Bandung
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...
Total Views: 61284 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 366 of 371 | ‹ First  < 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 > 

natsumikan - 25/09/2012 04:14 PM
#7301

Quote:
Original Posted By agungswn10
beda ari calon TS exbc mah
sibuk wae nya o/

brb solat heula ngacir:


ngakaks moal kaurus ExBC mah mang

aya tamu puh, jadi rada susah OL,.. bisi disangka selingkuh ngakaks
agungswn10 - 25/09/2012 05:12 PM
#7302

Quote:
Original Posted By natsumikan

ngakaks moal kaurus ExBC mah mang

aya tamu puh, jadi rada susah OL,.. bisi disangka selingkuh ngakaks


teu percaya mamang aya tamu siul:
tamu timana kitu?? nu urang jepang tea lin??

ngabibita heula ah genit:
Spoiler for es lilin
Quote:
... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...

Es lilin mah didorong-dorong
dibantun mah dibantun ka Sukajadi
abdi isin dunungan samar kaduga
sok inggis mah aduh henteu ngajadi

Es lilin mah ceuceu buatan Bandung
dicandak mah geuning ka Cipaganti
abdi isin jungjunan duh bararingung
sok inggis mah aduh henteu ngajadi

Itu saha dunungan nu nungtun munding
digantelan geuning ku saputangan
itu saha dunungan ku ginding teuing
sing horeng mah aduh geuning jungjunan

Es lilin mah ceuceu dikalapaan
raosna mah geuningan kabina-bina
abdi alim dunungan paduduaan
sok sieun mah dibantun kamana-mana

Kamana mah geuningan ngaitkeun kincir
ka kaler mah ka kaler katojo bulan
kamana mah dunungan ngaitkeun pikir
moal paler geuningan da ku sabulan
natsumikan - 25/09/2012 05:26 PM
#7303

Quote:
Original Posted By agungswn10
teu percaya mamang aya tamu siul:
tamu timana kitu?? nu urang jepang tea lin??

ngabibita heula ah genit:


daék teu daék kudu percaya ngakaks

nutur2 bujur bos wé kuring mah hammer:
naisinpo - 25/09/2012 08:39 PM
#7304

Quote:
Original Posted By natsumikan


ngakaks moal kaurus ExBC mah mang

aya tamu puh, jadi rada susah OL,.. bisi disangka selingkuh ngakaks


pasti sok sering kapanggih salingkuh, jadi unggal ol sok disangka salingkuh D

naha nya di beta mah jumlah postingan jadi 90-an confused:
elfapega - 26/09/2012 11:58 PM
#7305

Quote:
Original Posted By daphi
ieu nu nuju babanda dugi ka teu ngelol-ngelol.. kmana hungkul kang deni?

wilujeng enjing baraya...

Hehehe... janten isin... malus ma'lum wé kang namina gé bibirintik.... \)
Quote:
Original Posted By agungswn10
ngaleureskeun naon atuh,,
dugi ka sesah onlen o/
tos uninga teu acan,, simkuring ayeuna tos buntuttan o/

brb heula,, waktos na solat duhur ngacir:

Alhamdulillah.... istri/pameget ? saha namina ? kadé bilih dinamian juragan kaskus ngakaks ngacir: Peace:
Quote:
Original Posted By natsumikan
wilujeng siang baraya ....

adeuh lami teu ngaskus yeuh hammer:


Benten lah ari tos janten bandar salak mah... rinéh badé ngaskus unggal usik ge D
natsumikan - 27/09/2012 02:07 AM
#7306

Quote:
Original Posted By naisinpo
pasti sok sering kapanggih salingkuh, jadi unggal ol sok disangka salingkuh D

naha nya di beta mah jumlah postingan jadi 90-an confused:


sanés sering mang, sakali langsung kapendak ngakaks

teu kétang,... D

Quote:
Original Posted By elfapega
Alhamdulillah.... istri/pameget ? saha namina ? kadé bilih dinamian juragan kaskus ngakaks ngacir: Peace:

Benten lah ari tos janten bandar salak mah... rinéh badé ngaskus unggal usik ge D


oh muhun mang agung, pertanyaanna sami, teu acan terang D
saurna moal ku nami? badé ku nomer waé kitu méh gampil ngapalkeunnana ... ngacir:

ah puguh ogé rada hariwang janten bandar salak mah puh, piraku atuh sakilo 200 perak, paling mahal 600 perak lah hammer: ti kebon ngangkut sakarung teu cekap kanggo buruhna ogé capedes
fadey_jevera - 27/09/2012 01:19 PM
#7307

agungswn10 - 27/09/2012 01:34 PM
#7308

Quote:
Original Posted By elfapega
Alhamdulillah.... istri/pameget ? saha namina ? kadé bilih dinamian juragan kaskus ngakaks ngacir: Peace:


istri kang o
teu atuh,, o/
http://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=746657112&postcount=973
elfapega - 27/09/2012 01:44 PM
#7309

Quote:
Original Posted By natsumikan


sanés sering mang, sakali langsung kapendak ngakaks

teu kétang,... D



oh muhun mang agung, pertanyaanna sami, teu acan terang D
saurna moal ku nami? badé ku nomer waé kitu méh gampil ngapalkeunnana ... ngacir:

ah puguh ogé rada hariwang janten bandar salak mah puh, piraku atuh sakilo 200 perak, paling mahal 600 perak lah hammer: ti kebon ngangkut sakarung teu cekap kanggo buruhna ogé capedes


Tah.... asli nyaan juragan atuh ari kitu mah... \)
elfapega - 27/09/2012 01:48 PM
#7310

Quote:

Nuhun mang... \)
Quote:
Original Posted By agungswn10
istri kang o
teu atuh,, o/
http://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=746657112&postcount=973


Naon hartosna Askana Ratifa Luthfia kang ???
agungswn10 - 27/09/2012 02:04 PM
#7311

Quote:
Original Posted By elfapega
Naon hartosna Askana Ratifa Luthfia kang ???


wanita yg berakhlak mulia dan baik lagi lembut o/
elfapega - 27/09/2012 02:51 PM
#7312

Quote:
Original Posted By agungswn10
wanita yg berakhlak mulia dan baik lagi lembut o/


Kalintang saéna éta du'a (nami) téh.... :thumbup
naisinpo - 27/09/2012 06:54 PM
#7313

Quote:
Original Posted By agungswn10
wanita yg berakhlak mulia dan baik lagi lembut o/


eta teh tina basa naon?
mudah2an jadi anak sholeh
cahayaterputih - 28/09/2012 08:50 AM
#7314

Quote:
Original Posted By elfapega
Nuhun mang... \)


Naon hartosna Askana Ratifa Luthfia kang ???


Quote:
Original Posted By agungswn10
wanita yg berakhlak mulia dan baik lagi lembut o/


Quote:
Original Posted By naisinpo
eta teh tina basa naon?
mudah2an jadi anak sholeh


Punten ngiring ngalangkung.. ngacir:
Duh2.... aya nu nembe kenging kado special ti Gustinya? o
Ngiring Bingah ah.... :selamat

====

Luthfia upami teu lepat tina basa arab...
Askana sarenga Ratifa.. hmmm..... upami teu basa arab.. basa sanksekerta panginten..

cmiiw o
agungswn10 - 28/09/2012 12:21 PM
#7315

Quote:
Original Posted By elfapega
Kalintang saéna éta du'a (nami) téh.... :thumbup


aaaammmmmmminnnnnnnnnnnnn nuhun kang kiss

Quote:
Original Posted By naisinpo
eta teh tina basa naon?
mudah2an jadi anak sholeh


basa arab kang.. leres saur nu di handap
v
v
Quote:
Original Posted By cahayaterputih
Punten ngiring ngalangkung.. ngacir:
Duh2.... aya nu nembe kenging kado special ti Gustinya? o
Ngiring Bingah ah.... :selamat

====

Luthfia upami teu lepat tina basa arab...
Askana sarenga Ratifa.. hmmm..... upami teu basa arab.. basa sanksekerta panginten..

