Bandung
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...
Total Views: 61284 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 362 of 371 | ‹ First  < 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 >  Last ›

agungswn10 - 14/09/2012 03:40 PM
#7221

dopos ning o
hampura pupuhu :sorry
agungswn10 - 14/09/2012 03:42 PM
#7222

Quote:
Original Posted By natsumikan


tekor saeutik mah adatna ngakaks

nya saha atuh nu daék nolak hammers


ah manual we mang,,
bari ngagedekeun otot panangan sareng ramo hammer:

komo randa nu mencrang mah nya,,
mana bisa nolak ngakaks
natsumikan - 14/09/2012 04:01 PM
#7223

Quote:
Original Posted By naisinpo
Sae atuh ari resep ka incuna mah.[COLOR="White"] Incuna lalaki ngacir:


Alah ka tatangga incuna wé ah

Quote:
Original Posted By agungswn10
ah manual we mang,,
bari ngagedekeun otot panangan sareng ramo hammer:

komo randa nu mencrang mah nya,,
mana bisa nolak ngakaks


ngakaks enya mang, diaduk wé dina bak mandi dugi ka bersih langsung wé poékeun méh téréh hammers

tah satuju nu ieu mah, nu méncrang mah lumayan bisa diajak ka ondangan ngakaks[/COLOR]
agungswn10 - 14/09/2012 05:25 PM
#7224

Quote:
Original Posted By natsumikan

ngakaks enya mang, diaduk wé dina bak mandi dugi ka bersih langsung wé poékeun méh téréh hammers

tah satuju nu ieu mah, nu méncrang mah lumayan bisa diajak ka ondangan ngakaks


nya ari nu ngan ka ompolan hungkul mah,,
tapi lamun jeung nu lian na,,
tetep we kudu rada di sikat,,
soal na napel D>

hadeh nya ngakaks
natsumikan - 14/09/2012 06:09 PM
#7225

Quote:
Original Posted By agungswn10
nya ari nu ngan ka ompolan hungkul mah,,
tapi lamun jeung nu lian na,,
tetep we kudu rada di sikat,,
soal na napel D>

hadeh nya ngakaks


ngakaks naon nu lian téh hammers

langsung wé piceun kana durukan ngakaks

enya naon mang ngakaks setuju waé kanu méncrang mah D
agungswn10 - 14/09/2012 06:17 PM
#7226

Quote:
Original Posted By natsumikan


ngakaks naon nu lian téh hammers

langsung wé piceun kana durukan ngakaks

enya naon mang ngakaks setuju waé kanu méncrang mah D


nya mun busiat tea ning,,
pan sok jeung batur na nu lian ngakaks

waduh,, mun di duruk,, ke make naon atuh,, ngakaks

eh lin na ke jadi guide,, sugan we atuh aya bule nu naksir ka mamang genit:
natsumikan - 14/09/2012 06:57 PM
#7227

Quote:
Original Posted By agungswn10
nya mun busiat tea ning,,
pan sok jeung batur na nu lian ngakaks

waduh,, mun di duruk,, ke make naon atuh,, ngakaks

eh lin na ke jadi guide,, sugan we atuh aya bule nu naksir ka mamang genit:


ngakaks nya busiat mah cocokan wé atuh hammers

ku kérésék méh langsung dipiceun ngakaks

D nya sugan wé daékeun mang, tapi masalahna éta bahasa ngarti tapi teu bisa ngobrol ngakaks

urang inggris logat sunda itu logat korea/jepang, duka nyambung duka moal hammers
agungswn10 - 14/09/2012 08:20 PM
#7228

Quote:
Original Posted By natsumikan


ngakaks nya busiat mah cocokan wé atuh hammers

ku kérésék méh langsung dipiceun ngakaks

D nya sugan wé daékeun mang, tapi masalahna éta bahasa ngarti tapi teu bisa ngobrol ngakaks

urang inggris logat sunda itu logat korea/jepang, duka nyambung duka moal hammers


hah,, beuki tau aleg ieu mah ngakaks

eh,, nya alus mang,,
lamun aya salah paham teh,, ngakaks
natsumikan - 14/09/2012 09:08 PM
#7229

Quote:
Original Posted By agungswn10
hah,, beuki tau aleg ieu mah ngakaks

eh,, nya alus mang,,
lamun aya salah paham teh,, ngakaks


ngakaks teuing lain urang pokona mah nu ngajak teu balégna gé ngakaks

enya puguh, lieur mah bekelan wé sina diabur ngakaks

enjing jantenna nyalira atuh nya?
karatekaskus - 17/09/2012 12:24 AM
#7230

Quote:
Original Posted By natsumikan


ngakaks teuing lain urang pokona mah nu ngajak teu balégna gé ngakaks

enya puguh, lieur mah bekelan wé sina diabur ngakaks

enjing jantenna nyalira atuh nya?


