Kalimantan Selatan
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
Total Views: 17072 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 41 of 152 | ‹ First  < 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 >  Last ›

Lollylover - 15/01/2011 07:54 PM
#801

Quote:
Original Posted By blackblues
wah tak disadari aja bisa sebanyak itu
asli dah queennya thumbup:


kam ne jangan telalu disambat \(

setumat lagi aku ganti baju nah \(

mun pakai itu haja kenampakan \(
Lollylover - 15/01/2011 07:55 PM
#802

Quote:
Original Posted By blackblues
wah tak disadari aja bisa sebanyak itu
asli dah queennya thumbup:


kam ne jangan telalu disambat \(

setumat lagi aku ganti baju nah \(

mun pakai ini haja kenampakan \(
blackblues - 15/01/2011 07:59 PM
#803

Quote:
Original Posted By Lollylover
kam ne jangan telalu disambat \(

setumat lagi aku ganti baju nah \(

mun pakai ini haja kenampakan \(


ngakak
emotnya mencolok nah kayani \(
-
handak off setumat nah
ngegame lah cool:
Lollylover - 15/01/2011 08:02 PM
#804

Quote:
Original Posted By blackblues
ngakak
emotnya mencolok nah kayani \(
-
handak off setumat nah
ngegame lah cool:


kam ne hari2 emot'ku atau jumlah postinganku ja yg dipermasalahkan mads
---
maka ditinggalkan'y off capedes
lapahmanggutak - 15/01/2011 08:05 PM
#805

beuh off buhannya ni..adakah yang ndak mengawani di subreg supaya kwa maisokan malam ni..siul:bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
sun.jian - 15/01/2011 08:08 PM
#806

Quote:
Original Posted By Lollylover
kam ne hari2 emot'ku atau jumlah postinganku ja yg dipermasalahkan mads
---
maka ditinggalkan'y off capedes

dadah p
Quote:
Original Posted By lapahmanggutak
beuh off buhannya ni..adakah yang ndak mengawani di subreg supaya kwa maisokan malam ni..siul:bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah

kena malam ulun ngebut mang ae
main game dulu nah ;)
Lollylover - 15/01/2011 08:10 PM
#807

Quote:
Original Posted By lapahmanggutak
beuh off buhannya ni..adakah yang ndak mengawani di subreg supaya kwa maisokan malam ni..siul:bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah


wowkkwow o

Quote:
Original Posted By sun.jian
dadah p

kena malam ulun ngebut mang ae
main game dulu nah ;)


beklon kah kam malam ini malu:

aku rasa hndak pake prime 1'y nah di sini D
lapahmanggutak - 15/01/2011 08:12 PM
#808

Quote:
Original Posted By sun.jian

dadah p

kena malam ulun ngebut mang ae
main game dulu nah ;)


wayahni aja nah..jdi nyata dapat banyak tu..siul:

habisakan rumahnya sakira hanyar..obubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
lapahmanggutak - 15/01/2011 08:13 PM
#809

Quote:
Original Posted By Lollylover


wowkkwow o



beklon kah kam malam ini malu:

aku rasa hndak pake prime 1'y nah di sini D


tasarah aja pake apa yang jelas ku ada yang mangawani..jdi lakas iso..army:bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
love.united - 15/01/2011 08:16 PM
#810

Quote:
Original Posted By lapahmanggutak
tasarah aja pake apa yang jelas ku ada yang mangawani..jdi lakas iso..army:bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah


ayas pank kawani jua lah gan , biar lakas nah o
Lollylover - 15/01/2011 08:17 PM
#811

Quote:
Original Posted By lapahmanggutak
tasarah aja pake apa yang jelas ku ada yang mangawani..jdi lakas iso..army:bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah


tapi ybs kada mau nah di RKS malu:

aku maalm ini disuruh SC, kita kesana kah eek:
love.united - 15/01/2011 08:21 PM
#812

Quote:
Original Posted By Lollylover
kam ne jangan telalu disambat \(

setumat lagi aku ganti baju nah \(

mun pakai ini haja kenampakan \(


ganti baju warna apa ?
mun kawa kada usah bebajuan gen, biar seger jua di lihatnya o
Lollylover - 15/01/2011 08:23 PM
#813

Quote:
Original Posted By love.united
ganti baju warna apa ?
mun kawa kada usah bebajuan gen, biar seger jua di lihatnya o


eh, kada jadi gen ganti baju malu:

ada ikam pang o
lapahmanggutak - 15/01/2011 08:25 PM
#814

Quote:
Original Posted By Lollylover


tapi ybs kada mau nah di RKS malu:

aku maalm ini disuruh SC, kita kesana kah eek:


linknya mana? tpi hrus pake prime klo...lgi malas nah..o supan wan tag mun ketahuan banyak urang..o

baik dibarabahan dlu dihabisakan..obubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
lapahmanggutak - 15/01/2011 08:26 PM
#815

Quote:
Original Posted By love.united


ganti baju warna apa ?
mun kawa kada usah bebajuan gen, biar seger jua di lihatnya o


wow..bisa banar lah..genit:

umpat ae nah mahadang frnya..siul:bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
Lollylover - 15/01/2011 08:27 PM
#816

Quote:
Original Posted By lapahmanggutak
linknya mana? tpi hrus pake prime klo...lgi malas nah..o supan wan tag mun ketahuan banyak urang..o

baik dibarabahan dlu dihabisakan..obubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah


aduh ae, bemainan pulang am nah o
Lollylover - 15/01/2011 08:28 PM
#817

Quote:
Original Posted By lapahmanggutak
wow..bisa banar lah..genit:

umpat ae nah mahadang frnya..siul:bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah


asal bayaran'y sesuai haja nah army:
love.united - 15/01/2011 08:30 PM
#818

Quote:
Original Posted By Lollylover
asal bayaran'y sesuai haja nah army:

berapa gerang pasarannya ?
jadi nyaman menawar ngakak
Lollylover - 15/01/2011 08:35 PM
#819

Quote:
Original Posted By love.united
berapa gerang pasarannya ?
jadi nyaman menawar ngakak


ikam berapa dulu nah wani meandak harga malu:
love.united - 15/01/2011 08:38 PM
#820

Quote:
Original Posted By Lollylover
ikam berapa dulu nah wani meandak harga malu:


mun aku ni lah...
meliat ikm kayatu 5000 nah kiapa ?





ngakaks
Page 41 of 152 | ‹ First  < 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah