Bandung
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...
Total Views: 61284 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 359 of 371 | ‹ First  < 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 >  Last ›

natsumikan - 31/08/2012 06:01 PM
#7161

Quote:
Original Posted By agungswn10
sampurasun,,
punteeeeennnnnnnnn
araya kitu,,
wilujeng sonten,, o/


wilujeng sonten mang,

mangga calik, cai-cai heula atuh aya dina émbér hasil nembé hujan ngakaks
agungswn10 - 31/08/2012 06:03 PM
#7162

Quote:
Original Posted By natsumikan


wilujeng sonten mang,

mangga calik, cai-cai heula atuh aya dina émbér hasil nembé hujan ngakaks


emh meuni tega ka kami teh uy,,
padahal karek ge hol ieu teh,,
geus di suguhan ci hujan mad:/

kumaha uy??
cager?? dimana ayeuna posisi??
natsumikan - 31/08/2012 06:10 PM
#7163

Quote:
Original Posted By agungswn10
emh meuni tega ka kami teh uy,,
padahal karek ge hol ieu teh,,
geus di suguhan ci hujan mad:/

kumaha uy??
cager?? dimana ayeuna posisi??


suguhan naon atuh nya, da teu aya kakarén di dieu mah hammer:
cai galon gé acan pesen ngakaks

alhamdulillah mang, sawangsulna kumaha kabarna yeuh sakulawargi,.. lain gera borojolkeun méh aya longokeun hammers

ayeuna di antapani puh, nuju sibuk sprint abdi mah hammers
agungswn10 - 31/08/2012 06:17 PM
#7164

Quote:
Original Posted By natsumikan


suguhan naon atuh nya, da teu aya kakarén di dieu mah hammer:
cai galon gé acan pesen ngakaks

alhamdulillah mang, sawangsulna kumaha kabarna yeuh sakulawargi,.. lain gera borojolkeun méh aya longokeun hammers

ayeuna di antapani puh, nuju sibuk sprint abdi mah hammers


beuh,, lin bawa atuh,,
kakaren nu di tasik puh D>

sae, alhamdlh,,
hihihi, can waktu na puh,,
lamun ayeuna kaluar,, takuts

hihihi, eta sprint masih di bahas ngakaks
manawian teu cape,, sareng kersa,,
ke wengi ngabakar di madtari,,
bilih bade ngiring D>
natsumikan - 31/08/2012 06:29 PM
#7165

Quote:
Original Posted By agungswn10
beuh,, lin bawa atuh,,
kakaren nu di tasik puh D>

sae, alhamdlh,,
hihihi, can waktu na puh,,
lamun ayeuna kaluar,, takuts

hihihi, eta sprint masih di bahas ngakaks
manawian teu cape,, sareng kersa,,
ke wengi ngabakar di madtari,,
bilih bade ngiring D>


kamari mah teu kabujeng bubungkus hammer: ké dinten senén gé kaditu deui sugan aya kénéh

sakedap deui da nya, sok ah kedah siaga ayeuna mah.

ngakaks dibahas kénéh atuh puh ayeuna mah full saminggu kikituan shutup: olahraga maksudna mah

asa hoyong ngiring, tapi jam baraha kitu wengi téh? bingung:
agungswn10 - 31/08/2012 06:39 PM
#7166

Quote:
Original Posted By natsumikan

kamari mah teu kabujeng bubungkus hammer: ké dinten senén gé kaditu deui sugan aya kénéh

sakedap deui da nya, sok ah kedah siaga ayeuna mah.

ngakaks dibahas kénéh atuh puh ayeuna mah full saminggu kikituan shutup: olahraga maksudna mah

asa hoyong ngiring, tapi jam baraha kitu wengi téh? bingung:


oh kitu,, euleh,, uah uih kitu nya,,
sigana geus karasa sakeudeng we antapani ~ tasik teh D>

biasa na ti tabuh dalapan dugi ka rengse,, D>
natsumikan - 31/08/2012 06:51 PM
#7167

Quote:
Original Posted By agungswn10
oh kitu,, euleh,, uah uih kitu nya,,
sigana geus karasa sakeudeng we antapani ~ tasik teh D>

biasa na ti tabuh dalapan dugi ka rengse,, D>


muhun mang asa jalan ka cai wé ka tasik téh hammer:

tabrakan: bentrok jam sakitu mah hammer: nuju perbaikan stamina mang
enjing2 sareng wengi aya jadwal olahraga hammers jiga obat wé kitu ngakaks

tos maghrib, buka heula
naisinpo - 31/08/2012 06:52 PM
#7168

Duh para sesepuh diluhur nuju ngarobrol. Punten ngaganggu Yb

Quote:
Original Posted By BigBoss.of.Bata

abdi teu apal kang \(
eungke upami aya nu bade abdi taroskeun abdi kadieu deui Peace:


mangga taroskeun, nu sanes pasti aya nu ngawaler D

Ngomong2 istilah karuhun, jadi inget dongeng radio si Rawing. Elmu silatna dingaranan Ulin Karuhunan ajaran Ki Debleng. Jadi sono, cik aya nu gaduh rekamanna teu?
agungswn10 - 31/08/2012 07:28 PM
#7169

