Bandung
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...
Total Views: 61284 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 364 of 371 | ‹ First  < 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 >  Last ›

agungswn10 - 17/09/2012 07:07 PM
#7261

Quote:
Original Posted By karatekaskus
aya mang kn sasalaman pas abdi sreng fahmi bde cuci tangan hehe


oh bener berarti D>

Quote:
Original Posted By natsumikan


hammers ari ka mamang mah moal hilap atuh, tina golepna gé béda ti batur, nyérépét waé D


ngakaks ngakaks ngakaks ngakaks
meuni diperhatikeun nya,, o/
natsumikan - 17/09/2012 07:55 PM
#7262

Quote:
Original Posted By karatekaskus
ari comvis mah moal kapendak mereun mang kecuali mun gath forum nu urang(...hayu urang mumule) jigana tiasa kapendak hehehe


nya bisa mang, tapi nya modal gedé ngakaks

Quote:
Original Posted By agungswn10
oh bener berarti D>


ngakaks ngakaks ngakaks ngakaks
meuni diperhatikeun nya,, o/


aaah nya kumaha deui golepna béda ti batur D
agungswn10 - 17/09/2012 08:16 PM
#7263

Quote:
Original Posted By natsumikan



aaah nya kumaha deui golepna béda ti batur D


lah,, nya kitu??
rudolep tea pan mang hammer:
teuing gelombang tsunami ngakaks
natsumikan - 17/09/2012 08:22 PM
#7264

Quote:
Original Posted By agungswn10
lah,, nya kitu??
rudolep tea pan mang hammer:
teuing gelombang tsunami ngakaks


nyaan mang,
sok gera tingal da batur mah jiga nu tara nyisiran ngakaks
karatekaskus - 17/09/2012 10:43 PM
#7265

Quote:
Original Posted By natsumikan


nyaan mang,
sok gera tingal da batur mah jiga nu tara nyisiran ngakaks


atu engke mah dipanggilna mamang agung golep malus
natsumikan - 17/09/2012 11:16 PM
#7266

Quote:
Original Posted By karatekaskus
atu engke mah dipanggilna mamang agung golep malus


D rapih waé si emang éta mah,

te kaganggu ku helm hammer:
agungswn10 - 18/09/2012 02:53 PM
#7267

Quote:
Original Posted By natsumikan


nyaan mang,
sok gera tingal da batur mah jiga nu tara nyisiran ngakaks


teuing atuh mang,,
tara merhatikeun nu kitu ngakaks

Quote:
Original Posted By karatekaskus
atu engke mah dipanggilna mamang agung golep malus


beuh,, ieu ning
nu ngomongkeun teh ngakaks
natsumikan - 18/09/2012 02:57 PM
#7268

Quote:
Original Posted By agungswn10
teuing atuh mang,,
tara merhatikeun nu kitu ngakaks


beuh,, ieu ning
nu ngomongkeun teh ngakaks


ngakaks enya lah nanaonan merhatikeun nu kitu hammers

enjing tiasa ka S28 teu mang? bingung:
agungswn10 - 18/09/2012 03:00 PM
#7269

Quote:
Original Posted By natsumikan


ngakaks enya lah nanaonan merhatikeun nu kitu hammers

enjing tiasa ka S28 teu mang? bingung:


sateuacan na,,
hapunten,, moal tiasa puh,,
matak sms teu di waler oge,,
da kumaha atuh,,
jam kerja na dugi ka tabuh salapan wengi norose:
natsumikan - 18/09/2012 03:11 PM
#7270

Quote:
Original Posted By agungswn10
sateuacan na,,
hapunten,, moal tiasa puh,,
matak sms teu di waler oge,,
da kumaha atuh,,
jam kerja na dugi ka tabuh salapan wengi norose:


janten teu janten waler puh smsna bisi pundung ngakaks

nya atuh jam 9 ké kadituna ... bagéan bébérés ngacir:
agungswn10 - 18/09/2012 03:22 PM
#7271

Quote:
Original Posted By natsumikan


janten teu janten waler puh smsna bisi pundung ngakaks

nya atuh jam 9 ké kadituna ... bagéan bébérés ngacir:


euh, atuda kumaha nya malu:
nya da atos aya konpirmasi di dieu nya o

beuh,, kami di titah jadi sweper ngakaks
tapi teu nanaon ketang,,
asal meakeun tuangen mah genit:
natsumikan - 18/09/2012 03:36 PM
#7272

Quote:
Original Posted By agungswn10
euh, atuda kumaha nya malu:
nya da atos aya konpirmasi di dieu nya o

beuh,, kami di titah jadi sweper ngakaks
tapi teu nanaon ketang,,
asal meakeun tuangen mah genit:


alah enya, teu mikiran opieun yeuh gath téh hammer:

biasana gratisan atuda ngakaks

jigana moal aya sésa ari nu kitu mah ngakaks
karatekaskus - 18/09/2012 03:48 PM
#7273

hampura dopost mang hehe ngakaks
karatekaskus - 18/09/2012 03:53 PM
#7274

Quote:
Original Posted By agungswn10
euh, atuda kumaha nya malu:
nya da atos aya konpirmasi di dieu nya o

beuh,, kami di titah jadi sweper ngakaks
tapi teu nanaon ketang,,
asal meakeun tuangen mah genit:


si mamang pundung euy alimeun dongkap pedah d sbut angunggolep
peace mang hehe
agungswn10 - 18/09/2012 04:11 PM
#7275

Quote:
Original Posted By karatekaskus
si mamang pundung euy alimeun dongkap pedah d sbut angunggolep
peace mang hehe


wkwkwk aya-aya wae mamang mah o
eh di suhunken bantosan na,,
bade ngaruntuhkeun rb,,
kedap deui gentos part o
karatekaskus - 18/09/2012 04:57 PM
#7276

Quote:
Original Posted By agungswn10
wkwkwk aya-aya wae mamang mah o
eh di suhunken bantosan na,,
bade ngaruntuhkeun rb,,
kedap deui gentos part o


wah kedap deui mang?siap lah meluncur ke tkp..psti gara gara teh sella jd ngbut postingna haha
agungswn10 - 18/09/2012 05:25 PM
#7277

Quote:
Original Posted By karatekaskus
wah kedap deui mang?siap lah meluncur ke tkp..psti gara gara teh sella jd ngbut postingna haha


hatur nuhun mang
diantos nya D>
tah eta salah sahijina D>
natsumikan - 18/09/2012 06:26 PM
#7278

Quote:
Original Posted By agungswn10
hatur nuhun mang
diantos nya D>
tah eta salah sahijina D>


batur mani rajin ngejangna ari bagéan ngaruag Lounge mah ngakaks
agungswn10 - 18/09/2012 06:36 PM
#7279

Quote:
Original Posted By natsumikan


batur mani rajin ngejangna ari bagéan ngaruag Lounge mah ngakaks


tah eta ngaruag kiss
nuhun tos diingetan D>

nu jadi semangat na,,
paheula² moyan di pekiwan puh o
natsumikan - 18/09/2012 08:35 PM
#7280

Quote:
Original Posted By agungswn10
tah eta ngaruag kiss
nuhun tos diingetan D>

nu jadi semangat na,,
paheula² moyan di pekiwan puh o


tos atuh mang reureuh heula tos runtuh ieuh ngakaks

teu kabagéan laspeki euy.. geus puguh pekiwan mah hammers
Page 364 of 371 | ‹ First  < 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...