Bandung
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...
Total Views: 61284 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 357 of 371 | ‹ First  < 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 >  Last ›

natsumikan - 22/08/2012 12:28 AM
#7121

Quote:
Original Posted By agungswn10
lain kami puh nu no'ong mah
tuh kang natsu shutup:
................... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...


naon deuih ieu jadi nuduh kami?? think:

aya da 3gp-na gé shutup: ulah ngopi ah, koleksi pribadi ngakaks
agungswn10 - 22/08/2012 12:47 AM
#7122

Quote:
Original Posted By natsumikan

naon deuih ieu jadi nuduh kami?? think:

aya da 3gp-na gé shutup: ulah ngopi ah, koleksi pribadi ngakaks


wkwkwk, sugan teh teu aya mamang nastu o

wew,, 3gp siul:
agungswn10 - 22/08/2012 01:12 AM
#7123

udh sepi,,
opp aja deh,
..............ngacir:
natsumikan - 22/08/2012 01:17 AM
#7124

Quote:
Original Posted By agungswn10
wkwkwk, sugan teh teu aya mamang nastu o

wew,, 3gp siul:


Quote:
Original Posted By agungswn10
udh sepi,,
opp aja deh,
..............ngacir:


sepi mang, lieur yeuh ngedit gambar bari ngasngus mah, teu beres2 ah hammer:

ké ah tinggal diblutut 3gp mah think:
natsumikan - 22/08/2012 05:22 AM
#7125

Quote:
Original Posted By hylma
Waduh , ini ada traseksi apaan yaj ngakak

harus bagi2 dong cendolbig


waduh kena razia bingung:

saur masbro,....

nyawalan dinten katilu ricebowl:
agungswn10 - 22/08/2012 09:09 AM
#7126

Quote:
Original Posted By natsumikan




sepi mang, lieur yeuh ngedit gambar bari ngasngus mah, teu beres2 ah hammer:

ké ah tinggal diblutut 3gp mah think:


gambar naon mang??

wew,, blutut genit:

Quote:
Original Posted By hylma
Waduh , ini ada traseksi apaan yaj ngakak

harus bagi2 dong cendolbig


ah,, sanes nanaon siul:
agungswn10 - 22/08/2012 10:04 PM
#7127

har naha sepi kieu nya takuts
kris87 - 23/08/2012 09:04 AM
#7128

Araya t ayn???kabita ku nu mudik eum,,,abi mah tetep didieu t bisa kamamana
naisinpo - 23/08/2012 09:12 AM
#7129

Quote:
Original Posted By kris87
Araya t ayn???kabita ku nu mudik eum,,,abi mah tetep didieu t bisa kamamana


simkuring ge ayeuna rencana bade mudik (ka lembur batur ngakaks )
daphi - 23/08/2012 01:18 PM
#7130

Wilujeng siang, taqabalallahu minna wa minkum
Syiamana wa syiamakum
Minal aiszin wal faidzin

Hapunten samudaya kalepatan nya baraya... shakehand
kris87 - 26/08/2012 08:21 AM
#7131

Quote:
Original Posted By naisinpo
simkuring ge ayeuna rencana bade mudik (ka lembur batur ngakaks )

Akamana kang???oleh2na nya,,,hehe
Quote:
Original Posted By daphi
Wilujeng siang, taqabalallahu minna wa minkum
Syiamana wa syiamakum
Minal aiszin wal faidzin

Hapunten samudaya kalepatan nya baraya... shakehand


Taqabal y kariim,,,amiiiin kang,,nyuhunkeun dihapunten ge nya kang,,
naisinpo - 27/08/2012 06:01 PM
#7132

Quote:
Original Posted By kris87
Akamana kang???oleh2na nya,,,hehe


ka tasel
oleh2na mah tos seep D
areefmulder - 28/08/2012 08:42 PM
#7133

Bismillah...

Sateuacanna neda hapunten sim kuring nembe tiasa ngucapkeun MINAL AIDZIN WALFAIDZIN ka baraya sadayana

Hususon ka para karuhun nu aya didieu...kang pega, kang daphi saparakanca

:2thumbup
natsumikan - 28/08/2012 08:55 PM
#7134

Quote:
Original Posted By daphi
Wilujeng siang, taqabalallahu minna wa minkum
Syiamana wa syiamakum
Minal aiszin wal faidzin

Hapunten samudaya kalepatan nya baraya... shakehand


sami-sami kang, hapuntenna kana samudaya kalepatan

Quote:
Original Posted By areefmulder
Bismillah...

