Bandung
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...
Total Views: 61284 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 368 of 371 | ‹ First  < 363 364 365 366 367 368 369 370 371 > 

agungswn10 - 06/10/2012 06:03 PM
#7341

Quote:
Original Posted By elfapega
Ah teu pira... piwarang nganalisis program wungkul... pedah logika programna wé lumayan matak utah uger... ngakak


waduh paingan atuh,,
simkuring oge wios teu dikerjakeun
daripada utah uger mah hammer:

wilujeng atuh kang,,
bilih kagawel,, ngawulang na bari ngaskus mah D>
...................ngacir:
natsumikan - 06/10/2012 06:50 PM
#7342

wilujeng maghrib puh....

saha gening nu utah uger?? bingung:

cik tandéan thumbup:
ray_feldman - 07/10/2012 04:59 AM
#7343

Cibiru tiris pisan takuts
Wilujeng wanci janari kecil baraya coffee:
elfapega - 07/10/2012 01:20 PM
#7344

Quote:
Original Posted By ray_feldman
Cibiru tiris pisan takuts
Wilujeng wanci janari kecil baraya coffee:


Wanci sakitu mah sim kuring tos ngagojod.... hammers ngakaks
naisinpo - 08/10/2012 09:33 PM
#7345

Hana nguni hana Mangke
Tan hana nguni tan hana mangke
agungswn10 - 08/10/2012 09:51 PM
#7346

Quote:
Original Posted By naisinpo
Hana nguni hana Mangke
Tan hana nguni tan hana mangke


nu hartosna bingung:
tarucing atanapi naon ieu teh kang??
naisinpo - 08/10/2012 09:57 PM
#7347

Quote:
Original Posted By agungswn10
nu hartosna bingung:
tarucing atanapi naon ieu teh kang??


hartosna mah kirang langkung, aya baheula aya ayeuna. Mun teu aya baheula moal aya ayeuna
ray_feldman - 08/10/2012 10:13 PM
#7348

Quote:
Original Posted By naisinpo
Hana nguni hana Mangke
Tan hana nguni tan hana mangke


Hana tunggak hana watang, tan hana tunggak tan hana watang. Hana ma tunggulna aya tu catangna

Quote:
Original Posted By agungswn10
nu hartosna bingung:
tarucing atanapi naon ieu teh kang??


moal aya kiwari mun aweuh bihari













ngacir:
vermata - 09/10/2012 01:52 PM
#7349

Tah.. Ieu threads hade pisan..
Aya keneh gening dulur urang anu rek ngamumule budaya karuhun..
:2thumbup
agungswn10 - 09/10/2012 02:16 PM
#7350

Quote:
Quote:
Original Posted By naisinpo
hartosna mah kirang langkung, aya baheula aya ayeuna. Mun teu aya baheula moal aya ayeuna


Quote:
Original Posted By ray_feldman
Hana tunggak hana watang, tan hana tunggak tan hana watang. Hana ma tunggulna aya tu catangna



moal aya kiwari mun aweuh bihari













ngacir:


hatur nuhun kang kiss
sami sareng oge moal aya hasep lamun euweh seu'ne nya hammer:
sireumbeureum - 10/10/2012 09:01 AM
#7351

neda bantosan kasadaya wargi D

nuju peryogi nami sunda kanggo calon putra, pameget

mangga diantos

hatur nuhun rose:
agungswn10 - 10/10/2012 02:50 PM
#7352

Quote:
Original Posted By sireumbeureum
neda bantosan kasadaya wargi D

nuju peryogi nami sunda kanggo calon putra, pameget

mangga diantos

hatur nuhun rose:


wah sateuacan na salamet nya kang :selamat
iraha perkiraan bobor na??

emm sunda nya,, think:
Quote:
Edi Setiawan
naisinpo - 10/10/2012 10:53 PM
#7353

Quote:
Original Posted By sireumbeureum
neda bantosan kasadaya wargi D

nuju peryogi nami sunda kanggo calon putra, pameget

mangga diantos

hatur nuhun rose:


nembe sabahara dinten yuswana?
abi ge bingung, can pangalaman gaduh murangkalih malus
kumaha lamun Asep Lugina? Peace:
Carboy - 11/10/2012 01:11 AM
#7354

tiris kiyeu nyak
sugan teh ku jurig tiisna takut
elfapega - 12/10/2012 02:49 PM
#7355

Wilujeng wanci lingsir ngulon baraya....
Araya kitu ???

Quote:
Original Posted By Carboy
tiris kiyeu nyak
sugan teh ku jurig tiisna takut


Jurig naon kang ??? :matabelo
ray_feldman - 12/10/2012 03:28 PM
#7356

Quote:
Original Posted By elfapega
Wilujeng wanci lingsir ngulon baraya....
Araya kitu ???



Jurig naon kang ??? :matabelo


jurig numpak kuda, heyaaaaa ngacir:
Zullender - 12/10/2012 03:30 PM
#7357

Quote:
Original Posted By sireumbeureum
neda bantosan kasadaya wargi D

nuju peryogi nami sunda kanggo calon putra, pameget

mangga diantos

hatur nuhun rose:


parantos sabaraha sasih kang?
ngiring bingah ah

nami sunda nya.....
kumaha upami "Adiwangsa"
pihartoseunna teh bangsa utama
Zullender - 12/10/2012 03:33 PM
#7358

Quote:
Original Posted By sireumbeureum
neda bantosan kasadaya wargi D

nuju peryogi nami sunda kanggo calon putra, pameget

mangga diantos

hatur nuhun rose:


parantos sabaraha sasih kang?
ngiring bingah ah

nami sunda nya.....
kumaha upami "Adiwangsa"
pihartoseunna teh bangsa utama
elfapega - 12/10/2012 04:10 PM
#7359

Quote:
Original Posted By ray_feldman
jurig numpak kuda, heyaaaaa ngacir:


Atuh kuda na gé kuda jurig.... hammer ...............ngacir:
naisinpo - 12/10/2012 04:17 PM
#7360

Quote:
Original Posted By ray_feldman
jurig numpak kuda, heyaaaaa ngacir:


hirup keur sangsara teu daya teu
upaya
ku sareat na isuk moal bisa dahar
tapi teu ka kira
rizky na jol datang nyampak geus
aya naon nu di pikahayang
manah asa bingah rizky na jol
datang datang teu kakira
jurig tumpak3x ngadatangan ka
urang
jurig tumpak kuda2 nu sumping
na ti gusti
hirup asa bingah aya rizky jil
datang
di teungah hirup nu susah teu
kapalang
jurig tumpak kuda ngadatangan
ka urang
matak mawa diri cicing na
kabagjaan
manah asa bingah ya rizky jol
datang
datang ka kuring maparin
kabagjaan
manah asa bingah aya rizky jol
datang
datang teu ka kira nu sumping na
ti gusti

Quote:
Original Posted By elfapega
Atuh kuda na gé kuda jurig.... hammer ...............ngacir:


kuda lumping D
Page 368 of 371 | ‹ First  < 363 364 365 366 367 368 369 370 371 > 
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...