Bandung
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...
Total Views: 61284 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 3 of 371 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›

elfapega - 15/09/2010 10:21 PM
#41

Quote:
Original Posted By BocahNgaskus.Jr
teu acan leres sunda abdi mah kang, masih keneh aya basa loma na, hapunten ah, tapi abdi kudu ngelestarikeun basa karuhun urg, meh bisa ngajarkeun dina engke waktos abdi gaduh budak o


Sami wae kang... pan urang teh papada nuju diajar sanes... tah salah sawios didamelna thread ieu teh supadoy urang tiasa diajar sasarengan silih lereskeun silih jeujeuhkeun...

kitu panginten...
daphi - 15/09/2010 10:40 PM
#42

Tah geningan nambih deui baraya teh.. akang TS teu mudik kitu? atanapi asli ti Bandung?

Teu aya euceu di thread ieu nya kang?
elfapega - 15/09/2010 11:08 PM
#43

Quote:
Original Posted By daphi
Tah geningan nambih deui baraya teh.. akang TS teu mudik kitu? atanapi asli ti Bandung?

Teu aya euceu di thread ieu nya kang?


Alhamdulullillah... kaleresan abdi urang dieu pituin, pun bojo ge sami... janten we ngajentul di Bandung .... malu
KoGar - 15/09/2010 11:16 PM
#44

Quote:
Original Posted By elfapega
Alhamdulullillah... kaleresan abdi urang dieu pituin, pun bojo ge sami... janten we ngajentul di Bandung .... malu


tong ngajentul wae atuh kang bilih kawas tunggul ngakak

sup2: ajul heula supados rame
daphi - 16/09/2010 06:38 AM
#45

Quote:
Original Posted By elfapega
Alhamdulullillah... kaleresan abdi urang dieu pituin, pun bojo ge sami... janten we ngajentul di Bandung .... malu


Janten kuncen bandung kitu kang..? D

Quote:
Original Posted By KoGar
tong ngajentul wae atuh kang bilih kawas tunggul ngakak

sup2: ajul heula supados rame


Ajul deui kang sup2:
elfapega - 16/09/2010 10:43 AM
#46

Quote:
Original Posted By KoGar
tong ngajentul wae atuh kang bilih kawas tunggul ngakak

sup2: ajul heula supados rame


Numawi kang... ieu gé tos bulukan... ngakak

Quote:
Original Posted By daphi
Janten kuncen bandung kitu kang..? D



Ajul deui kang sup2:


Duka atuh... da upami kuncén mah kedah nganggo kampret hideung sareng iket barangbang semplak.... ngakak
daphi - 16/09/2010 12:29 PM
#47

Quote:
Original Posted By elfapega
Numawi kang... ieu gé tos bulukan... ngakak



Duka atuh... da upami kuncén mah kedah nganggo kampret hideung sareng iket barangbang semplak.... ngakak


Janten kaemutan yeuh kang... aya nu icalan iket barangbang semplak teu nya..?
Barangbang semplak teh nu sok dianggo ku orang baduy sanes nya??
elfapega - 16/09/2010 12:47 PM
#48

Quote:
Original Posted By daphi
Janten kaemutan yeuh kang... aya nu icalan iket barangbang semplak teu nya..?
Barangbang semplak teh nu sok dianggo ku orang baduy sanes nya??


Numawi kang abdi nuju milarian sabangsaning titinggal urang sunda sapertos iket, mangrupi-rupi kujang, kampret sareng sajabina....

kamari absi ningalan di galeri ki sunda (upami teu lepat) di jalan cikutra barat (pengkulan jl gagak) oge teu aya...
daphi - 16/09/2010 02:59 PM
#49

Quote:
Original Posted By elfapega
Numawi kang abdi nuju milarian sabangsaning titinggal urang sunda sapertos iket, mangrupi-rupi kujang, kampret sareng sajabina....

kamari absi ningalan di galeri ki sunda (upami teu lepat) di jalan cikutra barat (pengkulan jl gagak) oge teu aya...


Oh kitu nya kang..? tos langki pisan ayeuna mah nya.. upami milari ka kampung-kampung mah panginten aya keneh kang... sapertos ka jampang atanapi baduy..
elfapega - 16/09/2010 04:54 PM
#50

Quote:
Original Posted By daphi
Oh kitu nya kang..? tos langki pisan ayeuna mah nya.. upami milari ka kampung-kampung mah panginten aya keneh kang... sapertos ka jampang atanapi baduy..


Leres pisan kang...
Hayu atuh urang papada milarian, supados tiasa oge ngamumule kana titinggal karuhun urang, bilih kapayun mah mung tiasa nguningaan di museum wungkul...

