Bandung
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...
Total Views: 61284 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 352 of 371 | ‹ First  < 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 >  Last ›

hylma - 13/08/2012 10:21 PM
#7021

Punten, izin nyebar info ya malus

     Buka Bersama Kaskus Bandung feat. Dede Yusuf dan Charlie

Tempat : Cikutra 276 [Patokan : Gor Citra belok kiri, Hotel Bumi Kitri]
Hari, Tanggal : Selasa, 14 Agustus 2012
Waktu : 16.00 s.d. selesai
Biaya : Free, asal bawa buku untuk disumbangkan kisss

See there Baraya Regional Bandung kisss

More Info ? \metal:/
Follow twitter @KaskusBandung wowcantik
agungswn10 - 13/08/2012 10:25 PM
#7022

Quote:
Original Posted By ray_feldman

hoyongna ngopi nu mana? genit:
atosan masalah ngopi mah hawatos ka nu bujang keneh ngakaks
*padahal soranganna bujang* hammers


hihihihi,, ngopi dua dua na ge nikmat puh shutup:

Quote:
Original Posted By natsumikan


ngakaks saeutik atuh mang D

enya tadina mah badé dibekelan wé saminggueun mah tapi bisi dipaké macem2 hammers

dimana balongna mang di dieu mah,.. paling ka dapur batur malu:


beuh dasar nya ngakaks

wkwwk, dugi ka kitu na eta kana ucing,,


+++
permios ah,,
atos tabuh salapan langkung ning,, ngacir:
aonk21 - 13/08/2012 11:18 PM
#7023

Quote:
Original Posted By natsumikan

naon mang, jiga nu kabita D

enya ketang kumaha deui ari tos biasa ngagosip mah, nu digosipkeunna téh teu penting téa gening ngakaks


mantuan beberes mah paké old, betty mah moal kaudag téa nya ngakaks

apan muhun mang..
tadi saya pake old D
Quote:
Original Posted By agungswn10
pantes bisa doble kill uy,, D>


ah, mamang meren nu sok ngagosip mah,,
kami mah da diskusi mang siul:


haha...
lamun teu kitu mah hese kang pake bety mah D
ray_feldman - 13/08/2012 11:28 PM
#7024

Quote:
Original Posted By hylma
Punten, izin nyebar info ya malus

     Buka Bersama Kaskus Bandung feat. Dede Yusuf dan Charlie

Tempat : Cikutra 276 [Patokan : Gor Citra belok kiri, Hotel Bumi Kitri]
Hari, Tanggal : Selasa, 14 Agustus 2012
Waktu : 16.00 s.d. selesai
Biaya : Free, asal bawa buku untuk disumbangkan kisss

See there Baraya Regional Bandung kisss

More Info ? \metal:/
Follow twitter @KaskusBandung wowcantik


uleman spesial kanggo kang TS cenah, pami teu sumping bakal janten anak band ngakaks Peace: ngacir:

Quote:
Original Posted By agungswn10
hihihihi,, ngopi dua dua na ge nikmat puh shutup:



beuh dasar nya ngakaks

wkwwk, dugi ka kitu na eta kana ucing,,


+++
permios ah,,
atos tabuh salapan langkung ning,, ngacir:


emang mantap komo ngopina di lembang beres tahajud mah shutup: Peace: ngacir:
kris87 - 14/08/2012 12:21 AM
#7025

Quote:
Original Posted By natsumikan


ngakaks kadieu wé badé ngolah taleus mah, kantun diangeun cekap sakitu gé

atanapi mamang mah resep daun taleusna kitu? shutup:

Emang enak taleus diangeun????hmmmmm,,,,,
Quote:
Original Posted By aonk21
lamun ayeuna aya moal kang?


asa apal kanu ID ieu ^^


apal nyah???asa duka ah,,\)
natsumikan - 14/08/2012 01:15 AM
#7026

Quote:
Original Posted By ray_feldman
uleman spesial kanggo kang TS cenah, pami teu sumping bakal janten anak band ngakaks Peace: ngacir:


emang mantap komo ngopina di lembang beres tahajud mah shutup: Peace: ngacir:


kat apal kitu jadwal ngpi nu mantap malus

Quote:
Original Posted By kris87
Emang enak taleus diangeun????hmmmmm,,,,,

apal nyah???asa duka ah,,\)


D biasana mah taleusna digoreng tapi sok seuseut dina tikoro (naon ieu basa lemesna amazed: ) nu cocok nya dikiripik, tah lamun nu diangeun mah batangna mang, di lembur mah disebatna angeun poloy, daunna ka laukkeun ngacir:
aonk21 - 14/08/2012 04:39 AM
#7027

Quote:
Original Posted By kris87
Emang enak taleus diangeun????hmmmmm,,,,,

apal nyah???asa duka ah,,\)


wah muhun..
asa pernah pendak di reg tasik apa ciamis kitu nyak, hilap malus
kris87 - 14/08/2012 05:39 AM
#7028

Quote:
Original Posted By aonk21
wah muhun..
asa pernah pendak di reg tasik apa ciamis kitu nyak, hilap malus