Sateuacanna neda hapunten sim kuring nembe tiasa ngucapkeun MINAL AIDZIN WALFAIDZIN ka baraya sadayana

Hususon ka para karuhun nu aya didieu...kang pega, kang daphi saparakanca

:2thumbup


kamana waé puh, meni lawas tilawas tara ameng kadieu.

sami2 kang hapuntenna samudaya kalepatan

Quote:
Original Posted By naisinpo
simkuring ge ayeuna rencana bade mudik (ka lembur batur ngakaks )


wilujeng wengi puh sungkem heula ah,...

hapuntenna ogé samudaya kalepatan nu kahaja sareng nu teu kahaja \)
daphi - 29/08/2012 06:22 PM
#7135

Quote:
Original Posted By areefmulder
Bismillah...

Sateuacanna neda hapunten sim kuring nembe tiasa ngucapkeun MINAL AIDZIN WALFAIDZIN ka baraya sadayana

Hususon ka para karuhun nu aya didieu...kang pega, kang daphi saparakanca

:2thumbup


Kamana wae kang, mani awis tepang.. cendols
Hapunten samudaya kalepatan nya kang... nu gaduh trit na kamana nya?

Quote:
Original Posted By natsumikan


sami-sami kang, hapuntenna kana samudaya kalepatan



kamana waé puh, meni lawas tilawas tara ameng kadieu.

sami2 kang hapuntenna samudaya kalepatan



wilujeng wengi puh sungkem heula ah,...

hapuntenna ogé samudaya kalepatan nu kahaja sareng nu teu kahaja \)


Meni sepi kieu nya... nuju marudik keneh kitu?
natsumikan - 29/08/2012 07:00 PM
#7136

Quote:
Original Posted By daphi
Kamana wae kang, mani awis tepang.. cendols
Hapunten samudaya kalepatan nya kang... nu gaduh trit na kamana nya?


Meni sepi kieu nya... nuju marudik keneh kitu?


puguh muhun tapi di lounge ogé masih sepi,

sapertosna mah nuju séséépan liburannana hammers

ké tingal senén payun sugan rada ramé deui, da gening seueur kénéh nu di lembur
BigBoss.of.Bata - 31/08/2012 08:53 AM
#7137

punteun sadaya,
abdi bade ngiring naroskeun,abdi kan pelajar keneh,kadang basa sunda dipiwarang ngadamel pidato kitu p
abdi teh sok bingung dina panutupna :
sekian pidato dari saya,mohon maaf bila ada salah kata

basa sunda anu saena kumaha nya? bingungs
PNS.Indonesia - 31/08/2012 11:56 AM
#7138

Quote:
Original Posted By BigBoss.of.Bata
punteun sadaya,
abdi bade ngiring naroskeun,abdi kan pelajar keneh,kadang basa sunda dipiwarang ngadamel pidato kitu p
abdi teh sok bingung dina panutupna :
sekian pidato dari saya,mohon maaf bila ada salah kata

basa sunda anu saena kumaha nya? bingungs


kumaha lamun kieu, den:
"sakieu pidato ti abdi, kirang lepatna nyuhunken dihapunten, wasalamualaikum"
cendols
BigBoss.of.Bata - 31/08/2012 01:38 PM
#7139

Quote:
Original Posted By PNS.Indonesia
kumaha lamun kieu, den:
"sakieu pidato ti abdi, kirang lepatna nyuhunken dihapunten, wasalamualaikum"
cendols


hm..
kalo habis "," bilih aya kalepatan nyuhunkeun dihapunten
asa ada yang kurang euy kang hammer:
natsumikan - 31/08/2012 01:50 PM
#7140

Quote:
Original Posted By BigBoss.of.Bata
hm..
kalo habis "," bilih aya kalepatan nyuhunkeun dihapunten
asa ada yang kurang euy kang hammer:


"sakitu anu kapihatur, langkung saur bahé carék, neda jembar panghampura.
wassalamualaikum w.w."

biasana kitu lamun nutup biantara mah.
Page 357 of 371 | ‹ First  < 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...