Kalimantan Selatan
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
Total Views: 17072 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 150 of 152 | ‹ First  < 145 146 147 148 149 150 151 152 > 

bhaka - 22/05/2012 11:31 AM
#2981

Quote:
Original Posted By dave_raditya
singgah di mari deh,...
linux2:


iloveindonesias nah bang dave hadir kembali setelah lama vakum capedes
dave_raditya - 22/05/2012 12:37 PM
#2982

Quote:
Original Posted By bhaka


iloveindonesias nah bang dave hadir kembali setelah lama vakum capedes


vakum kliner ?p
bhaka - 22/05/2012 12:39 PM
#2983

Quote:
Original Posted By dave_raditya
vakum kliner ?p


ngakaks bersihin yg ada yg bang shutup:
dave_raditya - 22/05/2012 01:01 PM
#2984

Quote:
Original Posted By bhaka


ngakaks bersihin yg ada yg bang shutup:


apa nya neh Bro ???
bingungs
bhaka - 23/05/2012 11:19 AM
#2985

Quote:
Original Posted By dave_raditya
apa nya neh Bro ???
bingungs


apa aja boleh bang ngakaks

yg penting menyenangkan hati
dave_raditya - 23/05/2012 11:48 AM
#2986

Quote:
Original Posted By bhaka


apa aja boleh bang ngakaks

yg penting menyenangkan hati


noban kalo gitu Bro,...
D
bhaka - 23/05/2012 12:22 PM
#2987

Quote:
Original Posted By dave_raditya
noban kalo gitu Bro,...
D


share donk bang noban nya malus

nubie pengen belajar D
dave_raditya - 25/05/2012 11:04 AM
#2988

singgah lagi dimari
D
bhaka - 25/05/2012 11:06 AM
#2989

Quote:
Original Posted By dave_raditya
singgah lagi dimari
D


siang bang D

ada kabar apa hari ini bang?
dave_raditya - 25/05/2012 02:17 PM
#2990

Quote:
Original Posted By bhaka


siang bang D

ada kabar apa hari ini bang?


kada'da habar nah,...
sepi
nohope:
indutz - 17/06/2012 03:20 PM
#2991

Quote:
Original Posted By dave_raditya
kada'da habar nah,...
sepi
nohope:


sepi mulu disini o
penghuninya dah mulai pada sibuk sendiri2
bhaka - 20/06/2012 11:31 AM
#2992

Quote:
Original Posted By indutz


sepi mulu disini o
penghuninya dah mulai pada sibuk sendiri2


wah ada mba indut

lama tak bersua nih D

pa kabar mba?
bhaka - 21/06/2012 12:08 PM
#2993

Quote:
Original Posted By bhaka
" WARNING "

minta tolong nah lawan bubuhan RKS atau yang mengaku RKS
tolong pang dirami akan pulang RKS nah napa pina sunyi kada kaya dahulu lagi.
dilihat biodata pina bebanyak lawan yang hanyar tapi kada pernah kelihatan posting,kenapa supan kah atau apa kah kada mau posting jangan² kisahnya aja bisi ID dikaskus supaya kada kelihatan ketinggalan dunia maya.ngaran nya forum itu saling share dan saling mengenal,forum ini milik kita berataan.
jadi dibahas malam tadi oleh para sepuh kena semuaan thread kecuali lounge bakal digembok sementara supaya tekumpul di lounge RKS dulu nyaman ketahuan orangnya yang mana .



fm: iwak peyek fm:

indutz - 22/06/2012 03:05 PM
#2994

Quote:
Original Posted By bhaka
" WARNING "

minta tolong nah lawan bubuhan RKS atau yang mengaku RKS
tolong pang dirami akan pulang RKS nah napa pina sunyi kada kaya dahulu lagi.
dilihat biodata pina bebanyak lawan yang hanyar tapi kada pernah kelihatan posting,kenapa supan kah atau apa kah kada mau posting jangan² kisahnya aja bisi ID dikaskus supaya kada kelihatan ketinggalan dunia maya.ngaran nya forum itu saling share dan saling mengenal,forum ini milik kita berataan.
jadi dibahas malam tadi oleh para sepuh kena semuaan thread kecuali lounge bakal digembok sementara supaya tekumpul di lounge RKS dulu nyaman ketahuan orangnya yang mana .



iwak peyek


digembok dulu jg gpp kok, biar pada ngumpul dulu di Lounge RKS o
dave.raditya - 22/06/2012 11:22 PM
#2995

Quote:
Original Posted By indutz
sepi mulu disini o
penghuninya dah mulai pada sibuk sendiri2


allow Dhe,...
peluk kiss

sehat ?
indutz - 23/06/2012 10:14 AM
#2996

Quote:
Original Posted By dave.raditya
allow Dhe,...
peluk kiss

sehat ?


allow jg om dave D//

alhamdulillah aq sehat2 aja

gmn kabar om dave?
dave.raditya - 23/06/2012 11:16 AM
#2997

Quote:
Original Posted By indutz
allow jg om dave D//

alhamdulillah aq sehat2 aja

gmn kabar om dave?


alhamdulillah aman saja Dhe,..
o

posisi dimana neh ?
indutz - 24/06/2012 03:28 PM
#2998

Quote:
Original Posted By dave.raditya
alhamdulillah aman saja Dhe,..
o

posisi dimana neh ?


ni lg di jati agung D

aq masih di sekitar Jkt-bekasi-bogor kok om \)
saintsilvers - 25/06/2012 10:45 AM
#2999

permisi nyunsewu nggih....
kulo dipun ningali rumiyin nggih malus
dave_raditya - 25/06/2012 11:16 AM
#3000

Quote:
Original Posted By indutz
ni lg di jati agung D

aq masih di sekitar Jkt-bekasi-bogor kok om \)


trus ?
kapan ketemuannya dunk ?
nohope:
Page 150 of 152 | ‹ First  < 145 146 147 148 149 150 151 152 > 
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah