Bandung
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...
Total Views: 61284 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 355 of 371 | ‹ First  < 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 >  Last ›

sardaar - 16/08/2012 03:00 PM
#7081

punten juragan ngiring ngalangkung:maafagan
agungswn10 - 16/08/2012 05:57 PM
#7082

Quote:
Original Posted By elfapega
Biasa pahibut milari kanggo lebaran.... malus


pantesan o/
kumaha tos kekengingan teu acan o/

Quote:
Original Posted By natsumikan


ngakaks teu kira-kira wé éta mah mang hammer:



teu pas mang dicaangan wungkul mah



Nambihan atuh pami kitu mah,...dina TV sok aya "Menantikan Adzan Maghrib", nya téga kitu éta adzan maghrib diengkékeun, puguh éta nu ditungguan téh hammers



komeng mang ulah saukur nyeungseurikeun mad: watir éta kénging mikir ngakaks



pami ditingal mah ieu padamelan nu saleresna mah ngakaks



mang himcezz kamana waé mang, hol itip lapak ngakaks



éta tah mang nu ditunggu-tunggu ti jaman baheula téh ngakaks



ai mamang urang mana, aya lima puluh ratus sagala ngakaks

kadé diseuseulan ku JS Badudu hammer:



berarti tos lebaran mah aya waktos atuh nya sakalieun nambihan post di dieu mah hammer:


leres pisan kang o/
natsumikan - 16/08/2012 11:20 PM
#7083

Quote:
Original Posted By sardaar
punten juragan ngiring ngalangkung... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...


calik heula mang, ulah ngalangkung wungkul D

Quote:
Original Posted By agungswn10

leres pisan kang o/


naon nu leres mang, ari nu dikuot panjang, jawaban saucrit ngakaks

adeuh katindihan trit lain yeuh jadi telat mampir kadieuna
andrypein - 17/08/2012 01:51 AM
#7084
aya deui yeuh
olahraga

naha balap motor,balap kuda,balap mobil = olahraga?
da nu olahraga na mesin,kuda jeung motor D pikiraneun deui wae

sugan ke mah olahraga catur sareng biliar kudu pemanasan heula lari 10 kuir nohope: ai heg der na mah nu catur diuk nu biliar nangtung ngakaks


naon beda gateul sareng ateul?
ai gateul mahgaroan ai ateul mah aroan linux2:
natsumikan - 17/08/2012 02:06 AM
#7085

Quote:
Original Posted By andrypein
olahraga

naha balap motor,balap kuda,balap mobil = olahraga?
da nu olahraga na mesin,kuda jeung motor D pikiraneun deui wae

sugan ke mah olahraga catur sareng biliar kudu pemanasan heula lari 10 kuir nohope: ai heg der na mah nu catur diuk nu biliar nangtung ngakaks


naon beda gateul sareng ateul?
ai gateul mahgaroan ai ateul mah aroan linux2:


ngakaks enya bener ari kituna mah ngakaks

kuda mah termasuk olahraga mang, ulah ditumpakan tapi jelema nu balap jeung kuda __ngacir:

ngakaks geu ngésang mah moal bisa mikir nu catur gé

nya sami wé atuh éta mah, jiga kangkalung sareng kongkorong apan kénéh kéhéd éta2 kénéh, berarti kalung sami sareng korong hammers
kacapisuling - 17/08/2012 05:11 AM
#7086

Quote:
Original Posted By andrypein
olahraga

naha balap motor,balap kuda,balap mobil = olahraga?
da nu olahraga na mesin,kuda jeung motor D pikiraneun deui wae

sugan ke mah olahraga catur sareng biliar kudu pemanasan heula lari 10 kuir nohope: ai heg der na mah nu catur diuk nu biliar nangtung ngakaks


naon beda gateul sareng ateul?
ai gateul mahgaroan ai ateul mah aroan linux2:


Nu leres mah sport, sanes olahraga (naon bedana hammer: )
Maen catur lamun serius mah sami siga olahraga sejen, butuh stamina.
aonk21 - 17/08/2012 11:07 AM
#7087

