Bandung
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...
Total Views: 61284 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 371 of 371 | ‹ First  < 366 367 368 369 370 371

agungswn10 - 19/10/2012 06:49 PM
#7401

Quote:
Original Posted By elfapega

Wayahna we atuh ari perbodeen keneh mah... cekap ku siul: bikini: ................. ngakaks Peace:


halah, di bahas keneh ngakaks

waduh,, moal cekap ku ngesun hungkul mah,,
hoyong nya di lebetkeun kang shutup:

eh, ari trit na kang daphi nu mana tea nya?? bingung:
elfapega - 19/10/2012 06:58 PM
#7402

Quote:
Original Posted By agungswn10
halah, di bahas keneh ngakaks

waduh,, moal cekap ku ngesun hungkul mah,,
hoyong nya di lebetkeun kang shutup:

eh, ari trit na kang daphi nu mana tea nya?? bingung:


Nya kantun lebetkeun.... shutup: ngakaks

Trit kang daphi nu DONOR DARAH tea.... \)
agungswn10 - 19/10/2012 07:05 PM
#7403

Quote:
Original Posted By elfapega
Nya kantun lebetkeun.... shutup: ngakaks

Trit kang daphi nu DONOR DARAH tea.... \)


oh,, neraskeun nu eta,,
tapi tos di closed nya D>

kang dikantun heula,,
bade solat magrib ngacir:
natsumikan - 19/10/2012 07:16 PM
#7404

Quote:
Original Posted By agungswn10
emh,, sudi puh ah p
mending oge nu pun bojo shutup:


ngakaks wayahna lamotan wé heula nu aya ayeuna mah
nu saha wé heula da teu matih ieuh ngakaks

Quote:
Original Posted By elfapega
Kumaha upami sasih payun ? ngadanel trit deui atanapi neraskeun trit kang daphi wae nya ? kumaha kinten2na

Wayahna we atuh ari perbodeen keneh mah... cekap ku siul: bikini: ................. ngakaks Peace:


trit nu lami mah duka tos kamana, aya kénéh di dieu kitu? bingungs

pami teu aya mah di trit ieu gé cekap ieuh sementaun mah hammer:

ieu acarana badé donor terus mabur waé atanapi kumaha? badé ngulem deui pa ganjar?
pami tiasa mah téma nu dibahas ulah lega teuing. karunya nu teu ngartos

waktosna mah mangga waé bilih badé sasih payun mah. Pertengahan november?
agungswn10 - 19/10/2012 07:37 PM
#7405

Quote:
Original Posted By natsumikan

ngakaks wayahna lamotan wé heula nu aya ayeuna mah
nu saha wé heula da teu matih ieuh ngakaks


mu mamang natsu atuh nya genit:/
pbikini:
natsumikan - 19/10/2012 09:18 PM
#7406

Quote:
Original Posted By agungswn10
mu mamang natsu atuh nya genit:/
pbikini:


mangga puh bilih badé mah ngakaks
asal ulah dirojok shutup:

adeuh batur mah ka madtari yeuh ... ngacir:
elfapega - 19/10/2012 10:58 PM
#7407

Quote:
Original Posted By natsumikan


mangga puh bilih badé mah ngakaks
asal ulah dirojok shutup:

adeuh batur mah ka madtari yeuh ... ngacir:


Naon ieu téh... ujug2 rojok waé :matabelo

ngakaks............................... ngacir:
natsumikan - 19/10/2012 11:47 PM
#7408

Quote:
Original Posted By elfapega
Naon ieu téh... ujug2 rojok waé :matabelo

ngakaks............................... ngacir:


nu ieu puh nu dikuotna .... sanés nu rojok2an ngakaks

Quote:
Original Posted By natsumikan
[FONT="Franklin Gothic Medium"][COLOR="Blue"]
trit nu lami mah duka tos kamana, aya kénéh di dieu kitu? bingungs

pami teu aya mah di trit ieu gé cekap ieuh sementaun mah hammer:

ieu acarana badé donor terus mabur waé atanapi kumaha? badé ngulem deui pa ganjar?
pami tiasa mah téma nu dibahas ulah lega teuing. karunya nu teu ngartos

waktosna mah mangga waé bilih badé sasih payun mah. Pertengahan november?
[/FONT][/COLOR]
elfapega - 20/10/2012 12:40 AM
#7409

Quote:
Original Posted By natsumikan


nu ieu puh nu dikuotna .... sanés nu rojok2an ngakaks



Mangga... kinten2 ping 17 wae ???
Page 371 of 371 | ‹ First  < 366 367 368 369 370 371
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > ... Hayu Urang Mumule Basa Karuhun ...