Bandung
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...
Total Views: 61284 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 370 of 371 | ‹ First  < 365 366 367 368 369 370 371 > 

agungswn10 - 17/10/2012 03:09 PM
#7381

titipan kang natsu,,
kangge kang pega o/
http://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=761875668&postcount=55
natsumikan - 17/10/2012 04:48 PM
#7382

[FONT="Franklin Gothic Medium"][COLOR="DarkGreen"]
Quote:
Original Posted By Aktivis.Reg.BDG
[COLOR="Olive"][FONT="Arial Black"]Komunitas yg ga posting perwakilannya terhitung tanggal [COLOR="Red"]17 Okt 2012, jam 18.00 WIB momen posting dimari dianggap ga mengirimkan wakilnya dan akan digantikan oleh yg lain yg ingin menghadiri dgn antusias ya? sampai dengan terpenuhi kuota yg diberikan. terima kasih[/COLOR]


kumaha tah?? dipostingkeun waé kang pega???[/FONT][/COLOR]

Quote:
Original Posted By agungswn10
puh sigana salah nyimpen yeuh,, D>


hampura puh, ngalindur hammer:
_____________
dipostkeun waé heula kitu kumaha ké wé kang pega tia atanapi henteuna mah,.. hammer[/FONT][/COLOR]
agungswn10 - 17/10/2012 05:02 PM
#7383

Quote:
Original Posted By natsumikan
[FONT="Franklin Gothic Medium"][COLOR="DarkGreen"]
kumaha tah?? dipostingkeun waé kang pega???


hampura puh, ngalindur hammer:
_____________
dipostkeun waé heula kitu kumaha ké wé kang pega tia atanapi henteuna mah,.. hammer[/COLOR][/FONT]


naha atuh,, matakna ari nembe ugah obo teh
sibeunget heula,,
ulah langsung onlen D>

pos we atuh mang,,
ngan ke nu jadi pembicara mamang nya,,
kami di tukang we jadi tim surak D>
natsumikan - 17/10/2012 06:17 PM
#7384

Quote:
Original Posted By agungswn10
naha atuh,, matakna ari nembe ugah obo teh
sibeunget heula,,
ulah langsung onlen D>

pos we atuh mang,,
ngan ke nu jadi pembicara mamang nya,,
kami di tukang we jadi tim surak D>


puguh hésé cai mang matak rada diawét-awét caina hammers

lah apanan nu kaditu ké mang agung sareng kang pega, nya mangga siapkeun naskah pidatona D
kuring nu jadi tim surak shakehand
agungswn10 - 17/10/2012 06:58 PM
#7385

Quote:
Original Posted By natsumikan

puguh hésé cai mang matak rada diawét-awét caina hammers

lah apanan nu kaditu ké mang agung sareng kang pega, nya mangga siapkeun naskah pidatona D
kuring nu jadi tim surak shakehand


wkwkwk nyaan hese cai norose:

eh, naha kitu,, mun bade oge kang pega we nu kapayun na,,
anjeun na mah tos biasa nyarios di forum,,
kan dambel na ngawulang o/
elfapega - 17/10/2012 11:39 PM
#7386

Eta mani haripeut nya nu hoyong ningali sim kuring kaul.... beu !!! ngacir:

Sanés sim kuring teu resep ilubiung dina acara nu kitu... mung da éta téa... danget ayeuna mah waktos na teu acan tiasa dibebenah ku nyalira...

Insya Alloh ka payun upami sim kuring tos rada rinéh dina waktos, sim kuring tiasa dongkap... hapunten pisannn berdukas
agungswn10 - 18/10/2012 12:59 PM
#7387

Quote:
Original Posted By elfapega
Eta mani haripeut nya nu hoyong ningali sim kuring kaul.... beu !!! ngacir:

Sanés sim kuring teu resep ilubiung dina acara nu kitu... mung da éta téa... danget ayeuna mah waktos na teu acan tiasa dibebenah ku nyalira...

