Bandung
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...
Total Views: 61284 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 365 of 371 | ‹ First  < 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 >  Last ›

agungswn10 - 18/09/2012 09:41 PM
#7281

Quote:
Original Posted By natsumikan


tos atuh mang reureuh heula tos runtuh ieuh ngakaks

teu kabagéan laspeki euy.. geus puguh pekiwan mah hammers


mamang sibuk input database atuda,,
rupina tiasa yeuh janten ts exbc nu enggal siul:

mang tipayun ah,,
permios,,, ngacir:
natsumikan - 18/09/2012 09:49 PM
#7282

Quote:
Original Posted By agungswn10
mamang sibuk input database atuda,,
rupina tiasa yeuh janten ts exbc nu enggal siul:

mang tipayun ah,,
permios,,, ngacir:


hammers tos réngsé puh database mah, tapi ieu soca peurih hammer:

lieur mang jadi TS mah, jadi pangrojong wé D .... lain pangrojok hammer:

mangga mang sakedap deui nyusul hammer:
ray_feldman - 19/09/2012 05:38 PM
#7283

wilujeng wanci raos coffee: ka balad Ki Sunda saalam dunya D
kumaha daramang ki dulur? \)
karatekaskus - 19/09/2012 05:43 PM
#7284

Quote:
Original Posted By ray_feldman
wilujeng wanci raos coffee: ka balad Ki Sunda saalam dunya D
kumaha daramang ki dulur? \)


otakna nuju teu damang puh mikiran skripsi ngakaks
ray_feldman - 19/09/2012 05:46 PM
#7285

Quote:
Original Posted By karatekaskus
otakna nuju teu damang puh mikiran skripsi ngakaks


ulah dipikiran puh skripsi mah tapi dipigawe Peace:
kul jur naon mang? D
karatekaskus - 19/09/2012 06:37 PM
#7286

Quote:
Original Posted By ray_feldman
ulah dipikiran puh skripsi mah tapi dipigawe Peace:
kul jur naon mang? D


tah eta mang bade digawean teh marales can puguh judulna hahaa
manajemen..mamang masih kuliah
agungswn10 - 19/09/2012 06:39 PM
#7287

Quote:
Original Posted By natsumikan


hammers tos réngsé puh database mah, tapi ieu soca peurih hammer:

lieur mang jadi TS mah, jadi pangrojong wé D .... lain pangrojok hammer:

mangga mang sakedap deui nyusul hammer:


euleh,, kade atuh mang,,
ulah di paksa teuing socana D

ngakaks pangrojok takuts

Quote:
Original Posted By ray_feldman
wilujeng wanci raos coffee: ka balad Ki Sunda saalam dunya D
kumaha daramang ki dulur? \)


eh aya kang ray kiss
ray_feldman - 19/09/2012 07:26 PM
#7288

Quote:
Original Posted By karatekaskus
tah eta mang bade digawean teh marales can puguh judulna hahaa
manajemen..mamang masih kuliah


oh, seminar keneh kitu caritana? hebat euy menehmen D
muhun abdi ge kul keneh o
sareng akang saha ieu teh?
salam wanoh ti abdi shakehand


Quote:
Original Posted By agungswn10
euleh,, kade atuh mang,,
ulah di paksa teuing socana D

ngakaks pangrojok takuts



eh aya kang ray kiss


aya pa agung ning, kmh lembang tos aya nu "ngeclak" ? ngakaks
agungswn10 - 19/09/2012 07:36 PM
#7289

Quote:
Original Posted By ray_feldman

aya pa agung ning, kmh lembang tos aya nu "ngeclak" ? ngakaks


"ngeclak" nu kumaha ieu ngakaks
teu acan aya hujan deui mang o
tadi enjing teh mendung,,
bade moyan sareng dd aska,,
teu cios,, da panon poe na teu aya,,
ray_feldman - 19/09/2012 07:38 PM
#7290

