Bandung
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...
Total Views: 61284 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 369 of 371 | ‹ First  < 364 365 366 367 368 369 370 371 > 

agungswn10 - 12/10/2012 05:00 PM
#7361

Quote:
Original Posted By elfapega
Wilujeng wanci lingsir ngulon baraya....
Araya kitu ???


aya kang malu:

Quote:
Original Posted By ray_feldman
jurig numpak kuda, heyaaaaa ngacir:


numpak kuda genit:/

Quote:
Original Posted By Zullender
parantos sabaraha sasih kang?
ngiring bingah ah

nami sunda nya.....
kumaha upami "Adiwangsa"
pihartoseunna teh bangsa utama


Adiwangsa recsel

Quote:
Original Posted By naisinpo
hirup keur sangsara teu daya teu
upaya
ku sareat na isuk moal bisa dahar
tapi teu ka kira
rizky na jol datang nyampak geus
aya naon nu di pikahayang
manah asa bingah rizky na jol
datang datang teu kakira
jurig tumpak3x ngadatangan ka
urang
jurig tumpak kuda2 nu sumping
na ti gusti
hirup asa bingah aya rizky jil
datang
di teungah hirup nu susah teu
kapalang
jurig tumpak kuda ngadatangan
ka urang
matak mawa diri cicing na
kabagjaan
manah asa bingah ya rizky jol
datang
datang ka kuring maparin
kabagjaan
manah asa bingah aya rizky jol
datang
datang teu ka kira nu sumping na
ti gusti



kuda lumping D


ari eta asihan naon kang hammer:
elfapega - 13/10/2012 04:58 AM
#7362

Quote:
Original Posted By agungswn10

numpak kuda genit:/

ari eta asihan naon kang hammer:


Kunaon kang ??? mani haripeut kanu NUMPAK téh ??? perboden kénéh kitu ??? hammers Peace: ngacir:

Asihan kuda lumping sigana mah hammers
agungswn10 - 13/10/2012 12:22 PM
#7363

Quote:
Original Posted By elfapega
Kunaon kang ??? mani haripeut kanu NUMPAK téh ??? perboden kénéh kitu ??? hammers Peace: ngacir:

Asihan kuda lumping sigana mah hammers


aduh malu:/
sumuhun kang,, masih perboden norose:

wkwkwkkwk ngakaks
andrypein - 13/10/2012 03:09 PM
#7364
ngacaprak heula
* beus jeung treuk ngedrift di nagreg,jalan di kosongkeun,mobil laleutik nyarisi,der di mulai balap antara beus treuk + kontrener army:
* setum,buldozer,beku ngahajakeun maksa bekplip (backflip) army:
* ke mah setum ge di balapkeun nohope:
* balap nu teu puguh nyaeta balap undur2, balap umang cool:

naon deui nya bingung:

* lomba memasukan botol kedalam paku we lah linux2:

okeh wilujeng siang
nyuhunkeun pidu'ana pados aya dina kalancaran abi nuju nyusu n(macana misah nya janten nyusu en) sekripsi,sakedap deui sidang malu:
agungswn10 - 13/10/2012 03:45 PM
#7365

Quote:
Original Posted By andrypein
* beus jeung treuk ngedrift di nagreg,jalan di kosongkeun,mobil laleutik nyarisi,der di mulai balap antara beus treuk + kontrener army:
* setum,buldozer,beku ngahajakeun maksa bekplip (backflip) army:
* ke mah setum ge di balapkeun nohope:
* balap nu teu puguh nyaeta balap undur2, balap umang cool:

naon deui nya bingung:

* lomba memasukan botol kedalam paku we lah linux2:

okeh wilujeng siang
nyuhunkeun pidu'ana pados aya dina kalancaran abi nuju nyusu n(macana misah nya janten nyusu en) sekripsi,sakedap deui sidang malu:


wkwkwkwk ngakak

mugia lancar skripsina kang angel:
elfapega - 13/10/2012 07:45 PM
#7366

Quote:
Original Posted By andrypein
* beus jeung treuk ngedrift di nagreg,jalan di kosongkeun,mobil laleutik nyarisi,der di mulai balap antara beus treuk + kontrener army:
* setum,buldozer,beku ngahajakeun maksa bekplip (backflip) army:
* ke mah setum ge di balapkeun nohope:
* balap nu teu puguh nyaeta balap undur2, balap umang cool:

naon deui nya bingung:

* lomba memasukan botol kedalam paku we lah linux2:

okeh wilujeng siang
nyuhunkeun pidu'ana pados aya dina kalancaran abi nuju nyusu n(macana misah nya janten nyusu en) sekripsi,sakedap deui sidang malu:


Kunaon atuh kang andri ??? weureu delphi nya ? ngakak

Sok atuh sing lancar skripsi ogé sidang na... \)
elfapega - 15/10/2012 01:56 PM
#7367

Néang saung heula ah..... :cystg

Bari ngundeur .............. :travel
natsumikan - 15/10/2012 03:28 PM
#7368

Quote:
Original Posted By elfapega
Néang saung heula ah..... :cystg

Bari ngundeur .............. :travel


parulen kang....

kamana waé batur nembé katingal think:

hayu atuh iraha tiasa ngariung deui?
agungswn10 - 15/10/2012 07:02 PM
#7369

Quote:
Original Posted By elfapega
Néang saung heula ah..... :cystg

Bari ngundeur .............. :travel


wilujeng wengi kang coffee:
beulem sampe na mah
uken we ka dieu nya
v
v
Quote:
Original Posted By natsumikan


parulen kang....

kamana waé batur nembé katingal think:

hayu atuh iraha tiasa ngariung deui?


ah aya we kang hammer:
elfapega - 16/10/2012 01:29 AM
#7370

Quote:
Original Posted By natsumikan


parulen kang....

kamana waé batur nembé katingal think:

hayu atuh iraha tiasa ngariung deui?