cmiiw o


hatur nuhun kang kiss
elfapega - 30/09/2012 02:33 PM
#7316

Quote:
Original Posted By cahayaterputih
Punten ngiring ngalangkung.. ngacir:
Duh2.... aya nu nembe kenging kado special ti Gustinya? o
Ngiring Bingah ah.... :selamat

====

Luthfia upami teu lepat tina basa arab...
Askana sarenga Ratifa.. hmmm..... upami teu basa arab.. basa sanksekerta panginten..

cmiiw o

Mangga kang.... muhun kang... kang agung téh nuju kalintang bingahna ayeuna téh... dipercanten kunu Kawasa nyepeng amanah anu pi kabungaheun... \)

Quote:
Original Posted By agungswn10
aaaammmmmmminnnnnnnnnnnnn nuhun kang kiss



basa arab kang.. leres saur nu di handap
v
v


hatur nuhun kang kiss


Sakali deui wilujeng kang agung... mugia janten jalmi anu sholehah, tumut kana aturan Alloh, ngabagjakeun ka sepuhna, tur nabgpaat keur balaréa... aamiin...

Hatur nuhun kintunanana... malus (punten teu acan tiasa ngawangsulkeun)

------------------------------------------------------------------------

Ka baraya sadaya... neda pidu'a na kanggo pun bapa anu nuju dipasihan cocobi mangrupi panyawat, mugia sing énggal didamangkeun sabihara-bihari deui... aamiinn...
naisinpo - 30/09/2012 05:46 PM
#7317

Quote:
Original Posted By elfapega


Ka baraya sadaya... neda pidu'a na kanggo pun bapa anu nuju dipasihan cocobi mangrupi panyawat, mugia sing énggal didamangkeun sabihara-bihari deui... aamiinn...


SED (Sing enggal damang) weh kang.
Mugi panyawat nu dialaman ku urang tiasa ngahapus dosa. Amin
elfapega - 01/10/2012 10:32 PM
#7318

Quote:
Original Posted By naisinpo
SED (Sing enggal damang) weh kang.
Mugi panyawat nu dialaman ku urang tiasa ngahapus dosa. Amin


Amiin.....
Hatur nuhun kang....

-------------------

Geningan tos dibuka deui gembokna \)
naisinpo - 02/10/2012 06:22 AM
#7319

Quote:
Original Posted By elfapega
Amiin.....
Hatur nuhun kang....

-------------------

Geningan tos dibuka deui gembokna \)


hatur nuhun tos masihan nu seger genit:
sok saha deui nu bade masihan? ditampi pisan ngakaks

naha kamari digarembok, aya nan nya? bingung:
agungswn10 - 02/10/2012 07:58 PM
#7320

Quote:
Original Posted By elfapega
Mangga kang.... muhun kang... kang agung téh nuju kalintang bingahna ayeuna téh... dipercanten kunu Kawasa nyepeng amanah anu pi kabungaheun... \)



Sakali deui wilujeng kang agung... mugia janten jalmi anu sholehah, tumut kana aturan Alloh, ngabagjakeun ka sepuhna, tur nabgpaat keur balaréa... aamiin...

Hatur nuhun kintunanana... malus (punten teu acan tiasa ngawangsulkeun)

------------------------------------------------------------------------

Ka baraya sadaya... neda pidu'a na kanggo pun bapa anu nuju dipasihan cocobi mangrupi panyawat, mugia sing énggal didamangkeun sabihara-bihari deui... aamiinn...


aaaaaammmmmmmmiiiiiiinnnnnnnnnnnnn

innalilahi,, mugi sing enggal damang kang,, angel:

Quote:
Original Posted By naisinpo
hatur nuhun tos masihan nu seger genit:
sok saha deui nu bade masihan? ditampi pisan ngakaks

naha kamari digarembok, aya nan nya? bingung:


duka tah,, kamari ge rewas trit pada di gembok confused:
Page 366 of 371 | ‹ First  < 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 > 
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...