Quote:
Original Posted By agungswn10
"ngeclak" nu kumaha ieu ngakaks
teu acan aya hujan deui mang o
tadi enjing teh mendung,,
bade moyan sareng dd aska,,
teu cios,, da panon poe na teu aya,,


ari ngeclak mah nu netes pa, nu jorang mah ngecrotz shutup:
naha kamana make nyumput panon poe teh sun: mads
karatekaskus - 20/09/2012 12:18 AM
#7291

Quote:
Original Posted By ray_feldman
oh, seminar keneh kitu caritana? hebat euy menehmen D
muhun abdi ge kul keneh o
sareng akang saha ieu teh?
salam wanoh ti abdi shakehand


muhun puh... ieu sareng giri mang salam kaskus ngakaks
agungswn10 - 20/09/2012 01:05 PM
#7292

Quote:
Original Posted By ray_feldman
ari ngeclak mah nu netes pa, nu jorang mah ngecrotz shutup:
naha kamana make nyumput panon poe teh sun: mads


eh,, naha jadi ambek kang,,
atuh ambek oge ka gusti Alloh ari kitu mah hammer:

wilujeng siang baraya o
agungswn10 - 22/09/2012 08:00 PM
#7293

asa tiiseun kie nya,,
kamaran ieu teh think:
sampurasun,, punteeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn,,
supi kang Denny na nyondong,,??
naisinpo - 22/09/2012 09:03 PM
#7294

Quote:
Original Posted By agungswn10
asa tiiseun kie nya,,
kamaran ieu teh think:
sampurasun,, punteeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn,,
supi kang Denny na nyondong,,??


rampes...
alah kalepasan posting, jadi weh kapanggih malam minggu ngaskus keneh ngacir:
agungswn10 - 22/09/2012 09:32 PM
#7295

Quote:
Original Posted By naisinpo
rampes...
alah kalepasan posting, jadi weh kapanggih malam minggu ngaskus keneh ngacir:


eh aya ning,, o
aeh,, aeh,, muhun nya,,
malem minggon naha apel na sareng PC D>
curiga jomblo yeuh shutup: Peace:
elfapega - 25/09/2012 02:49 AM
#7296

Quote:
Original Posted By agungswn10
asa tiiseun kie nya,,
kamaran ieu teh think:
sampurasun,, punteeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn,,
supi kang Denny na nyondong,,??


Rampéssss........ punten kang agung nembé tiasa nolol ngakaks ieu lereskeuneun rada ngampleng capedes

Kumaha daramang kang agung ogé kidulur sadaya ??? \)
daphi - 25/09/2012 09:06 AM
#7297

Quote:
Original Posted By elfapega
Rampéssss........ punten kang agung nembé tiasa nolol ngakaks ieu lereskeuneun rada ngampleng capedes

Kumaha daramang kang agung ogé kidulur sadaya ??? \)


ieu nu nuju babanda dugi ka teu ngelol-ngelol.. kmana hungkul kang deni?

wilujeng enjing baraya...
agungswn10 - 25/09/2012 12:46 PM
#7298

Quote:
Original Posted By elfapega
Rampéssss........ punten kang agung nembé tiasa nolol ngakaks ieu lereskeuneun rada ngampleng capedes

Kumaha daramang kang agung ogé kidulur sadaya ??? \)


ngaleureskeun naon atuh,,
dugi ka sesah onlen o/
tos uninga teu acan,, simkuring ayeuna tos buntuttan o/

brb heula,, waktos na solat duhur ngacir:
natsumikan - 25/09/2012 02:55 PM
#7299

wilujeng siang baraya ....

adeuh lami teu ngaskus yeuh hammer:
agungswn10 - 25/09/2012 03:51 PM
#7300

Quote:
Original Posted By natsumikan
wilujeng siang baraya ....

adeuh lami teu ngaskus yeuh hammer:


beda ari calon TS exbc mah
sibuk wae nya o/

brb solat heula ngacir:
Page 365 of 371 | ‹ First  < 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...