Yu atuh urang ngumpul deui di PMI... \)
Quote:
Original Posted By agungswn10
wilujeng wengi kang coffee:
beulem sampe na mah
uken we ka dieu nya
v
v


ah aya we kang hammer:


Sok atuh kang agung nu ngaluluguan... meh seueur baladna.... \)
QzaY - 16/10/2012 12:17 PM
#7371

mugi kang pega tiasa hadir di acara ieu....
kanggo ngenalkeun komunitas urang sunda....

Quote:
Original Posted By aleeverpool
assalamualaikuum..
puhs, monggo disimak bewara buat komunitas \).
The Lounge Roadshow: Bandung
mohon dgn sangat respon secepatnya ya?
terimakasih
beer:
natsumikan - 16/10/2012 01:10 PM
#7372

Quote:
Original Posted By agungswn10
wilujeng wengi kang coffee:
beulem sampe na mah
uken we ka dieu nya
v
v


ah aya we kang hammer:


naonna nu aya? hammer:

Quote:
Original Posted By elfapega
Yu atuh urang ngumpul deui di PMI... \)


Sok atuh kang agung nu ngaluluguan... meh seueur baladna.... \)


hayu lah tapi lamun di PMI paling ngahuleng deui ngakaks

tadina mah hoyong rada raraméan ti komunitas ieu téh méh rada ramé deui.

piraku nu posting éta deui éta deui hammer

Quote:
Original Posted By QzaY
mugi kang pega tiasa hadir di acara ieu....
kanggo ngenalkeun komunitas urang sunda....


tah kang pega sok gera diajul hammer: wajib sumping D
karatekaskus - 16/10/2012 01:19 PM
#7373

Quote:
Original Posted By natsumikan
naonna nu aya? hammer:



hayu lah tapi lamun di PMI paling ngahuleng deui ngakaks

tadina mah hoyong rada raraméan ti komunitas ieu téh méh rada ramé deui.

piraku nu posting éta deui éta deui hammer



tah kang pega sok gera diajul hammer: wajib sumping D


mang ti dieu saha nu bade sumping ngenalkeun komunitas???ma enya teu maju deui atuh
natsumikan - 16/10/2012 01:28 PM
#7374

Quote:
Original Posted By karatekaskus
mang ti dieu saha nu bade sumping ngenalkeun komunitas???ma enya teu maju deui atuh


tah aya kang pega, rada dipaksa think:

sugan nu sanes kang daphi, mang ray, qjay sugan aya nu maturan
agungswn10 - 16/10/2012 03:32 PM
#7375

Quote:
Original Posted By elfapega

Sok atuh kang agung nu ngaluluguan... meh seueur baladna.... \)


eh naha jadi kami nu ngaluluguan na kang D>
ah,, itu kang natsu oge seu'er da rencang na mah o/
btw pami ke ka dacos cafe tiasa ngiring teu??

Quote:
Original Posted By natsumikan
naonna nu aya? hammer:


eta ngawakilan kang pega hammer:
natsumikan - 16/10/2012 03:48 PM
#7376

Quote:
Original Posted By agungswn10
eh naha jadi kami nu ngaluluguan na kang D>
ah,, itu kang natsu oge seu'er da rencang na mah o/
btw pami ke ka dacos cafe tiasa ngiring teu??


eta ngawakilan kang pega hammer:


aya naon di dacos cafe puh? teu ajak2 gening??

ngawakilan naon? hammers

kamana waé atuh mang asa jarang ngejang gening? kumaha atuh ka exbc kur daptar wungkul D hayu urang ngagulung atuh.
agungswn10 - 16/10/2012 05:21 PM
#7377

Quote:
Original Posted By natsumikan

aya naon di dacos cafe puh? teu ajak2 gening??

ngawakilan naon? hammers

kamana waé atuh mang asa jarang ngejang gening? kumaha atuh ka exbc kur daptar wungkul D hayu urang ngagulung atuh.


aya ieu puh
http://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=16959856

ngawakilan trit hayu mumule basa urang D>

hihihi loba mejeng di sabelah mang o/
muhun mang malu:
ka saung oge siga na moal ngiring,,
aya temen nikah,, o/
naisinpo - 16/10/2012 06:33 PM
#7378

Kang ari Bireuk hartina naon?
elfapega - 16/10/2012 09:47 PM
#7379

Quote:
Original Posted By naisinpo
Kang ari Bireuk hartina naon?


Bireuk hartos na teu nyaho / teu apal kirang langkung na \)

--------------------------------------------------------------

Ka sepuh2 nu di luhur... mugia sim kuring tiasa hadir dina waktosna... (da éta pakojot waé dina waktos hammers)
agungswn10 - 16/10/2012 09:50 PM
#7380

Quote:
Original Posted By elfapega
Bireuk hartos na teu nyaho / teu apal kirang langkung na \)

--------------------------------------------------------------

Ka sepuh2 nu di luhur... mugia sim kuring tiasa hadir dina waktosna... (da éta pakojot waé dina waktos hammers)


mugia tiasa sumping kang angel:

pamit opp ngacir:
Page 369 of 371 | ‹ First  < 364 365 366 367 368 369 370 371 > 
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...