Bandung
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...
Total Views: 61284 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 361 of 371 | ‹ First  < 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 >  Last ›

natsumikan - 09/09/2012 09:58 PM
#7201

Quote:
Original Posted By karatekaskus
mang jadi teu ngumpulkeun barudak teh ?naha nu datang teh ngan eta deui eta deui ngakaks


fokus ka gath bareng mimin heula mang, ieu jadi pada sibuk kieu hammer:

padahal mah sono pisan, iraha ngumpul deui

Quote:
Original Posted By karatekaskus
minal aidzin wal faidzin sadaya na hehe


Quote:
Original Posted By karatekaskus
hampura kasadayana sinyalna nuju galau ngakaks


ngakaks ulah mabok di dieu mang

Quote:
Original Posted By paslucu
| Maaf semua, sinyalnya sedang galau

Sinyal naon, kang makana anggo kartu ASs kang, pados teu galau. D
—semuanya ada sisi humornya, jadi sante aja om!™


capedes matak nyeri kana saku nganggé kartu as mah hammer:

Quote:
Original Posted By 4588845
kang ai artina " pangulinan barusakna masi siga baheula" naon ?
Sepuh RB ngomong eta tp uing teu ngarti cd


ngabantosan saalit.

[COLOR="Black"][FONT="Century Gothic"]pangulinan kata dasarna tina ulin, ulin = main → pangulinan = tempat bermain, lamun kaulinan = permainan

barusak → jigana lepat, maksadna panginten barudakna. Hartosna nya anak-anak.

masi → masih

siga = seperti

baheula = dahulu.

lamun dihartoskeun mah "tempat bermain anak-anaknya masih seperti dulu"

sakitu saterang abdi mah D

pami aya nu teu ngartos mangga kadieu deui shakehand

Quote:
Original Posted By naisinpo
Ke antosan, sakedap deui sepuh RB ngawaler didieu :travel


atuh jelaskeun padahal mah ku mamang ....

lami tara katingal kadieu gening?[/FONT][/COLOR]
naisinpo - 09/09/2012 10:00 PM
#7202

tah geuning tos dijelaskeun ku sepuh
tadi teh bingung naon barusak teh? singhoreng barudak D
natsumikan - 09/09/2012 10:34 PM
#7203

Quote:
Original Posted By naisinpo
tah geuning tos dijelaskeun ku sepuh
tadi teh bingung naon barusak teh? singhoreng barudak D


\( acan sepuh mang, anom kénéh ...

sugan éta gé hammers tapi da nu caket mah jigana barudak ditingal tina kalimatna mah D
karatekaskus - 09/09/2012 10:42 PM
#7204

Quote:
Original Posted By paslucu
| Maaf semua, sinyalnya sedang galau

Sinyal naon, kang makana anggo kartu ASs kang, pados teu galau. D
—semuanya ada sisi humornya, jadi sante aja om!™


sinyal hate milarian jdohna haha
si akang malah promosi kartu ngakaks mahal nganggo eta mah kang
agungswn10 - 12/09/2012 04:22 PM
#7205

araya,, areuweh,,
aya randa di keureyeh shutup:
................linux2:
natsumikan - 12/09/2012 04:23 PM
#7206

wilujeng sonten baraya.....

bébérés heula ah,... ngarebul kieu thread téh capedes
daphi - 12/09/2012 06:06 PM
#7207

Quote:
Original Posted By agungswn10
araya,, areuweh,,
aya randa di keureyeh shutup:
................linux2:

ngakak
Quote:
Original Posted By natsumikan
wilujeng sonten baraya.....

bébérés heula ah,... ngarebul kieu thread téh capedes


wilujeng sonten oge mang.. \)
agungswn10 - 12/09/2012 09:35 PM
#7208

Quote:
Original Posted By natsumikan
wilujeng sonten baraya.....

bébérés heula ah,... ngarebul kieu thread téh capedes


sok puh, sing bersih nya,, ngakaks

Quote:
Original Posted By daphi
ngakak


o/

permios,, bade kulem ngacir:
natsumikan - 12/09/2012 11:26 PM
#7209

Quote:
Original Posted By daphi
ngakak

wilujeng sonten oge mang.. \)


wilujeng wengi ayeuna mah ah D

Quote:
Original Posted By agungswn10
sok puh, sing bersih nya,, ngakaks

o/

permios,, bade kulem ngacir:


lain jaga orok atuh mang, ngan saré waé gawé téh :ngaksks
naisinpo - 13/09/2012 03:15 PM
#7210

