Bandung
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...
Total Views: 61284 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 356 of 371 | ‹ First  < 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 >  Last ›

kacapisuling - 19/08/2012 06:28 PM
#7101

Quote:
Original Posted By natsumikan
Wilujeng boboran siam para wargi sadayana \)

jigana nuju nyaréépkeun heula kolek sésa tajil kamari nya hammer:


Kaleresan simkuring mah tara nuang kolek, pas kamari sasih shiam. Pas tajil mah mending langsung nyuruput cai tiis D
natsumikan - 19/08/2012 06:34 PM
#7102

Quote:
Original Posted By kacapisuling
Kaleresan simkuring mah tara nuang kolek, pas kamari sasih shiam. Pas tajil mah mending langsung nyuruput cai tiis D


sami mang, tara kana kolek mah tara nolak shutup:

eh hapuntenna mang bilih abdi kamalinaan hereuyna \)
kacapisuling - 19/08/2012 06:37 PM
#7103

Quote:
Original Posted By natsumikan


sami mang, tara kana kolek mah tara nolak shutup:

eh hapuntenna mang bilih abdi kamalinaan hereuyna \)


sanes bilih deui, emang tos kamalinaan heureuyna linux1: Peace:

sami2 :salaman :ketupat
natsumikan - 19/08/2012 07:42 PM
#7104

Quote:
Original Posted By kacapisuling
sanes bilih deui, emang tos kamalinaan heureuyna linux1: Peace:

sami2 :salaman :ketupat


aish muhun nya hammers

hatur nuhun mang :salaman kupatna tos séép mang, dipurak tadi siang hammer:
kacapisuling - 19/08/2012 07:51 PM
#7105

Quote:
Original Posted By natsumikan


aish muhun nya hammers

hatur nuhun mang :salaman kupatna tos séép mang, dipurak tadi siang hammer:


teu mudik mang? soalna wayah kieu ngaskus keneh D sami siga simkuring hammer:
natsumikan - 19/08/2012 11:54 PM
#7106

Quote:
Original Posted By kacapisuling
teu mudik mang? soalna wayah kieu ngaskus keneh D sami siga simkuring hammer:


ieu nuju di lembur mang, alhamdulillah aya kénéh sinyal kanggé sakalieun ngaskus mah.

tadi siang udar ider ayeuna bagéan batur nu kadarieu D digilir di dieu mah janten sadaya kapapay

insyaalloh pami teu aya halangan dinten jumaah tos di Bandung deui.
ray_feldman - 20/08/2012 12:28 AM
#7107

Quote:
Original Posted By natsumikan


ieu nuju di lembur mang, alhamdulillah aya kénéh sinyal kanggé sakalieun ngaskus mah.

tadi siang udar ider ayeuna bagéan batur nu kadarieu D digilir di dieu mah janten sadaya kapapay

insyaalloh pami teu aya halangan dinten jumaah tos di Bandung deui.


oleh2 army:
#udahgituaja
#okesip
______ngacir:
kacapisuling - 20/08/2012 04:55 AM
#7108

Saur saur

Aya nu mudik ka Tasik? Upami Bandung-Tasik macet teu?
hylma - 20/08/2012 08:07 AM
#7109

Quote:
Original Posted By kacapisuling
Saur saur

Aya nu mudik ka Tasik? Upami Bandung-Tasik macet teu?


ningal info di tv sareng info bandung, macetna tadi subuh.
duka ayeuna mah kang o

Semoga teu macet nyak, aamiin \)
kacapisuling - 20/08/2012 09:10 AM
#7110

Quote:
Original Posted By hylma
ningal info di tv sareng info bandung, macetna tadi subuh.
duka ayeuna mah kang o

Semoga teu macet nyak, aamiin \)


lamun subuh macet, ayeuna ge pasti macet keneh
hoyong ameng ka tasik tapi sieun lami di jalan gara2 macet hammer:
natsumikan - 20/08/2012 10:49 AM
#7111

Quote:
Original Posted By ray_feldman
[COLOR="SeaGreen"]oleh2 army:
#udahgituaja
#okesip
______ngacir:


ngakaks kumaha engké wé mang hammers

lamun aya nu tiasa diangkut pasti diangkut D

Quote:
Original Posted By kacapisuling
Saur saur

Aya nu mudik ka Tasik? Upami Bandung-Tasik macet teu?


ah mamang mah telat info, kan abdi gé di tasik ieu téh,

dinten sabtu kana motor macetna mung dugi ka malangbong, kadieukeunna mah lancar,paling macet di tempat nu ramé wungkul bangsa pasar, warung,

Insyaalloh pami ayeuna kadieu mah lancar. Sok diantos mang shakehand

Quote:
Original Posted By hylma
ningal info di tv sareng info bandung, macetna tadi subuh.
duka ayeuna mah kang o

Semoga teu macet nyak, aamiin \)


ka arah mana cenah macetna puh? bingung:

Quote:
Original Posted By kacapisuling
lamun subuh macet, ayeuna ge pasti macet keneh
hoyong ameng ka tasik tapi sieun lami di jalan gara2 macet hammer:


moal lami puh, insyaalloh moal macet teuing, malah jigana mah lancar ka tasik mah[/COLOR]
hylma - 20/08/2012 11:33 AM
#7112

Quote:
Original Posted By kacapisuling
lamun subuh macet, ayeuna ge pasti macet keneh
hoyong ameng ka tasik tapi sieun lami di jalan gara2 macet hammer:

Nya eta, ayeuna cenah jalan menuju tasik rame, di nagreg na oge hammer:

Soalna loba nu dek ka Pangandaran matabelo:
Quote:
Original Posted By natsumikan


ka arah mana cenah macetna puh? bingung:


Menuju arah tasik ti nagreg saurna.. berdukas

semoga tidak macet banget banget nya mang D/
natsumikan - 20/08/2012 12:04 PM
#7113

Quote:
Original Posted By hylma
Nya eta, ayeuna cenah jalan menuju tasik rame, di nagreg na oge hammer:

Soalna loba nu dek ka Pangandaran matabelo:

Menuju arah tasik ti nagreg saurna.. berdukas

semoga tidak macet banget banget nya mang D/


berbusa: éta aya naon atuh dipangandaran hammer: lebaran kénéh atuh

biasa sih daérah Nagreg mah kitu waé capedes
hylma - 20/08/2012 12:18 PM
#7114

Quote:
Original Posted By natsumikan


berbusa: éta aya naon atuh dipangandaran hammer: lebaran kénéh atuh

biasa sih daérah Nagreg mah kitu waé capedes


teu apal mang, aya cai loba nu pasti mah DD

tempat hiburan pantai dimana lagi coba mang bagi masyarakat Jabar selain di Pangandaran.

Banyak sih pantai di jabar, tapi ga sekumplit Pangandaran D/

Betul mang ? atau ada destinasi lain ?
natsumikan - 20/08/2012 01:32 PM
#7115

Quote:
Original Posted By hylma
teu apal mang, aya cai loba nu pasti mah DD

tempat hiburan pantai dimana lagi coba mang bagi masyarakat Jabar selain di Pangandaran.

Banyak sih pantai di jabar, tapi ga sekumplit Pangandaran D/

Betul mang ? atau ada destinasi lain ?


coba batu karas, suasana masih lumayan sepi..

aya bumi perkemahan biasa dipake bareng temen2 pramuka, losmen ogé aya,..

nu pasti teu ramé jiga Pangandaran (duka ayeuna hammer: )
naisinpo - 20/08/2012 06:59 PM
#7116

Quote:
Original Posted By natsumikan


berbusa: éta aya naon atuh dipangandaran hammer: lebaran kénéh atuh

biasa sih daérah Nagreg mah kitu waé capedes


Sok hayang seuri lamun lewat nagreg sok ningali tulisan di masjid: "faina tadzhabun" (rek kamana maraneh?) ngakak

tos maghrib, wilujeng buka puasa (kanggo nu nyawalan)
agungswn10 - 21/08/2012 06:53 PM
#7117

Quote:
Quote:
Original Posted By hylma
dinten ieu saha nu nyawalan ? :request

semangat nyawalan oke ? 6 hari di bulan syawal matabelo:


Quote:
Original Posted By naisinpo
Sok hayang seuri lamun lewat nagreg sok ningali tulisan di masjid: "faina tadzhabun" (rek kamana maraneh?) ngakak

tos maghrib, wilujeng buka puasa (kanggo nu nyawalan)


Quote:
Original Posted By natsumikan


coba batu karas, suasana masih lumayan sepi..

aya bumi perkemahan biasa dipake bareng temen2 pramuka, losmen ogé aya,..

nu pasti teu ramé jiga Pangandaran (duka ayeuna hammer: )


Quote:
Original Posted By kacapisuling
lamun subuh macet, ayeuna ge pasti macet keneh
hoyong ameng ka tasik tapi sieun lami di jalan gara2 macet hammer:


Quote:
Original Posted By ray_feldman
oleh2 army:
#udahgituaja
#okesip
______ngacir:


koet heula kaca pangungtungan o
mugi teu aya nu lalewat,, D>
wilujeng wengi o/
agungswn10 - 21/08/2012 08:22 PM
#7118

Quote:
Original Posted By hylma
wengi mang agung matabelo:

tos timana ieu ? D/


nembe teh tos ngahurungkeun lampu heula o/
tos tuang teu acan puh??
agungswn10 - 21/08/2012 09:44 PM
#7119

Quote:
Original Posted By hylma
tos tuang alhamdulillah, sakantenan ibak D/

sapaket kitu puh malus

no-ong nya puh ? p


hadeh berbusa:
piraku no'ong mamang,,
mending ge ngaskus puh ngakaks
agungswn10 - 21/08/2012 11:40 PM
#7120

Quote:
Original Posted By hylma
bener puh ? ngakak

sugan weh noong takut


lain kami puh nu no'ong mah
tuh kang natsu shutup:
................linux1:
Page 356 of 371 | ‹ First  < 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...