Reg tasik palingan kang,,da reg ciamis mah abi can kantos mendakan anggota anggotana,,heuheuheu,,,
aonk21 - 14/08/2012 05:40 AM
#7029

Quote:
Original Posted By kris87
Reg tasik palingan kang,,da reg ciamis mah abi can kantos mendakan anggota anggotana,,heuheuheu,,,


owh kitu nya mang
shakehand deui atu ah malus
kris87 - 14/08/2012 05:40 AM
#7030

Quote:
Original Posted By natsumikan


kat apal kitu jadwal ngpi nu mantap malus



D biasana mah taleusna digoreng tapi sok seuseut dina tikoro (naon ieu basa lemesna amazed: ) nu cocok nya dikiripik, tah lamun nu diangeun mah batangna mang, di lembur mah disebatna angeun poloy, daunna ka laukkeun ngacir:


Jadi kabayang goreng sukun yeuh kang,,cik ah nu gaduh tangkalna,,ukeun sahiji mah,,,,
kris87 - 14/08/2012 05:41 AM
#7031

Quote:
Original Posted By aonk21
owh kitu nya mang
shakehand deui atu ah malus


Mudahmudahana we kitu mang,,hayu urang doakeun mudahmudahan kitu,,,\)
:shAkehand oge atuh aaah
aonk21 - 14/08/2012 05:49 AM
#7032

Quote:
Original Posted By kris87
Mudahmudahana we kitu mang,,hayu urang doakeun mudahmudahan kitu,,,\)
:shAkehand oge atuh aaah


\)
hayu ah mang..
urang brb subuh heula ngacir:
kris87 - 14/08/2012 01:58 PM
#7033

Quote:
Original Posted By aonk21
\)
hayu ah mang..
urang brb subuh heula ngacir:


Brb th naon seh kang????
natsumikan - 14/08/2012 02:52 PM
#7034

Quote:
Original Posted By kris87
Jadi kabayang goreng sukun yeuh kang,,cik ah nu gaduh tangkalna,,ukeun sahiji mah,,,,


jadi kana sukun geningan amazed:

apan ngadongéngkeun taleus ieu téh ngakaks

aya mang tapi di lembur hammer:
kris87 - 14/08/2012 06:11 PM
#7035

Quote:
Original Posted By natsumikan


jadi kana sukun geningan amazed:

apan ngadongéngkeun taleus ieu téh ngakaks

aya mang tapi di lembur hammer:


Tos lami t mndak goreng sukun ieu teh,,,tales mah asa enggal keneh da,,


Duuh iraha nyamndak goreng sukun,minimal kiripikna atuh aah,,,
agungswn10 - 14/08/2012 06:22 PM
#7036

Quote:
Original Posted By aonk21

haha...
lamun teu kitu mah hese kang pake bety mah D


tapi karunya tah,,
barudak karang nu biasa nongkrong,,
teu di agehan ,,,

Quote:
Original Posted By ray_feldman

emang mantap komo ngopina di lembang beres tahajud mah shutup: Peace: ngacir:


hus,, heup ah o/
wilujeng sonten kang ray o/

Quote:
Original Posted By kris87
Brb th naon seh kang????


be right back
di kantun sakedap, ke uih deui o/
kris87 - 14/08/2012 06:24 PM
#7037

Quote:
Original Posted By agungswn10
tapi karunya tah,,
barudak karang nu biasa nongkrong,,
teu di agehan ,,,



hus,, heup ah o/
wilujeng sonten kang ray o/



be right back
di kantun sakedap, ke uih deui o/


Oh enya,,eta kang,,,,hehe,malum lami t ol jntenharilap deui
agungswn10 - 14/08/2012 07:16 PM
#7038

Quote:
Original Posted By kris87
Oh enya,,eta kang,,,,hehe,malum lami t ol jntenharilap deui


kamana hungkul atuh pupuhu teh o/
dugi ka hilap,,, o/
natsumikan - 14/08/2012 08:52 PM
#7039

Quote:
Original Posted By kris87
Tos lami t mndak goreng sukun ieu teh,,,tales mah asa enggal keneh da,,


Duuh iraha nyamndak goreng sukun,minimal kiripikna atuh aah,,,


siap atuh mang,... ké insyaalloh aya kiripik sukun mah, disiapkeun lah.

biasana mah sok aya waé di lembur mah tapi tara dicandak da bosen ngakaks

Quote:
Original Posted By agungswn10

be right back
di kantun sakedap, ke uih deui o/


oooh éta panjangna téh D

sami mang, nembé terang panjangna hammer:
agungswn10 - 14/08/2012 09:32 PM
#7040

Quote:
Original Posted By natsumikan

siap atuh mang,... ké insyaalloh aya kiripik sukun mah, disiapkeun lah.

biasana mah sok aya waé di lembur mah tapi tara dicandak da bosen ngakaks


oooh éta panjangna téh D

sami mang, nembé terang panjangna hammer:


tos apal nya ayeuna mah
kade hilap deui
bisi aya na ulangan kaskus ke hammer:
Page 352 of 371 | ‹ First  < 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...