Quote:
Original Posted By agungswn10
araya,, areuweh,,
aya randa di keureyeh shutup:
................linux2:


saya mah sok karunya ka nu jadi randa komo randa ngora jeung geulis
sok jadi serba salah sareng sering dilecehkeun sacara teu sadar Yb
agungswn10 - 13/09/2012 03:25 PM
#7211

Quote:
Original Posted By natsumikan

lain jaga orok atuh mang, ngan saré waé gawé téh :ngaksks


apan maksud na mah kadinya puh o/
agungswn10 - 13/09/2012 03:27 PM
#7212

Quote:
Original Posted By naisinpo
saya mah sok karunya ka nu jadi randa komo randa ngora jeung geulis
sok jadi serba salah sareng sering dilecehkeun sacara teu sadar Yb


atuh pami karunya mah,,
sanes di nikah mang,, shutup:

nya kitu tea mang,,
di urang mah,,
tos di judge randa teh tukang ngagoda salaki batur hammer:
natsumikan - 13/09/2012 05:20 PM
#7213

Quote:
Original Posted By agungswn10
apan maksud na mah kadinya puh o/


hammers jaga orok bari peureum mah nu aya ditalapung atuh mang ku si tétéh D

Quote:
Original Posted By agungswn10
atuh pami karunya mah,,
sanes di nikah mang,, shutup:

nya kitu tea mang,,
di urang mah,,
tos di judge randa teh tukang ngagoda salaki batur hammer:


naon ieu téh jadi parebut randa ... ngacir:
agungswn10 - 13/09/2012 06:05 PM
#7214

Quote:
Original Posted By natsumikan


hammers jaga orok bari peureum mah nu aya ditalapung atuh mang ku si tétéh D



naon ieu téh jadi parebut randa ... ngacir:


waduh takuts
moal wantun nen atuh mang,,
mung di tapalung,, ke moal di pangnyesehkeun popok deui ngakaks

hus,, ssst ulah ribut,,
mamang bade randa shutup:
natsumikan - 14/09/2012 01:47 PM
#7215

Quote:
Original Posted By agungswn10
waduh takuts
moal wantun nen atuh mang,,
mung di tapalung,, ke moal di pangnyesehkeun popok deui ngakaks

hus,, ssst ulah ribut,,
mamang bade randa shutup:


ngakaks apan aya laundry nu kiloan atuh nyeuseuh mah ngakaks

aduh éta mah kumaha milik wé, badé randa badé parawan, moal nolak ari milikna éta mah, paling nambah think:
agungswn10 - 14/09/2012 02:38 PM
#7216

Quote:
Original Posted By natsumikan


ngakaks apan aya laundry nu kiloan atuh nyeuseuh mah ngakaks

aduh éta mah kumaha milik wé, badé randa badé parawan, moal nolak ari milikna éta mah, paling nambah think:


atuh tekor mang uy,,
lamun kudu ka londry mah takuts

hahay,, nya,, tuh ning resep randa oge shutup:
natsumikan - 14/09/2012 02:53 PM
#7217

Quote:
Original Posted By agungswn10
atuh tekor mang uy,,
lamun kudu ka londry mah takuts

hahay,, nya,, tuh ning resep randa oge shutup:


tekor saeutik mah adatna ngakaks

nya saha atuh nu daék nolak hammers
naisinpo - 14/09/2012 02:58 PM
#7218

Quote:
Original Posted By natsumikan


tekor saeutik mah adatna ngakaks

nya saha atuh nu daék nolak hammers


Tatangga abi seueur randa. Palay? Tapi incuna loba ngacir:
natsumikan - 14/09/2012 03:24 PM
#7219

Quote:
Original Posted By naisinpo
Tatangga abi seueur randa. Palay? Tapi incuna loba ngacir:


ah kajeun ka incuna wé ari kitu mah .... ngacir:
naisinpo - 14/09/2012 03:27 PM
#7220

Quote:
Original Posted By natsumikan


ah kajeun ka incuna wé ari kitu mah .... ngacir:


Sae atuh ari resep ka incuna mah. Incuna lalaki ngacir:
Page 361 of 371 | ‹ First  < 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...