Bandung
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...
Total Views: 61284 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 367 of 371 | ‹ First  < 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 > 

Monkichi88 - 04/10/2012 01:57 AM
#7321

wilujeng enjing baraya...
ijin ngiluan ngariung ngomong sunda nya D
elfapega - 04/10/2012 03:22 PM
#7322

Quote:
Original Posted By Monkichi88
wilujeng enjing baraya...
ijin ngiluan ngariung ngomong sunda nya D


Wilujeng siang....

Mangga étéh........ \)
agungswn10 - 04/10/2012 03:47 PM
#7323

Quote:
Original Posted By elfapega
Wilujeng siang....

Mangga étéh........ \)


wilujeng siang kang o/
eh eta wanoja kitu kang genit:/
elfapega - 04/10/2012 09:27 PM
#7324

Quote:
Original Posted By agungswn10
wilujeng siang kang o/
eh eta wanoja kitu kang genit:/


Panginten.... hammer ngakak

Duka da tadi ngawaler bari tunduh.... ngacir:
DheaaAlyan - 05/10/2012 12:53 AM
#7325

thread na sae pisan :2thumbup :2thumbup :2thumbup :2thumbup :2thumbup
elfapega - 05/10/2012 02:00 AM
#7326

Quote:
Original Posted By DheaaAlyan
thread na sae pisan :2thumbup :2thumbup :2thumbup :2thumbup :2thumbup


Nuhun étéh.... sok atuh tambihan, manawi aya guareun...

Tos lami asa teu mendak nu ahéng... \) \) \)
natsumikan - 05/10/2012 02:24 AM
#7327

Quote:
Original Posted By elfapega
Wilujeng siang....

Mangga étéh........ \)


Quote:
Original Posted By elfapega
Nuhun étéh.... sok atuh tambihan, manawi aya guareun...

Tos lami asa teu mendak nu ahéng... \) \) \)


maén étéh waé,... enya kitu think:

naon atuda nu anéh téh mang nuju teu aya tema hammers
3e3en - 05/10/2012 11:08 AM
#7328

Punten ka sadayana, ngiringan calik deui. Parantos lami teu ngulampreng kadieu D
agungswn10 - 05/10/2012 12:25 PM
#7329

Quote:
Original Posted By 3e3en
Punten ka sadayana, ngiringan calik deui. Parantos lami teu ngulampreng kadieu D


tah,, tah,, ari ngulampreng teh naon nya D>
elfapega - 05/10/2012 02:44 PM
#7330

Quote:
Original Posted By natsumikan




maén étéh waé,... enya kitu think:

naon atuda nu anéh téh mang nuju teu aya tema hammers

ngakak wios atuh kang, da arang aya wanoja ngulampreng kadieu... malus
Quote:
Original Posted By 3e3en
Punten ka sadayana, ngiringan calik deui. Parantos lami teu ngulampreng kadieu D

Haturan kang... mangga linggih... \)
Quote:
Original Posted By agungswn10
tah,, tah,, ari ngulampreng teh naon nya D>

Ngulampreng téh ngalangkung.... \)
QzaY - 05/10/2012 02:48 PM
#7331

Quote:
Original Posted By elfapega
ngakak wios atuh kang, da arang aya wanoja nglampreng kadieu... malus

Haturan kang... mangga linggih... \)

Ngulampreng téh ngalangkung.... \)


wilujeng siang teteh pega #eh


sugan teh ngalonjor, ngulampreng teh o
elfapega - 05/10/2012 02:52 PM
#7332

Quote:
Original Posted By QzaY
wilujeng siang teteh pega #eh


sugan teh ngalonjor, ngulampreng teh o


Teuh nya sok tuturuti kanu teu puguh hammer

Kamana wae atuh juragan motor téh.... \)
QzaY - 05/10/2012 02:58 PM
#7333

Quote:
Original Posted By elfapega
Teuh nya sok tuturuti kanu teu puguh hammer

Kamana wae atuh juragan motor téh.... \)


amiiinnn.....mugi jadi do'a janten juragan motor, sawios jual beli oge lah D


aeh, duh hapunteun da tadi teh sabari tunduh D
elfapega - 05/10/2012 03:12 PM
#7334

Quote:
Original Posted By QzaY
amiiinnn.....mugi jadi do'a janten juragan motor, sawios jual beli oge lah D


aeh, duh hapunteun da tadi teh sabari tunduh D


Aamiin... mugia téréh laksana.... \) \) \)


-----------------------------------------
Panas kieu nya bandung............. capedes harrrrreudang..........
Cik manawi aya nu badé ngabanjur sim kuring hammer
agungswn10 - 05/10/2012 04:43 PM
#7335

Quote:
Original Posted By elfapega
Aamiin... mugia téréh laksana.... \) \) \)


-----------------------------------------
Panas kieu nya bandung............. capedes harrrrreudang..........
Cik manawi aya nu badé ngabanjur sim kuring hammer


oh di Bandung mah panas kang,,
Lembang mah mendung yeuh takuts
elfapega - 06/10/2012 04:36 PM
#7336

[QUOTE=agungswn10;757144565]oh di Bandung mah panas kang,,
Lembang mah mendung yeuh takuts
agungswn10 - 06/10/2012 04:38 PM
#7337

Quote:
Original Posted By elfapega
Giliran tiris ti énjing-énjing.... takut

Cuedeum... tapi teu acan clak.... bingung


paling oge ke wengi kang,, D>
nuju naon kang?? ngawulang teu??
elfapega - 06/10/2012 05:09 PM
#7338

Quote:
Original Posted By agungswn10
paling oge ke wengi kang,, D>
nuju naon kang?? ngawulang teu??


Muhun kang... biasa, mahasiswana nuju lalieur di pasihan soal... janten abdi tiasa ngejang heula hammer ngakak
agungswn10 - 06/10/2012 05:29 PM
#7339

Quote:
Original Posted By elfapega
Muhun kang... biasa, mahasiswana nuju lalieur di pasihan soal... janten abdi tiasa ngejang heula hammer ngakak


wkwkwk tega atuh kang,,
masihan soal nu sesah D>
emang soal nu kumaha kitu??
elfapega - 06/10/2012 05:43 PM
#7340

Quote:
Original Posted By agungswn10
wkwkwk tega atuh kang,,
masihan soal nu sesah D>
emang soal nu kumaha kitu??


Ah teu pira... piwarang nganalisis program wungkul... pedah logika programna wé lumayan matak utah uger... ngakak
Page 367 of 371 | ‹ First  < 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 > 
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...