Quote:
Original Posted By andrypein
olahraga

naha balap motor,balap kuda,balap mobil = olahraga?
da nu olahraga na mesin,kuda jeung motor D pikiraneun deui wae

sugan ke mah olahraga catur sareng biliar kudu pemanasan heula lari 10 kuir nohope: ai heg der na mah nu catur diuk nu biliar nangtung ngakaks


naon beda gateul sareng ateul?
ai gateul mahgaroan ai ateul mah aroan linux2:


ngakak
bisaan euy si akang ieu tatarucinganna ngakak
mang TS nuju naon yeuh??
agungswn10 - 17/08/2012 03:47 PM
#7088

Quote:
Original Posted By natsumikan

naon nu leres mang, ari nu dikuot panjang, jawaban saucrit ngakaks

adeuh katindihan trit lain yeuh jadi telat mampir kadieuna


muhun mang o
males nga edit kamari teh D>

Quote:
Quote:
Original Posted By andrypein
olahraga

naha balap motor,balap kuda,balap mobil = olahraga?
da nu olahraga na mesin,kuda jeung motor D pikiraneun deui wae

sugan ke mah olahraga catur sareng biliar kudu pemanasan heula lari 10 kuir nohope: ai heg der na mah nu catur diuk nu biliar nangtung ngakaks


naon beda gateul sareng ateul?
ai gateul mahgaroan ai ateul mah aroan linux2:


Quote:
Original Posted By natsumikan


ngakaks enya bener ari kituna mah ngakaks

kuda mah termasuk olahraga mang, ulah ditumpakan tapi jelema nu balap jeung kuda __ngacir:

ngakaks geu ngésang mah moal bisa mikir nu catur gé

nya sami wé atuh éta mah, jiga kangkalung sareng kongkorong apan kénéh kéhéd éta2 kénéh, berarti kalung sami sareng korong hammers


duet maut sigana mah ieu duaan teh matabelo:
dam.dom - 17/08/2012 11:12 PM
#7089

Asalamualaikum gan haduh punten kamari teu tiasa OL heheheh seepeun quota \(
heheheh kumaha daramang kidulur kiss
natsumikan - 18/08/2012 12:16 AM
#7090

Quote:
Original Posted By kacapisuling
Nu leres mah sport, sanes olahraga (naon bedana hammer: )
Maen catur lamun serius mah sami siga olahraga sejen, butuh stamina.


tah lamun bahasanna jadi serius kieu,.. bilih teu acan terang, pencak silat ibing ogé teu dianggap olahraga ku pamarentah mah padahal sami2 nganggo stamina nohope:

Quote:
Original Posted By aonk21
ngakak
bisaan euy si akang ieu tatarucinganna ngakak
mang TS nuju naon yeuh??


duka kumha tah si mang andry mah jigana kursus heula hammer:

Quote:
Original Posted By agungswn10
muhun mang o
males nga edit kamari teh D>

duet maut sigana mah ieu duaan teh matabelo:


meni kat males kitu ngedit saeutik gé, béda jeung ngopi malu:

ngakaks duet maut, keun lah ké sugan nyalonkeun jadi wagub ngagentos Dede yusuf hammers

Quote:
Original Posted By dam.dom
Asalamualaikum gan haduh punten kamari teu tiasa OL heheheh seepeun quota \(
heheheh kumaha daramang kidulur kiss


waalaikumsalam mang,...

aduh kiamat atuh quota séép mah, aya kuota teu aya sinyal hammer:

alhamdulillah palih dieu mah damang, sawangsulna?
aonk21 - 18/08/2012 12:19 AM
#7091

Quote:
Original Posted By natsumikan

tah lamun bahasanna jadi serius kieu,.. bilih teu acan terang, pencak silat ibing ogé teu dianggap olahraga ku pamarentah mah padahal sami2 nganggo stamina nohope:


duka kumha tah si mang andry mah jigana kursus heula hammer:


meni kat males kitu ngedit saeutik gé, béda jeung ngopi malu:

ngakaks duet maut, keun lah ké sugan nyalonkeun jadi wagub ngagentos Dede yusuf hammers


waalaikumsalam mang,...

aduh kiamat atuh quota séép mah, aya kuota teu aya sinyal hammer:

alhamdulillah palih dieu mah damang, sawangsulna?


kursus naon kitu mang??
ari amang kursus teu??
natsumikan - 18/08/2012 12:30 AM
#7092

Quote:
Original Posted By aonk21
kursus naon kitu mang??
ari amang kursus teu??


kursus tatarucingan hammer:

ah dimana teuing di bandung aya kursus nu kitu rupana mah hammers

dina ayana ogé kajeun henteu ngakaks
kacapisuling - 18/08/2012 05:02 AM
#7093

Quote:
Original Posted By natsumikan


tah lamun bahasanna jadi serius kieu,.. bilih teu acan terang, pencak silat ibing ogé teu dianggap olahraga ku pamarentah mah padahal sami2 nganggo stamina nohope:


Pan aya dina PON cabang olahraga pencak silat D
natsumikan - 18/08/2012 06:03 AM
#7094

Quote:
Original Posted By kacapisuling
Pan aya dina PON cabang olahraga pencak silat D


Bénten puh, éta mah silat tanding,..

maksadna silat ibing, gara2 nganggo kendang urusan jadi bagéan departemen kesenian hammer: (pokona mah sanés olahraga ngakaks meni teu apal bagian2 pemerintahan hammers )

_______________ wilujeng boboran shiyam ka sadayana, mugi tiasa tepang deui sareng ramadhan taun payun
*mang agung nitip trit, bisi aya nu mangku ngakaks badé mudik heula yeuh
Kusterbeck - 18/08/2012 12:21 PM
#7095

asalamualaikum
hoyong ngiring ngawangkong ah.. \)
hylma - 18/08/2012 12:23 PM
#7096

Quote:
Original Posted By natsumikan


Bénten puh, éta mah silat tanding,..

maksadna silat ibing, gara2 nganggo kendang urusan jadi bagéan departemen kesenian hammer: (pokona mah sanés olahraga ngakaks meni teu apal bagian2 pemerintahan hammers )

_______________ wilujeng boboran shiyam ka sadayana, mugi tiasa tepang deui sareng ramadhan taun payun
*mang agung nitip trit, bisi aya nu mangku ngakaks badé mudik heula yeuh


Aslinua lah, itu pake huruf e yg ada kutipan diatas matabelo:

gahul abis memang mamang 1 ini cool:
agungswn10 - 18/08/2012 02:47 PM
#7097

Quote:
Original Posted By dam.dom
Asalamualaikum gan haduh punten kamari teu tiasa OL heheheh seepeun quota \(
heheheh kumaha daramang kidulur kiss


walaalaikumsalam o/
pangestu puh o/
sawalerna kumaha??

Quote:
Original Posted By natsumikan

meni kat males kitu ngedit saeutik gé, béda jeung ngopi malu:

ngakaks duet maut, keun lah ké sugan nyalonkeun jadi wagub ngagentos Dede yusuf hammers


atuda benten ari ngopi mah o/

amin,,, mugi janten doa anu di ijabah puh angel:

Quote:
Original Posted By natsumikan

_______________ wilujeng boboran shiyam ka sadayana, mugi tiasa tepang deui sareng ramadhan taun payun
*mang agung nitip trit, bisi aya nu mangku ngakaks badé mudik heula yeuh


taqoballahu minna waminkum nya mang,
misami, singkuring ge neda hapunten :mewek
sok, mang, keun we trit mah,,
da aya nu gaduh na ieuh D>
mugi salamet nepi tujuan mang,, angel:
kacapisuling - 18/08/2012 06:35 PM
#7098

Quote:
Original Posted By hylma
Aslinua lah, itu pake huruf e yg ada kutipan diatas matabelo:

gahul abis memang mamang 1 ini cool:


é = ALT + 0233 (angkana nu dikatuhu kibor sanés diluhur)
elfapega - 18/08/2012 10:33 PM
#7099

Minal 'aaidin wal faaizin

....WILUJENG BOBORAN SIAM KA DULUR_DULUR SADAYA....

Mugia ibadah sahum urang sadaya ditampi ku Alloh 'azza wajalla
tur ngajantenkeun cukang lantaran dihampurana sagala rupa dosa urang
aamiin

Sim kuring saparakanca
Neda pangapunten lahir tumekaning bathin
bok bilih aya carios atanapi paripolah nu matak nyungkelit dina ati bohak kana manah...

natsumikan - 19/08/2012 05:04 PM
#7100

Wilujeng boboran siam para wargi sadayana \)

jigana nuju nyaréépkeun heula kolek sésa tajil kamari nya hammer:
Page 355 of 371 | ‹ First  < 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...