Bandung
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...
Total Views: 61284 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 351 of 371 | ‹ First  < 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 >  Last ›

natsumikan - 13/08/2012 05:13 PM
#7001

Quote:
Original Posted By aonk21
wah teu bener ieu..
mampang mempeung yeuh..
kumaha atuh lamun igo anu kamari di pvj??
padahalmah karungan weh lumayan jang di rumah D


jang naon mang dikarungan?

dikukut gé pikiraneun nu kitu mah ngakaks

nu mana heula ieu téh, apan balatak kamari mah shutup:

Quote:
Original Posted By agungswn10
ke testi na nya D>


naon nu teu acan dipilihan teh??

eta naha perbandingan kitu mang,,
mun arek oge,, bety jeung old
lamun hp batur na jeung pc ngakaks


nya anu na mang can dipilihan ngakaks

hammers moal nanaon ieuh atuh ngbandingkeunna kitu gé ngakaks

pokonamah ulah ngalaman deui tina HP hammers
agungswn10 - 13/08/2012 05:45 PM
#7002

Quote:
Original Posted By aonk21
muhun mang..
ke weh da tacan diangge D


har,, naha teu acan mang,,
terus ieu masih di old??

Quote:
Original Posted By natsumikan

nya anu na mang can dipilihan ngakaks

hammers moal nanaon ieuh atuh ngbandingkeunna kitu gé ngakaks

pokonamah ulah ngalaman deui tina HP hammers


wisss anu,, siul:

wkwkwk,, tapi ari nuju kafefet mah,,
kedah kumaha deui o/
aonk21 - 13/08/2012 05:46 PM
#7003

Quote:
Original Posted By agungswn10
har,, naha teu acan mang,,
terus ieu masih di old??


wisss anu,, siul:

wkwkwk,, tapi ari nuju kafefet mah,,
kedah kumaha deui o/


masih mang..
tadi pan ngabantuan heula diditu..
bisi ribet pake bety mah D
natsumikan - 13/08/2012 05:50 PM
#7004

Quote:
Original Posted By agungswn10

wisss anu,, siul:

wkwkwk,, tapi ari nuju kafefet mah,,
kedah kumaha deui o/


naon mang, jiga nu kabita D

enya ketang kumaha deui ari tos biasa ngagosip mah, nu digosipkeunna téh teu penting téa gening ngakaks

Quote:
Original Posted By aonk21
masih mang..
tadi pan ngabantuan heula diditu..
bisi ribet pake bety mah D


mantuan beberes mah paké old, betty mah moal kaudag téa nya ngakaks
agungswn10 - 13/08/2012 05:59 PM
#7005

Quote:
Original Posted By aonk21
masih mang..
tadi pan ngabantuan heula diditu..
bisi ribet pake bety mah D


pantes bisa doble kill uy,, D>

Quote:
Original Posted By natsumikan


naon mang, jiga nu kabita D

enya ketang kumaha deui ari tos biasa ngagosip mah, nu digosipkeunna téh teu penting téa gening ngakaks



ah, mamang meren nu sok ngagosip mah,,
kami mah da diskusi mang siul:
natsumikan - 13/08/2012 06:03 PM
#7006

Quote:
Original Posted By agungswn10

ah, mamang meren nu sok ngagosip mah,,
kami mah da diskusi mang siul:


tah duka ari kitu mah, tapi biasana nu digosipkeun sareng didiskusikeunnana sami nya ngakaks

mang, cik rada pangmasakeun hayam yeuh bingung kudu dikumahakeun hammer:
igoyjimet - 13/08/2012 06:07 PM
#7007

punten sadayana
ngiring belajar bhs sunda \(
mohon bimbingannya o
ray_feldman - 13/08/2012 06:09 PM
#7008

Quote:
Original Posted By igoyjimet
punten sadayana
ngiring belajar bhs sunda \(
mohon bimbingannya o


wani piro? army: ngacir:
igoyjimet - 13/08/2012 06:12 PM
#7009

Quote:
Original Posted By ray_feldman
wani piro? army: ngacir:


ngakaks
emang sbraha per hari kang ?? D
seribuan bisa?? hammers
natsumikan - 13/08/2012 06:15 PM
#7010

Quote:
Original Posted By igoyjimet
punten sadayana
ngiring belajar bhs sunda \(
mohon bimbingannya o


asiiik.... akhirnya ada IGO lagi D setelah sekian lama bertahan

Quote:
Original Posted By ray_feldman
wani piro? army: ngacir:


jadi mamang nu jadi kasir ieu téh ngakaks
ray_feldman - 13/08/2012 06:21 PM
#7011

Quote:
Original Posted By igoyjimet
ngakaks
emang sbraha per hari kang ?? D
seribuan bisa?? hammers


mun make dolar mah bisa lah ngakaks

Quote:
Original Posted By natsumikan


asiiik.... akhirnya ada IGO lagi D setelah sekian lama bertahan



jadi mamang nu jadi kasir ieu téh ngakaks


bagian adm kuring mah a.k.a bagian pendaptaran ngakaks
natsumikan - 13/08/2012 06:25 PM
#7012