Quote:
Original Posted By natsumikan


muhun mang asa jalan ka cai wé ka tasik téh hammer:

tabrakan: bentrok jam sakitu mah hammer: nuju perbaikan stamina mang
enjing2 sareng wengi aya jadwal olahraga hammers jiga obat wé kitu ngakaks

tos maghrib, buka heula


widih,, thumbup:

kami ge sugan bisa da D>
bieu pun bojo nga sms kamar bocor deui \(

tos kenging sabaraha nyawalan na mang??
wilujeng buka atuh,,

Quote:
Original Posted By naisinpo
Duh para sesepuh diluhur nuju ngarobrol. Punten ngaganggu Yb



mangga taroskeun, nu sanes pasti aya nu ngawaler D

Ngomong2 istilah karuhun, jadi inget dongeng radio si Rawing. Elmu silatna dingaranan Ulin Karuhunan ajaran Ki Debleng. Jadi sono, cik aya nu gaduh rekamanna teu?


eh teu tiabalik eta,,
raraosan mah kang naisinpo nu langkung sepuh,,
ray_feldman - 01/09/2012 04:07 AM
#7170

Quote:
Original Posted By naisinpo
padahal unggal taun seueur sarjana enggal kaluaran jurusan sastra/bahasa sunda


kamarana atuhnya sarjana sastra sunda teh bingung:
lainna geura prung tarung army:
*jigana ieu mah nya, omat jigana da teu apal nu benerna mah nu kumaha, ieu mah heureuy weh!!! sarjana sastra sunda mah lolobana kanjut na punduk* ngakaks Peace: ngacir:



cool: Hurip Sunda cool:
naisinpo - 01/09/2012 06:33 AM
#7171

Quote:
Original Posted By ray_feldman
kamarana atuhnya sarjana sastra sunda teh bingung:
lainna geura prung tarung army:
*jigana ieu mah nya, omat jigana da teu apal nu benerna mah nu kumaha, ieu mah heureuy weh!!! sarjana sastra sunda mah lolobana [COLOR="Red"]kanjut na punduk* [/COLOR]ngakaks Peace: ngacir:



cool: Hurip Sunda cool:


anu dibeureuman artina naon?
natsumikan - 01/09/2012 02:19 PM
#7172

Quote:
Original Posted By naisinpo
Duh para sesepuh diluhur nuju ngarobrol. Punten ngaganggu Yb


mangga taroskeun, nu sanes pasti aya nu ngawaler D

Ngomong2 istilah karuhun, jadi inget dongeng radio si Rawing. Elmu silatna dingaranan Ulin Karuhunan ajaran Ki Debleng. Jadi sono, cik aya nu gaduh rekamanna teu?


capedes cik ké pami pendak urang tingal saha nu tos sepuh .... ngacir: Peace:

teu kagungan dongéng si rawing mah... hammer:

Quote:
Original Posted By agungswn10
widih,, thumbup:

kami ge sugan bisa da D>
bieu pun bojo nga sms kamar bocor deui \(

tos kenging sabaraha nyawalan na mang??
wilujeng buka atuh,,



bisa naon mang D
hammers ruag mang kamarna, tuman lah méh teu bocor deui

nyawalan mah atos tamat mang, piraku wé nu puasa kuat sprint mah ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...
bagéan buka2an ayeuna mah think:

Quote:
Original Posted By ray_feldman
kamarana atuhnya sarjana sastra sunda teh bingung:
lainna geura prung tarung army:
[COLOR="White"]*jigana ieu mah nya, omat jigana da teu apal nu benerna mah nu kumaha, ieu mah heureuy weh!!! sarjana sastra sunda mah lolobana kanjut na punduk* ngakaks Peace: ngacir:



cool: Hurip Sunda cool:


teu ngiringan ah abdi mah,... ngacir:

teu na punduk nya na tarang hammers

Quote:
Original Posted By naisinpo
anu dibeureuman artina naon?


pami teu lepat mah borangan
enya kitu? Peace:[/COLOR]
agungswn10 - 01/09/2012 02:28 PM
#7173

