Kalimantan Selatan
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
Total Views: 17072 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 7 of 152 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >  Last ›

jekianakmami - 20/09/2010 01:32 PM
#121

mana ini photo2 gathnya????
eek:

janji adalah kutang!!
eek:
blackblues - 20/09/2010 02:14 PM
#122

Quote:
Original Posted By jekianakmami
mana ini photo2 gathnya????
eek:

janji adalah kutang!!
eek:


Kyapa handak gath, ulun ja masih di banjar nah
belum ke semarang D
piringanhitam - 21/09/2010 11:50 AM
#123

Quote:
Original Posted By jekianakmami
mana ini photo2 gathnya????
eek:

janji adalah kutang!!
eek:

keina nungguin seikungan neeh,,tuh yg dibawah dah nongol D

Quote:
Original Posted By blackblues
Kyapa handak gath, ulun ja masih di banjar nah
belum ke semarang D

kapan kam bulik walmahomaho
ujar handak beduman??
lawasnya...
skid.roses - 21/09/2010 11:54 AM
#124

Quote:
Original Posted By piringanhitam
keina nungguin seikungan neeh,,tuh yg dibawah dah nongol D


kapan kam bulik walmahomaho
ujar handak beduman??
lawasnya...


bawa mandi dulu mang ae.. malu:
piringanhitam - 21/09/2010 12:05 PM
#125

Quote:
Original Posted By skid.roses
bawa mandi dulu mang ae.. malu:


tau ja lah mun balum mandi ;;)
skid.roses - 21/09/2010 12:12 PM
#126

Quote:
Original Posted By piringanhitam
tau ja lah mun balum mandi ;;)


undaaaaaaaaaa cool:

soalnya aku gin blm mandi jua hammer:
piringanhitam - 21/09/2010 12:58 PM
#127

Quote:
Original Posted By skid.roses
undaaaaaaaaaa cool:

soalnya aku gin blm mandi jua hammer:


bwakakakakkaaaa duh salah bergaul nah nohope:
skid.roses - 21/09/2010 01:02 PM
#128

Quote:
Original Posted By piringanhitam
bwakakakakkaaaa duh salah bergaul nah nohope:


mandi dapat menyebabkan tubuh menjadi jabuk cool:


hammer:
piringanhitam - 21/09/2010 01:08 PM
#129

Quote:
Original Posted By skid.roses
mandi dapat menyebabkan tubuh menjadi jabuk cool:


hammer:


bhahahahhaa...... mandi air hangat deh buar kada jabuk p
blackblues - 21/09/2010 09:42 PM
#130

Quote:
Original Posted By piringanhitam



kapan kam bulik walmahomaho
ujar handak beduman??
lawasnya...


esok bulik nah mang, rame membolos kuliah Peace:
piringanhitam - 23/09/2010 03:23 AM
#131

Quote:
Original Posted By blackblues
esok bulik nah mang, rame membolos kuliah Peace:


seiib,keina tetamuan laah..gmn kalo di gahwa??hehe
blackblues - 24/09/2010 09:53 AM
#132

Quote:
Original Posted By piringanhitam
seiib,keina tetamuan laah..gmn kalo di gahwa??hehe


ni sudah di semarang nah, hnyar ja kawa OL. Soalnya PC dimutilasi semalam, pas ngerakit bnyak masalah hammer:
cekpm no hape ane gan, biar sms ja. Soalnya mau install ulang OS nih, bisa lawas tebalas pulang D
piringanhitam - 24/09/2010 11:32 AM
#133

Quote:
Original Posted By blackblues
ni sudah di semarang nah, hnyar ja kawa OL. Soalnya PC dimutilasi semalam, pas ngerakit bnyak masalah hammer:
cekpm no hape ane gan, biar sms ja. Soalnya mau install ulang OS nih, bisa lawas tebalas pulang D


bah kam niii,heahahahahaa
hayu ja,keina ku cegat kam di muka kampus kam,hahaaa
Sword of Frost - 26/09/2010 07:40 AM
#134

lapor dulu di jateng.


kyapa habar buhannya ???
blackblues - 26/09/2010 04:29 PM
#135

Quote:
Original Posted By Sword of Frost
lapor dulu di jateng.


kyapa habar buhannya ???


beduaan ja disini nah
blum tetamu nih D
piringanhitam - 26/09/2010 11:27 PM
#136

Quote:
Original Posted By blackblues
beduaan ja disini nah
blum tetamu nih D


sory wal aey,.,,,tadi futsal dan hape tatinggal di rumah,padahal parak banar lawan kosan kam ternyata,hahahaa...
indutz - 27/09/2010 12:38 AM
#137

Ane org Smg neh malu:bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
bazarie - 27/09/2010 07:09 PM
#138

Quote:
Original Posted By piringanhitam
sory wal aey,.,,,tadi futsal dan hape tatinggal di rumah,padahal parak banar lawan kosan kam ternyata,hahahaa...


akayah, bahasa banjar kam masih haja lancar lah................. D, padahal lawas banar sudah meninggalkan banua sapa gerang yg masih make bahasa banjar di rumah tuh D
................ minal aidin wal faidin ten lah...............



Quote:
Original Posted By indutz
Ane org Smg neh malu:bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah


eh ada jeng indutz...............
piringanhitam - 27/09/2010 07:49 PM
#139

Quote:
Original Posted By bazarie
akayah, bahasa banjar kam masih haja lancar lah................. D, padahal lawas banar sudah meninggalkan banua sapa gerang yg masih make bahasa banjar di rumah tuh D
................ minal aidin wal faidin ten lah...............





iya sama2 lah ky..
hehehe kaya apa kada lancar,,dirumah basa banjar tarus,hahaaaa...
kapan kam ke semarang lagi?hehe

Quote:
Original Posted By indutz
Ane org Smg neh malu:bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah


tenane iki??neng ndi saiki p
bazarie - 27/09/2010 07:58 PM
#140

Quote:
Original Posted By piringanhitam
iya sama2 lah ky..
hehehe kaya apa kada lancar,,dirumah basa banjar tarus,hahaaaa...
kapan kam ke semarang lagi?hehe



tenane iki??neng ndi saiki p


ngakaks iya kah, kyp habar klg dsana??
ten bejalan ke lounge RKS gen biar banyak kenal wan bubuhan RKS yg lain, rame kok, kesemrang kah, mudah mudahan mun ada waktu bs aja tuh D
Page 7 of 152 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah