiap hunting yg agan pajang d portfolio itu foto asli (walaupun edit cuma skitar crop, highlight n shadow, intinya yg minor" aja lah)???
klo cuma 1/10nya, ya mending jadi digital imaging artist aja...

maaf klo ada dulur" seng tersinggung tp ini cuma opini semata... mohon pencerahannya...

anyway salam knal dari photographer newbie... ^^

berhubung aku gak jago ngedit
dadi kudu maksmalno jepretan
masio tetep ae elek jepretane D
kuff - 31/08/2010 02:34 PM
#49

Aku urun iki ae...............;)

๑۞๑ ◄Klinik Fotografi Regional Surabaya► ๑۞๑

Quote:
Getting Started in DSLR Photography
Dennis Publishing | November 26, 2009 | English | ISBN: 1907232095 | PDF | 130 Pages | 26,6 Mb



Description : "As you have no doubt discovered. By using a digital SLR you have taken a major step towards shooting better pictures. Boasting an incredible level of versatility, delivering superb image Quality and forming the heart of a system that can be expanded with lenses. Flashguns and various other accessories. The DSLR has led to a revolution In photography that you are now part of while the digital SLR is relatively easy to use for simple 'snapshot' photography the truth is that getting the very best from your camera kit and more importantly, developing the c reative side of your photography. requires some time and dedication to learning new techniques and skills. The good news is that Getting Started in Digital SLR Photography. Produced by the experts at Digital SLR Photography magazine, is packed with Information. advice and techniques that will help you become a better photographer If you`ve ever looked at images from the professionals and wondered how they managed to get such great results then this guide is for you. We`ve covered all the basics of photography and provided tried and tested practical techniques for shooting stunning images, along with expert advice to chOOSing the best gear and pages of inspiring images to get your creative juices flowing. Good luck with your photography. All the best!"·

๑۞๑ ◄Klinik Fotografi Regional Surabaya► ๑۞๑
[CODE]http://hotfile.com/dl/65743877/bcb3833/GettingStarted_inDSLRPhoto.rar.html[/CODE]
kiroen dblue - 31/08/2010 02:35 PM
#50

Quote:
Original Posted By danzie89
kadang" aku mikir sing bener iku photographer opo digital imaging artist??? soale sak iki keakehane photographer gak maximalno skill fotone... slalu mikir "gak perlu ini itu nek pas foto toh ya ntik d edit maneh"... jadi kesan'e fotografer sak iki lbh mikirno yak apa carae ngedit gambar supaya gak perlu mikir susah" pas wayah'e foto... padahal program editor iku gawe ngedit kesalahan" sing kene buat pas foto trus kene gak nyadar...

jadi menurut kalian agan" n aganwati photographer sby, apa lbh baik maximalkan pas saat pengambilan foto trus klo ngerasa ada yg kurang baru d edit... opo pas foto biasa" ae pokok'e itu urusan editan???

klo milih yg pertama aku pny pertanyaan...
berapa foto dari stiap hunting yg agan pajang d portfolio itu foto asli (walaupun edit cuma skitar crop, highlight n shadow, intinya yg minor" aja lah)???
klo cuma 1/10nya, ya mending jadi digital imaging artist aja...

maaf klo ada dulur" seng tersinggung tp ini cuma opini semata... mohon pencerahannya...

anyway salam knal dari photographer newbie... ^^


menurutku kui jenenge conceptual fotografi, iku ancene fotografi komersil sing menuntut dari foto tersebut dibuat seperti itu adanya, tetep sah2 aja menurut kebutuhan ae kok cak, foto dari aslinya pun sebener'e wes apik cak cuma emang tujuane digae bedo, jadi saiki fotografer komersil yo di tuntut bisa editing ekstrim seperti itu D, itu hanya masalah kebutuhan dan permintaan pasar D IMAHO

Quote:
Original Posted By cak casanova
sory2....


iki tak bongkar

iki foto Judule " the fire guitar from Piyu "

Capture By. Canon EOS 1Ds Mk II

Lokasi, Taman Surya Surabaya. edit software By. Photosop CS3..D



wow kk wow mantappppppp :matabelo
cak casanova - 31/08/2010 02:38 PM
#51

Quote:
Original Posted By kuff
Aku urun iki ae...............;)

๑۞๑ ◄Klinik Fotografi Regional Surabaya► ๑۞๑




Description : "As you have no doubt discovered. By using a digital SLR you have taken a major step towards shooting better pictures. Boasting an incredible level of versatility, delivering superb image Quality and forming the heart of a system that can be expanded with lenses. Flashguns and various other accessories. The DSLR has led to a revolution In photography that you are now part of while the digital SLR is relatively easy to use for simple 'snapshot' photography the truth is that getting the very best from your camera kit and more importantly, developing the c reative side of your photography. requires some time and dedication to learning new techniques and skills. The good news is that Getting Started in Digital SLR Photography. Produced by the experts at Digital SLR Photography magazine, is packed with Information. advice and techniques that will help you become a better photographer If you`ve ever looked at images from the professionals and wondered how they managed to get such great results then this guide is for you. We`ve covered all the basics of photography and provided tried and tested practical techniques for shooting stunning images, along with expert advice to chOOSing the best gear and pages of inspiring images to get your creative juices flowing. Good luck with your photography. All the best!"·

๑۞๑ ◄Klinik Fotografi Regional Surabaya► ๑۞๑
[CODE]http://hotfile.com/dl/65743877/bcb3833/GettingStarted_inDSLRPhoto.rar.html[/CODE]


Wewww... ayo sing akeh om..D cek krasa penghunine..D


Quote:
Original Posted By darkseekeer
berhubung aku gak jago ngedit
dadi kudu maksmalno jepretan
masio tetep ae elek jepretane D


podo ess...o

Quote:
Original Posted By kiroen dblue
menurutku kui jenenge conceptual fotografi, iku ancene fotografi komersil sing menuntut dari foto tersebut dibuat seperti itu adanya, tetep sah2 aja menurut kebutuhan ae kok cak, foto dari aslinya pun sebener'e wes apik cak cuma emang tujuane digae bedo, jadi saiki fotografer komersil yo di tuntut bisa editing ekstrim seperti itu D, itu hanya masalah kebutuhan dan permintaan pasar D IMAHO




wow kk wow mantappppppp :matabelo


Betul contongmu run...


biasa ae run...malu

Biasa ee
kIROENKId - 31/08/2010 02:52 PM
#52

Quote:
Original Posted By cak casanova
Wewww... ayo sing akeh om..D cek krasa penghunine..D




podo ess...o



Betul contongmu run...


biasa ae run...malu

Biasa ee



wkwkwk cak iki emang mantap semuanya deh,

kepengen uplod tapi kok sik males gak onok stok, sik model tok stokq, pgen uplod selain model tapi yo gak nok nohope:
maverixxx - 31/08/2010 02:54 PM
#53

suip
melu absen
mugo2 iso tambah rame beer:

btw TS e kirun sik durung dibaksos linux2:
kIROENKId - 31/08/2010 02:59 PM
#54

Quote:
Original Posted By maverixxx
suip
melu absen
mugo2 iso tambah rame beer:

btw TS e kirun sik durung dibaksos linux2:


lak diterusno ae om iki mad: nohope:,

btw, met gabung ae yo cak , tapi aku gak iso sedia model setiap saat lo cak malu:
maverixxx - 31/08/2010 03:03 PM
#55

Quote:
Original Posted By kIROENKId
lak diterusno ae om iki mad: nohope:,

btw, met gabung ae yo cak , tapi aku gak iso sedia model setiap saat lo cak malu:


sedia sate kelinci ae run army:
darkseekeer - 31/08/2010 03:07 PM
#56

Quote:
Original Posted By maverixxx
sedia sate kelinci ae run army:


aku njaluk satene gawe buko po'o D
cak casanova - 31/08/2010 03:09 PM
#57

Quote:
Original Posted By maverixxx
suip
melu absen
mugo2 iso tambah rame beer:

btw TS e kirun sik durung dibaksos linux2:


setuju om bud..malu

Quote:
Original Posted By kIROENKId
lak diterusno ae om iki mad: nohope:,

btw, met gabung ae yo cak , tapi aku gak iso sedia model setiap saat lo cak malu:


koyoke kudu baksos run..D

Quote:
Original Posted By darkseekeer
aku njaluk satene gawe buko po'o D


antri aq nang mburi..D
kIROENKId - 31/08/2010 03:17 PM
#58

Quote:
Original Posted By cak casanova
setuju om bud..malu



koyoke kudu baksos run..D



antri aq nang mburi..D


cak iki pancet ae podo ae nohope:

==========================================================

ada rencana mau ngadain hunting ato acara fotografi laen?pm aq yo nta bisa di update di peki wan, ntar sekalian di koordinasi D
darkseekeer - 31/08/2010 03:24 PM
#59

Quote:
Original Posted By cak casanova
setuju om bud..malu



koyoke kudu baksos run..D



antri aq nang mburi..D

sing nang mburi gak kebagian
jatah terbatas soale D

Quote:
Original Posted By kIROENKId
cak iki pancet ae podo ae nohope:

==========================================================

ada rencana mau ngadain hunting ato acara fotografi laen?pm aq yo nta bisa di update di peki wan, ntar sekalian di koordinasi D


mumpung tgl 2-19 nang suroboyo
aku yo gelem hunting iki
melok o
kuff - 31/08/2010 03:26 PM
#60

Quote:
Popular Photography - September 2010
PDF | 120 pages | English | 55.8 MB


๑۞๑ ◄Klinik Fotografi Regional Surabaya► ๑۞๑

๑۞๑ ◄Klinik Fotografi Regional Surabaya► ๑۞๑
[CODE]http://hotfile.com/dl/60989187/4646881/Popular_Photography_09_2010.pdf.html
Mirror
http://www.unibytes.com/7UMAklFJGPQB
Mirror
http://www.filesonic.com/file/16407483/Popular_Photography_09_2010.pdf[/CODE]
Page 3 of 368 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Surabaya > ๑۞๑ ◄Klinik Fotografi Regional Surabaya► ๑۞๑