Quote:
Original Posted By ray_feldman
bagian adm kuring mah a.k.a bagian pendaptaran ngakaks


langsung nyantok kana piduiteun mah ngakaks

ngadadak jadi aya pendaftaran sagala rupa hammers
agungswn10 - 13/08/2012 07:22 PM
#7013

Quote:
Original Posted By natsumikan


tah duka ari kitu mah, tapi biasana nu digosipkeun sareng didiskusikeunnana sami nya ngakaks

mang, cik rada pangmasakeun hayam yeuh bingung kudu dikumahakeun hammer:


kadieukeun we mang,,
keur kami sahur ngakaks

Quote:
Original Posted By igoyjimet
punten sadayana
ngiring belajar bhs sunda \(
mohon bimbingannya o


tah aya guru les na neng
mana ganteng deuih wowcantik:
v
v
v
Quote:
Original Posted By ray_feldman
wani piro? army: ngacir:


wilujeng buka puasa puh o/
natsumikan - 13/08/2012 07:44 PM
#7014

Quote:
Original Posted By agungswn10
kadieukeun we mang,,
keur kami sahur ngakaks



daripada keur mamang mendingan ka ucingkeun...kucing:

karunya diparaban tongkol waé think:
agungswn10 - 13/08/2012 08:15 PM
#7015

Quote:
Original Posted By natsumikan

daripada keur mamang mendingan ka ucingkeun...kucing:

karunya diparaban tongkol waé think:


jis,, jadi mamang lewih milih ucing
tibatan saya mad:/
tegaaaaaaa nyaaaaaaaaaaa \(/\(/\(/\(/
ray_feldman - 13/08/2012 09:18 PM
#7016

Quote:
Original Posted By natsumikan


langsung nyantok kana piduiteun mah ngakaks

ngadadak jadi aya pendaftaran sagala rupa hammers


sagala ge ku bakat a.k.a bakat ku butuh duit ngakaks

Quote:
Original Posted By agungswn10
kadieukeun we mang,,
keur kami sahur ngakaks



tah aya guru les na neng
mana ganteng deuih wowcantik:
v
v
v


wilujeng buka puasa puh o/


wilujeng ngopi oge puh coffee:
natsumikan - 13/08/2012 09:49 PM
#7017

Quote:
Original Posted By agungswn10
jis,, jadi mamang lewih milih ucing
tibatan saya mad:/
tegaaaaaaa nyaaaaaaaaaaa \(/\(/\(/\(/


tadi ogé kuring saur diantep mad:

lieur mang, engké ieu ucing kamankeun lamun mudik hammer:

nitip lah pangmarabankeun, teu nanaon kabur gé think:

Quote:
Original Posted By ray_feldman
sagala ge ku bakat a.k.a bakat ku butuh duit ngakaks


wilujeng ngopi oge puh coffee:


tah ngopi naon deui waé ?? D

ngakaks men pas pisan atuh aya bakat aya kasempetan hammers
agungswn10 - 13/08/2012 09:54 PM
#7018

Quote:
Original Posted By ray_feldman

wilujeng ngopi oge puh coffee:


ke ke,, ngopi nu mana yeuh siul:

Quote:
Original Posted By natsumikan

tadi ogé kuring saur diantep mad:

lieur mang, engké ieu ucing kamankeun lamun mudik hammer:

nitip lah pangmarabankeun, teu nanaon kabur gé think:


widih bales dendam ieu teh carita na ngakaks
ah keun atuh mang,,
cunah neangan lauk di balong batur shutup:
ray_feldman - 13/08/2012 09:59 PM
#7019

Quote:
Original Posted By natsumikan


tadi ogé kuring saur diantep mad:

lieur mang, engké ieu ucing kamankeun lamun mudik hammer:

nitip lah pangmarabankeun, teu nanaon kabur gé think:



tah ngopi naon deui waé ?? D

ngakaks men pas pisan atuh aya bakat aya kasempetan hammers


berkah ramadhan puh hammers

Quote:
Original Posted By agungswn10
ke ke,, ngopi nu mana yeuh siul:



widih bales dendam ieu teh carita na ngakaks
ah keun atuh mang,,
cunah neangan lauk di balong batur shutup:


hoyongna ngopi nu mana? genit:
atosan masalah ngopi mah hawatos ka nu bujang keneh ngakaks
*padahal soranganna bujang* hammers
natsumikan - 13/08/2012 10:04 PM
#7020

Quote:
Original Posted By agungswn10

widih bales dendam ieu teh carita na ngakaks
ah keun atuh mang,,
cunah neangan lauk di balong batur shutup:


ngakaks saeutik atuh mang D

enya tadina mah badé dibekelan wé saminggueun mah tapi bisi dipaké macem2 hammers

dimana balongna mang di dieu mah,.. paling ka dapur batur malu:
Page 351 of 371 | ‹ First  < 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...