Bandung
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...
Total Views: 61284 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 363 of 371 | ‹ First  < 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 >  Last ›

karatekaskus - 17/09/2012 02:10 PM
#7241

Quote:
Original Posted By natsumikan


ngakaks moal nanaon ieuh atuh mang,
jadi arapaleun batur téh nikah téh lain sauukur nyieun budak, kudu daék ngurus ogé


Quote:
Original Posted By '[d3KiL]
asyiikk...sok atuh

insya alloh, sim kuring ngiringan....

urang colekan kang daphi, kang fega, trus saha deui nyak.....


sok atu mang bantuan gerak da tiasa d tingali nu aktif d thread didieu mah nya nu eta eta keneh
natsumikan - 17/09/2012 02:17 PM
#7242

Quote:
Original Posted By [d3KiL]
asyiikk...sok atuh

insya alloh, sim kuring ngiringan....

urang colekan kang daphi, kang fega, trus saha deui nyak.....


tah alhamdulillah,

kang pega nu rada sibuk mah, kang daphi sakali2 aya kadieu.

aya mang kris87, empatsembilan, andrypein, areefmulder, ray_feldman, kips, QzaY, mas.hendy, KoGar, gturesna dll.

seueur pami ditoélan mang,..

Quote:
Original Posted By karatekaskus
sok atu mang bantuan gerak da tiasa d tingali nu aktif d thread didieu mah nya nu eta eta keneh


hayu mang,.. sok ayeuna mah nambah tanaga

kudu siap gerak. D
karatekaskus - 17/09/2012 02:31 PM
#7243

Quote:
Original Posted By natsumikan


ngakaks moal nanaon ieuh atuh mang,
jadi arapaleun batur téh nikah téh lain sauukur nyieun budak, kudu daék ngurus ogé


Quote:
Original Posted By natsumikan


tah alhamdulillah,

kang pega nu rada sibuk mah, kang daphi sakali2 aya kadieu.

aya mang kris87, empatsembilan, andrypein, areefmulder, ray_feldman, kips, QzaY, mas.hendy, KoGar, gturesna dll.

seueur pami ditoélan mang,..



hayu mang,.. sok ayeuna mah nambah tanaga

kudu siap gerak. D


kudu digerakeun heula ku urang duaan jigana mah mang..papayan hiji hiji ieu mah haha
natsumikan - 17/09/2012 02:33 PM
#7244

Quote:
Original Posted By karatekaskus
kudu digerakeun heula ku urang duaan jigana mah mang..papayan hiji hiji ieu mah haha


tuh nu diluhur gé siap mantuan mang...

lamun ku duaan mah lami gerakna hammer:

cek PM heula puh, aya nu kudu diajukeun.
agungswn10 - 17/09/2012 02:43 PM
#7245

Quote:
Original Posted By naisinpo
naha mang agung sok nganggo popok keneh? sugan teh tos nganggo pemper ngacir:


hadeh cd

Quote:
Original Posted By natsumikan


ngakaks moal nanaon ieuh atuh mang,
jadi arapaleun batur téh nikah téh lain sauukur nyieun budak, kudu daék ngurus ogé


oh sae atuh,,
pami maksadna kadinya mah o

Quote:
Original Posted By karatekaskus
ngarah arapaleun yen mang agung teh salaki nu tanggung jawab nya mang hehe


ahiew kiss

Quote:
Original Posted By '[d3KiL]
gath kamari, loba perwakilan komunitas komunitas regional bandung nu ka payun kanggo ngenalkeun komunitasna sewang sewang....salah sahijina nya eta komunitas english club

tp hanjakal, komunitas sunda teu aya... kumaha atuh ieu teh ma enya kudu eleh. sim kuring mah salut lah aya perwakilan nu ti salah sahiji komunitas, wantun nyarios ngangge bahasa sunda....

sakitu wae ti sim kuring

hatur nuhun


matabelo: di rojong lah,, jadi tim penggembira we o/
karatekaskus - 17/09/2012 02:47 PM
#7246

Quote:
Original Posted By natsumikan


tuh nu diluhur gé siap mantuan mang...

lamun ku duaan mah lami gerakna hammer:

cek PM heula puh, aya nu kudu diajukeun.


sok hayu atu kumpul heula mang tiluan mah... Tos d crott blik mang
natsumikan - 17/09/2012 03:04 PM
#7247

Quote:
Original Posted By agungswn10
hadeh cd


oh sae atuh,,
pami maksadna kadinya mah o


ahiew kiss


matabelo: di rojong lah,, jadi tim penggembira we o/


nya kadinya atuh kamana deui... jadi moal narolak lamun mang agung badé nambih téh shutup:

capedes lain mamang mah jadi bagéan nu ngarojok waé ngakaks

Quote:
Original Posted By karatekaskus
sok hayu atu kumpul heula mang tiluan mah... Tos d crott blik mang


piraku tiluan D

online wé heula ngumpulkeun tanaga D
agungswn10 - 17/09/2012 03:07 PM
#7248

Quote:
Original Posted By karatekaskus
sok hayu atu kumpul heula mang tiluan mah... Tos d crott blik mang


kamari teh kami atos salim ka sepuh karatekaskus nya,,
nu pas bade cuci tangan tea sanes ieu teh D>
agungswn10 - 17/09/2012 03:08 PM
#7249

