Bandung
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...
Total Views: 61284 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 353 of 371 | ‹ First  < 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 >  Last ›

natsumikan - 14/08/2012 09:36 PM
#7041

Quote:
Original Posted By agungswn10
tos apal nya ayeuna mah
kade hilap deui
bisi aya na ulangan kaskus ke hammer:


muhun tos dicatet ngakaks

moal lah moal hilap ari henteu mah hammer:
agungswn10 - 14/08/2012 09:38 PM
#7042

Quote:
Original Posted By natsumikan

muhun tos dicatet ngakaks

moal lah moal hilap ari henteu mah hammer:


kumaha uy??
rame bieu??
ari ieu masih di tkp??
natsumikan - 14/08/2012 09:42 PM
#7043

Quote:
Original Posted By agungswn10
kumaha uy??
rame bieu??
ari ieu masih di tkp??


rame pisan mang, teu hanjakal pokona mah

masalah makanan mantap, lebih cocok di perut daripada nu kamari gé ngakaks

mulai tina tajil dugi ka makanan beratna mantap,..

di bumi ayeuna mah D
agungswn10 - 14/08/2012 09:50 PM
#7044

Quote:
Original Posted By natsumikan

rame pisan mang, teu hanjakal pokona mah

masalah makanan mantap, lebih cocok di perut daripada nu kamari gé ngakaks

mulai tina tajil dugi ka makanan beratna mantap,..

di bumi ayeuna mah D


pasti atuh puh
secara gitu aya wagub genit:

sugan teh milu nepi sahur D>
natsumikan - 14/08/2012 09:53 PM
#7045

Quote:
Original Posted By agungswn10
pasti atuh puh
secara gitu aya wagub genit:

sugan teh milu nepi sahur D>


duka tah saha nu saur mah,..

lamun dipanggil mah hayu waé kaditu deui ogé D

lumayan lah, makanan kelas berat sadaya, éta aya nu disebut salad, ai sugan téh acar ngakaks

tos jam9 puh, teu acan siap2? amazed:
kang.tampan - 14/08/2012 11:00 PM
#7046

waah waahh ngiringan kang ah .
natsumikan - 14/08/2012 11:04 PM
#7047

Quote:
Original Posted By kang.tampan
waah waahh ngiringan kang ah .


ngiringan naon mang ngakaks

sok ah mangga calik..

rada ditambihan wé panginten barisna, bilih lebet oneliner
aonk21 - 14/08/2012 11:16 PM
#7048

Quote:
Original Posted By natsumikan

ngiringan naon mang ngakaks

sok ah mangga calik..

rada ditambihan wé panginten barisna, bilih lebet oneliner


cik foto anu di mamang mana??
sok geura posting mang D
natsumikan - 14/08/2012 11:20 PM
#7049

Quote:
Original Posted By aonk21
cik foto anu di mamang mana??
sok geura posting mang D


jadi paroék mang, duka tina monitor duka tina fotona ieu téh hammer:

diupload gé rugi teu jelas mah ngakaks

ké rada diedit heula ah

uploadna ogé teu kuateun, kudu hiji-hiji hammers
aonk21 - 14/08/2012 11:22 PM
#7050

Quote:
Original Posted By natsumikan

jadi paroék mang, duka tina monitor duka tina fotona ieu téh hammer:

diupload gé rugi teu jelas mah ngakaks

ké rada diedit heula ah

uploadna ogé teu kuateun, kudu hiji-hiji hammers


haha..
muhun mang sok atuh edit deui..
etateh gara" tinu flash na benten setting
natsumikan - 14/08/2012 11:27 PM
#7051

Quote:
Original Posted By aonk21
haha..
muhun mang sok atuh edit deui..
etateh gara" tinu flash na benten setting


siap mang, saayana wé ah, lain tukang ngedit poto ngakaks

si tétéhna teu kapoto mang, aya sih tapi tungkul hammer:
aonk21 - 14/08/2012 11:33 PM
#7052

Quote:
Original Posted By natsumikan

siap mang, saayana wé ah, lain tukang ngedit poto ngakaks

si tétéhna teu kapoto mang, aya sih tapi tungkul hammer:


naha atuh..
tadi teu kenging ngahiji tuda.
lamun ngahiji mah nyak D
natsumikan - 14/08/2012 11:41 PM
#7053

Quote:
Original Posted By aonk21
naha atuh..
tadi teu kenging ngahiji tuda.
lamun ngahiji mah nyak D


teu sadar kaméra jigana mah hammer:

duka sieuneun ningali nu kasep mahos

jadi wé moto tétéh emseh nu gampang

enya tadi dipisah sih jadi wé susah, lamun aya kaskuser deui mah rada bébas foto2 di belah dituna hammer:
aonk21 - 14/08/2012 11:42 PM
#7054

Quote:
Original Posted By natsumikan

teu sadar kaméra jigana mah hammer:

duka sieuneun ningali nu kasep mahos

jadi wé moto tétéh emseh nu gampang

enya tadi dipisah sih jadi wé susah, lamun aya kaskuser deui mah rada bébas foto2 di belah dituna hammer:


muhun bener mang..
hanjakal weh teu aya hammer:
elfapega - 15/08/2012 01:30 AM
#7055

Hapunten ka sadaya... nembé tiasa reureuh sakedap... malus
Daramang kidulur ?
natsumikan - 15/08/2012 01:33 AM
#7056

Quote:
Original Posted By elfapega
Hapunten ka sadaya... nembé tiasa reureuh sakedap... malus
Daramang kidulur ?


kamana waé mang???

alhamdulillah di dieu mah sehat, sawangsulna?

aduh sono yeuh kami D

hayu atuh gera ngariung deui
aonk21 - 15/08/2012 04:19 AM
#7057

wilujeng saur barayaaa..
geura garugah bilih kasiangan p
natsumikan - 15/08/2012 04:29 AM
#7058

Quote:
Original Posted By aonk21
wilujeng saur barayaaa..
geura garugah bilih kasiangan p


wilujeng mang,....

ieu masih ulukutek ngurus poto ngakaks

edit trus resize,.. tinggal upload berarti
aonk21 - 15/08/2012 04:34 AM
#7059

Quote:
Original Posted By natsumikan

wilujeng mang,....

ieu masih ulukutek ngurus poto ngakaks

edit trus resize,.. tinggal upload berarti


hahha..
abdi ge sami maen game weh titatadi ngakak
can sare sare D
natsumikan - 15/08/2012 04:43 AM
#7060

Quote:
Original Posted By aonk21
hahha..
abdi ge sami maen game weh titatadi ngakak
can sare sare D


sami mang acan, lieur ieu teu bisaeun ngeditna malu:

ké disakalikeun bada subuh langsung golepak ngakaks

saur gé acan ieu téh hammer:
Page 353 of 371 | ‹ First  < 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...