naha didieu mah sepi pisan mang \(
natsumikan - 17/09/2012 12:28 AM
#7231

Quote:
Original Posted By karatekaskus
naha didieu mah sepi pisan mang \(


ngakaks teu kaperhatikeun,,

sok ah ramékeun deui, D
karatekaskus - 17/09/2012 12:43 AM
#7232

Quote:
Original Posted By natsumikan


ngakaks teu kaperhatikeun,,

sok ah ramékeun deui, D


sok hayu atu mang...karunya ke aya urang malang nartoskeun bahasa sunda teu aya nu ngajawab... ngmong ngmong asa teu ningali mang agung geuningan
natsumikan - 17/09/2012 01:00 PM
#7233

Quote:
Original Posted By karatekaskus
[FONT="Palatino Linotype"][COLOR="RoyalBlue"]
sok hayu atu mang...karunya ke aya urang malang nartoskeun bahasa sunda teu aya nu ngajawab... ngmong ngmong asa teu ningali mang agung geuningan


capedes duka teuing kamana yeuh mang agung, nyeuseuh popok deui kitu ... ngacir:

kamarana batur... bingung:[/FONT][/COLOR]
agungswn10 - 17/09/2012 01:13 PM
#7234

Quote:
Original Posted By karatekaskus

sok hayu atu mang...karunya ke aya urang malang nartoskeun bahasa sunda teu aya nu ngajawab... ngmong ngmong asa teu ningali mang agung geuningan


aya neon mang o/

Quote:
Original Posted By natsumikan


capedes duka teuing kamana yeuh mang agung, nyeuseuh popok deui kitu ... ngacir:

kamarana batur... bingung:


hus mad:/
eta palebah nyeseh na ulah tarik teuing ngakaks
naisinpo - 17/09/2012 01:21 PM
#7235

Quote:
Original Posted By natsumikan


capedes duka teuing kamana yeuh mang agung, nyeuseuh popok deui kitu ... ngacir:

kamarana batur... bingung:


naha mang agung sok nganggo popok keneh? sugan teh tos nganggo pemper ngacir:
natsumikan - 17/09/2012 01:22 PM
#7236

Quote:
Original Posted By agungswn10
hus mad:/
eta palebah nyeseh na ulah tarik teuing ngakaks


ngakaks moal nanaon ieuh atuh mang,
jadi arapaleun batur téh nikah téh lain sauukur nyieun budak, kudu daék ngurus ogé
karatekaskus - 17/09/2012 01:36 PM
#7237

Quote:
Original Posted By natsumikan


ngakaks moal nanaon ieuh atuh mang,
jadi arapaleun batur téh nikah téh lain sauukur nyieun budak, kudu daék ngurus ogé


ngarah arapaleun yen mang agung teh salaki nu tanggung jawab nya mang hehe
[d3KiL] - 17/09/2012 01:50 PM
#7238

Quote:
Original Posted By aleeverpool
... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...



follow:
@KaskusBandung


gath kamari, loba perwakilan komunitas komunitas regional bandung nu ka payun kanggo ngenalkeun komunitasna sewang sewang....salah sahijina nya eta komunitas english club

tp hanjakal, komunitas sunda teu aya... kumaha atuh ieu teh ma enya kudu eleh. sim kuring mah salut lah aya perwakilan nu ti salah sahiji komunitas, wantun nyarios ngangge bahasa sunda....

sakitu wae ti sim kuring

hatur nuhun
natsumikan - 17/09/2012 02:03 PM
#7239

Quote:
Original Posted By [d3KiL]
gath kamari, loba perwakilan komunitas komunitas regional bandung nu ka payun kanggo ngenalkeun komunitasna sewang sewang....salah sahijina nya eta komunitas english club

tp hanjakal, komunitas sunda teu aya... kumaha atuh ieu teh ma enya kudu eleh. sim kuring mah salut lah aya perwakilan nu ti salah sahiji komunitas, wantun nyarios ngangge bahasa sunda....

sakitu wae ti sim kuring

hatur nuhun


sumuhun puh, matak ieu nuju rada ngaléngkah ngabentuk trit ieu janten komunitas RB sabangsa BEC.

tapi nya kumargi nu aktif di trit ieu mung saalit nya léngkahna ogé rada pondok.

aya raraosan sirik ti pas ngawitan Bukber Kamari, tiap komunitas dikenalkeun tapi ti dieu teu aya.

Insyaalloh rencana kegiatan mah tos aya, mung masih bayang2 kénéh hammer:
[d3KiL] - 17/09/2012 02:05 PM
#7240

Quote:
Original Posted By natsumikan


sumuhun puh, matak ieu nuju rada ngaléngkah ngabentuk trit ieu janten komunitas RB sabangsa BEC.

tapi nya kumargi nu aktif di trit ieu mung saalit nya léngkahna ogé rada pondok.

aya raraosan sirik ti pas ngawitan Bukber Kamari, tiap komunitas dikenalkeun tapi ti dieu teu aya.

Insyaalloh rencana kegiatan mah tos aya, mung masih bayang2 kénéh hammer:


asyiikk...sok atuh

insya alloh, sim kuring ngiringan....

urang colekan kang daphi, kang fega, trus saha deui nyak.....
Page 362 of 371 | ‹ First  < 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...