Sareng ulah hilap, upami tos mendak wawarkeun didieu supados nu sanes oge tiasa milarian...

ilovekaskus ilovekaskus ilovekaskus
daphi - 16/09/2010 05:47 PM
#51

Quote:
Original Posted By elfapega
Leres pisan kang...
Hayu atuh urang papada milarian, supados tiasa oge ngamumule kana titinggal karuhun urang, bilih kapayun mah mung tiasa nguningaan di museum wungkul...

Sareng ulah hilap, upami tos mendak wawarkeun didieu supados nu sanes oge tiasa milarian...

ilovekaskus ilovekaskus ilovekaskus


Hayu kang siap... sok diantos akang sareng euceu nu sanesna post di ieu thread supados haneuteun kitu thread na..

ajul deui kang... sup2:
KoGar - 16/09/2010 06:10 PM
#52

Quote:
Original Posted By daphi
Hayu kang siap... sok diantos akang sareng euceu nu sanesna post di ieu thread supados haneuteun kitu thread na..

ajul deui kang... sup2:


muhun ieu teh nu post teh jalu deui jalu deui hammer

ceu romlah, ceu uneh, ceu iroh, ceukeukeuk ngakak

kadarieu kadarieu.......
elfapega - 16/09/2010 08:00 PM
#53

Quote:
Original Posted By daphi
Hayu kang siap... sok diantos akang sareng euceu nu sanesna post di ieu thread supados haneuteun kitu thread na..

ajul deui kang... sup2:


Quote:
Original Posted By KoGar
muhun ieu teh nu post teh jalu deui jalu deui hammer

ceu romlah, ceu uneh, ceu iroh, ceukeukeuk ngakak

kadarieu kadarieu.......


ngakak ngakak ngakak

Kedah di kélépék jigana mah kang... atanapi di useupan... kurrr kurrr kurrrrrrrrrrr
daphi - 16/09/2010 10:30 PM
#54

Quote:
Original Posted By KoGar
muhun ieu teh nu post teh jalu deui jalu deui hammer

ceu romlah, ceu uneh, ceu iroh, ceukeukeuk ngakak

kadarieu kadarieu.......


Nembe aya laporan, ceu romlah nu ngarambet, ceu uneh nuju ngisikan beas, ceu iroh nuju nyeuseuh... tah upami ceukeukeuk mah nuju nyabutan rambut bodas... ngakak

Quote:
Original Posted By elfapega
ngakak ngakak ngakak

Kedah di kélépék jigana mah kang... atanapi di useupan... kurrr kurrr kurrrrrrrrrrr


muhun ieu teh meni jalu hungkul.. kirang kitu pélétna kitu... D
daphi - 17/09/2010 07:15 AM
#55

Wilujeng enjing baraya...
Kumaha daramang....?

Bandung teh asa tiris pisan yeuh dina wanget ayeuna.. raosna siduru bari ngalepus rokok kréték.. tapi jaman kiwari, di bandung belah mana nu masih keneh nganggo hawu... hammer
elfapega - 17/09/2010 10:39 AM
#56

Quote:
Original Posted By daphi
Wilujeng enjing baraya...
Kumaha daramang....?

Bandung teh asa tiris pisan yeuh dina wanget ayeuna.. raosna siduru bari ngalepus rokok kréték.. tapi jaman kiwari, di bandung belah mana nu masih keneh nganggo hawu... hammer


Kadé kang ah... ulah lami teuing siduruna bilih tutung hammer

ngakak
daphi - 17/09/2010 11:13 AM
#57

Quote:
Original Posted By elfapega
Kadé kang ah... ulah lami teuing siduruna bilih tutung hammer

ngakak


pami tutung mah janten sapertos bubui hui atuh nya... hideung ngabelegbeg.. ngakak
daphi - 17/09/2010 06:22 PM
#58

Sepi deui wae itu teh...
Kamarana urang sunda teh... bingungs
Di ajul deui we kitu sup2:
elfapega - 17/09/2010 06:40 PM
#59

Quote:
Original Posted By daphi
Sepi deui wae itu teh...
Kamarana urang sunda teh... bingungs
Di ajul deui we kitu sup2:


Muhun kang ieu teh meni simpé pisan.... kirang promosi sigana mah... hammer

Ké ah badé promo heula __________________________________ngacir:
daphi - 17/09/2010 07:34 PM
#60

Quote:
Original Posted By elfapega
Muhun kang ieu teh meni simpé pisan.... kirang promosi sigana mah... hammer

Ké ah badé promo heula __________________________________ngacir:


kang, abdi ngadamel grup di FB, nami grup na mumule basa sunda..
id fb akang naon? ke ku abdi di ulem..
Page 3 of 371 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...