Insya Alloh ka payun upami sim kuring tos rada rinéh dina waktos, sim kuring tiasa dongkap... hapunten pisannn berdukas


sigana kedah sumping kang,,
margi trit na masuk list yeuh
http://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=761394680&postcount=2
natsumikan - 18/10/2012 02:04 PM
#7388

Quote:
Original Posted By elfapega
Eta mani haripeut nya nu hoyong ningali sim kuring kaul.... beu !!! ngacir:

Sanés sim kuring teu resep ilubiung dina acara nu kitu... mung da éta téa... danget ayeuna mah waktos na teu acan tiasa dibebenah ku nyalira...

Insya Alloh ka payun upami sim kuring tos rada rinéh dina waktos, sim kuring tiasa dongkap... hapunten pisannn berdukas

ngakaks hoyong ningal wungkul mah aya dina avatar tapi sapotong hammer:

nya atuh urang jadikeun waé lah ka PMI deui,.
keun wios bagéan huleng jentul ogé Peace:

Quote:
Original Posted By agungswn10
sigana kedah sumping kang,,
margi trit na masuk list yeuh
http://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=761394680&postcount=2


halig siah geura nyusun pidato ... ngacir:
agungswn10 - 18/10/2012 05:00 PM
#7389

Quote:
Original Posted By natsumikan

halig siah geura nyusun pidato ... ngacir:


teu jadi jalu ngakaks

ninggal ieu,,asa kaingetan ka mamang siul:
Quote:
Jang, kasep dangukeun,
kapan ari jodo teh tos di catetkeun ti saprak urang nuju dina patuangan nu janten indung, bade tereh bade lami akhir ning baris di tepangkeun jeung urang..

tah aynamah kantun nyuhunkeun nu terbaik ka Allah..
upami leres de feli jodo ico, pasti bakal di pasihan jalan pikeun ngahiji, upami sesah wae berarti de feli teh sanes nu terbaik kanngge ico, aynamah kantun nyanggakeun ka Allah sadayana..

mung kedah emut, ari ridho Allah teh aya dina ridho sepuh, saha nu terang bi enden atanapi bi ningning dina hate aranjeuna kirang panuju ka de feli atanapi de ico.. numatak sungkeun karidhoan ti aranjeuna..

upami tungtungna angger keneh teu tiasa ngahiji, ico kedah emut we kata2 ieu :

"Wahai jiwa muda yg masih harus banyak membuktikan.. Jangan rendahkan dirimu dengan meratapi kepergiannya.. Buktikan bahwa hidupmu bisa baik tanpanya..
Sebelum engkau bersamanya, hidupmu baik, sekarang.. saat tidak bersamanya lagi, hidupmu harus tetap baik..

Ingat, dalam perpisahan itu, yang baik diantara kamu akan berbahagia, dan yang berkhianat akan menyesal..

Sabarlah wahai jiwa muda..

seseorang yang lebih baik sedang diatur pertemuannya denganmu..
Engkau berhak bagi yg lebih baik..

Aamiin.. "
natsumikan - 18/10/2012 07:26 PM
#7390

Quote:
Original Posted By agungswn10
teu jadi jalu ngakaks

ninggal ieu,,asa kaingetan ka mamang siul:


ngakaks nya sukur teu jadi mah

nu penting mah tinggal hadir wé nya,

naon cenah maksudna nu diluhur téh??

apan aya doana
Quote:
kalo dia memang jodohku dekatkan lah, apabila aku sudah punya jodoh, maka tambahkanlah

[COLOR="Black"]ngopi ti tatangga Paws: [/COLOR]
agungswn10 - 18/10/2012 07:43 PM
#7391

Quote:
Original Posted By natsumikan

ngakaks nya sukur teu jadi mah

nu penting mah tinggal hadir wé nya,

naon cenah maksudna nu diluhur téh??

apan aya doana

[COLOR="Black"]ngopi ti tatangga Paws: [/COLOR]


hihihi nya mang D>
teu jadi nyusun naskah pidato teh nya D>

wew,, doa na sae pisan tah,, janten hoyong nambih o/
eh shutup:
natsumikan - 18/10/2012 07:50 PM
#7392

Quote:
Original Posted By agungswn10
hihihi nya mang D>
teu jadi nyusun naskah pidato teh nya D>

wew,, doa na sae pisan tah,, janten hoyong nambih o/
eh shutup:


enya puh, tadimah rék nyamat sukarno méh rada ramé pidatona ngakaks
teu jadi wé ayeuna mah sasajénna dianggo babi: shutup:

amiin.. ulah sok api2 ah ngakaks
agungswn10 - 18/10/2012 08:27 PM
#7393

Quote:
Original Posted By natsumikan

enya puh, tadimah rék nyamat sukarno méh rada ramé pidatona ngakaks
teu jadi wé ayeuna mah sasajénna dianggo babi: shutup:

amiin.. ulah sok api2 ah ngakaks


wkwkwk,, hade pisan tah,,
ke pidato na aya,, 'sodara,, sodara,, heh sodara' hammer:

siul:
natsumikan - 18/10/2012 09:12 PM
#7394

Quote:
Original Posted By agungswn10
wkwkwk,, hade pisan tah,,
ke pidato na aya,, 'sodara,, sodara,, heh sodara' hammer:

siul:


ngakaks enya mang, "sebangsa tanah dan sebangsa air" hammer:

naon puh kalah manyun D
agungswn10 - 18/10/2012 09:37 PM
#7395

Quote:
Original Posted By natsumikan
ngakaks enya mang, "sebangsa tanah dan sebangsa air" hammer:

naon puh kalah manyun D


piraku teu ngarti puh,, o/
maksad na mah hoyong di sun kissing:
elfapega - 18/10/2012 11:44 PM
#7396

Quote:
Original Posted By agungswn10
sigana kedah sumping kang,,
margi trit na masuk list yeuh
http://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=761394680&postcount=2

Alhamdulillah, hatur nuhun pisan tos diwakilan ku kang agung sareng kang fahmi.... nuhuuunnn pisan... \)
Quote:
Original Posted By natsumikan

ngakaks hoyong ningal wungkul mah aya dina avatar tapi sapotong hammer:

nya atuh urang jadikeun waé lah ka PMI deui,.
keun wios bagéan huleng jentul ogé Peace:



halig siah geura nyusun pidato ... ngacir:

Pajarkeun teh nya.... ngakak

Yu ah derrrrr......
Quote:
Original Posted By agungswn10
teu jadi jalu ngakaks

ninggal ieu,,asa kaingetan ka mamang siul:


ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak
agungswn10 - 19/10/2012 03:33 PM
#7397

Quote:
Original Posted By elfapega
Alhamdulillah, hatur nuhun pisan tos diwakilan ku kang agung sareng kang fahmi.... nuhuuunnn pisan... \)

Pajarkeun teh nya.... ngakak

Yu ah derrrrr......

ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak


tapi akang ge kedah sumping nya,, o/
mun aya waktos,, eta oge,, o/
natsumikan - 19/10/2012 04:45 PM
#7398

Quote:
Original Posted By agungswn10
piraku teu ngarti puh,, o/
maksad na mah hoyong di sun kissing:


tah sun ieu bikini: kaleresan nuju ateul D

Quote:
Original Posted By elfapega
Alhamdulillah, hatur nuhun pisan tos diwakilan ku kang agung sareng kang fahmi.... nuhuuunnn pisan... \)

Pajarkeun teh nya.... ngakak

Yu ah derrrrr......

ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak


dera atuh iraha sok sugan tiasana iraha?

dilami2 deui mah kana moal ngakaks
agungswn10 - 19/10/2012 06:09 PM
#7399

Quote:
Original Posted By natsumikan

tah sun ieu bikini: kaleresan nuju ateul D


emh,, sudi puh ah p
mending oge nu pun bojo shutup:
elfapega - 19/10/2012 06:32 PM
#7400

Quote:
Original Posted By natsumikan


tah sun ieu bikini: kaleresan nuju ateul D



dera atuh iraha sok sugan tiasana iraha?

dilami2 deui mah kana moal ngakaks

Kumaha upami sasih payun ? ngadanel trit deui atanapi neraskeun trit kang daphi wae nya ? kumaha kinten2na
Quote:
Original Posted By agungswn10
emh,, sudi puh ah p
mending oge nu pun bojo shutup:

Wayahna we atuh ari perbodeen keneh mah... cekap ku siul: bikini: ................. ngakaks Peace:
Page 370 of 371 | ‹ First  < 365 366 367 368 369 370 371 > 
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...