Quote:
Original Posted By natsumikan

bisa naon mang D
hammers ruag mang kamarna, tuman lah méh teu bocor deui

nyawalan mah atos tamat mang, piraku wé nu puasa kuat sprint mah ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...
bagéan buka2an ayeuna mah think:


hadeh,, lamun di ruag ke kami sare dimana ngakaks
ray_feldman - 01/09/2012 07:55 PM
#7174

Quote:
Original Posted By naisinpo
anu dibeureuman artina naon?


artina “kanjut na punduk” teh borangan, pang lereskeun pami lepat Peace:

Quote:
Original Posted By natsumikan


capedes cik ké pami pendak urang tingal saha nu tos sepuh .... ngacir: Peace:

teu kagungan dongéng si rawing mah... hammer:



bisa naon mang D
hammers ruag mang kamarna, tuman lah méh teu bocor deui

nyawalan mah atos tamat mang, piraku wé nu puasa kuat sprint mah ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...
bagéan buka2an ayeuna mah think:



teu ngiringan ah abdi mah,... ngacir:

teu na punduk nya na tarang hammers



pami teu lepat mah borangan
enya kitu? Peace:


make cangcut na sirah atuh ari kanjut na tarang mah hammers







________________________________________________


kade kasadayana ulah lepat ngahartoskeun, postingan abdi nu saacan ieu mah eta nyepet ka diri sorangan sanes ka sarjana sastra sunda saalam dunya meh leuwih sumanget jang kahirupan nu leuwih cageur, bener jeung pinter. kaleresan abdi lulusan sastra sunda, sempet (berarti ayeuna mah geus henteu) jadi sarjana kanjut na punduk waktu mimiti lulus mah alias sarjana loba kasieun jeung can siap tarung dina kahirupan nu sabenerna (diluar kampus).
shakehand \)
natsumikan - 01/09/2012 10:29 PM
#7175

Quote:
Original Posted By agungswn10
hadeh,, lamun di ruag ke kami sare dimana ngakaks


nya éta mah teu langkung, milih wé mending bocor atawa mending diruag .... ngacir:

Quote:
Original Posted By ray_feldman
[COLOR="Red"]artina “kanjut na punduk” teh borangan, pang lereskeun pami lepat Peace:


make cangcut na sirah atuh ari kanjut na tarang mah hammers

________________________________________________

kade kasadayana ulah lepat ngahartoskeun, postingan abdi nu saacan ieu mah eta nyepet ka diri sorangan sanes ka sarjana sastra sunda saalam dunya meh leuwih sumanget jang kahirupan nu leuwih cageur, bener jeung pinter. kaleresan abdi lulusan sastra sunda, sempet (berarti ayeuna mah geus henteu) jadi sarjana kanjut na punduk waktu mimiti lulus mah alias sarjana loba kasieun jeung can siap tarung dina kahirupan nu sabenerna (diluar kampus).
shakehand \)


hammers atuh kudu nu aya merk-an lamun na sirah mah ngakaks

nya wajar wé mang da sanés sarjana sastra sunda wungkul nu borangan mah, bénten jalmi nya bénten masalah hammers[/COLOR]
naisinpo - 01/09/2012 10:31 PM
#7176

Quote:
Original Posted By ray_feldman
artina “kanjut na punduk” teh borangan, pang lereskeun pami lepat Peace:



Mumpung aya sarjana sastra sunda, cik pangnerangkeun naha di sunda loba istilah nu make kecap kanjut, contona laer kanjut, kanjut na tarang, kanjut kundang, imut kanjut. Naha bet "vulgar" kitu? Peace:
natsumikan - 06/09/2012 11:51 AM
#7177

kamarana batur??

gening tiiseun kieu nya think:
elfapega - 06/09/2012 02:00 PM
#7178

Quote:
Original Posted By natsumikan
kamarana batur??

gening tiiseun kieu nya think:


Urang nagdurukan atuh... ari tiiseun mah.... \)
daphi - 06/09/2012 02:55 PM
#7179

Quote:
Original Posted By elfapega
Urang nagdurukan atuh... ari tiiseun mah.... \)


Tah oeu gening nembe torojol.... ari kanu ngadurukan mah meni haget.. hammers

Kamana wae kang fega? minal aidzin wal faidzin nya kang... shakehand
naisinpo - 06/09/2012 03:26 PM
#7180

Quote:
Original Posted By elfapega
Urang nagdurukan atuh... ari tiiseun mah.... \)


can tangtu rame lamun ngadurukan hungkul mah
lamun kahuruan pasti rame Peace:
Page 359 of 371 | ‹ First  < 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...