Quote:
Original Posted By natsumikan


nya kadinya atuh kamana deui... jadi moal narolak lamun mang agung badé nambih téh shutup:

capedes lain mamang mah jadi bagéan nu ngarojok waé ngakaks


aeh,, aeh,, ngakaks

beuh,, meuni nyerempet wae ka dinya nya ngakaks
natsumikan - 17/09/2012 03:22 PM
#7250

Quote:
Original Posted By agungswn10
kamari teh kami atos salim ka sepuh karatekaskus nya,,
nu pas bade cuci tangan tea sanes ieu teh D>


lainna tos pada kenal ieu téh? amazed:

Quote:
Original Posted By agungswn10
aeh,, aeh,, ngakaks

beuh,, meuni nyerempet wae ka dinya nya ngakaks


ka dinya kamana mang, ka nu masalah nambah atawa masalah ngarojok ngakaks
karatekaskus - 17/09/2012 03:22 PM
#7251

Quote:
Original Posted By agungswn10
kamari teh kami atos salim ka sepuh karatekaskus nya,,
nu pas bade cuci tangan tea sanes ieu teh D>


anu pas d dacosta kenging ma icih mang maenya hilap deui ah haha
sok atu bantuan gerakeun ieu forum mang da hese ngan duaan mah
karatekaskus - 17/09/2012 03:32 PM
#7252

hampura dopost mang hehe
natsumikan - 17/09/2012 03:34 PM
#7253

Quote:
Original Posted By karatekaskus
hampura dopost mang hehe


DOPOST = TUSBOL puh di dieu mah....

siap2 nyandak awi .... ngacir:
karatekaskus - 17/09/2012 03:54 PM
#7254

Quote:
Original Posted By natsumikan


DOPOST = TUSBOL puh di dieu mah....

siap2 nyandak awi .... ngacir:


naon atu mang jd nyambung ka tusbol kieu haha ngakaks
agungswn10 - 17/09/2012 03:56 PM
#7255

Quote:
Original Posted By natsumikan


lainna tos pada kenal ieu téh? amazed:



ka dinya kamana mang, ka nu masalah nambah atawa masalah ngarojok ngakaks


nya kitu D>
poho deui uy hammer:

lamun aya nu di rojok,, biasa na nambah shutup:

Quote:
Original Posted By karatekaskus
anu pas d dacosta kenging ma icih mang maenya hilap deui ah haha
sok atu bantuan gerakeun ieu forum mang da hese ngan duaan mah


oh,, nya hilap deui hammer:
ari pas kamari mamang aya teu??
karatekaskus - 17/09/2012 04:19 PM
#7256

Quote:
Original Posted By agungswn10
nya kitu D>
poho deui uy hammer:

lamun aya nu di rojok,, biasa na nambah shutup:



oh,, nya hilap deui hammer:
ari pas kamari mamang aya teu??


aya mang kn sasalaman pas abdi sreng fahmi bde cuci tangan hehe
natsumikan - 17/09/2012 04:41 PM
#7257

Quote:
Original Posted By karatekaskus
naon atu mang jd nyambung ka tusbol kieu haha ngakaks


nya wayahna wé mang ngakaks

Quote:
Original Posted By agungswn10
nya kitu D>
poho deui uy hammer:

lamun aya nu di rojok,, biasa na nambah shutup:


oh,, nya hilap deui hammer:
ari pas kamari mamang aya teu??


hammers ari ka mamang mah moal hilap atuh, tina golepna gé béda ti batur, nyérépét waé D
karatekaskus - 17/09/2012 04:56 PM
#7258

Quote:
Original Posted By natsumikan


nya wayahna wé mang ngakaks



hammers ari ka mamang mah moal hilap atuh, tina golepna gé béda ti batur, nyérépét waé D


alim ah hoyong ku neng ria we abi mah hahaha
natsumikan - 17/09/2012 05:08 PM
#7259

Quote:
Original Posted By karatekaskus
alim ah hoyong ku neng ria we abi mah hahaha


alah...

nya ari kitu mah gath-na uarang di ditu wé deui nya D
karatekaskus - 17/09/2012 05:27 PM
#7260

Quote:
Original Posted By natsumikan


alah...

nya ari kitu mah gath-na uarang di ditu wé deui nya D


ari comvis mah moal kapendak mereun mang kecuali mun gath forum nu urang(...hayu urang mumule) jigana tiasa kapendak hehehe
Page 363 of 371 | ‹ First  < 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...